Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"Druhá světová válka v číslech (2)
Prima ZOOM - 8. dubna 2021 - 21:05–22:05"...Východní Polsko patřilo před rokem 1918 Carskému Rusku a tak si Stalin vzal to co bylo Rusku ukradeno !!! Všichni to vědí, ale nikdo o tom nechce nemluví, teda skoro nikdo !!!

aladin (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"Druhá světová válka v číslech (2)
Prima ZOOM - 8. dubna 2021 - 21:05–22:05"...No přece jste nečekali, že Amgláni vysypou na Německo místo letáků bomby ??? Nojo, ale to by celý Sionistický plán na zničení Sovětského svazu selhal díky Anglánům a Frantíkům selhal !!! A ti byli přece součástí spiknutí proti Sovětskému svazu !!!

aladin (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"Válka ve Vietnamu (5)
Prima ZOOM - 8. dubna 2021 - 20:00–21:05"...Američtí Sionisté posílají syny Americkách matek umírat za své finanční zisky !!! A to po celém světě !!!

aladin (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"Zlaté oko
25 Prima COOL - 8. dubna 2021 - 20:15–22:55" s jiné ... James Bond, antikomunistická hovadina pro hlupáky !!!

aladin (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"Hovory Kalousek Soukup
TV Barrandov HD - 8. dubna 2021 - 20:15–20:50"...Pane Soukup, jak můžete pozvat do TV takového debila ???

aladin (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"Hovory Kalousek Soukup
TV Barrandov HD - 8. dubna 2021 - 20:15–20:50"...Kalousku a ty jdi taky do PRDELE !!!

aladin (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"Hovory Kalousek Soukup
TV Barrandov HD - 8. dubna 2021 - 20:15–20:50"...Vystrčil, ať jde do prdele !!! A prezident měl pravdu, jsou to HYENY !!!

Cynik - realista (Čt, 8. 4. 2021 - 16:04)

A do třetice, Jahodo… článek na Britských Listech s názvem „K útěku nacistickým zločincům pomáhal Vatikán a Červený kříž“, v němž je mimo jiné uvedeno:

„Šedesát devět let po zahájení druhé světové války byly zveřejněny dokumenty osvětlující cesty, kterými po jejím skončení prchali nacističtí váleční zločinci. Tyto temné kapitoly útěků vysoce angažovaných nacistických vrahů jako Adolfa Eichmanna a Josefa Mengeleho do Jižní Ameriky osvětluje nedávno vydaná kniha rakouského historika Geralda Steinachera. Podle ní se na nich podílel rozhodujícím způsobem Vatikán a Červený kříž.“ -----

Červený kříž hrál již během druhé světové války pochybnou roli. Jeho švýcarský prezident Carl Jakob Buckhardt byl nejprve obdivovatelem Třetí říše. Pak podle tehdejších pamětníků byl přinejmenším latentním antisemitou. Nejpozději v roce 1943 vědělo vedení Červeného kříže o nacistických likvidačních táborech, ale prohlašovalo, že se k tomu necítí být kompetentní. Zdůvodňovalo to tím, že ženevská konvence se týká pouze válečných zajatců, ale nikoliv civilních vězňů. Američané přišli nakonec v roce l944 k závěru, že "mezinárodní výbor Červeného kříže je pravděpodobně řízen německou tajnou službou". -----
Většina vlád uznávala platnost pasů Červeného kříže i poté, co již v roce 1947 bylo všeobecně známé, že je používají stovky válečných zločinců. Ještě zavrženíhodnější bylo jednání Vatikánu, kdy Řím po skončení války zřídil tzv. "Pontifica Commissione Assistenza", jejímž prostřednictvím vydával identifikační průkazy. Ačkoliv byly pouze menšinou vlád uznávány, přesto byl tento vatikánský průkaz důležitý při získání pasu Červeného kříže. Bylo tak i v případě Adolfa Eichmanna, který obdržel průkaz podepsaný páterem Eduardem Dömöterem, blízkým spolupracovníkem biskupa Aloise Hudala. Ten byl posedlý ideou pokřesťanštit nacismus. V roce 1937 sepsal knihu "Základy nacionálního socialismu", kterou věnoval Hitlerovi. Byl přesvědčeným antisemitou, který přemrštěným způsobem přivítal norimberské rasové zákony. Přesto ani papež Pius XII. a jeho státní sekretář pozdější papež Pavel VI. neodmítli jeho aktivity. V Hudalově domě se nacházelo stále přinejmenším na pět prchajících nacistů. Tak připravil v roce 1948 útěk velitele vyhlazovacího tábora Treblinky a Sobiboru Franze Stanula. Ten byl nakonec v roce 1967 zatčen v Brazílii a vydán Německu, kde čtyři roky poté zemřel ve vězení. S Hudalovou pomocí se podařilo v roce 1948 uprchnout smutně proslulému důstojníkovi SS Erichu Priebkemu, který nechal popravit stovky italských civilistů. Nakonec byl nalezen v Argentině a odtud vydán Itálii, která jej v roce 1998 odsoudila k doživotnímu vězení. Od minulého roku se však může po Římě opět svobodně pohybovat. Jiný SS -- Gruppenführer Otto Wächter, který je odpovědný za masové vraždy v Haliči, byl ukryt v jednom římském klášteře, kde v roce 1949 zemřel. Jeho smrtí se dostaly na veřejnost aktivity biskupa Hudala a Vatikán byl nucen přiškrtit mu finanční podporu. Bylo však zjištěno, že již předtím dostával finanční podporu od americké tajné služby OSS, kterou přesvědčil, že své aktivity zaměřuje výlučně proti komunismu. Podle historika Steinachera bylo to v zájmu papeže, protože v Itálii byli právě komunisti v tehdejší době velmi silní. Zabránit jejich vstupu do vlády bylo cílem, kterému Vatikán vše podřizoval a nacisté byli vždy antikomunisté. Teprve požadavek rakouské biskupské konference donutil Hudala v roce 1952 vzdát se svého úřadu, stáhnout se do ústraní, kde v roce 1963 zemřel.“

