Reklama

Co se stane po smrti?

hm (Po, 25. 10. 2021 - 23:10)

Manipulace může býr všechno,dokonce i to že ti říkají,že žádná není.Co teď s tím.

Návštěvník (Ne, 24. 10. 2021 - 10:10)

Co je přesně po smrti,nikdo s jistotou neví,avšak názor,že po smrti nic dalšího není,je hodně nešťastný.Zánik fyzického těla,je jedna věc,ale duše odchází někam pryč,ta je nesmrtelná.Argument typu,že posmrtný život mají věřící jen jako berličku,aby se nezbláznili,bohužel není pravdivý.Nejenže samotný Ježíš mluví v Novém zákoně o posmrtném životě,ale taky naznačuje to,že ne každý bude sdílet s ním a s jeho nebeským Otcem ráj.Nýbrž jen ten,kdo plní vůli jeho Otce.Takže naděje na posmrtný život v plnosti nejsou jen jakýsi mýtus či berlička pro lidi,ale Ježíš to sám slíbil.Probuzení po smrti ale může být pro mnohé také nepříjemným překvapením,protože zjistí,že nejenže něco je,ale také že mohou přijít na místo věčného zavržení.

nagual (Ne, 24. 10. 2021 - 16:10)

LOL, tak ty jsi tomu nasadil korunu :) Přestal jsem číst u slov "Nejenže samotný Ježíš mluví..." ............ Joooo tyvole, tak určitě začne někdo věřit na posmrtný život jenom proto, že se někde píše, že to slíbil nějakej ježíš. Tvl ty křesťani sou tak naivní... nebo je to arogance?

Návštěvník (Ne, 24. 10. 2021 - 16:10)

Kdyby to slíbil nějakej Ježíš v tom smyslu,že nějakej Pepa z Horní Dolní něco slíbil,tak by to bylo nejenže úsměvné,ale i irelevantní,protože říct si může kdo chce cokoliv.Ano,pak by to byly prázdné slova.Jenže Ježíš nebyl obyčejný člověk.I po 2 tisících letech mají jeho myšlenky i moc nadpozemský duchovní dosah.

nagual (Ne, 24. 10. 2021 - 17:10)

... a kdo tomu "nadpozemskému duchovnímu dosahu" nevěří, tak ucítí žár plamenů nebo ostří meče, že? Tak se to učilo téměř po celé dva tisíce let: "Nevěříš? Tumáš!" ................... Dneska už můžeme věřit, čemu chceme, takže nějaký kecy typu "je to pravda, protože to řekl ten a ten" už naštěstí nikoho neohromí. Já bych spíš doporučil hledat pravdu takříkajíc ve svém nitru. Je tam, tiše zurčící jako pramen, potůček, možná i řeka. Nepotřebujeme na ni nějaký knihy. A někteří jsou tak daleko, že ji můžou prožívat na plný pecky, při plném vytělesnění do vyšší reality.

Pavel (Pá, 15. 10. 2021 - 06:10)

Zůstala jsi sama? Vždyť o několik minut později si ve vedlejší diskuzi měla 6 sourozenců a zbyl ti dům, kde tvá matka ležela dva měsíce mrtvá. To už je hyenismus nejvyšší kategorie - nepřijde ti sprosté lhát o své matce a ještě takovým způsobem? Ví o tom, že o ní píšeš, že je mrtvá a že jednou umřela v bytě, podruhé zase v domě atd? Kam až může člověk zajít, aby podvodně propagoval nějaký byznys? V další diskuzi necháš umřít svého manžela, nebo rovnou děti? Od takové firmy bych dal ruce pryč! Lhář vždy bude lhářem, podvodník podvodníkem, takže firmě vyklízení po úmrtí bych se obloukem vyhnul, když se neštítí pro svůj byznys takového hyenismu.

