Reklama

Holky vadí vám, když se kluk dívá, jak čůráte?

Míša (Ne, 2. 5. 2021 - 15:05)

Aha tak uz jsem v obrazu,. Ty tady na vláknech maskován za několik nicků slídíš. Takže konec !

Jana (Ne, 2. 5. 2021 - 15:05)

To bylo jasné hned, ale takových je na doktorce celá řada. Jsou to takový neškodní zoufalci.

Míša (Ne, 2. 5. 2021 - 18:05)

Podívej se na vedlejší jak holka čůrá a tam se maskuje jako Tom a loví nějakou krystýnu a jinde. Myslí si, že je chytrý. Kuloš !

Jakub (Po, 19. 4. 2021 - 14:04)

Koukám, jak jsem už psal a zavíraly se mi oči, tak jsem zapomněl písmenka. Doma je nejlíp. My zase děláme čůrání tak, že si lehnu na záda a přítelkyně to na mě pustí a nebo když potřebuju já, tak si sedne na bobek a já ji skropím pěkně od hlavy dolů. Takhle to děláme na procházce a zadem se potom mokří dostaneme domů. Už aby bylo teplo, zatím počasí na nic a nepřeje nám.

Míša (Po, 19. 4. 2021 - 16:04)

Jakube, já bych teda nic nevsadila na to, že kecáš. Chlapům se to většinou líbí, někteří si chtějí sáhnout do proudu nebo dráždit pičku, protože pro ženy je to vzrušující, ať už si to přiznají nebo ne. Už zdaleka ne každý chce mít počuraný obličej. Ten můj snese, abych si mu sedla na břicho, má rád, když si ji dvěma prsty rozevřu a naplním mu pupík. On má rád ten pohled, ale ne, abych mu zacákala obličej. Ale u holek to neznám vůbec, že by některá chtěla být pochcaná od chlapa. Mě to teda nijak nevzrušuje a co vím, tak čurání chlapa taky pro něj vzrušující není. Naopak prý není možné mít při čurání orgasmus. Sexuální vzrušení a čurání se prostě vylučuje. Připadá mi to urážlivé a ponižující, protože vím, že ani pro jednoho z nás to neznamená žádné sexuální uspokojení, ale jen a jen něco bizarního za každou cenu. Ale možné je všechno.

Jakub (Út, 20. 4. 2021 - 13:04)

Každému se líbí něco jiného a asi je jedna z miliardy. Neděláme počůrání od hlavy k patě každý den, musí na to být chuť. Oběma se nám to líbí. Přítelkyně má volnou možnost čůrání. Udělala mi i překvapení, když jsem ji vzal na ramena, aby utrhla jablka a ona mi to pustila za krk. U ní nikdy nevím a ona to dělá naschvál, ví že se mi to tak líbí. Jasně, že nečůrám když mi stojí, aby mi to šlo, tak musí ochabnout a i tak se mu ne vždy chce. Vše je tudíž v režii přítelkyně a situace. Jasně, že neblbneme uprostřed náměstí nebo v autobusu.

Míša (So, 17. 4. 2021 - 23:04)

V Řecku jsme byli snad 10x a všude nám říkali, že koupání nahoře bez je místními přijímáno jako nemravné, natož nudapláže, které jsou zakázané. Řekové jsou totiž tradičně náboženky založení. Teď jsem si vygůglila, abych nekecala blbosti, že existuje asi 6 míst na ostrovech, kde je to tolerováno. Ale ty neznám. Jsou to prý soukromé uzavřené pláže u hotelů. Ale kvůli tomu do Řecka opravdu nejezdíme. V Turecku je to to samé, až na to, že je velice odvážné i jen se opalovat nahoře bez. Tam je oprávněná obava z vězení a znásilnění ve vězení je běžné. Je to důsledek jiného náboženství. A v Egyptě je to zakázáno naprosto nekompromisně. Šaría se s nahotinkama nemazlí.