(https://legacy.blisty.cz/art/42485.html)

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 12:04)

Za komunistů bylo líp, ale židi také škodili.

D (Čt, 8. 4. 2021 - 11:04)

V souvislosti s hektomiliardářem Kellnerem, který se nedávno letálně vysekal na vrtulníku, mě velmi mrzí, že jeho majetek nebyl můj. Kvůli tomu, že jsem nezískal hektomiliardové bohatství, si připadám jako stejná blbá a neschopná srágora, jako jsou i všichni ostatní nehektomiliardáři. Mimořádně mě vadí živá příroda kvůli podřadným genům, které jsem zdědil, a nemůžu přijít na jméno lidstvu, že mi neumožnilo zmocnit se hektomiliardového bohatství namísto různých Kellnerů, Komárků či Vítků.¶ Kdo si chce přečíst tento koment na vláknu "Jsem milionář", ať najede sem: https://diskuse.doktorka.cz/diskuse/jsem-milionar?page=2#comment-3112334

8.4. (Čt, 8. 4. 2021 - 15:04)

Možná jednou bude existovat nějaká super inteligence,která bude rozdělovat případný majetek milionářů ostatním lidem a dostane se tak na každého.

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 11:04)

Na diskuse Aeoronetu se pro zastaralý systém nedostanu, ale přijde mi, že Admin Aeronetu není k.nda z názorem jako Jahodisko.

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 10:04)

Začímám chápat admina Aeronetu jako člověka s oprávněným názorem. Trvalé podezření vůči Židům je na místě.

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 10:04)

Začímám chápat admina Aeronetu jako člověka s oprávněným názorem. Trvalé podezření vůči Židům je na místě.

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 09:04)

Nicméně Horáček výborný vtipný člověk, génius svým způsobem a originá a má taky koule. Ono pohybovat se v prostředí hazardních hráčů za komunismu, tam tedy musela být spíš galérka než universitní profesor, jak tvrdí a pak vexláci řekl bych, zelináři a ti co mají peníze bokem a potřebují je taky hodit do luftu, respektive tuším, že tam se dalo i vyhrávat na různých kořenech, které přivedla volavka a zkušení chábři je oškubali jak kafku.

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

"..vexláci řekl bych, zelináři a ti co mají peníze bokem a potřebují je taky hodit do luftu, respektive tuším, že tam se dalo i vyhrávat na různých kořenech, které přivedla volavka a zkušení chábři je oškubali jak kafku.
"___________ Horáček vlastně si dělal nějakou zpětnou publicitu a retušování své minulosti za komunismu, který prý byla v šedé zóně ilegální činnosti, tedy v galerce. Těžko někdo může naivně věřit, že černí bookmakeři, kterým prý v Chuchli Horáček šéfoval a dělal vlastně "managera" a někdo jiný zas dělal sázky a jiný to nabízel. Je naivní si myslet, že sám Horáček nabízel lidem sázky, tzn. na to měl lidi a ti lidi patrně byli pod dozorem a hlídali je tajní agenti StB při dostizích a občas nějakého zašili a zmáčkli.
To je opravdu komické, že by člověk s takovým povahovým profilem měl dělat prezidenta, ok , dobrý textař, dobrý manager, ale prezident rozhodně ne. Inteligence není vše, třeba i charakter a vzdělání nejlépe ekonomie nebo právo.

8.4. (Čt, 8. 4. 2021 - 09:04)

Přijde vlna zdražování. Ředitelé a vlastníci mnoha výrobních firem se potýkají s enormním zdražováním materiálů i růstem cen za přepravy.

