Reklama

alkoholismus

Přesně (Ne, 8. 8. 2021 - 14:08)

Souhlasím , taky potkávám tu spodinu a je mi zle. Proč se alespoň někde neschovají ? Každej zvědavej na to jak do sebe klopí škopky už od rána.. Hnus

Návštěvník (Ne, 18. 4. 2021 - 23:04)

Zajímavé jak alkoholici stále pijí ať si musí pro ty piva chodit do hospody, pijí na lavičce před hospodou a kupují ti větší i tvrdý alkohol a pijí rovnou z láhve, to je teda obrázek se na ně dívat, malé děti, lidi, kolemjdoucí, co nakupujou v krámu.

Návštěvník (Pá, 16. 4. 2021 - 02:04)

Správný alkoholik nepije jen pivo, ale je mu jedno už co a podřizuje tomu i harmongoram, šidí rodinu, snaží se to zamaskovat, jako správný závislák je sobec a nemyslí jen kdy si to do sebe budem moct nějak vstříknout ústy do oběhu, hlavně si užít tu svojí obvyklou opčiku a ne méně, to by byl naštvaný. Budoucnost, tělesná dovednost, vzheld, peníze na úsporách, rodina, koníčky, děti, práce vše jde stranou. A pije co se dá. Třeba je únosné pít pivo, tak ho pije ale fest. A když už nemůže dá si v práci volno a pije vodku dokud mu tělo neřekne dost a nechce si odpočinout, vyspat se a načerpat zas jídlem abstinencí síly, ale brzy jede zas nanovo piva a jak byl zvyklý,ale dostane ho to zas a pak lije třeba více a déle tvrdá a zas se to opakuje a pak chudák zjišťuje že práci nezvládá. A to je blbé, chlapa nikdo živit nebude, manželka může ještě žít na krku živiteli, ale chlapa ten buď zařídí byt úsporami odejde na tři měsíce nebo spíš více do léčebny a začne žít bez chlastu nebo končí fakt zle. S podlomeným zdravým alkoholem, na ulici moc dlouho nevydrží.

Milda (Út, 13. 4. 2021 - 19:04)

No já teda chlastám teď doma, když mi zavřeli hospody. Je to docela na prd, jsem v sociální izolaci, v hospodě jsem aspoň s někým pokecal.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 23:04)

To jsi možná ten pán co se dnes na mne díval ve frontě zpátky v lidlu a já začal z nervozity žvýkat, pořád se na mne díval, dával jsem si další žvýkačku a začal srovnývat tyčinky v regále a mohutněji žvýkal, pak se pán dotázal pána přede mnou, jestli si může jít pro víno a on koukal za mně kamsi do dálky na regály s vínem a to měl na pásu až asi pět piv. Jasný alkoholik.Našel si záminku, tím, že čučel na mně a pak si řekl, na oslavu , že já jsem štramák a ne tamten vágus, tak si dám ještě víno(jezdím na kole a jsem nabalen, byla dnes zima).

Houba (So, 10. 4. 2021 - 10:04)

odmašťovny
Nešpornavás!voddku
do basu, do sebe třískat, vycákat
lejt vodkolijavec,
pivem opojení
pivem opojení pivem opojení pivoňi! Vodku do sebe
třískat, vycákat lejt vodkolijavec, pivoňi! Vodku
do sebe třískat, vycákat
lejt
vodkolijavec, pivoňi! Vodku
do sebe
třískat,
vycákat lejt vodkolijavec, pivem
opojení pivem opojení pivem
opojení pivem opojení
pivem opojení pivoňi! Vodku
do
sebe třískat, vycákat lejt
vodkolijavec, pivem
opojení pivem opojení
pivem opojení pivem opojení
pivem opojení pivem opojení pivem
opojení pivomolníčuňata bachoremteřich
zobete mi křupani s trakařem pro
basu, do
ba

Houba (So, 10. 4. 2021 - 09:04)

a nic
mu nevadí bolavý srdíčko…“směle.
Nemůže
na posed, na posed, na ryby, nedojde tam pívečko a nic mu nevadí bolí
mi, bolí
mi,
bolí
mi, bolí mi,
bolavý srdce, milej
mi mý srdíčko…“stince. Zpívá tam, křičí
tam, křičí
tam,
křičí tam, křičí tam,
křičí tam, křičí tam
pívečko
musí se vztekat, nedojde
tam kam kam kam
kam kam
kam kam
kam kam kam
kam kdysi
směle.
Nemůže
na posed,
na ryby, nedojde tam,
křičí tam pívečko
musí
se vztekat, nedojde tam, křičí tam pívečko musí
se vztekat,
nedojde
tam,
křičí tam kam kam kam kam kam kam
kam kam kam kam
kam
kam kam kam kam kam
kam kam
kam
kam kam
kam

Honza (Pá, 9. 4. 2021 - 17:04)

Vodka jen o kvartál tak 3 dny.Pak zas chlastám svých pár metrů piv denně v hospůdce do dalších kvartálu, kdy se to opakuje.Jsem už alkoholik nebo ještě ne? Potřebuju radu.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 17:04)

Hele ty co o každém víš fšechno, nevíš kde mám ten modrý svetr?

