Reklama

Obřízka

Ok (Ne, 2. 5. 2021 - 18:05)

Tony byl super chlap chybí tady. On by na tahle bláboly určitě reagoval.

Návštěvník (Čt, 22. 7. 2021 - 08:07)

Ano, určitě by na to TV reagoval a s největší pravděpodobností s využitím všech svých nicků. A proč? Protože byl totálně ujetej a posedlej obřízkama a chlapeckejma předložkama a jejich přetahováním - toť vše. Byl také z pochopitelných důvodů registrován na gay seznamkách (na kluky), kde mnohé kluky inzultoval, napadal za což si odnášel komentáře jako "šílenej úchyl a starej anál" . To co mu chybělo ke štěstí byl "coming out" a ne se skrývat za nesmyslné zastírání svého úletu pod rouškou "intaktivisty", ale on to tak musel dělat neboť jeho prioritami byli zvláště nezletilci! A tak si o tom alespoň psal na minimech s maminkami, modrejch koníkach atd. a na svých stránkách pro chlapce " jako odborník", který však mimo to běhal po nudaplážích a veřejných WC, aby se ukájel očumováním kluků a nesmírně vzrušoval i pronásledováním obřezaných mladíků Viz jeho komentáře o mladém obřezaném Němci na Džbánu a o mladých Turcích, prodavačích kebabu v Německu. Byl fantastickéj manipulátor a to ho přivedlo možná i k jeho konci. Kdoví na koho narazil.

M (Po, 26. 7. 2021 - 00:07)

Zaujimave hodnotenie. Tony mal trefne argumenty ale teraz si zacinam mysliet, ze ma narcisisticku poruchu osobnosti a nejaku obsedantno-kompulzivnu posadnutost predkozkami- ci je to skryta pederastia, tazko posudit. Snad sa objavi a povie nam

kožař (St, 28. 7. 2021 - 13:07)

Obávám se, že Tony už cca rok ? žádnou poruch nemá, resp. ne na tomto světě.

Jonáš (Ne, 25. 7. 2021 - 20:07)

To jo ty

Steve (So, 1. 5. 2021 - 03:05)

Jj, lázně v Jeseníku trošku znám ... jezdíval tam s oblibou můj učitel z hudebky, a my tam občas jezdili za ním když se to spojilo s nějakým výletem. Lázně jsou vysoko na kopci a nahoře jsou procházkové okruhy ... jj, pamatuji. :-) A dole vede trat' pěknou vyhlídkovou cestou.

jinak (Ne, 11. 4. 2021 - 14:04)

v egyptě zahálily boj proti obřízce, sice u žen. To je skutečné mrzačení, proti tomu on ovšem nebojoval, to ho nepálilo, ač na africkém kontinentě i v evropě jsou takto mrzačeny desetitisíce dívek každý rok. Asi jako boj za práva žen, fanatičky za to bojují v zemích, kde ženy mají spíše výhody, kde jsou skutečně porobené, jako svět afriky a islámu, tam je to nějak nezajímá.

nakonec (Ne, 11. 4. 2021 - 14:04)

zde po jeho odchodu se to celé uklidnilo, už žádné urážení, napadání, vyhrožování soudy a policií atd. Je klid a ticho.

lidi (Ne, 11. 4. 2021 - 14:04)

neblbněte, osobně mi ho je líto, nešťastný a zmařený život, plný samoty, bolesti a dalších věcí, co člověk nechce. Ale co se týče zdejšího tématu, tak na internetu napáchal nesmírnou škodu. V podstatě si úraz a nejen to zavinil sám svojí aktivitou, málokterý fanatik by mohl konkurovat. Hrobeček asi nemá a pomníčků má plno na internetu, ty bludy dál matou lidi, kteří na to narazí. Ne každý pozná, co byl zač, pokud to někdo bere vážně, tak ty rady mohly napůsobit dosti zla.

Vladan (Ne, 11. 4. 2021 - 08:04)

Objevil jsem včera pietní místo Tondy Vlase a jsem moc rád, že na něj někdo myslí a udělal to. Vzpomínka Tondo !

Martin (Ne, 11. 4. 2021 - 14:04)

Moc děkuji za Tondu.

Týnka (Ne, 11. 4. 2021 - 15:04)

Teď jsem mu tam dala kytičku. Byl to rovnej chlap a moc mi taky chybí. Tondo,myslím na tebe tady u Labe. To byl tvůj občas zkurvenej život.

Conficius (Pá, 2. 4. 2021 - 05:04)

Tony, příjemné velikonoce ! Kytička dnes u vody ode mne i přes zákaz. Za tebou vždy.

Martina (St, 17. 3. 2021 - 11:03)

O víkendu dovezu Tonymu svíčku a kytku na to místo. Zaslouží si to.

Návštěvník (St, 17. 3. 2021 - 17:03)

Jak víš že nežije?

Přemýšlivec (Út, 27. 4. 2021 - 22:04)

Přesně to je ta správná otázka? A pak se lze také zeptat "existoval vůbec jako fyzická osoba?"Smrt bez těla... ?? To vždy vzbuzuje pochybnosti...a pak zpráva na nějakém pofidérním webu loďařů? Kdo ji tam umístil? ...a proč právě jenom tam? Kdo a jak to vyšetřil? Existoval vůbec nějaký TV? Nabízí se také otázka,zdali jeden týpek co pracoval na lodi by dokázal simultánně zaplnit tisícema příspěvků tolik chatů a webových stránek atd. Jeho okamžité reakce téměř 24 hodin denně? To vůbec nespal? Neustálé vyhrožování žalobama a policií? ...

asi (St, 28. 4. 2021 - 19:04)

existoval a byl to on. Tj ne že nějaký úchyl by použil něčí jméno, kdo třeba už nebyl naživu a věděl, že se nemůže bránit. Asi byl tím, za koho se vydával, tj. jméno, povolání studium. Jeho život mi je varováním, podobně skončit člověk opravdu může. To zaspamování celého českého, německého a slovenského internetu, ty bludy, kterým věřil a šířil je, to byl výsledek nešťastného života, neúspěchu, nemoci. Hlavně nemoci duše, i když fyzických neduhů měl dosti. Manipulovat ale uměl, na emimino psal výhradně o předkožkách, skoro nikomu to nepřišlo divné, asi i ovlivnil různá rozhodnutí, když matky řešily problémy u svých synů. Napáchal tím asi dosti škody. Je dobré, že už nepíše, i když nic zlého bych mu nepřál. Přestat psát by asi neodkázal, i když je dosti divné, kolik najednou lidí, zvl. žen se ho zastává, dala mu někde kytičku a různé pohádky, jak byl hodný ap. Jak by si to psal sám, ale zas nevěřím, že by dokázal s psaním přestat. Jestli tady, tak ne po celém internetu. To psaní, to byla jeho hlavní činnost, veškerý volný čas a velkou část času v práci, kde to asi flákal, na té lodi asi byly chvíle, kdy nemusel nic dělat, tak seděl u počítače a psal svoje bludy.

Zkoumal (St, 17. 3. 2021 - 20:03)

Bylo to na webu loďařů.

No (Út, 16. 3. 2021 - 21:03)

já nevím, kdo je, třeba na ni zapůsobil, on to uměl, na hodně empatické lidi. Myslím, že má o něm zkreslený nebo jednostranný obraz, pokřivený soucitem a pomíjející podstatné části jeho charakteru či chování.

Trejdl (Út, 16. 3. 2021 - 20:03)

NoNa kecá.

Reklama

Přidat komentář