Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Karolína (Pá, 16. 4. 2021 - 18:04)

Moc jsem ráda že už ti je dobře. A ať se ti hezký spí a ať je hezky na chalupě a ať tě Libor miluje. Moc je dobře že už ti je líp.

Holkočůr (Pá, 16. 4. 2021 - 18:04)

Jo !!!! Navrhuji dát velkýho panáka v osm na Kláru! Už to stavím.

Lucka (Pá, 16. 4. 2021 - 18:04)

Ve osm na Klárku a velkýho! To musí být po tom hrozném co se jí stalo. Já mám slzičky zase. Klárko,skvělý !

Jitka (Pá, 16. 4. 2021 - 18:04)

Tak to jsem moc ráda. Už jsi zase ta naše Klárka!

Jana (Pá, 16. 4. 2021 - 17:04)

Klárko, já nebudu večer u PC a tak ti přeju ať vše je dobré a příjemný víkend. Ozvu se pak později. Drž se, jsi silná, zdravá holka!

Návštěvník (Pá, 16. 4. 2021 - 16:04)

Myslím, že Klára Liborovi dneska dá. Minimálně to čůrání s dotykama někde venku. Na šukání je zima.

Holka 16 (Pá, 16. 4. 2021 - 15:04)

Dnes jsem si hrála v posteli . Až do konce. Ale to dělá Veronika taky . Říkáme si to,ale neukazujeme. Já musím být sama abych se úplne udělala .

Klára (Pá, 16. 4. 2021 - 12:04)

Ahoj Pavkole. Zrovna jsem tě tady objevila. Pozdravuji tě a přeji zdraví. Já jsem teď trochu nesvá. Je tady špatný počasí a tak na chaloupku pojedeme zítra a jestli tam zůstaneme do neděle se uvidí. To bychom zavolai ještě dnes Helence ,aby tam zatopila, protože to bude studený. Nadechuji se k rovnováze a výuku jsem sledovala dopoledne, ale nebudu asi moc schopná se přinutit k nějaké větší přípravě na maturitu. Držíme se doma, tady je opravdu zima a čápi na komíně asi nemají moc dobré podmínky, ale už jsem se dívala taky a mají vajíčka a už to víc prožívám jako radost než ráno. Libor je velká opora a maminka se taky drží. Čuráme jen doma a normálně a ještě nemám takovou velkou jiskru o tom psát, ale pokusím se příště. Děkuji za podporu, dnes jsem si četla poslední příspěvky. Scarlett, s tím řízením máš možná pravdu. Uvidím jak se budu na to cítit zítra. Večer vám napíšu a děkuji.

Holkočůr (Pá, 16. 4. 2021 - 16:04)

Jo Klárko, bude to ok. Já už taky budu se Soňou zítra někde venku podle počasí. Na chalupě se odreaguješ, a bude tam práce po zimě. A už bude i hezký čůráníčko ?

Lucka (Pá, 16. 4. 2021 - 13:04)

Už se mi líbíš víc. Super. Neboj se. Klidně se s Liborem pomilujte a čůrejte. Potřebovala bys orgasmus,aby ti to všechno odplavil, ty temný myšlenky.

Ty, (Pá, 16. 4. 2021 - 13:04)

ty bys byla tedy psycholog. Jsi docela mimo mísu. Máš ty chlapa? A víš jak funguje sex a milostné předehry a co se děje v ženě? Myslím v takové situaci, jakou teď prožívá Klára?

Lucka (Pá, 16. 4. 2021 - 13:04)

Já ji chci jenom pomoci. Nejsem psycholog a tak jsem asi hloupá. Chlapa mám ,ale tady se o Klárku prostě bojím, tak třeba radím špatně, ale nechci ji ublížit

Filip (Pá, 16. 4. 2021 - 12:04)

Klárko, už jsi lepší. Ono to půjde. Zkus nějaký výlet odpoledne. Třeba jen vycházku a jestli bude čůrání tak to podle situace ,ale neboť se do toho.

