Reklama

Gamblerství

Kevin (Po, 26. 4. 2021 - 15:04)

Dnes 6. den bez gamblu.

Kevin (So, 24. 4. 2021 - 11:04)

Dnes 4. den bez gamblu.

Coin (Pá, 23. 4. 2021 - 00:04)

Ampleforth Governance Token 36USD

Kevin (Čt, 22. 4. 2021 - 20:04)

2.den bez gamblu.

Kevin (St, 21. 4. 2021 - 18:04)

Dnes 1. den bez gamblu.

Návštěvník (Čt, 22. 4. 2021 - 00:04)

No dobrý, pokud to zítr nebude zase první den bez gamblu do večera. Ono by to pak bylo jako s tím alkoholikem. Co vás nejvíc naštve na alkoholismu. No to poslední pivo.

Návštěvník (St, 21. 4. 2021 - 17:04)

Jak to máte se splácením? Máte někdo zkušenost s exekucí?

Kevin (St, 21. 4. 2021 - 18:04)

Dluhy na pár let. Slovy čtyři. Exekuci nemám. Splácím cca 10tis. měsíčně. Je to dost, napadaly mě i myšlenky na konsolidaci, ale to se zas doba splácení prodlužuje, to nechci. Zatím to dávám, ale uvidíme. Nikdy neříkej nikdy. Včera poslední sázka za poslední volnej peníz. Vždycky si dávám pozor na odchod plateb, ale už mě vyčerpává psychicky, naházet zbytek do chřtánu sázkovek. Tak si teď věřím, že to dám. U všech sázkovek, kde mám účet, zablokovaný přístupy, pravidelně je chci obnovovat. Do registru vyloučených osob nechci, bůhví, kdo zas k tomu bude mít přístup. Tak ta varianta s blokaci se mi zdá dobrá. Budu blokaci obnovovat, hned jak vyprší termíny. Tak ať zvolíte jakoukoliv variantu pro zamezení hraní, držím pěsti, ať se to povede všem.

Anonym (Čt, 22. 4. 2021 - 21:04)

Registrrrrrrr
Přístup k němu nikdo nemá . Nemusíš se bát . Taky jsem byl posranej . Jsem tam a je to bezpečnější než si založit účet u majitelů casin . Naopak tě to chrání jak před sebou.
Za mě nejlepší . Škoda že jsem se tam nedal dřív .

Návštěvník (St, 21. 4. 2021 - 11:04)

Tyhle časy jsou ale pryč, teď jsou provozovny, kde hazard je všude, je tam fortuna a další terminály na kurzové sázení, pak automaty někde bokem, aby nerušili jiné sázkaře a k tomu bar, tedy alkohol jako přidružené podnikání.

Návštěvník (St, 21. 4. 2021 - 10:04)

Nejvýhodnější selským rozumem byl automat, který byl postavený v koutě hospody. Takže nemuseli mít extra provozovnu, jen jako přidružený prodej drogy nebo návykové kratochvíle. Také se nevím proč, asi zpočátku zavádění hazardu nehrálo o tolik. Co vím dalo se sázet pouze koruna, dvě, a pět korun na jedno protočení válců. Kdo byl rozumný,tak tam neházel vůbec, ale i tak se tam dalo hodně prohrát. Třeba chlapi kamioňáci, co měli hodně peněz a neměli zrovna závoz do zahraničí, tak tam házeli u piva neustále, takže prohráli dobré peníze.

Návštěvník (St, 21. 4. 2021 - 11:04)

Tím mám na mysli, ten herní plán, že tam natavili kolečkem jak čudlíkem teplotu jak v ledničce, tak výhernost, aby to docela vracelo, hrálo se o málo, ale často to drobné částky vyhrávalo, ideální pro podporu konzumace v hospodě, žádné drama, občas si chlap šel zaházet někdo do toho také propadl a přešel do kasín.

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 20:04)

Závislost je špatná, snad to ty lidi dělají že chtějí o ty peníze přijít nebo co, aby zas měli co dělat od výplaty k výplatě. Viděl jsem i pána, který pracuje a když má peníze tak koupá za pět set stírací losy. Všechny je setře a jde koupit znova za pět set a tak dále, než mu něco zbude.