Susse (Pá, 16. 4. 2021 - 14:04)

Nechat si vytřít pysky chlapem je slast. Jeden chtěl po mně dokonce pochcat na ruku,pak mi ji vytřel nebo vylízal až jsem byla hotová. Záleží na technice a sympatiích

Fanny (Pá, 16. 4. 2021 - 18:04)

To my před sebou čuráme s přítelkyní před sebou ve dřepu a vždy mi dá na utrení papírový kapesník.je to rajcovni

Susse (Pá, 16. 4. 2021 - 13:04)

Ok, ráda taky provokuju, pak se mi vzruší moje polnička a kdo mě udělá,ten je v tom okamžiku můj.

Hana (Pá, 16. 4. 2021 - 12:04)

Nevadí a nevím proč by mi mělo vadit, že se dívá. Běžně mě vidí nahou, tak nechápu ten dotaz.

Jana (Pá, 16. 4. 2021 - 07:04)

Tohle je teda téma. Jasný,že vadí. Proč by mě měl nejakej úchyl očumovat. Já se vychčiju nejradši sama nebo s holkama. Chlapy, vy jste fakticky vypatlaný.

Blanka (Pá, 16. 4. 2021 - 07:04)

Nevadí mi,když můj kluk kouká jak čůrám. Líbí se mi to a vyžaduje to i před milováním a je víc nadrženej. Chtěl i pochcat na břicho a pak mi ji pochcanou celou vylízal a udělal mně.

Míša (Pá, 16. 4. 2021 - 00:04)

Špatně se to vysvětluje. Prostě mi nějak dělá dobře ten jejich zájem. Ale není to jen chladný zájem. Je tam jiskra něčeho hříšného, že ten čumil se snaží ten svůj zájem skrývat. Že on se vlastně stydí za to, že se na mě dívá, že se mu líbí koukat se, jak si mydlím prsa šampónem, nebo mi koukat do zadku, když k němu sestupuju po schůdkách do bazénku. Ano, koukám na ně taky a moc se bavím, jak přes sebe na lehátku přehodí ručník, aby nebylo vidět, že se jim postavil. Taky vidím, když nenápadně pozorují jinou holku. Je zajímavé, že jsou to vždycky jen muži. Ženy se na muže dívají jinak. A jak bys ty vysvětlil, co se ti líbí na představě, že si žena obloží prkénko, sedne si na něj a ty můžeš slyšet, jak to crčí? Chceš, aby věděla, že jsi hned vedle, nebo by se ti líbilo, kdyby náhle otevřela dveře? Pro dnešek končím, jdu se vyčurat a spát.

motal (Pá, 16. 4. 2021 - 01:04)

Tyhle věci se vždycky vysvětlují těžko. Ahá, snažím se chápat. No jo, ale ty v tom případě nekoukáš po nich ze stejného důvodu nebo zájmu jako oni na tebe, že by se ti líbilo je vidět nahé, ale kvůli tomu pocitu jak oni reagují na tebe až bych řekl z určité škodolibosti. To je těžká otázka no, asi je to o tom, že je to neznámé zkrátka tabu, jak přitom vypadá a chová se a zároveň intimní, teoreticky si dovedu představit, že by mi jí bylo i líto. Ne to bych spíš nechtěl nebo jak kdy, ale pokud by to nevěděla chová se zcela přirozeně, ale pokud ano už to její chování ovlivní. Kdyby otevřela dveře byl by to určitě šok, nejspíše bych nějakou možnost dívat se neodmítl, ač by to nebylo tak autentické. Hezké, tak dobrou moč i noc a zase třeba zítra.

