Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Karolína (So, 10. 4. 2021 - 04:04)

Je mi 15 let a rozhodla jsem se svěřit. Už je to dobrý ale před chvili jsem se počůrala. Zdálo se mi že čůrám na záchodě a byla jsem v posteli a trochu jsem se počůrala ale hned jsem vyskočila z postele a pospíchala na záchod ale nemohla jsem vydržet a čůrala jsem stejně trochu dál a i když jsem se držela rukou za pipinu tak jsem si počůrala i ruku přes kalhotky a než jsem doběhla na záchod tak to povolilo a počůrala jsem se tak že do záchodu jsem už vyčůrala jen zbytek a všechno bylo na nohách a mokrá cestička na chodbě a mokrý kalhotky a ruka a zadek prostě všechno. Tak jsem to uklidnila a omyla si ve sprše pipinu zadek a nohy a už je to dobrý. Píšu to proto že ty příběhy tady čtu dlouhou dobu a ještě jsem se napsat neodvážila ale od této chvíle se už stydět nebudu. Něco se ve mně posunulo. Jsem že Slavětína na Moravě. Mám bráchu ale ten je starší a už bydlí sám ve Vsetíně. Pokusím se ještě usnout.

Tereza (So, 10. 4. 2021 - 05:04)

A to se ti stává často? Abys třeba nebyla nemocná . Já se naposledy počůrala loni,ale to jsem byla opilá , ale to je jiná situace než tvá.

pepan (So, 10. 4. 2021 - 05:04)

Tak tě vítám za sebe mezi námi. Moc hezky jsi to popsala. To se ti stává často nebo spíše náhodou? A napíšeš častěji jak čůráš jako sem píší jiný holky v tvým věku?

Z (So, 10. 4. 2021 - 06:04)

Z

Míša (Pá, 9. 4. 2021 - 22:04)

Klárko, já ti moc děkuji za odpověď a přeji dobrou noc. Chodíš taky v noci na malou nebo to vydržíš? Já když to vydržím tak pak ráno čůrám a nemůžu se vyčůrat protože to furt teče a to se zase líbí mýmu a on chodí ráno se mou.

Zuzana (Pá, 9. 4. 2021 - 20:04)

Kláro děkuju ti za odpověď, ikdyž myslela jsem trochu podrobněji co je tam zajímavého k vidění. Dívala jsem se na mapu a je to hodně malá obec, ale ta spolužačka tam jezdila ráda, tak asi tam je něco atraktivního.

Holkočůr (Pá, 9. 4. 2021 - 19:04)

Krásný čůráníčko.

Klára (Pá, 9. 4. 2021 - 19:04)

Návštěvníku, já jsem vždy tady všem říkala pokaždé jak jsem jim vděčná za jejich podporu a to ti asi nemohlo uniknout,takže nevím,jak to bylo myšleno tedy. A Lucko,tebe si taky vážím a jsem ráda, že už je ti líp. Zuzko, my jsme tam kolem Branžeže projeli a pak se prošli v lese. Je to tam hezké, ale až v létě to bude víc rušné. Kluci co bych napsala víc. Když se vám chce čůrat tak se to pozná a Libor mě svlékal pomalu a mě se chtělo čím dál víc a pak jsem to hned pustila hodně z pipinky. Dnes dáme za chvíli saunu a pak vířivku. Mamča je opravdu v pohodě a to je moc dobře.

Lucka (Pá, 9. 4. 2021 - 19:04)

Klárko už jsem se srovnala. Pa.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 19:04)

Myslím si, že Kláře je skoro ukradené, jak nějaké Lucce je. Asi ti na to odpoví, když už jsi ji to napsala, ale sama od sebe se nezajímá viz poslední příspěvek, kde se vůbec neptá jestli ti je nebo není lépe, píše tam o tom jak si sama užila a ostatní jí příliš nezajímají. Proč to vůbec píšu? Jen pro zamyšlení jestli se až příliš nesnažíš zalíbit se někomu, koho příliš nezajímáš. Když si vzpomenu, jak se tu všichni strachují, když se jí něco děje ať to byly vyřazené zuby nebo vše s mámou, sestrou, ale ona to těm lidem snad nikdy nevrací.

Za (Pá, 9. 4. 2021 - 20:04)

to Lucka nemůže. Ty kláry příspěvky jsou předpřipravený. a k tomu vždy následují odpovědi na otázky.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 21:04)

Jak to myslíš předpřipravené, že to píše nějaký automat? Odkoho a hlavně co by to mělo za smysl?

Šišmiš (Pá, 9. 4. 2021 - 20:04)

Ale prdlajs vy konspirátoři. Klárko moc pěkný čůráníčko bylo.

Ivan L. (Pá, 9. 4. 2021 - 18:04)

Klárko moc pěkný a ty fantazie na tebe jsou neudržitelné. Děkuji a klidný večer.

Zuzana (Pá, 9. 4. 2021 - 18:04)

Kláro jaké to je v Branžeži? Připomněla jsi mi spolužačku, která tam jezdívala s rodinou na prázdniny, ale já tam bohužel nikdy nebyla.

Martin1 (Pá, 9. 4. 2021 - 18:04)

Klárko já bych tolik to chtěl taky zažít .Popiš to víc blíž jak ti to šlo a co jste u toho dělali.

Klára (Pá, 9. 4. 2021 - 17:04)

Bylo hezky a tak jsme nejdřív dělali trochu na zahradě a tam jsem čůrala venku poprvé s Nikou a za rohem u zdi, kdy Niki už nemohla vydržet a skoro si počůrala kalhotky jak jí to šlo rychle a já taky čůrala hodně ,ale ne tak překotně. Měly jsme totiž po obědě kafe a to pak proudí z pipinek rychle ven. Pak jsem vyjela s Liborem na kolečko poděkování a prošli jsme se kousek lesem u Branžeže a tam jsem čůrala podruhé a Libor mě chtěl s svléknout kalhotky a silonky sám a dělal to pomalu a já už ale taky musela rychle a poskakovala jsem abych se nepočůrala a tak to zrychlil a já pak už čůrala do trávy a on si to užíval, ale nepipinkovali jsme se. To až večer uděláme. Ale počůrala jsem se mu do dlaně hodně vydatně.

Jana (Pá, 9. 4. 2021 - 18:04)

Klárko příjemný víkend, bude snad teplo a tak čápové se už víc ohřejí. O mamince moc nepíšeš tak asi dobrý?

Ondotron (Pá, 9. 4. 2021 - 18:04)

A to ti Libor aspoň pipinku pak zlíbal a ochutnal trochu tvého čůrání. A co jsi měla na sobě a to se ti asi chtělo dost a to musel být z tvé pipinky prudký velký proud....

Sluníčko (Pá, 9. 4. 2021 - 15:04)

Já taky a neuměla jsem prudce jako Klárka,ale čůrala jsem pomalu a z pipinky dlouho ale chtělo si mi hodně ale málo proudem ale hodně jsem se stejně vyčůrala.

Reklama

Přidat komentář