Reklama

Nahý zadek dospělé ženy z pohledu malého chlapce

Filip (Po, 3. 5. 2021 - 19:05)

Podle stylu psaní tu velkou část diskuze píše jeden člověk a zřejmě se sám nad svými představami ukájí? Stačí si přečíst, jak diskuzi začal Ludva (Jiří, Alena....) už v roce 2002 a nyní Teddy...

teddy (Po, 3. 5. 2021 - 14:05)

A když jsem jako dítě uviděl ten veliký nahý zadek, měl jsem pocit, jakoby mne ta žena úplně zahanbila a ponížila tím, že mi ukázala, jak je její zadek veliký ve srovnání s tím mým. Stejný pocit jsem měl, když jsem ji viděl zepředu a viděl její mohutná stehna a ty její černé chlupy mezi nohama. Já jsem tam neměl nic a ona to měla chlupaté. Veliké, chlupaté, dospělé. A já malý prcek, proti té ženě nic. Já jsem vážil 25 kilo a ona šedesát...

Martin (Út, 4. 5. 2021 - 02:05)

Podobný pocit jsem měl jako malé děcko když mně mamka vzala na koupáku do sprch mezi ženské. Najednou jsme viděl tolik nahých ženských.... Jejich nahá těla a nahé prdele byly tak velké, že jsem se za tu moji dětskou styděl... A v šatně byla váha. Nahé ženy se tam vážily, jedna šedesát, druhá sedmdesát atd..., mamka šedesát tři. A já jsem na váhu stoupl a vážil jsem jen ubohých dvacet kilo...

teddy (Po, 3. 5. 2021 - 13:05)

Zejména si jako dítě nejvíc pamatuji okamžik, když si jedna dospělá žena ve sprchách stáhla plavky a objevil se její nahý zadek, který byl z mého pohledu tak veliký, obrovský, daleko větší než můj anebo těch jaké měly děti a když ta žena potom šla a ty její dvě veliké nahé půlky se pří chůzi houpaly jak dva polštáře.

teddy (Po, 3. 5. 2021 - 09:05)

Já když jsem byl malý, tak si pamatuji, že když jsem viděl nahou dospělou ženu, tak na mne její nahý dospělý zadek vždy zapůsobil jako něco nedostižně velkého, ty dvě nahé půlky byly veliké, oproti zadečkům dětí byly opravdu velké a bylo z toho cítit, jak je ta žena mohutně veliká a těžká.

Honza (St, 21. 4. 2021 - 12:04)

Mám doma osmiletého syna. Když se doma dívám na nahou manželku zezadu a vedle ní vidím nahého synka, je nepřehlédnutelné, jak hodně veliké jsou nahaté hýždě šedesátikilové ženy oproti tomu mrňavému zadečku našeho pětadvacetikilového Honzíka. Tak si lehce představím, jak takový dospělý zadek musí vypadat z pohledu takového dítěte, když jej uvidí poprve v životě.

tician (St, 21. 4. 2021 - 10:04)

To je tím, že oblečeného zadku si dítě tak nevšímá a teprve když ho uvidí nahý, tak si uvědomí celou jeho velikost. A ta ho obvykle u dospělé ženy překvapí, protože si neuměl představit, že ten její zadek je ve skutečnosti tak veliký.

Mari (St, 21. 4. 2021 - 10:04)

Také mi nedělá problém obnažit zadek před cizími dětmi a udělala jsem to mnohokrát. Je ale téměř vždy poznat, zda to dítě už někdy dospělý zadek vidělo či ne. Pokud to dítě vidí poprve, tak ty citoslovce a stěží potlačované vzdechy údivu a úžasu nad tím, jak je nahý dospělý zadek velký, jsou od dětí vždy slyšet.

Alice (Út, 20. 4. 2021 - 08:04)

Nevidím na tom nic nenormálního, když malému dítěti ukážu moji nahou prdel. Ukázala jsem ji před dětmi mnohokrát. Akorát z toho bývá dítě trošku vyvaleno, když to vidí poprve a uvědomí si ten rozdíl, že je dospělá prdel tak hodně veliká ve srovnání s tou jeho malinkou dětskou. Jinak je to normálka....

tuci (Pá, 16. 4. 2021 - 12:04)

Měl jsem tehdy sedm let a byl jsem v dětské nemocnici na trhání mandlí. Jednou večer jsem sháněl sestřičku a bez klepání jsem otevřel dveře sesterny. Sestřička tam stála úplně nahá na váze a vážila se. Byla otočena zády ke dveřím a já jsem tehdy poprve v životě uviděl nahý dospělý zadek. Ve srovnání s mým zadečkem a anebo se zadečky jiných dětí mi připadal jako hodně veliký, obrovský, a přitom ta sestřička byla mladá a docela štíhlá. Ten pohled na veliký nahý zadek jsem si pak hodně douho pamatoval.

ona1962 (Út, 23. 3. 2021 - 14:03)

Jsem 58 letá z prahy...

