Reklama

těsné džíny

Eva (St, 5. 5. 2021 - 00:05)

Jo, ty jsou naprosto skvělé, mám patery skinny a jedny boyfriendy. Dvoje mám nepotrhané, jinak ostatní potrhané s dírami.

Jana (St, 28. 4. 2021 - 14:04)

Nosím jedině skinny džíny, vše ostatní je hrozné a neforemné. Nepochopím, jak někdo na sebe může vzít ty tzv. máminy džíny. To možná tak po padesátce. Super skinny jsem naučila nosit i svého přítele, v těch klasických vypadal děsně. Stejně tak nepochopím ty řeči, že skinny se nepříjemně nosí, hloupost, nekupujte na trhu u Vietnemce a hlavně si je pořádně odzkoušejte. Ale, když je stádo tupé, tak jde kupovat zvonáče a máminy džíny, jak mu nařídí nějaké hloupé celebrity a blogerky, než aby se podíval do zrcadla a koupil si to co mu opravdu sedne a sluší.

Steve (St, 28. 4. 2021 - 18:04)

Jakožto žena bys měla vědět a trošku myslet i na své zdraví ... Hlavně pokud ještě plánuješ mít někdy dítě. Silně uplé není zdravé ani pro ženy.

Milan (St, 28. 4. 2021 - 19:04)

To jsou starosti, problémy s tím, jestli budeš mít děti jsou v životním prostředí, stravě, léčivech a injekcích co nám teď nutí. Skinny jsou jen blábol a záminka na něco to svézt. Nosím je už 11 let a problém v nich nevidím. Ráno je natáhnu, mám je jako pracovní oděv, v létě je mám i jako plavky, večer svléknu. Jsou pohodlné, elastické, neplandají, nic lepšího není. Roztrhané jsou běžně, nemusím si z toho dělat starost jako u montérek, které by se musely zašít, protože by to vypadalo blbě.

Návštěvník (St, 28. 4. 2021 - 14:04)

A nenapadlo tě ty kundo že každému vyhovuje něco jiného?To jako když kunda jako ty něco nosí a ještě obléká svého přibuzlého partnera tak to musí tahat i ostatní?Ty jsi fakt hovado non plus ultra.

Návštěvník (St, 28. 4. 2021 - 15:04)

Něco sis píchnul, že jsi v rauši a napadáš ji? Má naprostou pravdu a jak píše, stádo ovcí jde na povel kupovat máma džíny a muži táta džíny a jak v tom vypadají je děs.

Jitka (St, 28. 4. 2021 - 15:04)

A co tobě je do toho co kdo nosí?Já třeba skinny nosim občas taky,ale rozhodně do nich nebudu cpát ostatní.A stádo jako má nosit co ty určíš?Ty budeš stejný blbec jako ta Jana,pokud tedy nejsi Jana a neibhajuješ tu sama sebe.Máš hubu plnou stáda ale aby stádo nosio co ty přikazuješ je v pořádku :-)))Nehul a hlavně nepij na ty prášky.

Návštěvník (St, 28. 4. 2021 - 15:04)

Ovce v máma džínách? Jsi asi taky oběť módních předpisů že jo.

Majka (Út, 27. 4. 2021 - 23:04)

Taky mám ráda uplejší džíny, ale nesmí mi nikde nic čouhat a lézt (boky) jak to vídám u jiných slečen. Nevím co je na tom si vzít prostě o velikost větší ..

Steve (Čt, 30. 5. 2019 - 17:05)

Mě teda rozmary a "nová mo'da" vůbec nezajímá ... Divím se, že to spousta lidí žere a je ochotna utrácet za to šílené peníze.

Jirka. (Čt, 30. 5. 2019 - 18:05)

Ano, měl by každý nosit to v čem vypadá hezky a cítí se v tom dobře. A jak už tady bylo, pěkná holka těsné džíny a tlustá volné lacláče. Když si na sebe narve to co je zrovna v módě, tak to je požitek. Jako nechápu ty narvané tenké péřovky nebo prošívané bundičky. Když to má na sobě narvané, tak to nefunguje. Před cca 3 týdny jsem takovou matronu potkal a až zblízka jsem poznal prošívanou bundu, nebo péřovku. Měla to na sobě narvané, že to vypadalo jako šprcka a ono ejhle prošívání.

Jirka. (Čt, 30. 5. 2019 - 11:05)

Jenom to ne.

Návštěvník (Út, 28. 5. 2019 - 11:05)

Už se brzy zase budou nosit plandavé. Je potřeba stále utrácet za rozmary módy.

