Reklama

Nahý zadek dospělé ženy z pohledu malého chlapce

Default User Image
Tetina (Po, 18. 3. 2024 - 21:03)

Když jsem byla malá, tak se na koupališti jedna paní vedle nás převlékala pod dekou. Na okamžik se deka odhrnula a já jsem poprve uviděla jak vypadá dospělý zadek nahý. Tehdy mi připadalo že je moc veliký, byl prostě obrovský oproti mému. Také mne to překvapilo, protože do té doby jsem viděla jen malinké prdelky dětí a neuměla jsem si představit jak vypadá ten dospělý a jak je velký ve skutečnosti když je nahatý.

Default User Image
MMMM (Pá, 8. 3. 2024 - 12:03)

Od malička jsem se koupal společně  s mámou takže jsem ji viděl nahou mnohokrát, a když otěhotněla chtěla abych ji umýval záda to mi bylo 6 mydli jsem ji záda i prdelku a později jsem si mohl šáhnout i na její prsa a kundičku. Ona mě myla celého, přetahovala mi předkožku a vždy se mi postavil. Usmívala se a nic neříkala.Takže nahá ženská prdelka byla pro mne běžná věc.,

Návštěvník (St, 5. 7. 2023 - 08:07)

Když jsem byl malý chlapec, neměli jsme v bytě koupelnu a koupali se v sedací vaně v kuchyni, kde bylo v zimě nejtepleji. První se koupala máma, pak starší sestra a nakonec já. Voda už byla kalná a studená, protože se šetřilo. Při koupání jsme byli nazí a plynule se střídali a tak jsem viděl všechno co bylo možné. Zpočátku mne vyhnaly do předsíně, ale protože tam byla zima, tak se slitovaly a nechaly mne koukat jak se koupou a utírají. Vzpomínám si jak vtipkovaly a veselily se na adresu mého ztopořeného pindíka. Když jsme dostali byt s koupelnou už jsme byli zvyklí a nestyděli se, takže těch zadků, předků a dalších vnadů jsem si užíval a ony mého jediného taky, i když už byl jako dospělý.

Martin (St, 5. 7. 2023 - 08:07)

Holou kundičku jsem viděl jako kluk v osmi letech jak máma spala nahá a ráno byla odkrytá na zádech a nohy od sebe tak jsem si ji prohlížel úplně z blízka , ty pysky poštěváček jsem viděl a byl jsem s toho paf pindík mi stál jak hřebík ,pak se mamka přetočila na bok a to jsem zase tu housku viděl zezadu. Ale detailně jsem kundičku prostudoval u moje sestry . To mi bylo 14 let. Sprchovala se a já musel na záchod který byl v koupelně taky ale ona o tom nevěděla protože byla za závěsem a tekla voda tak mě neslyšela jak jsem přišel. Vyšla ze sprchy a otočila se přímo proti mě ale utírala si hlavu a vlasy a ručník měla na obličeji tak že její oholenou prcinu jsem měl přímo před očima, až se utřela do sucha tak otevřela oči a já na záchodě. Tak si chytla rukou pičku i kozy a šla do pokojíku Penis se mi postavil jak voják v pozoru utřel jsem se a šel za ní , už byla v županě a ptala se mě jestli jsem na ni moc zvědavý , kyvl jsem že jo a tak si lehla na pohovku rozvázala župan a prsty si roztáhla kundičku a vše mi ukázala a popsala co je co to jí bylo 17 ať s toho nemám bolení kouli tak ať se jdu vyhonit péro do koupelny že se taky ráda podívá jak mi stříká. Tak jsme to tak udělali a víc nikdy už nebylo občas jsem ji viděl i ona mě nahého ale s erotiky to bylo vše.

Malý kluk (So, 29. 4. 2023 - 14:04)

První nahý zadeček jsem viděl v 5ti letech. Pozoroval jsem mamku jak se převléká do plavek. Strašně mi z toho stál. Viděl jsem i její úžasná prsa a chlupatou kundičku. No byla to nádhera. Nic neskrývala a nechala mě se dívat. Pak mi řekla ze i já se musím převléct do plavek. Když jsem se svlékl prohlíĥela si ona mě. Řekla: "Teda jak ti ten palej pindíček krásně stojí synku."

15letý kluk (So, 29. 4. 2023 - 13:04)

Miluji ženské zadky, jsou nádherné

Návštěvník (Čt, 27. 4. 2023 - 09:04)

bylo mi tehdy 20 a i když už je to pryč 28 let tak dodneška na to rád vzpomínám

Návštěvník (Čt, 27. 4. 2023 - 09:04)

V Mrákotíně jsem kdysi viděl nahá záda a prdýlku zdravotní sestřičky onoho pobytu když se sprchovala místo abych odešel v tajnosti a tichosti ještě jsem jí řekl ahoj

Návštěvník (Čt, 27. 4. 2023 - 08:04)

Také si na něco takového pamatuji. Na dovolené se mamka převlékala do plavek přede mnou. Měl jsem asi osm let a tak bylo jasné že její zadek je oproti mému o hodně větší. Ale když jsem ho uviděl nahatý tak mi připadal vyloženě obrovský.