Ala (Pá, 16. 4. 2021 - 12:04)

Já jsem 43 a miluju zralé ženy

Pavel (St, 10. 3. 2021 - 11:03)

Pamatuji si tu její váhu proto, že jsem si tehdy ve třetí třídě již spočítal, že naše třídní váží třikrát víc než já. Já jsem vážil 23 kg.

pavel (St, 10. 3. 2021 - 10:03)

To si pamatuji, když jsme se všichni na začátku školního roku měřili a vážili. Naše třídní se změřila a zvážila jako první, aby tím váhu vyzkoušela. Měřila 162 cm a vážila 69 kg.

Jir (St, 10. 3. 2021 - 10:03)

Kolik ta vaše třídní tehdy asi tak měřila a vážila?

pavel (St, 10. 3. 2021 - 01:03)

Když jsem chodil do druhé či třetí třídy, už si přesně nepamatuji, tak jsme chodili se školou do krytého bazénu. Měli jsem mladou třídní, asi okolo 30 let, a ta se s námi převlékala ve společné šatně. Když jsme se po plavání převlékali, tak jí náhle spadl ručník a v ten okamžik jsme ji uviděli úplně nahou stojící a zezadu. Do oka mi tehdy padl její nahý zadek, protože do té doby jsem nikdy dospělého nahého neviděl. Z mého dětského pohledu byl její zadek prostě veliký, obrovský, byly to dvě veliké bílé půlky s tmavou rýhou mezi nimi. Do té doby jsem viděl nahaté jen malé zadečky spolužáků a ty se s dámským zadkem v žádném případě rovnat co do velikosti nemohly.

Mari (Út, 9. 3. 2021 - 15:03)

To se mi stalo také. Když měl můj syn asi 8 či 9 let, byl zvědavý, jak vypadá moje přirození. Tak jsem si stáhla kalhoty a ukázala mu je. On vyjukl překvapením a povídá: "Mami, ty nemáš lulinka? Ale ty to tam máš tak hrozně moc chlupaté, že pod těma chlupama by ten lulinek stejně ani nebyl vidět"... :-) Ale sáhnout, to si nedovolil.

Mari (So, 20. 2. 2021 - 19:02)

To se mi stalo také. Když měl můj syn asi 8 či 9 let, byl zvědavý, jak vypadá moje přirození. Tak jsem si stáhla kalhoty a ukázala mu je. On vyjukl překvapením a povídá: "Mami, ty nemáš lulinka? Ale ty to tam máš tak hrozně moc chlupaté, že pod těma chlupama by ten lulinek stejně ani nebyl vidět"... :-) Ale sáhnout, to si nedovolil.

Jirka s (Po, 25. 1. 2021 - 07:01)

Vyrůstal jsem jen s matkou a od malička si pamatuji, jak jsem matku viděl sedět na záchodě na míse a jak matka svým velkým dospělým zadkem záchodové prkénku úplně zasedla, jak ho skryla pod svůj veliký zadek, zatímco já jsem se musel rukama opírat, aby můj malinký zadeček nepropadl otvorem v prkénku. Když jsem ji v mých osmi letech poprve uviděl nahou, doslova jsem žasnul nad tím, jak je její nahý zadek obrovský ve srovnání s mým dětským.

Abe (Čt, 21. 1. 2021 - 23:01)

Býval u nás takový obyčej. Máma se koupala jako první, a aby se šetřilo vodou, šel jsem se koupat po ní. Jednou mne zavolala, abych jí do koupelny přinesl ručník. Už jsem byl nahý. Vešel jsem do koupelny. Ve vaně stála matka zády ke mě. Byla velice vnadná. Šestky pevné prsy, útlý pas, široké boky a velký zadek. To bylo první co jsem viděl. Okamžitě mi naskočila erekce. Něco dělala rukou v rozkroku a vzdychala. Pak se otočila. Pohled pro bohy. Zrzavá bohatě ochlupená hrma, růžová štěrbina a rudý poštěváček z toho vykukující. Byl jsem fascinován. Její tělo bylo dokonalé. Jako u vytržení jsem se neudržel a prudce masturboval. Zasmála se a řekla. Koukej, ale nesahej. Tohle nikdy nebude tvoje. Zalez do vany! Pak se ještě utírala a mazala se nějakou kosmetikou, déle mezi nohama, což jí očividně bavilo a dívala se jak mne vzrušuje. Honil jsem se ve vaně až do úplného uspokojení. Pak odešla jako královna. Koupací potěšení se stalo zvykem.

Reklama

Přidat komentář