Venca (Pá, 9. 4. 2021 - 15:04)

Alkoholik nejsem, mám to pod kontrolou. Jsem v práci workoholik.Piji jen večer, takže to v práci nepoznají.Zbytkáč nemám nebo to zvládnu.

Milan (Pá, 9. 4. 2021 - 14:04)

Nejlepší je se ožrat, sám a hezky v klidu, zavřít se někde na chatě, chalupě a dva dny jen chlastat nebo týden. To je regenerace, to je dovolená, ovšem pak se musí umět zas vybrat to do pracovního všedního života.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 15:04)

Je vidět, že jsi znalec. Kumštýř sahá po vodce.

Venca (Pá, 9. 4. 2021 - 15:04)

Vodka je nejsnažší a nejekologičtější dodávka chlastu tělu, bez zbytečných přísad a bez zbytečné vody. Dávám si dovolenou na deset dní. Tři dny chlastám ne na chalupě, ale v bytě a pak se tři dny až pět dní klepu a je mi blbě, ale stojí to za to. Pak zas chlastám svých pár metrů piv denně v hospůdce do dalších kvartálu, kdy se to opakuje.

PetraA. (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

Byla jsem na brigádě a česala chmel. Spali sme v hospodářském stavení muži zvláště a ženy zvláště. Zde chci napsat ač si za to můžu sama, jako vzkaz za co alkohol může ublížit lidem.Přišla jsem o panentství.

LíbaB. (Pá, 9. 4. 2021 - 14:04)

A chtěla jsem si poctivou povahu uchovat pro svého milého a ten se mnou rozešel po dlouhém a slibném vzahu, protože je věřící a poctivost kontroluje farářova pomocnice před sňatkem. Moje všechno už nebylo jen mé. Vzal si mou sestru a žijí u nás na statku a je mi do breku. Jsem holka pro všechno, musím brát citalec na nervy, to mi jde na tloušťku, do toho večer piji víno, ale jsem nezaměstnaná, takže mně využívají a musím dávat vařit šlichtu prasatům v půl páté, chodit s ovcema, pustit psy a vše obhospodařit, včetně zemědělských prací a pletí plevele, úklidu po zvířatech na dvoře a domácnosti.Vařím, žehlím, peru na dítě synovce, je to děs. Když to neudělám, tak mne mlátí můj bývalý a to vše kvůli prvnímu doušku alkoholu na chmelu, který mne vehnal do spárů jakéhosi muže, kterého si ani nepamatuji jak se jmenoval. Já nešťastná. Může mi někdo poradit? Děkuji. Líba.B.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 14:04)

Ty jsi asi chlap, když říkáš své jediné vrásce "povaha."

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

Naštěstí ženy jsou chytřejší a nastupují často léčbu a jejich odhodlanost je trvalejší.Co si předsevzou to taky splní...(je to v genech, výchova dítěte musí dopadnout).

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

Muž dopadne na dno, pokud o 17 chlastá piva do zavíračky a nekonzumuje tvrdý kolem 30 let věku.Pak zpravidla pokud pokračuje následuje existenciální limit 40let kdy buď končí nebo ho zachrání jen okamžitá léčba.
U žen by to bylo 2x rychlejší. Ovšem tam je pití soustředěno ne do hospody, ale většinou doma a který žena mý byt od 17 a může tam pít. Takže řekněme o něco později začnou, ale vůbec si to neužijí, jejich závislost a konečná nastává 2x rychleji. Pro ženu je pít velmi nevýhodné.Plodnost narušena, děti postižené.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

A rady dobráků o blahodárných účincích piva?! Keci. Háček v tom, že napít se byť jedno pivo tyto dobré rady anuluje, protože pití s mírou paralyzuje účinek alkoholu ztráta zábran a snížené sebeovládání.To jde čím dál hůř s každým dalším douškem. Záměrně neuvádím piva. Po druhém pivu se ztrácí zábrana a po třetím zcela pravidelně.

Návštěvník (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

Muži mají jiný typ alkoholismu. Ženy rychleji propadají do závislostia i propad z jednotlivách stupnů závislosti až do smrti je rychlý spád.Žena musí jak to zjistí, okamžitě jednat.

Reklama

Přidat komentář