Reklama

prvni masturbace

Abe (Čt, 13. 5. 2021 - 00:05)

Cca 13, ale už jsem byl "poučen" a ona to věděla. Komu jsem to měl jako prásknout? Nikdy jsem nepráskl, dokonce ani nikomu neřekl, mnohem horší zvrhlosti.

Návštěvník (Čt, 6. 5. 2021 - 07:05)

Si to spočítej tvl,když je mu 70,tak to bylo chvíli po válce

Lukas (Út, 4. 5. 2021 - 22:05)

Ahoj jmenuju se Lukáš můžu se vás na něco zeptat?

Martin (Čt, 6. 5. 2021 - 08:05)

Na co

Steve (Čt, 6. 5. 2021 - 01:05)

Na ženskou menstruaci? :-D No dle nadpisu bych to tak +- tipoval .... nebo???

R od (St, 5. 5. 2021 - 23:05)

Na co?

KUBA1221 (So, 24. 4. 2021 - 10:04)

spal sem v pokoji se svým bratrancem, jednou odpoledne když byl bratránek s tetou a babičkou na nákupu sem se nudil a prohlížel si babiččinu knihovnu, nebylo tam nic zajímavého, na zem mi spadla fotka co měla za sklem a zajela pod knihovnu, nemohl sem se rukou pod velkou těžkou skříň dostat, tak sem použil hůl opřenou hned vedle a štoural fotku ven, spolu s ní sem vyštoural papírový sešit, na obale byla nahá žena a název Josephina Mutzenbacher, strčil sem knížku pod tričko a utíkal k sobě do pokoje, četl sem ty prasárny a přitom se se mnou dělo něco, co sem neznal, celý sem zrudnul a funěl jako bych bežel, mezi nohama se mi to zvedlo a cukalo mi v jněm, netušil sem co se děje, sundal sem si trenky a zíral na tvrdé péro, najednou sem slyšel, že jsou zpátky babička a teta, rychle sem se oblékl a knížku schoval pod matraci, celý zbytek dne sem nemyslel na nic jineho, konečně byl večer, a je zas ležel s knížkou v postely. Sotva sem dočetl jednu stránku, bratranec chtěl ať zhasnu, ležel sem a představoval sem si, že jsem jeden z chlapců z románu, kterého opíchá vlastní matka, najednou mě začalo cukat péro víc a víc, dostal sem křeč a všechno sem měl najednou mokry a lepkavy. Rano sem vstal hned jak vyšlo slunce, knihu pod triko a jako alibi bandasku na borůvky jsem chtěl vyrazit do lesa, těśil sem se na samotu lesa, čaru přes rozpočet mi však udělala Tetka, byla starší, tlustá, skoro 50. Byl sem nasranej, ale nemohl sem nic dělat, úplně u lesa sem přeskakovat příkop a knížka mi vypadla nohavici ven rovnou před tetu a nastal výslech, byl sem červenej až za ušima, strašně se styďel. otevřela knihu a začala číst, chtěl sem utict, ale nedala mi šanci, strhla mě na zem do mechu a sedla si vedle mě, nadávala mi do prasat a říkala, že všem doma řekne, že chodím do lesa honit ptáka, začal sem brecet, že to není pravda, že nikoho nehonim. A že sem stihnul jen jednu stránku. teta dala knížku, nalistovala druhou stranu a podala mi jí, ať čtu nahlas, četl sem červenej jak rajče a koukal jak kmitá tlustejma stehnama k sobě a od sebe, vždycky když je roztáhla, viděl sem na zadku a mezi nima mokrej flek, zase mi ztvrdnul a napnul trenky, teta zírala mezi moje nohy a jednu ruku si zasunula zepředu do tepláků, a otočila se na všechny čtyři a začala kňučet a hekat, nechápal sem co se děje, ale začal se mi stahovat podbřišek a já vyhekl cukl sebou a na trenkach se začal objevovat mokrej koláč, Teta nato koukala svytřeštenejma očima a najednou zakřiçela a celá se rrozklepala

Abe (Čt, 6. 5. 2021 - 01:05)

Hezký. Já měl s tetou, tátovo sestrou, také zážitek, ale nebyl tak romantický. Jen se zeptala jestli už se honím. Když jsem zrudl, řekla abych jí ukázal ptáka, že to pozná. Sama mi stáhla trenýrky a řekla, že často onanuji, protože mám ptáka ohmatanýho. No, měla pravdu. Byl hodně ohmataný. Ohmatala si ho také, a pak jsem jí několikrát postříkal. Při tom jsem jí ohmatával vagínu tak, až byla úplně hotová a řekla, že už nemůže. Nesměl jsem o tom mluvit, protože jsem byl nezletilý a táta by se určitě zlobil.