Val (Ne, 26. 5. 2019 - 11:05)

Jak to tady pročítám, tak nechápu ty rejpaly do těsných džín, asi je to baví a nebo jsou někteří totální magoři, co rádi do všeho ryjí. V 7 třídě jsme založili jen tak skupinu 15 kluků a holek se zaměřením na survival. Takový divoký nápad podle seriálů. Žádný mobil a nic z moderní techniky nesmíme mít, 3 to vzdali, nevydrželi bez mobilu a přebývání venku. Jsme hodně v přírodě, v létě něco jako tábor na 3 týdny s tématy podle filmů a seriálů. No prostě se bavíme jinak. Máme dospělého, kterého jsme přemluvili, co nás celou dobu vede a i když už chodíme na střední, tak stále držíme spolu. To jen tak na vysvětlenou. Jako oblečení nosíme holky těsné džíny a kluci taky dost úzké, boty sportovní a nebo na tůry do přírody - podle situace, trička běžná, mikiny s kapucí, péřové vesty a bundy s kapucí, v létě ty moderní tenké, nic vojenského, nebo technického. Je úplně běžné, že se v tom namočíme při plnění nějakých úkolů a nebo jsme od bláta a celý den nic jiného na sobě nemáme a nikdo není nemocný, nemá žádné plísně a nebo nezemřel. Je to naše dobrovolná zábava a nikoho do toho nikdo nenutí a může kdykoliv skončit. V těch vedrech je to i příjemné. Na déšť moc nebereme ohled. Večer se pořádně umyjeme a převlékneme do suchého, točíme takhle troje oblečení. Už dávno se před sebou nestydíme. Na noc máme vlastnoručně postavené přístřešky a samozřejmě spacáky. Už jsme i spárovaní, jen to nevychází, kluků je víc. V zimě jsme na lyžích a nebo běžkách na tůrách s nocováním venku. Až skončíme školy, tak bude asi konec, škoda, ale zase jsme se skvěla vyřádili a hodně se toho naučili. Umíme první pomoc i pokročilejší ošetření, víme co jíst a jak si obstarat stravu v přírodě (je to legální), jak přenocovat, jak se orientovat bez ničeho, naučili jsme se dobře plavat a potápět, jak lézt po skalách a podobně a hlavně velké samostatnosti, odpovědnosti za sebe a druhé a jak si poradit i sám. On člověk nikdy neví, kdy se to hodí, třeba i později někde na dovolené. Stát se může cokoliv a všichni ostatní budou bez mobilu a aplikací vyřízení. Rodiče? Ti ze začátku nechtěli ani slyšet, později pochopili. Jednou se to vyplatilo, když se jeden kluk z naší skupiny s rodinou a ještě s dalšími příbuznými se ztratili v horách v Rumunsku. To bylo v létě co dochodil 8. třídu. Nejdřív byli všichni dospělí chytří, ale když šlo do tuhého, tak to už nevydržel a prosadil si svoji a za pár hodin byli zpátky u aut. To koukali, hlavně, že byl za blbce. A teď jsem zvědavá, kolik rejpalů bez mozku se ozve.

Jarda (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Dobré, to by se mě líbilo, ale tady u nás nemám s kým.

Eva (Pá, 24. 5. 2019 - 11:05)

Je pravda, že do vody jsou perfektní, ty volné potom plandají a vody je v nich víc.

Cestovatel (Čt, 23. 5. 2019 - 15:05)

A to je na tom to nejlepší, nic si nebrat a v klidu si žít bez toho, že když do vody vlezu v džínách a tričku nebo k tomu i v mikině, tak na mě tam nikdo nekouká jako na úchyla, jako v naší zaprděné zemičce plné moralistů a kritiků. Většina tam plavky nepoužívá, ,jsou na nic. A čím víc na venkov, tak už vůbec.

Bob (St, 22. 5. 2019 - 09:05)

V Thajsku jsem sice nikdy nebyl, ale několikrát v Indii. Mokrý hadry tam většinou nestudí, ale příjemně chladí. Polévání hlavy bývá kolikrát ten nejrychlejší a nejsnazší způsob jak předejít kolapsu. A přesně jak tu někdo nakousnul, sice horko, ale vlhko jako v prádelně. Ani ty plavky na šňůře do druhého dne neuschnou a hadry na sobě stejně promočený od potu. Chápu, že vzhledem k podnebí v některých zeměpisných šířkách místní obyvatelé fakt plavky řešit nemusí.

Alice (Út, 21. 5. 2019 - 15:05)

Jedině těsné džíny, mám na ně postavu a vyhovují mi nejlépe.

Cestovatel (Po, 20. 5. 2019 - 17:05)

Tady šlo jen o to, že se s tím u nich nijak nemažou a plavky asi nevedou a tak jsme taky nemuseli, ono kde by jsme se neustále přestrojovali do plavek, když jsme cestovali. Vedro, vlhko a tak nikdo mokré džíny a tričko neřešil, stejně jsme se jako Češi potili a tak smočení se ve vodě bylo spíš příjemné.

Reklama

Přidat komentář