Klára (Pá, 15. 10. 2021 - 01:10)

Já tedy nevím co se stane po smrti, ale vím jaké to je po smrti rodičů. Zůstala jsem tady na vše sama a najednou cítím strašné prázdno. Chtěla jsem se po smrtí otce i matky přestěhovat zpátky do rodného domu, ale nedokázala jsem tam být ani minutu. Utekla jsem a nechtěla tam už nikdy vkročit. Našla jsem si proto firmu vyklizenipoumrti .cz/vyklizeni-po-umrti/ , která se specializuje na vyklízení pozůstalosti. Dům jsem prodala a bylo to vše vyřešené a uzavřené.

V Bibli (Ne, 11. 4. 2021 - 04:04)

Podle východních nauk člověk po srmti přide mezi bytosti na které se obrací. Citátek: "Kdo se obrací na bohy, přijde k bohům......"

Návštěvník (Ne, 24. 10. 2021 - 20:10)

Akorát tak do prdele !!!

Karel (So, 10. 4. 2021 - 23:04)

Smrt nastane jen pro ty co nevěří v Boha,nás ostatní čeká život věčný, který bude prodchnut vším krásným a rájskými zahradami a spoustou panen vonící levandulí na koukých plných zvěře kde nic nechybí. Jinak bude vše jako na Zemi, ale budou tam jen samí dobří lidé ze SJ a to v počtu 10 000 spravelivých.

Návštěvník (Ne, 11. 4. 2021 - 00:04)

Na takové pohádky zapomeň ! Buď tě sežerou červi , nebo shniješ , případně propadneš roštem jako popel .

Bazmek (Čt, 28. 2. 2019 - 22:02)

Nevím co bude po smrti. Jedno ale je jisté. Někteří dědicové budou mít radost, někteří budou nasraní.

luci (Čt, 28. 2. 2019 - 22:02)

Taková je realita .

Návštěvník (Čt, 28. 2. 2019 - 21:02)

Proto psáno jest, "co oko nevidělo a ucho neslyšelo, co ani na mysl člověku nepřišlo, to Bůh připravil pro ty, co ho milují" [1 Kor 2:9]----------------___________---------------______________----------------
----------------------_______________________------------------_______________------------------
___________________________----------------Samozřejmě. A taky je psáno za devatero horama, devatero řekama, žili byli, zazvonil zvonec a jamalalicha patláma patláma žbluch. Co oko nevidělo a ucho neslyšelo do toho krásně zapadá.

sardanapal* (Čt, 28. 2. 2019 - 17:02)

Každý se tak trochu natáhne . Proto se rakev dělá vždy o něco delší ...

sardanapal* (Čt, 28. 2. 2019 - 17:02)

Každý se tak trochu natáhne . Proto se rakev dělá vždy o něco delší ...

Návštěvník (Čt, 28. 2. 2019 - 17:02)

Smrtí nic nekončí, je to jen předěl mezi dalším životem. Kostým ze hry (tělo) se uloží do rakve a jdeš si zúčtovat, jak ti to šlo a po době "odpočinku" sem jdeš hrát znova další hru. A znova a znova... Je to prosté. To co vidíš v zrcadle je jen kostým v této hře.

luci (Čt, 28. 2. 2019 - 18:02)

Dobrá pohádka , tomu kdo jí uvěří je smrt lehčí. Ale bohužel , tělesné schránky se neodkládají jako kabáty v divadelní šatně.

Ježiš marjá (St, 22. 11. 2017 - 00:11)

:-DD

No ty ses nám tady...-Jaký vulgarity? Najdi mi jedinou. (ne, že by to bylo důležitý)
-Jaký boží méno? ježíš a marja jsou pro tebe bohové?
-Jaký nadarmo? To není vůbec nadarmo, to je výraz hrůzy nad tím prostoduchým fanatismem.

Tomu zbytku textu úplně nerozumim... ptáš se, čemu by mělo vadit, že se oslavuje křesťanství? Já vim, vy strašně rádi zapomínáte, kolik zla jste v historii způsobili. Jinak nevim, co do toho motáš vánoce, to je původně svátek slunovratu, posléze sprzněnej černoprdelníkama.

My (Út, 21. 11. 2017 - 21:11)

"kdo si myslí, že...v to ale věříme. A to, že v posledních časech už nebudou věřit se taky naplňuje.

Reklama

Přidat komentář