Reklama

Anální sex

Ukaž prcku holčičko (So, 20. 3. 2021 - 00:03)

Až mi ho pořádně olízala, ukazala mi svou kundičku. Měla jí už dost mokrou. Chvíli jsem ji olizoval až nakonec začala stříkat pissing. Fakt jsem nevěděl že ji tak vzrusim, že při prvním sexu bude už stříkat. Potom mi vylízala dokonce i můj chlapeckej zadek. A potom jsem ji naslinil anál a zacli jsme. Nechtěla do kundy aby neměla děcko tak jsem jí trošku prstíkama protáhl zadeček a potom už ho tam chtěla. Řekla mi že se jí tam mohu klidně udělat. Šli jsme do pozice psa. Pěkně jsem tu samici obdělával. Furt křičela že chce víc a víc tak jsem prirazel rychleji a tvrději a potom to konečně přišlo udělal jsem se jí do análu. Střikl jsem ji to hluboko ale nakonec to ještě vytlačila ven a jak u toho prděla nádherně. No byla to slast a od té doby praktikujem anální trojku i s jejím přítelem. V 17 už dostala dvojitou penetraci.

ytong (Po, 1. 3. 2021 - 05:03)

Jak může někdo šukat v kanále,to fakt netuším. To jsou dneska lidi !

Michal (Po, 1. 3. 2021 - 18:03)

Jako muž nevím používám kolík. Žena poprvé vyzkoušela kolík byla neskutečně nadčená a pak jsme to praktikovaly naživo. Dnes má i ten kolík mnohem větší , než na začátku a nemůže si to vynachválit. Kolík používáme i při sexu a je to neskutečně skvělé. Chce to jen vyzkoušet,

Silva (So, 27. 2. 2021 - 21:02)

nikdy jsem nezkousela, musim vyzkouset :D

Brtník (St, 24. 2. 2021 - 20:02)

Iveto, ukaž prdku, dám ti do ní mrdku.

Iveta (St, 24. 2. 2021 - 19:02)

Hele, v tomhle je analni sex krasnej, kazdemu vyhovuje jinak a nekdo ho protrpi a nekdo si ho sakra uziva :D

Alena (Út, 23. 2. 2021 - 20:02)

to je nádhera, mám to taky podobně, je to lahoda, ovšem člověk si na to musí zvyknout a pak si to začne extrémně užívat

Michal (Čt, 25. 2. 2021 - 16:02)

S nápadem přišla žena a po prvotníních rozpačitých pokusech jsme análnímu sexu přišli na chuť a je to příjemné zpestření. Ovšem "normální " sex a navíc s zasunutým análním kolíkem je absolutní extrém nepopsatelné rozkoše a vzrušení pro nás oba.

Návštěvník (Čt, 25. 2. 2021 - 23:02)

Musím souhlasit , sex bez kolíku si již nedovedu představit.

Eliška (Ne, 28. 2. 2021 - 11:02)

Nebo to chce mít dva najednou a udělat sendvič. Řekla jsem o tom příteli, protože anál spolu děláme, tak že bych chtěla zkusit mít zasunuté dva. Má dva dobré kamarády, ti souhlasili. Spíš bych se divila, kdyby ne a šlo se na to. Je to nářez a naprosto skvělý pocit, Praktikujeme tento způsob už od jara loňského roku. Dva mám zasunuté dole a třetího kouřím a postupně se posouvají.

Roman2022 (Po, 7. 3. 2022 - 15:03)

ahoj chceš se potkat? [email protected]

Blanka (Ne, 28. 2. 2021 - 15:02)

Priznam se, ze i ja okusila dva najednou dole.Jednoho v pipce a druheho v zadecku.Ten nadhernej pocit, kdyz jsou ve vas oba.Dost jsem to prozivala a ten krasnej pocit, kdyz se pak oba vystrikaly a ja mela obe dirky plni.

Anonym (Čt, 26. 1. 2023 - 13:01)

čest menu tunel blanka sever a zadní východ sem sprostý se nezlob sem nadrženy s tech článku

Eliška (Ne, 28. 2. 2021 - 17:02)

Však co je asi tak ještě lepšího? Většinou jedou 3 kolečka a když se sejdou tři, tak se přesouvají ze zadečku do pipiny a ten co ho měl v pipině, tak mu ho kouřím a ten co jsem mu ho kouřila, tak jde do zadečku. Kam se kdo udělá je jejich věc a jak to na ně příjde. Někdy jsou jen dva a někdy se jede bez přítele, když je zrovna v práci. Ještě bych chtěla zkusit mazlení a sex s holkou a přibrat přítele, aby neřekl, že si užívám pořádně jen já.

Blanka (Po, 1. 3. 2021 - 04:03)

Tri jsem nemela, aby mi ho dal este do pusy.Jen dva.Jinak je to opravdu krasni pocit mezi nohama.Jak prirazej do obouch direk.Moc si to uzivam.Nekdy me suka jen jeden do prdelky a druhyho kourim.Zkratka si uzivam a jejich vystriky take neresim.Kde je zasunutej a pride to na nej, tam se mi vystrika.

Hanz (Pá, 30. 4. 2021 - 06:04)

My s pritelkyni jsme co se tyce sexu dost kreativní. A anální sex je běžnou součástí. Ale ve 3 to bych nedal abych viděl jak jí to dela někdo jinej.

Radek (Pá, 30. 4. 2021 - 12:04)

Na tom nic není, nesmíš být tolik vlastnický a brát sex jako potěšení a přítelkyni dopřát něco víc. Jasně, tobě to nic nepřinese, ale přítelkyně bude v sedmém nebi. Už jen, že jí to dělá někdo jiný je pro ni vzrušení a dělá ji to trochu jinak, než je zvyklá. Jste v ní oba najednou, to je pro ní další vzrušení a slast. Tak spíš by vše musela popsat moje přítelkyně a ne já, jenže ona by sem nic nechtěla napsat, tak musím já, jen z toho, co mi řekla. A je to na ní také vidět, ty orgasmy a spokojenost. Ale jestli to nedáš. Zase ale máš vše pod dohledem a nedělá sex někde tajně s milencem. Hoď vše za hlavu, a běž do toho, uvidíš, jak bude šťastná, mi už bereme trojku jako běžnou věc. Přítelkyně mi zase na oplátku nechá šukat kamarádku, že ji můžu šukat podle chuti. Ty dvě jsou jako dvojčata, jedna bez druhé nevydrží ani chvíli a nejradši by bydlely spolu. Tak běž do toho a obavy s předsudky zahoď hodně daleko.

Návštěvník (So, 6. 2. 2021 - 22:02)

nikdy mě se ženou nenapadlo anální sex provozovat , a pak když jsem měl novou přítelkyni chtěla hned od začátku do zadku anální kolík, její orgasmi byli fascinující, jednou mi takhle řekla ať to zkusím taky, docela jsem se tomu bránil ale ze zvědavosti jsem podlehl. neskutečný. Užasný, masáž prostaty mi způsobovalo to e jsem pak měl dlouhou výdrž a mohli se milovat ceou noc. Sex bez kolíku si již nedovedu představit a přítelkyně taky ne.

Tom (Ne, 31. 1. 2021 - 19:01)

TO kdybych takovou ženu měl tak by mi to nevadilo, ale ta spotřeba kondomu a lubrikantu by byla obrovska :D

Návštěvník (So, 30. 1. 2021 - 23:01)

Jsou ženy které to chtějí jen do zadečku.

Reklama

Přidat komentář