Návštěvník (Pá, 23. 4. 2021 - 09:04)

Moje první masturbace byla u tety, mě bylo 10 a tetě 34 let. Teta mě přes víkend hlídala u ní doma, měla tam jen jednu manželskou postel takže jsem spal vedle ní. V noci mi četla a já jsem usnul přímo u tety. Teta spala jen v košilce, v noci jsem se probudil a teta byla dole odkrytá jak se převalovala. Viděl jsem její vaginu a zadek, hned se mi postavil takže jsem si začal nad ní honit. Když jsem stříkal tak jsem omylem stříknul na vagínu. Teta si vzala prášky na spaní takže jsem se nebal že se probudí. Hned jsem si vzal ubrousek a utřel jsem to ale abych jsem se tam dostal musel jsem tam trošku šáhnout, to byl pro mě neskutečný zážitek.

Návštěvník (Po, 19. 4. 2021 - 06:04)

https://photos.app.goo.gl/s2wUp16tSN1MuRDT8

Fraxinus (Ne, 18. 4. 2021 - 18:04)

První masturbaci si nepamatuji, protože jsem vůbec netušil, že by to třeba mohla být už právě ta masturbace. V rodině se o takových věcech nemluvilo a ani ve škole, takže jsem byl dost opožděný. Ale dostal jsem od paní doktorky asi v 7mi letech za úkol přetahovat zúženou předkožku a to se mi asi stalo osudným, protože jsem to trénoval velmi poctivě, že jsem na žádnou operaci nemusel a dnes lituji, že nemám obřízku. Je to přeci jen hezčí a dá se používat kondom. S předkožkou to prostě nejde. Na začátku puberty mě začalo zajímat pohlavní ústrojí, tak jsem si začal listovat ve starých naučních slovnících i si procházet učebnice přírodopisu. Ve školní knihovně byla i zařazená Encyklopedie pohlavního života pro 10-13 let a pak snad i pro dospívající. A to bylo natolik intenzivní vidět poprvé nahou holku, že na to člověk musel pořád myslet. Ve 12ti letech pak při jednom samostudiu z naučného slovníku doma v nepřítomnosti rodičů jsem si začal přetahovat a najednou to zabrnělo a co si vystříklo. Nasledoval pocit viny, který jsem měl ještě několik let vždy po ejakulaci. Hladinu hormonů jsem měl asi hodně vysokou až do 26ti, že jsem na to myslel pořád a stačila vteřina a už mě tlačil penis v kalhotech. Takže jsem si zvykl, že se musím udělat udělat pokaždé, když mám trochu soukromí, abych měl zase na chvíli pokoj. Škoda, že už jsou tyhle časy pryč, a že jsem neměl tehdy holku, protože by to byla jízda.

Pablo 82 (So, 17. 4. 2021 - 08:04)

V současné době je mě 38 let,ale když mě bylo tak pět,šest,tak jsem tenkrát spal u tety a spal jsem se stejně starou sestřenicí v jedné posteli.
Ani nevím,jak to tenkrát sestřenici napadlo,ale začla si hrát s mojim pinďourem a já začal tenkrát hrabat na její kundičku...
Co to děláme jsme tenkrát prakticky ani jeden nevěděli,ale věděli jsme že nám je to moc příjemné..
Péro mě krásné stalo a bylo to moc příjemné.
Ona prcinku měla už v tom věku hezky mokrou a krásně vzdychala.
Takhle jsem u nich spával,jako malej kluk celkem pravidelně..
Vždy, jsme se se sestřenicí na to moc těšili.
Samozřejmě,že tenkrát ze mě nic neteklo,ale byl to nádhernej pocit.
Sestřenicí se to taky moc líbilo.
Byla krásně mokrá.
To si pamatuji.
Takhle jsme si hrávali pokaždé,když jsem u nich spal.
Což ,jak píšu bylo poměrně často.
Když mě bylo nějakých zhruba devět,tak jsme měli první sex,že jsem byl v ní.
Bylo to moc krásné a úplně jiné,než když si jen hrála s mojím pinďourem.
Měl jsem nádherný orgasmus,jen samozřejmě že mě ještě nic neteklo.
A bylo to jiné,než když mě ho jen honila.
Ale samozřejmě se to nedá vůbec srovnat se sexem co mám v dnešní době.
Ale tenkrát to bylo doslova úžasné a vždy jsem se moc těšil,až budu u nich spát.

