Reklama

Syn a masturbace

Z (Pá, 16. 4. 2021 - 17:04)

Z

Marcela (Čt, 15. 4. 2021 - 10:04)

Syn si pořád hraje s mými hračkami. Takže ho dneska až se vrátím z práce půjdu vyšukat pripinakem. Tak když má rád něco v zadečku, tak ať si to užije. Příště řeknu přítelovi, ať ho vezme svým velkým penisem

Mamka (Čt, 15. 4. 2021 - 11:04)

Ty tak kecas,proc ti neverim?asi ze jsi hnusny nadrzenec co pise jako zena.

Mamka (Čt, 15. 4. 2021 - 09:04)

Kluci co to tady provadite,zavrete se do pokojiku a pekne si ulevte,muj Tadeas si taky tak moc mackal pindika az jsem ho vzala do ruky a stacila chvilicka a jeho prvni vystrik v zivote byl na svete,myslela jsem ze omdlel jak byl uvolneny,prakticky jsem ho odpanila,kuzicka jde stahnout volne pri stoporeni a seminko se uz barvi vic do bela,to prvni bylo skoro pruhledne,jenom takovy naznak bileho slemu,tak ze kdyz potrebuje jsem tady jako poradna matka,stud musi stranou.

Lukáš (Pá, 9. 4. 2021 - 08:04)

Ne, pouze mezi matkou a synem. Jsme doma pouze s matkou, máma se z tátou rozvedla když mi bylo 5.

Petra (Pá, 9. 4. 2021 - 09:04)

Písni na [email protected] a pokecáme

Lukáš (So, 10. 4. 2021 - 10:04)

Kolik ti je ?

Marcela (St, 7. 4. 2021 - 22:04)

Dnes jsem přišla z práce a syn si zase hrál s vibrátorem. Na posteli měl dané ještě nějaké další moje hračky. Neměla bych mu koupit vlastní jenom pro něj?

Nechce o tom někdo víc pokecat na [email protected]

Marcela (Ne, 4. 4. 2021 - 22:04)

Dnes jsem se vrátila domů, tak jsem viděla syna, jak si u sebe v pokoji hraje s mým vibrátorem. Ležel na posteli, měl nohy nahoru a vibrátor si strkal do zadečku. Divím se jak se mu tam vejde. Měla bych ho nechat nebo mu říct ať to nedělá? Kdyby se o tom někdo chtěl pobavit soukromě tak mi napište na [email protected]

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 22:04)

Vůbec to neřeš a s někým cizím už vůbec ne , kluk se hledá a experimentuje . To je u puberťáků normální .

Marcela (Po, 5. 4. 2021 - 13:04)

Chci zjistit, jestli má někdo podobnou zkušenost a tak.

Návštěvník (Po, 5. 4. 2021 - 22:04)

Spolehni se , takovou a podobné zkušenosti nás má víc .

Eliška (Ne, 4. 4. 2021 - 20:04)

Já jsem naopak kluka potrestala onanií. Je mu jedenáct. Měl tam dva kamarády a moc tam řádili, hlavně náš kluk. Tak musel vytáhnout pindíka a před klukama si to musel udělat. Už stříká, takže mu vystříklo semeno a docela dost, cákalo to na podlahu. Pak tam ještě musel stát na hanbě, s vystrčeným pindíkem.

Steve (Út, 6. 4. 2021 - 00:04)

??? Jako zdravá na rozum? Co jsi to za prase matku? Čumím co to existuje za prasata ... a kupodivu i ženský, matky. Vzpamatuj se!

Návštěvník (So, 3. 4. 2021 - 21:04)

Od té doby co má padnoucí slipy které jsou uplé ,a lemy krásně tvarem kopírují anatomii těla , tím pádem velmi znesnadňují přístup k penisu syn už nemasturbuje, většinou to normálně dělal i před návštěvou ale od té doby co má znesnadněn přístup to dělá už jen večer a ráno v pyžamu, ale to se mi taky nelíbí , chci ho donutit ať si to klidně dělá , ale ne do prádla , třeba ve sprše, takže přemýšlím jak mu v tom zabránit v pyžamu.

Steve (Ne, 4. 4. 2021 - 00:04)

Ach jo ... No ty jsi ale matka případ. :o))) Hlavně mu nech zapařovat zbytečně nářadí, to je fakt dobrej nápad a nápomoc k neplodnosti. Že vy ženský musíte mít někdy tak debilní nápady ... to fakt člověk nepochopí. Radši si s ním normálně promluv na rovinu a vysvětli mu, aby si dělal tyto věci plánovaně ve vhodných chvílích a v ústranní, v soukromí ... hlavně né před někým druhým. Ani před rodiči se takové věci nedělají, natož cizími lidmi. Co jste to proboha za rodinu když nezvládnete si domluvit a nastavit takové jednoduché věci? A jeho otec, tvůj partner co ... ten se nezapojí na toto téma? Nebo už jste chlapa odkopli jako za v životě nepotřebného? Do výchovy se zapojují oba ... pokud to jde.

Abe (So, 3. 4. 2021 - 23:04)

Nebylo by lepší, než jej nepřirozeně omezovat, s ním promluvit a na rovinu mu stanovit pravidla? Moje matka to udělala hned jak se objevilo semeno a já to více méně dodržoval.

Romana (So, 3. 4. 2021 - 22:04)

Prosím tě, může mít na sobě co chce, ale udělá si to. Asi už dvakrát jsem přišla na to, že si ho dráždil přes kraťasy a až do konce. Jednou to bylo v autě kde to bylo úplně jasný a pak i doma v obýváku. Kluci jsou mistři na to.

Jana I. (Pá, 2. 4. 2021 - 10:04)

Já jsem přistihla mého desetiletého synka, jak si to dělali navzájem s kamarádem. Byli svlečení donaha, jejich oblečení se povalovalo kolem postele. Oba leželi otočení trochu na bok, čelem k sobě a jeden druhého držel za pindíka. Malí pindíci jim stáli, předkožky měli stažené, pohybovali jimi a taky se drbali prstíky zespodu na holých žaludech, měli je celé rudé. Já jsem dveře otevřela potichu, kluci tam byli moc potichu, tak jsem byla zvědavá, co se tam děje. Potichu jsem zase zavřela, zalapala po dechu a zavolala rodičům toho kamaráda, co se u nás děje. Poděkovali za upozornění a řekli mi, že až kluk přijde domů, tak si to s ním vyřídí a že pořádně dostane. Tak když ten kamarád odešel, tak náš Petr dostal taky pořádný výprask. Než byl bit, tak jsem mu řekla, že jsem je viděla a že už to nikdy nesmí udělat, takhle si to dělat s nějakým klukem. Petr zrudnul a klopil oči, když jsem mu řekla, co jsem viděla.

Z (So, 3. 4. 2021 - 21:04)

Z

Reklama

Přidat komentář