Reklama

Inkluse - Chcete aby se i mentálně zaostalé děti učily v normálních základních školách

Marek (St, 13. 7. 2016 - 21:07)

Možná podle toho, která...Souhlasím. V dnešní době, kdy platy učitelů jsou bída, se do školství asi lidé moc nepohrnou. A ti schopní teprve ne.
Dnes je už situace taková, že kdo má práci na prvním místě v žebříčku hodnot, najde si ji jinde v jiném oboru a za daleko zajímavější peníze. Nota bene, když na povolání učitele se teď bude požadovat vysoká škola. Navíc, pokud budou mít ve třídě nezi dětmi pitomce s ještě blbějšími asistenty, co jen budou na obtíž.
Školství asi půjde holt do háje.
Anebo i zde se budou pomalu uplatňovat Ukrajinci :-)

mamut (St, 13. 7. 2016 - 18:07)

Kdo z učitelů odvádí...Nihil nov sub Sole. To bylo i za minulého režimu a lidé jsou pořád stejní. Na lidi platí jedině bič. Cukru pomálu.

Milan M. (St, 13. 7. 2016 - 16:07)

Milane, tohle je snad diskuze...No a my ostatní Ti tu ty protiargunenty předkládáme.

Cynik-realista (St, 13. 7. 2016 - 16:07)

...když mu tak rozumíš a...Milane, tohle je snad diskuze - dovolil jsem si jen vyslovit své názory. Je opravdu nutné vyzkoušet vše, o čem se pak budeme bavit? Já si samozřejmě nenárokuji patent na rozum, to určitě ne, jen jsem zde uvedl své názory, a budu rád za každý smysluplný protiargument.

Milan M. (St, 13. 7. 2016 - 15:07)

A zkusil sis to v tom......když mu tak rozumíš a soudíš?

Steve (St, 13. 7. 2016 - 15:07)

NE! Určitě né, a je to nesmysl!

To zas ti debilní ustěžovaní cikáni rozvířili v Bruselu daný problém! Ovšem si vůbec neuvědomili že si serou do vlastního hnízda!

Milan M. (St, 13. 7. 2016 - 15:07)

Soudím, že mladé učitele,...A zkusil sis to v tom školství někdy, když mu tak rozumíš a soudíž?

Elephant (St, 13. 7. 2016 - 15:07)

Možná podle toho, která......zvlášť když ještě bude mít ve třídě nějakého Mentála Inkluda.

Elephant (St, 13. 7. 2016 - 15:07)

Kdo z učitelů odvádí...Možná podle toho, která mladá učitelka tomu panu řediteli podrží a která ne. A kantorka 50+ bude ráda, že to v té škole doklepe do důchodu. A dát nějakému učiteli padáka si ten ředitel nedovolí, ptože kde by za něj vzal náhradu. A za tyhle peníze se žádný kantor nepřetrhne, zvlášť když ještě bide mít ve třídě nějakého Mentála Inkluda.

Cynik-realista (St, 13. 7. 2016 - 15:07)

Kdo z učitelů odvádí...Rozumím. V ideálním případě by to měli ohodnotit právě ředitelé, či ředitelky... jenže tak, jak to popisujete vy, to bude nejspíš i jinde, plus kamarádíčci, oblíbenci... Přesto se nedomnívám, že plošné zvýšení mezd bez ohledu na výkon a kvalitu bude ku prospěchu věci, sama máte své zkušenosti a pochybuji, že by díky paušálním zvýšením platů mnozí začali pracovat lépe, radostněji, usilovněji...

Mgr. (St, 13. 7. 2016 - 14:07)

Kdo z učitelů odvádí dobrou práci? Jak to chcete porovnávat? Sama jsem ze školství znechuceně odešla kvůli učitelům, vlezdoprdelkům. Patolízalové, donašeči, pomlouvači- nemají svoji hrdost. V kabinetech jsou chytří, jak se má to a to změnit, ale před ředitelem mlčí.

Cynik-realista (St, 13. 7. 2016 - 11:07)

Cyniku, děkujeme,...Soudím, že mladé učitele, nezbavené elánu a ideálů, školství dost potřebuje. Tvrdím, že plošné zvedání platů ve školství je však cesta do pekel. U těch, kteří dělají dobře a víc, než je požadováno, by mi opravdu nevadily prémie a ohodnocení ve výši desítek procent základního platu. Za běžně odvedenou práci jen základní plat, za méně, než to - výpověď.

Už jsme to zde před časem v diskusi probírali - paušální zvyšování platů nevidím jako rozumné, bude ihned považováno za nárok, a to i v době, kdy se výkon hospodářství zase zhorší, nebo dokonce přijde krize, jako před několika lety. Bude-li u moci a koryta levicová vláda, nelze očekávat snižování, či stagnaci platů v reakci na pokles státních příjmů.

Nejspíš to opravdu nepůjde donekonečna, jako ve Švejkovi - to se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze...

Milan M. (St, 13. 7. 2016 - 10:07)

Hanko, zajímavý...Cyniku, děkujeme, odcházíme. To si zejména mladší učitelé nejsou schopni najít lépe placenou práci v jiných oborech? A inkludy ať si učí staré učitelky před důchodem nebo i v něm. Chápu, že na rozdíl od doktorů se nemohou zvednout a jít učit do zahraničí, ale i v některých tuzemských firmách už zase "nejsou lidi" a to nejen manuálové.

Nejsem modrý p (St, 13. 7. 2016 - 09:07)

Kam? Lidi se mají jak prasata v žitě, samé dávky z daní pracujících pro socanskou verbež.

a kam to doprac (St, 13. 7. 2016 - 07:07)

Hanko, zajímavý...modří ptáci?Je to dobytek všude.

Bohužel (St, 13. 7. 2016 - 07:07)

Socani to tady vedou do háje. Všem stejně a nikde nic. Komunismus.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 13:04)

To je začátek konce. Postižení patří do zvláštního ústavu.

Socani to tady vedou do háje. Všem stejně a nikde nic. Komunismus.

dotaz (Čt, 15. 4. 2021 - 11:04)

Jakej komunismus? Pokud vím , když tady vládli komunisti, tak postižení měli zvláštní školy, kde se připravovali na příslušná povolání.

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 17:04)

A bylo tam zbytečně spoustu cikánů, kteří měli akorát špatné podmínky, protože rodiče je neposílali do škol, kde byli šíkanování. Vím to. Jeden z jiné třídy ZŠ měl bratra, ten se oběsil patně ze šikany a on jako rom hrál velký fotbal a šikaně se vyhl a musel se přizpůsobit většině, nabrat svaly a neuhybat. To se nepodařilo každému.

Návštěvník (Čt, 15. 4. 2021 - 21:04)

A nenapadá tě v té tvé pitomé palici, proč tam byli právě cikáni? Protože se neučili, v normální škole akorát dělali bordel a šikanovali ostatní žáky. Cikáni právě patří do zvláštní školy! Protože z nich budou jen lemplové, co budou státu a sociálnímu systému na obtíž. Oni totiž nic jiného nechtějí. Když se zeptáš malého cigoše, co chce v životě dělat, rovnou ti řekne, že půjde na sociálku, protože chce mít hodně peněz. A má pravdu. Stát je vykrmuje královskými dávkami lépe, než kdyby šli pracovat.

Reklama

Přidat komentář