Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Simona (Út, 8. 6. 2021 - 21:06)

Tak přece tady. Myslím, že zde bude klidněji a dávám palec nahoru, klidně piš více i o lásce ,o zklamání a tak, to močení je fajn pro kluky a když to budou chtít tak proč ne, ale já tě taky sleduji hlavně pro příběh a moc blahopřeji k vykonané maturitě . Nevím jestli slavíš někde ,ale i tak krásnou dobrou noc. Škoda, letos maturiťáky nebyly. Plesy myslím...

Trilobit (Út, 8. 6. 2021 - 19:06)

Kláro dobrý večer. Jsem muž 29 let z Prahy a rád bych tě poznal víc. Podle ohlasů tě tady někteří znají a že máš ráda piss. To já také. Jsem single a navrhl bych ti možnost nezávazného setkání. Jsem VŠ majitel fit centra. Pokud máš vztah, ber tuto nabídku za bezpředmětnou. Vycházím z předpokladu, že dívka ve vztahu by o piss málokdy psala na sociálních sítích. K maturitě blahopřeji také.

pepan (Út, 8. 6. 2021 - 18:06)

Skvělá zpráva. Piš dál a užij si večer!

Puluj (Út, 8. 6. 2021 - 17:06)

Kláro,gratuluji k úspěšnému dokončení maturitní zkoušky. Měl jsem v sobě velkou víru ve tvé schopnosti a ta se potvrdila. Vítám, že může tvé pokračování životní cesty být zakotveno na tomto diskusním vlákně a jistě i já ocením, když se s námi podelíš o své názory na vztahy a celkově se podelíš i s mladšími vrstevníky o své zkušenosti. Příjemný, věřím že slavnostní večer přeji.

Martin1 (Út, 8. 6. 2021 - 17:06)

Přidávám se ke gratulantům a moc se těším na tvé další psaní. Jsem ale rád, že jsi přesídlila sem, protože bych s tebou rád rozebíral věci kolem vztahů a zajímal by mě i tvůj názor na partnerství, manželství a tak. Myslím, že alespoň za sebe bych uvítal tvé pohledy na toto téma z očí mladé dívky . Ale já chci taky číst o tom jak čůráš a jak se s Liborem máte rádi.... Díky moc a jsem natěšen na tvé psaní (ne tak vehementně jako Robin)

Robin (Út, 8. 6. 2021 - 16:06)

Blahopřeji také! Já už nemohu vydržet bez tvého čůrání, ale souhlasím, piš tady i víc o lásce, ale prosím čůrej a také o tom. Jak se ti dnes chtělo na malou u zkoušek? Byla nějaká krize nebo jsi vydržela v pohodě?

Návštěvník (Út, 8. 6. 2021 - 16:06)

Robine, ty už jsi tak nadrženej, že jak ti Klára napíše ,že se vyčůrala, tak se uděláš. Nechceš si to udělat u močících videí? vvv.vipwank.com například , tubesafari aj.

Zuzka (Út, 8. 6. 2021 - 16:06)

Jupííííí !!!!

Ivan L. (Út, 8. 6. 2021 - 15:06)

Velká kytice blahopřání! Skvělé. A těším se na čůrání a třeba napiš i víc o lásce tady na vlákně. Mám velikou radost!

Klárko , (Út, 8. 6. 2021 - 10:06)

Klárko,nechceš pokračovat opět zde? Myslím na tebe a držím palce k dnešní maturitě. Martina. Ozvi se. Díky.

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 14:04)

Láska je vzájmné propojení se s tou druhou, souznění s ní, je těžké to popsat, ten pocit. Sex s tím nemá nic společného.

Jana (Čt, 15. 4. 2021 - 07:04)

Klárko dobré ráno. Je už dobře?

Zuzka (St, 14. 4. 2021 - 19:04)

Ano, je to dobré a bude dobré. Moc děkuji.

Klára (St, 14. 4. 2021 - 18:04)

Bylo to předlouhé a ošklivé. Já nevím proč se to stalo, ale stalo se ale až nyní jsem schopna teprve napsat. Všem se omlouvám, že to nešlo dřív. Nebyla jsem schopna. Ten prožitek byl zoufale těžce nepřekonatelný . Paralyzoval mne na většinu dne a stále jsem měla před očima ten děj , tu zprávu, to oznámení Libora, který ji vyvěsil jako oznámení všem o mém konci. Nebyla jsem schopna pohybu, nebyla jsem schopna myslet a jen zoufale těžce jsem nacházela střípky sil k tomu, abych se mohla nadechnout a zbavit se toho prokletí. Toho snu, co mne odepsal a učinil mrtvou. To už neuvidíš mamču, ani čápy a Niku, která ti dává všechno a ty všechno dáváš jí. A Libora a chaloupku a Ťufíka a,...... Libor žalostně plakal a já nebyla schopna mu říci, ty můj milý, nejmilejší, jsem tady, jsem a zůstanu zde s tebou , navždy...Nekonečná bolest a bezmoc, zmar v jehlicích pohledů závistivých očí a rej mozků, co válcují závist jak v přímém přenosy, by zatratili vše, co vyčnívá.. Nebyla jsem schopna mluvit , ani se pohnout, pomočená a bezmocná v touze se vzchopit sčítala jsem okvětní lístky příčin a ztrát , ve vězení svých radostí, ve vězení svých úsměvů, ve vězení svých slz a bezmoci vykřičet TAM svou malost a zánik. Venku svítí Slunce a NIkola stojící opodál jak křehká svíce, co ve větru ztratila svůj oheň. Pohnula jsem se, nadechla, ponížená, nahá ve své duši a v nulitě ega.....Jsem jen chtěla vykřičet všem...JSEM TADY....MILUJI VÁS......jen mi dejte prosím chviličku, bych srovnala svá polámaná křídla a načerpala sílu jak motýl ze Slunce ve svém zrození.......Vaše Klára

odpovědět

14. Duben 2021 - 17:00

Ivan L. (St, 14. 4. 2021 - 18:04)

Libore pochopil jsem,že Klára se nadechla a je dál vedle? Jestli to píše ten druhý tak je stejně dobrej jako ty,ale neuraziš se? Myslím,že ty. Že ji nemůžeš nechat nežít a opět posazeno geniálně . Rád bych se s tebou setkal osobně a nechal si podepsat tu knihu. Bude to někdy možné ?

Jana (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Pavlo,jsme na tom podobně. Libore děkuji!!!

Pavlína (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Já se bojím Libore zeptat, jestli mohu psát tam na močící vlákno, jestli to není nějaký blbý vtip, ale nese to její rukopis. To bych byla nadšená. Omlouvám se za naivní otázku, ale opravdu mne to dnes zasáhlo a zranilo i proto, co se stalo s mým dítětěm. Děkuji za odpověď

Libor (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Byl jsem u Klárky. Je ještě slabá.

Student (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Neobyčejně zdařilé navázáno. Děkuji za Kláru a její pokračování. To ty nebo ten druhý. Já to cítím od tebe. Prostě Děkuju ! Moc !

Holkočůr (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Libore, jo!!! Je to tak. Já ,mě je špatně jestli je to pravda. Klára je to jako ona? Jo! Ale proč ty?

Reklama

Přidat komentář