Reklama

Holky vadí vám, když se kluk dívá, jak čůráte?

Jirka G. (St, 21. 4. 2021 - 19:04)

Moje přítelkyně má krásně a velmi hustě a doširoka chlupatý klín a mně se strašně líbí, když ona čurá. Já se na ni velmi rád dívám, jak ten silný proud moči stříká z té její mohutné houštiny.

Lynd (Čt, 22. 4. 2021 - 09:04)

To se mi také moc líbí. Když holka čurá z její chlupaté houštiny. Moc mne to rajcuje ty její husté chlupy...

marek (Út, 20. 4. 2021 - 17:04)

Když jsme venku na procházce, tak moje přítelkyně normálně čurá přede mnou a vůbec nic neskrývá, čurá tváří ke mně a zblízka, a přitom se mnou někdy i během čurání mluví. Normálně se přitom dívám na její chlupatý rozkrok a proud moči, jak z něj stříká.

Eva (Út, 20. 4. 2021 - 17:04)

Tak ještě aby se styděla, to by asi nebylo normální, co by asi tak skrývala. Nebo jestli byste spolu žili jako mnich a jeptiška, tak to potom by měla co skrývat.

Fanny (St, 21. 4. 2021 - 19:04)

Já s přítelkyní taky před sebou čuráme, a oba ve dřepu, je to nejlepší vyčuraní.zkoušíme kdo dobrá dál, někdy je to fakt silný proud.

Návštěvník (Ne, 18. 4. 2021 - 06:04)

Řecko. Liduprázdné mnohé a i před covidem pláže jsou zcela nuda free. Manžel miluje to, když se může dívat na moje svévolné pomočení se do písku. Ale pak se lepí písek i na moje pysky ještě vice než obvykle. )) Takže je to spíše jen pro tu jeho potěchu a z praktické stránky pro mě jako ženu? Jelikož neglorifikuji téma močení , vyčůrat se v leže bez toho abych cokoli řešila je, ano je luxusně pohodlné a fakt, že vím, že můj manžel v jeho mozku prožívá orgasmy, tak ano, je to i vzrušující. Jen ten písek pak....

Míša (Ne, 18. 4. 2021 - 12:04)

Při orgasmu jsem to měla vždycky na krajíčku. Mě rajcuje jejich vzrušení a dřív jsem se bála, aby trocha pomočení se příteli nezdálo nechutné a aby nezvadl. Ale od té doby, co vím, že to snad většina mužů vnímá pozitivně, tak jsem to zkusila. Teď tomu dávám volný průběh a při prvním orgasmu prstěním mu ráda trochu stříknu do dlaně. On je pak divočejší a vykvedlá ze mě ještě trochu. Teď vždycky začínáme touto předehrou. Pro něj předehra, pro mě první finále.

Jakub (Ne, 18. 4. 2021 - 18:04)

Přesně, moje přítelkyně si jednou učůrla a to nechtěně a zarazila se co budu dělat, reakce mého nástroje byla ve větším ztopoření a zpevnění. Poznala lepší sex. Potom se opatrně začala vyptávat. Na rovinu jsem jí řekl, ať si při tom čůrá jak má chuť, že se mi to tak líbí a je to tak lepší. A od té doby bez čůrání není skoro žádný sex.

Míša (Ne, 18. 4. 2021 - 22:04)

Mně to připadá dost podobné tomu našemu scénáři. Já jsem se taky tvářila, že to bylo nechtíc, ale bylo to naschvál. Možná i tvoje přítelkyně bude stejná potvora, jako jsem já. Když má kluk pocit, že tě donutil k výstřiku, že je tak dobrý a přivodil ti pocit, který's dosud nepoznala, je to pro něj ohromné afrodisiakum. Pak jsem se taky ubezpečovala, že mu to nevadilo, ale to už jsem věděla, že mu to nevadí.

Jakub (Ne, 18. 4. 2021 - 23:04)

Potvor :-))) Hezky šikovná potvůrka. Tenkrát vypila dost Coly a když jsem se s ní začal mazlit, tak už asi nemohla moc vydržet a když jsem jí ho tam strčil a byla asi hodně rozvolněná a vzrušená, tak si ucvrndla. Nikdy mi nepřiznala, že schválně. Očividně ji to baví a už si s tím hlavu nedělá, máme takové zastrčené místo s lavičkou a v létě jsme chodili domů pěkně mokří. Přes zimu tohle nešlo venku provozovat, tak to jistí koupelna. Prostě to teploučko, co nás vždy zalije je nádherné a snad s tím nepřestane. Já ji na oplátku také skropím.

Míša (Ne, 18. 4. 2021 - 23:04)

Já už se hrozně těším na léto. Jak tady ráno psala nějaká Návštěvnice o čurání do písku na liduprázdné nuda pláži v Řecku, tak to mi dává inspiraci. Do zahraničí letos určitě nepojedeme, ale až budeme na nůdě u nás, tam není písek, ale tráva, tak nepůjdu čurat do vody ani do lesa. Jenom příteli řeknu, že musím čurat, lehnu o kus dál si mimo deku na záda a prostě to vypustím. Udělám to jenom pro něj, protože on mi určitě půjde dělat trochu zeď, ale třeba to uvidí i někdo cizí.

