Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Libor (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Usíná den, který se ještě neprobudil . Jen tupé nic zůstalo a tupé vše přikrylo do nicoty myšlenky a touhy. Tak chtěl bych k tobě a nejsem hvězda, co padá jak ty a svůj pád rozzáří před zánikem. Nemohu zůstat, nemohu nic, Nemohu ani byt pro sebe, nemohu ani byt pro tebe. Maminku odvezli, když jak hvězda bez záře padala k obzoru a tupé nic ještě tupěji pronikalo do mé duše. Nikola, zhroucená v pelíšku a nechopna tupě nic ve svém objetí marného a v očích prosba a bolest, kterou nemohu utišit. Klárko !

Martina (St, 14. 4. 2021 - 15:04)

Libore jsem ráda, našla jsem tě. Celý den to nemohu rozdýchat. Já měla příběh Kláry hluboko v sobě a nejsem schopna se vzpamatovat z toho, co se odehrálo. Nechat Nikolu samotnou a nemocnou maminku a to prostě neberu. To nejde a to nemohu přijmout jako fakt. Omlouvám se, ale já to prostě vím, že takhle to být nemůže a nesmí.

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 07:06)

Já také to už jsi psala na jiných diskusích.

Pavlína (St, 14. 4. 2021 - 12:04)

Mám strašně chyb,jsem rozrušená,omlouvám se.

Pavlína (St, 14. 4. 2021 - 12:04)

Já jsem to obracela a jedno zda je Klára real nebo ne. Když pominu močení, které respektují, ale nevidím,tak její krásně čisté až dětský naivní postoje byly naprosto ojedinělé a vynikající se pozitivně od jejich vrstevníků. V tom byla její krása a síla. Knížku bych chtěla okamžitě, ale pokud je to podle odžité pravdy Libore takto to přece nemůže skončit jen kvůli partě omezenců, co se rozhodli Kláru dohnat k sebevraždě. To ne. Ještě napíšu, jsem toho plná a už to nedám.

pepan (St, 14. 4. 2021 - 12:04)

Teda to je veletoč. Já to nedávám. Ale budu tě sledovat tady. Jen nějak Klárku zachovej, já vím,že co píšeš se už stalo,ale tak to přece nemělo skončit. Díky moc. Seš fakt bourák.

Filip (St, 14. 4. 2021 - 11:04)

Libore,skvělé ! Trochu mně to šokovalo, ale stejně mám Kláru jako živoucí. Tu knihu bych velmi rád. To asi dáš vědět nebo aspoň název. Myslím,že pro mnoho lidí bude Klára dost bolestná ztráta,ale já tak silně cítím ,že to je podle skutečnosti a že se něco stane a její příběh se dovypráví.Klára je fenomén, protože taky jsem přesvědčen,že všichni nejsou Libor, ale jen parta naočkovaných ignorantů se to snaží zbourat.

Kikina (St, 14. 4. 2021 - 10:04)

Napíšu to sem protože na vedlejším vláknu by to zapadlo. Že je Klára literární postava mi už je nějaký čas jasné. Dokonce jsem patřila mezi ty co přesvědčovali autora aby v příběhu pokračoval když ho chtěl poprvé utnout. Teď se bohužel banda ignorantu rozhodla to vlákno zničit což se jim zjevně povedlo a tak to autor vyřešil zabitím hlavní postavy. Nic víc za tím není třeba hledat i tak skládám hold za krásně napsaný příběh s bohatou fantazií a slovní zásobou. Já sama vím co to je ponořit se do toho světa fantazie taky píšu povídky akorát že s tématikou toho druhého a stvořila jsem nejednu postavu svých příběhů. Osobně bych to takhle radikálně jako autor neskončila protože mám ráda šťastné konce ale je to jeho právo nebudu to soudit. Jenom bych autorovi doporučovala zkusit trochu víc žít v tom reálném světě nestojí za moc ale tak hrozný zase není. Taky jsem žila hodně ponořená do toho svého tajného světa. Co jsem poznala svého přítele tak víc žiju v tom reálném. Někdy to není úplně jednoduché základem je užívat si každý den naplno umět se radovat z maličkostí což platí v dnešní šílené době dvojnásob. A když člověk dostane ránu tak nebreč zvedni se a jdi dál. Omlouvám se pokud to někoho rozhodí napsala jsem to poněkud drsně ale líbí se mi všechno na rovinu. Nemám ráda okecavani. Jsem už taková. Kiki.

Kikino,Já vím, (St, 14. 4. 2021 - 11:04)

že ty víš. Ale proč jsi se tak snižovala k urážení těch, kteří jen chtěli diskutovat a nejeli na vlně příběhu?