Takhle jsme v klasickém sexu pokračovali docela často,tak do dvanácti let.
Pak to nějak úplně skončilo.
Někdy na to rád vzpomínám.

Mimochodem.
Zní to asi divně,ale sestřenice je nádherná ženská a popravdě a to mám ženu a dítě,bych se sexu s ní nebránil ani v současné době.

Jinak když se budeme bavit o honění,tak s tím jsem pravidelně začal tak ve třinácti.
Jako i před tím jsem si ho občas pohonil.
Ale v těch třinácti fakt pravidelně.
Byl jsem schopnej si ho vyhonit třeba 5x denně.
A zůstalo mě to dodnes..
I když ne 5 x denně...:D
Když není nikdo doma,tak si rád zapnu porno.
Ideálně na telefonu.
Na PC ho moc nezapínám.
Řekl bych,že honění miluji,přesto,že mám ženu.
Je to prostě zase jiné,než od ženy a než klasický sex.
Když to jde,tak jsem schopnej honit i 2 x denně.

Zdenda (St, 14. 4. 2021 - 09:04)

Ja si jej honím každý den,a vystříkne mi mrdka ven a jsem spokjený a co ty? Piš mi na :hezka [email protected]

David (St, 14. 4. 2021 - 23:04)

Já taky a několikrát.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 23:04)

Jako ty seš hezká dívka?

Matuš (Po, 12. 4. 2021 - 13:04)

Pamatuju si to jak kdyby to bylo vcera bylo mi 12 let a byl jsem na chate se svimi bratranci o tom co je sex a jak se honí jsem mel pojem uz od 9 let kdyz jsem si zacal honit jetse jsem nestrikal takze jsem honil porad jelikoz jsem se vystrikal az kolem 14 let. Byly jsme na chate a spali jsme nazí protoze nam bylo silene horko a videl jsem pera svich bratrancu kteri byly o jeden rok mladsi nez ja a meli penis tak 3 cm a ja mel tak 13 a oni v zivote nemeli pojem o honěni a tak ja jsem se moc neukazoval mel jsem penis prekryty perinou a pak mi teda nasilne tu perinu vzali a divili se ze mam tak velky pero o proti nim a padla rec o honeni a tak jsem si teda zacal honit abych jim ukazal jak se to dela ten jeden z nich si zacal taky honit kdyz usnul ten nejmladsi zacali sjem si honit do kříže a dokonce nejaka kuřba byla pozdeji jsem mu ho i strčil do zadku, pochyboval jsem o svoji sexualite ale vzhledem k tomu ze mam holku a jsem s ni stastny tak to byl asi jen skrat

Z (St, 14. 4. 2021 - 23:04)

Z

Steve (So, 17. 4. 2021 - 03:04)

Z Ty už taky běž do píči.

Matuš (Po, 12. 4. 2021 - 13:04)

Pamatuju si to jak kdyby to bylo vcera bylo mi 12 let a byl jsem na chate se svimi bratranci o tom co je sex a jak se honí jsem mel pojem uz od 9 let kdyz jsem si zacal honit jetse jsem nestrikal takze jsem honil porad jelikoz jsem se vystrikal az kolem 14 let. Byly jsme na chate a spali jsme nazí protoze nam bylo silene horko a videl jsem pera svich bratrancu kteri byly o jeden rok mladsi nez ja a meli penis tak 3 cm a ja mel tak 13 a oni v zivote nemeli pojem o honěni a tak ja jsem se moc neukazoval mel jsem penis prekryty perinou a pak mi teda nasilne tu perinu vzali a divili se ze mam tak velky pero o proti nim a padla rec o honeni a tak jsem si teda zacal honit abych jim ukazal jak se to dela ten jeden z nich si zacal taky honit kdyz usnul ten nejmladsi zacali sjem si honit do kříže a dokonce nejaka kuřba byla pozdeji jsem mu ho i strčil do zadku, pochyboval jsem o svoji sexualite ale vzhledem k tomu ze mam holku a jsem s ni stastny tak to byl asi jen skrat

Kokot (St, 11. 5. 2022 - 11:05)

Taky mám rad gejovske oplodnění

Reklama

Přidat komentář