Mates (Ne, 25. 4. 2021 - 13:04)

Míšo mně by se moc líbilo vidět tě čůrat nebo dokonce víc než to, ale to ty asi nikde jinde než doma neděláš. :(

Míša (Ne, 25. 4. 2021 - 23:04)

Co myslíš tím "víc než to"? Jestli myslíš kálení, tak to opravdu nikde neukazuju, i když jsem exhibicionistka. Ráda muže vzrušuji, ale tohle se mi nelíbí dělat, protože by to většina můžu považovala za eklhaft. Můj přítel nikdy žádný takový zájem nenaznačil a mně samé by to připadalo divné, spíš až nechutné. Ale pro jiné mé exhibicionistické aktivity má pochopení.

Mates (Čt, 29. 4. 2021 - 13:04)

Míšo, děkuji za odpověď. Já ani nečekal, že by jsi to někomu ukazovala, protože většina lidí má tento názor, ale výjimky se najdou. I tak bych si rád alespoň přečetl, kde jsi to někdy dělala mimo domova v cizím prostředí?

Míša (So, 1. 5. 2021 - 15:05)

Už mohokrát jsem musela na malou v přírodě. Na horách v létě na túře si člověk musí odskočit každý den. Bývá nás malá skupina a od cesty není moc kam uhnout, protože to je většinou samá rokle nebo skály. I takové příběhy tě zajímají, nebo máš zájem jenom o velkou, že právě ty jsi taková výjimka, o které's psal? A zajímá tě to z pohledu náhodného diváka, nebo z pohledu holky, která jen tak tak našla místo na úlevu?

Mates (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

Malou potřebu musí vykonat venku téměř každý pokud cestuje nebo prostě tráví delší čas mimo domov, takže tu beru jako samozřejmost. Ne že by čůrání nebylo hezké, ale nepřipadá mi až na výjimky moc zajímavé, protože je to většinou dost rychlé a hlavně časté. Není to narozdíl od té velké žádná vzácnost. Tím odpovídám na tvou druhou otázku, že patřím mezi tu výjimku, které to přijde zajímavé a zároveň jsem tím předtím myslel výjimku i z pohledu těch druhých, že né úplně všichni to nutně berou jako hnusnou a nechutnou věc. Většina samozřejmě ano, někdo to nebere jako hnusnou věc (pozor, aby bylo jasno mluvím celou dobu jen o přirozené potřebě, žádné špinavé scat hrátky) ovšem kvůli věcem kolem se za to stydí a velmi vzácně s tím někdo problém nemá, ale to je opravdu výjimečně. Tvá otázka je dost zajímavá, ale není lehké na ní odpovědět. Spíš se přikláním k té první možnosti, ale i ta druhá má něco do sebe, protože kromě místa je i chování té holky v té chvíli tím zajímavým a s chováním se úzce pojí i její pocity a myšlenky.

Míša (Ne, 2. 5. 2021 - 23:05)

Ta první odpověď jsem nebyla já a rovnou říkám, že je mi jedno, za kolika nicky se kdo skrývá. Věřím, že když to někdo píše, tak ho to asi opravdu zajímá. Ta velká potřeba na výletě není nic příjemného, většinou je to spojeno s nějakou dietní chybou. Vždycky s sebou nosím nějaké vlhčené kapesníčky a kamarádům řeknu, že si musím odskočit. Nezdůrazňuji, že budu potřebovat, aby na mě čekali déle. Ale když po cestě stranou potkávám zvětralé papíry v různém stupni rozkladu, tak se snažím zajít dál, kde už je čisto.

Mates (Út, 4. 5. 2021 - 22:05)

Bohužel to je přesně to, o čem jsem předtím psal, že většina nedokáže pochopit nebo vyloženě nechce přijmout skutečnost, že to někoho může zajímat a snaží se to různými způsoby včetně tohoto překazit. Já o žádném Tomovi nic nevím, ale dotyčnému bych nepřál žít takový život. Míšo teď už k tobě a tvé odpovědi, za kterou děkuji. Věřím, že takhle přímo v přírodě to není žádný extra zážitek, ale zase určitě existují lidé, co si to dokáží užít a je to pro ně příjemné. Vyloženě na horské túře už pak takové možnosti téměř nejsou, ale před začátkem nějakého výstupu obvykle člověk míjí nějaké restaurace, někdy má štěstí a je pak nějaký horský hotel na vrcholu nebo už cestou jsou nádraží a čerpací stanice, tak jsem očekával, že velkou potřebu řešíš narozdíl od malé někde takto?

Steve (Čt, 6. 5. 2021 - 01:05)

No nevím kolik potkáš benzinek či nádraží např. když lezeš z Pece p.S na Sněžku nebo někde z podjeseníků (třeba Karlova Studánka) když na Praděd či Petrovy kameny apod. Navíc jen tak si skočit do restaurace či hospody na toaletu nemusí být jen tak ... Pokud si tam něco nekoupíš, tak ti to nedovolej. Pokud nemáš v plánu utrácet peníze, nebo je ssebou ani nemáš, tak ti stejně nic jiného nezbyde nežli ten les a příroda.

Steve (Út, 4. 5. 2021 - 03:05)

V pořádku, to je přeci normální. I nám chlapům se chce v přírodě někdy na velkou ... No tak se to tam udělá, jaká tragedie. Je to přírodní materiál, parkrát zaprší a je to rozložené v jehličí a ještě to tam pohnojí. No s papírama je to horší, lepší je je zahrabat pod vrstvu jehličí aby to nelítalo fuj po lese a nehyzdilo to krajinu. Proč dělat z přirozených věcí vědu ... Záchody při turistických cestách nejsou a když člověk tůruje skoro celý den, tak co ... někde to odložit musí. :-) A jíst se taky musí když se vydává hodně kalorií.

Reklama

Přidat komentář