Tina (Út, 20. 4. 2021 - 17:04)

LECHTAČI JSEŠ NORMÁLNÍ HAJZL.JÁ POSTIŽENÁ NEJSEM!A POZOR TOTO O NĚKOM NAPSAT ANIŽ BY TO BYLA PRAVDA,JE TRESTNÝ ČIN POMLOUVÁNÍ. PODLE PARAGRAFU.TAK SI NECH TY KECI.JEŠTĚ JEDNOU!VARUJUTĚ!VOLE.

Libor (St, 14. 4. 2021 - 11:04)

Děkuji za upřímný názor. Na rovinu? Vím,kdo to jniciuje a za tím stojí a koho naúkoloval a že k tomu použil i členy rodiny,děti. Na rovinu? Nebyli všichni Libor ,byla jen Klára ,Miška a jedna dvě další osoby a ostatní opravdu normální lidičky,kteří Kláru vzali za svou a celý její příběh. Dnes už mohu prozradit,že Klára vyjde jako samostatný příběh a už se bude redakcne6 lámat a zpracovávat včetně fotografií a původně měl vyjít v červnu,ale nakonec to bude na podzim. Pracovní název K TOBĚ ... NAVŽDY ... a nebude to ale téměř vůbec o močení, což asi mnohé překvapí. Vyjde u stejného vydavatele jako první kniha.
Klára a její odkaz musí žít dál.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Takže znova: Libor (anonym)

Děkuji za upřímný názor. Na rovinu? Vím,kdo to jniciuje a za tím stojí a koho naúkoloval a že k tomu použil i členy rodiny,děti. Na rovinu? Nebyli všichni Libor ,byla jen Klára ,Miška a jedna dvě další osoby a ostatní opravdu normální lidičky,kteří Kláru vzali za svou a celý její příběh. Dnes už mohu prozradit,že Klára vyjde jako samostatný příběh a už se bude redakcne6 lámat a zpracovávat včetně fotografií a původně měl vyjít v červnu,ale nakonec to bude na podzim. Pracovní název K TOBĚ ... NAVŽDY ... a nebude to ale téměř vůbec o močení, což asi mnohé překvapí. Vyjde u stejného vydavatele jako první kniha. Klára a její odkaz musí žít dál.

Pavkole, (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

přečti si tohle. A dál to rozebírá Kikina, kde s Liborem o tom psaní baví.

Kikina (St, 14. 4. 2021 - 13:04)

Hlavně se drž chlape! Já tě tu možná chápu víc než někteří jiní lidé. Život umí semlít já to vím mám toho za sebou docela dost. Vím jaké to je když tě ničí tvoji vnitřní démoni a psaní je vyventilovani a relaxace. Nějaký čas jsem to měla podobně a rozumím ti. Akorát že mě to nikdo nevydá ale to nevadí. Píšu to pro malou podobně zaměřenou komunitu lidí se kterými si soukromě píšu a některé jsem poznala i osobně a to mi úplně stačí ale to tvoje bych si klidně přečetla.

Libor kiki (St, 14. 4. 2021 - 14:04)

Já si tvých postojů vážím a jsem vděčen i za konstruktivní kritiku. Nemohu slíbit nic stoprocentně, ale pokusím se stran vydání te tvé knihy něco udělat. Musel bych ale znát podrobnosti,jakým nákladem,vlastní financování nebo sponzoring atd. Bohužel letos to nebude možné zařadit do edičniiho plánu známých vydavatelů, ale zde je mnoho i jiných možností. Máš alespoň rámcovou zjednodušenou představu o tom jak bys to realizovala?

Kikina (St, 14. 4. 2021 - 14:04)

To neřeš to by stejně neprošlo. Pokud ty dáš dohromady příběh Kláry prakticky bez toho čůraní tak v pohodě. Jinak mám na kontě něco přes 50 krátkých povídek ale bez toho použití kakání nebo pokakávani bych to dohromady nedala já to vím že by to na knihu dalo ale tohle by nikdo vydat nechtěl ale jak říkám mě to netrápí takže v pohodě.

Libor (St, 14. 4. 2021 - 14:04)

Ok, nechme to pracovat volně. Napadá mne jedině to vydat vlastním nákladem a financováním, ale nechme tomu volný průběh. Přeji hodně štěstí ve vztahu a děkuji za vše. L.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 14:04)

Kikino, proč? Já jsem Kláru alias Libora i kritizoval, ale tohle je provokace. Proč jim to dva roky nevadilo a najednou tohle? Ptám se hloupě, ale rád bych pochopil, nejsem psavec a ten příběh měl grády. Proč to semletí. Co jim vadilo? Ta návštěvnost?

Roayal (St, 14. 4. 2021 - 11:04)

Libore,co se stalo? Nějak tomu nerozumím. Co je s Klárkou? Nebo je opravdu jen virtuální??? Tomu nemohu uvěřit.

Libor (St, 14. 4. 2021 - 10:04)

Děkuji.

Reklama

Přidat komentář