Anonym (Út, 20. 4. 2021 - 21:04)

Je to jedna z nejhorších duševních poruch. Ze začátku jde o nevinnou zábavu za pár korun, která u gamblerů propukne v devastující hru o život. A to doslova. Sám člověk těžko chápe, a to v jakékoliv fázi, proč to dělal, dělá a možná ještě dělat bude. Je to droga, rozum ví, že je to špatně, ale veškeré buňky v těle jsou nažhavené a čekají na uhašení, kterou jim hra přinese. A ve finální fázi je to strašně unavující. Psychicky i fyzicky. V hlavě nosíš výčitky a přesto hraješ dál, nicis se fyzicky, protože chceš znát nejen výsledky, ale i průběh utkání své sázky, takže nespíš jak by tělo potřebovalo, musíš do práce, aby bylo na hru a dluhy, nemocný mozek ti našeptává, že příští měsíc to vyjde. Ne, nebude to tak, další měsíc stejný kolotoč, spíš horší důsledky, přemýšlíš, kde sehnat další peníze na hru, vytěsňuješ z hlavy zodpovědnost za neodkladné platby, protože čekáš, že na ně vyhraješ a ještě ti něco zbyde, ale omyl. I když náhodou v nějakém okamžiku vyhráváš, tak si říkáš jde to, takže to půjde do plusu dál, až nakonec skončíš s nulou. Jako vždy. A pak zpytuješ svědomí, proč si to radši nevybral. Pozdě. To už jsi kovaný gambler, který čeká jen na ten pád na dno. Nebo už se ho spíš dotýkáš, protože "po probuzení" zjistíš, že nemáš na ty složenky q už zas přemýšlíš, kde na to vzít. Pro negamblera asi nepochopitelné, ale tak to je. A přitom za ty prohrané měsíční love bys zaplatil co máš a ještě by ti zbylo. Ale to bys právě nesměl být hráč. Hráč = sráć. Největší vášeň je na tom ten okamžik čekání na výhru. Když nepřijde, chceš to zopakovat. Jako ten pán s losy. A když přijde, tak si těch losu koupíš víc, protože máš v hlavě rovnici, čím víc losů, tím větší pravděpodobnost. Ale není to tak. To by ty sazkovky nevznikaly. Je mi líto těch prohranejch peněz, promarněnýho času, vyčerpání těla i duše, ale nejvíc mě mrzí, že malými písmeny je ve všech sazkovkach napsaný, že hrani vede k závislosti a ti "velcí" v čele státu s tím nic nedělají. Samozřejmě je mi jasné, že jim to plní kasu, tak proč by. Co jim na bycejnem člověku záleží? Jen při volbách. Pak už je to jen jejich hra s jasným ziskem. My jsme jim u zadele. Tak asi tak.

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 21:04)

Losy jsou prý nejméně výherným způsobem hazardní hry. Vyhrává snad jen 30% vsazené částky zpět.

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 21:04)

Zajímavé, že pán si vždy setře ty losy a přijde opět na lavičku a tam i bezdomovec závislý na alku mu říká, že je blbec, že musí prohrát, ať to nehraje, ten si nedá říci. A to dělá protože je prý zavřená fortuna.

Asi (Po, 19. 4. 2021 - 22:04)

Asi jo a ještě jednou díky

Návštěvník (Ne, 11. 4. 2021 - 21:04)

Já vždycky šel s předem jasným limitem dvacet korun a vyloženě jsem hrál abych prohrál a to jsem důsledně vždy dodržel. Pouze jsem si výhru vybral a hned jsem ji tam zas znovu nasypal.
A věřte nebo ne, těch dvacet korun se změnilo někdy na nulu bez jediné výhry, někdy na 40 a někdy na 100, ale vždy jsem to dokázal znovu prohrát. Jen to trvalo třeba déle, vtip byl v tom, že jsem hrál jen za dvacet korun max. denně.

Luboš (Po, 12. 4. 2021 - 07:04)

Ne každý je disciplinovaný jako vy, že si stanový limit a pevně ho dodrží .
Naposled když jsem si stanovil limit dopadlo to špatně .

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 09:04)

Stydím se za to, to byl jeden z důvodů, jak udržet pivaře v hospodě. Když se nudili vhodili 20kč a hráli si než to prohráli.

Reklama

Přidat komentář