Bessy (Pá, 16. 4. 2021 - 11:04)

Načetla jsem si dle zdejšího doporučení asi od stránky 400. Nerozporuju jestli to hlavní je objektivně pravdivé nebo podle pravdy co se již udála Kláře nebo Liborovi. Je to zvláštně psané, zaujme a kdo má tu odvahu si s ní povídat proč ne. Téma čůrání kluků a dívek, mám zkušenost ve vztahu, ale Klára v tom věku je dost napřed. Ráda to budu sledovat. Asi mne to tak citově nevtáhne, přece jen žiji svůj život než život jiných, ale jestli bude ta kniha, tak to si nechám líbit. Ten trolling co tu proběhl, to byla hnuska. Bohužel děje se i na jiných diskuzích. Nejlépe je to ignorovat a pak navázat. Tady to bylo vymyšleno drsně, ale efektně, kde jako páku použil útočníky jako viníky sebevraždy Kláry, aby se pak zjistilo, že to byl těžký sen, ze kterého se Klára bude nějakou dobu dostávat. Tohle nemůže psát někdo, kdo nemá zkušenost s tvůrčím uměním. Myslím dost profesionální. Jen je zajímavé, proč by to prezentoval právě zde, když může mít jiné efektnější možnosti. Možná náhoda. A pak už zůstal/zůstala.

Pozorovatel (Pá, 16. 4. 2021 - 17:04)

Bessy, pokud bys četla celý příběh od str.22, zjistíš,že opravdu se zde zakotvil náhodou a pak už zůstal.

Filip (Pá, 16. 4. 2021 - 11:04)

Zajímavé. S dost věcmi souhlas. Mě to ale vtahuje dost. To víš dg. Chlap....

..... (Pá, 16. 4. 2021 - 10:04)

Magda......zvláštní holka. Tehdy jsem neměl žádný pojemo tom ,co je piss a vyhledávání močících holek a ještě jako panic jsem s Magdou chodil za ves se dívat na koně a ano, byla to pěkná štíhlá dívka, delší mírně zrzavé vlasy, spíš takový klučičí typ ,nenosila sukně a ráda s klukama hrávala fotbal a podobné aktivity. Jednou jsme takhle šli na koně za vesnicí a ona nic neřekla a zastavila se u cesty u stromu a zničehonic stáhla kalhoty a na bobečku se vyčůrala. Překvapeně jsem zíral na její štěrbinku, z níž proudil ,pro mne do té doby nijak nezajímavý proud moči. Tehdy se ale něco ve mně posunulo a já byl okamžitě vzrušený. Z její pozice ve které močila, z její odhalené postavy ,z mokré louže, co vytvořila a roztékala se pomalu do cesty. Nedal jsem na sobě nic znát. Ona se oblékla a jakoby nic jsme šli dál. Za stájemi jsme postávali u ohradníku mezi keři ořechů a pozorovali jsme koně na pastvině, když Magda řekla, že potřebuje na záchod,,. Myslel jsem si, že bude čůrat, ale ona že to druhý. Řekl jsem tak vydrž a jdeme domů, ona že to asi nepůjde a , že musí . Chtěl jsem ji přesvědčit, že to vydrží a že dojdeme domů k nám a dojde si, ale ona měla v obličeji lehce zoufalý výraz a vzápětí se schovala blíž ke keři a hned byla na bobečku a okamžitě rychle vytvořila pod sebou velkou zakroucenou hromádku. Neměl jsem nic, čím bych ji pomohl se upravit, ale ona měla kapesníčky. Ten moment mě zaujal ne tím druhým, ale skutečností, že se vůbec nestyděla. Dost mne to posunulo. Ona odjížděla na týden do vzdáleného města ,ale viděli jsme se o dalším víkendu. Začal jsem se jí víc dvořit a hned druhý den po opět spontánním močení v přírodě jsme skončili u mně doma. První milování. Detaily nechám jako svou tajnou komnatu. Scházeli jsme se občas takto necelý rok, poprvé jsem okusil její zlatavou moč a ona mou. Připadali jsme si správně ujetí a svobodní. Každý víkend byl pro nás novou výzvou. Pak si našla stálý vztah. Zbyly jen vzpomínky. Odstěhovala se a dlouho jsme se neviděli. Po jedné akci v Brně za mnou přišla neznámá paní. Ahoj Libore, já jsem ta Magda. Od koní.... Ve vteřině se mi promítlo vše, co jsem již zasunul. Máme kontakt, ale nevídáme se. Vím, že by to skončilo krásně ,ale zoufale. Je šťastně vdaná. Nechci ji ublížit láskou...

nona (So, 17. 4. 2021 - 10:04)

Moc pěkný, zdravím.

Návštěvník (Pá, 16. 4. 2021 - 13:04)

Krásný závěr.... Nechci ublížit láskou....jak mnohoznačné a pravdivé. Proč mně mrazí z toho,že je to celé pravda?

Návštěvník (Pá, 16. 4. 2021 - 14:04)

no hlavně že si to umíš pochválit,

Reklama

Přidat komentář