Jenda (Ne, 26. 2. 2023 - 10:02)

Když mi bylo deset, tak naši odjeli a maminka si s její známou domluvila hlídání. U nás se naši před námi nikdy nevyslíkali, ale ta paní to doma měla asi jinak. Když se šla sprchovat,. tak se normálně před námi dětmi vyslíkla do naha a šla do koupelny. Měl jsem ještě mladšího bratra a oba jsme hleděli jak vyvalení, když jsme uviděli jak je velký nahý dospělý zadek, jak je obrovský proti těm našim malým. Jak se ty dvě obrovské bílé půlky zadku při chůzi houpaly když šla do koupelny. A ten huňatý chomáč chlupů mezi nohama.

Návštěvník (Čt, 27. 4. 2023 - 09:04)

První nahý ženský zadek jsem viděl mámin. Byla plnoštíhlá, takže ho měla výstavní. Taky jsem vídal její zrzavou hodně chlupatou veverku i šestky pevné kozy. Prostě byla úplně nahá, když jsme se střídali v koupelně. Koupal jsem se po ní, aby se ušetřila voda. Taky se přede mnou bez ostychu převlékala. Na nahotu jsme byli zvyklí.

B (Čt, 27. 4. 2023 - 10:04)

Něco podobného. Pak jsem viděl i trochu roz. píču a málem jsem přestal úplně dýchat. Nakonec z toho byli hutné hoňky plné divokých fantazií.

I (So, 29. 4. 2023 - 09:04)

Můžeš napsat podrobnosti, jak jsi to uviděl a kolik ti bylo?

I (So, 29. 4. 2023 - 09:04)

Můžeš napsat podrobnosti, jak jsi to uviděl a kolik ti bylo?

I (So, 29. 4. 2023 - 09:04)

Můžeš napsat podrobnosti, jak jsi to uviděl a kolik ti bylo?

Jaroslav (Út, 4. 5. 2021 - 10:05)

Když jsem byl malý, chodilo se u nás koupat do rybníka a tam nebyly žádné kabinky. S klukama jsme pozorovali převlékající se holky a ženy a pak si porovnávali zkušenosti. Mě se vždycky líbily pořádné kulaté ženské zadnice a zůstalo mi to dodnes. Ženská s pořádnou prdelí je prostě boží. Nejlepší je, když máš takovou doma. Já to štěstí mám. Ta moje má prdel, na kterou se můžu dívat pořád a neomrzí mě. Nejlepší na ní je, že je moje! Můžu si na ni kdykoli sáhnout a pomazlit se. Jsme už oba starší, tak nemusí vždycky dojít na sex, ale potěšení pro oba přinášejí i dotyky. Trvalo mi, než jsem došel k rozumu a začal si užívat toho, co mám. Byl jsem vždycky na ženské a ta moje to se mnou neměla lehký. Jsem rád, že to se mnou vydržela, i když se to asi podepsalo i na jejím zdraví. Před pár lety vážně onemocněla a já pochopil, že bych ji mohl ztratit. Pročetl jsem si na netu hromadu informací a došlo mi, že za tím může být stres a že tou nemocí často onemocní ženy, které podváděl partner. Byl jsem prostě vůl, ale dopadlo to dobře a já se jí to snažím vynahradit. Konečně jsem už taky v letech a nikdo nevíme, jak dlouho tady budeme. Připadal bych si trapně, kdybych v mém věku naháněl ženské a dokazoval si, že na to ještě mám. Nechtěl bych na stáří zůstat sám. Pořád se ještě ohlédnu za ženskou s pořádnou prdelí, ale není nad to přitáhnout si večer do klína zadek té mojí. Někdy to jde a když ne, hezky se mi usíná. Jsme už oba v důchodu a snažíme si užít roky, které nám zbývají. Teď mi chystá něco dobrého k obědu. Vím, že když za ní přijdu a přitisknu se k tomu jejímu úžasnému zadku, hezky se na mě usměje a dá mi pusu. Směje se, že mě má pořád "za zadkem", ale když já tu její velkou prdel tak miluju.

Radix (St, 12. 5. 2021 - 09:05)

Máš pravdu. Dítě když uvidí nahou prdel dospělé ženy, tak se mu vždy zdá být obrovská ve srovnání s tou dětskou, protože ona ta dospělá prdel je vždycky daleko větší než dětská. A pak v dospělosti vyhledává ženy s velikými zadky.

Ladislav (Út, 4. 5. 2021 - 06:05)

Případ pro psychiatra, jak syna doživotně poznamená puritánská výchova rodičů, zejména matky. Trauma si s sebou nese celý život a není pak schopen navázat zdravý sexuální vztah. Stále se vidí být tím malým chlapcem. Pokud tu diskuzi vede sám se sebou už tolik let, musí být osamělý a nešťastný. Normální chlap si podobný zážitek z dětství možná někdy vybaví jako příjemnou vzpomínku, ale za život má dost jiných silnějších sexuálních zážitků. Když ne, je k politování.

Steve (Út, 4. 5. 2021 - 02:05)

Možné je všechno, tady je možné opravdu vše ... Bohužel sem ještě nikdo nezabrousil s vidlemi aby tu řádně vykydal. :o))) všemožných úchylů a honičů tady je asi pěkný hejno. Asi lepší to ignorovat ...

Rosťa (Út, 4. 5. 2021 - 10:05)

Steve,máš pravdu,chce to vidlemi vykydat od lidí jako jsi ty

Reklama

Přidat komentář