Míša (Pá, 16. 4. 2021 - 08:04)

Tak to u mně není, mě prostě rajcuje ten jejich chtíč. Když leží přikrytý s rukou pod tím ručníkem a vidím, že si s ním dokonce pohrává, mám chuť k němu přijít, strhnout mu ho a vyzvat ho, ať to dokončí, že to chci taky vidět. Každý máme své představy, které se těžko uskutečňují. V té mojí mě poslechne a já se nad ním rozkročím. To se uskutčnňuje opravdu těžko.

motal (Pá, 16. 4. 2021 - 11:04)

Rozumím, tak samozřejmě každého přitahuje něco jiného. Ten původní příspěvek nebo dva mi připadali takové, že se ti líbí nějaké ponížení nebo zkrátka být tou, která je v té trapné pozici, ale jak to vysvětluješ víc, tak to pomalu vidím tak, že ti nejde o to tak být vnímána ty, ale právě naopak přivádět k ponížení ty druhé? Budeš asi dominantní. Jinak proč jsi tehdy musela čůrat v tom lese a nešla v té chatě?

Míša (Pá, 16. 4. 2021 - 13:04)

Proč jsem chodila čůrat do lesa? Protože jsem prostě chtěla znovu zažít ten pocit, který mě tak překvapil. Ještě jsem si představovala, že by mohli být dva. Ale i když tam nebyl, stejně jsem cítila příjemné šimrání z toho pomyšlení, jak vystrkuju do rokle holou ďupu, že mě může každý vidět. A nejde o nějaké ponížení svoje či jeho. Prostě si jen vychutnávám jeho i svou reakci. Jak reaguje na spatření něčeho tak obyčejného na části mého těla. Je vidíš z diskuse, u některých mužů to vzbuzuje podivné touhy. Cítím se být spíš zbožňována než ponížena, když se mě Karel ptá, jestli mi někdo utřel pysky. Nebo myslíš, že by mě tím chtěl urazit? Když se mě někdo zeptá, jestli bych si je nechala utřít, brala bych to tak, že mi tu službičku prostě chce udělat. Nebo je jen zvědav, jak budu reagovat. Nehledám v tom snahu někoho ponížit. Chceš to ty, chci to já, je to pro oba zajímavé? Nemusíme vysvětlovat, proč.

motal (Pá, 16. 4. 2021 - 19:04)

Pěkný večer Míšo. Pak ano, to jsi konec koncům psala hned v tom prvním příspěvku. Já přemýšlel, proč jsi tam čůrala poprvé, když na tebe koukal a nešla na záchod do té chaty? To s tím ponížením byl tedy nějaký můj mylný výklad a za to se omlouvám. Jinak to určitě nerozporuji a máš pravdu, že představa tě vidět je hezká. Ten chlap se tenkrát vůbec neptal, ale kdyby za tebou tedy někdo přišel nebo spíš byla jsi někde s někým, řekla mu nebo on sám poznal, že jdeš na toaletu a zeptal by se tě jestli by se mohl dívat, že by se mu to líbilo, jaká by byla tvá odpověď?

Míša (Pá, 16. 4. 2021 - 20:04)

Běžně jsme chodívali do lesa, protože tam byly borůvky a houby. S rodiči, s kamarády i sami. Jezdili jsme tam na týden každý rok. Je tam bezpečno a znali jsme to tam. Cizí lidé, co tam potkáš, jsou houbaři. Ty se snad nevyčuráš v lese právě na místě, kde potřebuješ? Přece nepůjdu půl kilometru do chaty. Tenkrát se mě ten chlap neptal, jestli by se mohl dívat. Normálně mi řekl, ať tam přijdu. Já jsem z toho nemohla spát a ráno jsem byla celá mokrá vzrušením, jak jsem o tom přemýšlela. Kladla jsem si stejnou otázku, kterou mi dáváš ty. Nakonec jsem tam se srdcem v krku šla, když jsem se předtím pořádně napila. Nevěděla jsem, co na tom vidí krásného, ale myslel to vážně. O to větší bylo zklamání, když tam nepřišel. Asi to byl jen náhodný houbař a dělal si legraci, nebo mu do toho něco vlezlo.

Reklama

Přidat komentář