Cynik - realista (Čt, 8. 4. 2021 - 04:04)

Jahodo, že
„...světový terorzmus je dílem islámských extremistů a s tím USA nemá nic společného.“ ? Bělopták s tím má společné mnohé, žvanile. Především ty extrémisty zásoboval a zásobuje zbraněmi… a důsledky byly nevyhnutelné… Kdo asi vyzbrojoval afghánské bojovníky proti tehdejšímu SSSR? Pochopitelně bělopták, proti němuž se pak afghánští bojovníci obrátili s pomocí jím dodaných zbraní… Kdo asi rozvrátil mnohé země, kdo asi podporoval a uskutečnil mnohé převraty v zemích, které před zásahem běloptáka držely své obyvatelstvo včetně džihádistů uvnitř svých hranic… a v důsledku běloptákových prasáren se jim otevřela cesta do světa? Mxsli, šašku, napsal bych ti, kdybych ovšem předpokládal, že máš čím… -----

„Bylo to tak od jakživa,hlavně tedy od roku 666 ,kdy vznikl Islám.Od té doby neustálý boj a válka s křestanskou kulturou a vyvrcholilo to Turkem u Vídně,kdy šlo o skutečné přežití euroatlantické kultury.Konec tomu udělal Rus a jeho bojovník na Krymu v polovině 19 stol.“ ----- To jistě… ale jak bojuje ta křesťanská kultura dnes, Jahodo? Podporou ilegální imigrace a dokonce mytím nohou imigrantů vatikánským Svatým pantátou? -----
„Islámský bojovník jihadu vám vy ataistické svině natrhne prdel ,to ještrě uvidíte!“ To si vážně namlouváš, že vy, katolické svině, budete v pohodě? Snad proto, že se s bojovníky džihádu domluvíte a budete se spolu s nimi pětkrát denně klanět směrem k Mekce, katolický křiváku a pokrytče? Zapřete svého Pánaboha a budete se klanět jinému bohu? Přestože si o katolických sviních (a výraz „svině“ jsi použil první ty, katolický křiváku a pokrytče) myslím své, mohu jen doufat, že i jejich křiváctví a pokrytectví má snad nějaké hranice. Snad… -----
„„Pokud chceš skutečnou a ryzí kolaboraci s nacisty a jejich pohrobky,zajdi sem do zemí Českých na institut Václava Klause,který jezdil na srazy AfD do Německa a tam se stýkal přímo s celým tím vedením.“ --- Ryzí kolaborace s nacisty, katolický lháři a pokrytče? Nebo jen, jako obvykle, tupě věříš propagandě a neméně tupě ji opakuješ? Jasně, mezi autory zmiňované tupé propagandy patří i evropské černoprdelnické strany, z nemilosti boží, a doufejme, že jen dočasně, ovládající Evropskou socialistickou unii a kolaborující se socanskými a zelenými partajemi… Lze se pak divit, že je AfD urputně dehonestována, jestliže zastává nekompromisní postoj vůči imigraci, požaduje uzavření a důslednou kontrolu hranic EU, či striktní deportace neúspěšných žadatelů o azyl? Mimo jiné také požaduje zrušení poplatků, jimiž jsou financována německá veřejnoprávní média, a třeba tohle by náramně slušelo i naší ČT, koncesionářskými poplatky placenému propagandistickému nástroji, nad jakým by říšský ministr propagandy Goeebbels tleskal nadšením… ----- Podobně nenávistný postoj je ostatně veden i proti SPD pana Okamury, aniž by se někdo z proti ní se vymezujících tupých, bezmozkových exemplářů alespoň pokusil seznámit s programem, či s cíli SPD… Jak AfD, tak i SPD pochopitelně vadí neobolševickým strukturám, ovládajícím Evropskou socialistickou unii, a ženoucích ji nejen k ekonomickému krachu, ale třeba masívním dovozem imigrantů též k naprosté likvidaci tradic a evropských hodnot… a tím míním skutečné, opravdové hodnoty, nikoliv to, co prosazují erárem placené propagační a prounijní parazitické, vyžírkovské spolky… ----- Závěrem konstatuji, Jahodo, že je pro tebe, jako katolického lháře a pokrytce, zcela příznačné tvrdit, že „Sudetský Němec nechce mít s nacistickou ideologií nic společného a dosti se od ní distancuje To je současnost !“… vždyť je to v souladu s tradicemi vaší sekty, kdy se ze všech hříchů, včetně odporných zločinů, dá pohodlně vykecat jen zpovědí a následným vhozením oběživa do kostelní kasičky… Nepřekvapuje tedy, že se zastáváš dnešních sudeťáků, na jejichž předcích ulpěla krev mnoha českých mrtvých, a naopak dehonestuješ strany, které jsou proti současné podobě Evropské socialistické unie – to je prostě pro katolického lháře a pokrytce zcela přirozené…

Shabbatot-Jahoda (Čt, 8. 4. 2021 - 05:04)

No a ty jako bolševik zase ucvrndáváš blahem nad divokým východem,...soudruhu.Jo a s programem AfD di do prdele.Dobry program měla svého času i nacionálně socialistická strana .Bylo najednou hafo práce, každý se najed,byla rekreace,auto ,pivo, vepřové koleno se zelím, klobása se zelím a spoustu piva a šnapsu a hlavně byl ten člověk bráněn před naplaveninou za hranicema..to strana zajistila.Tam se měl každý tak dobře a hlavně to s ním myslela strana taky dobře, že jak s tím někdo nesouhlasil, skončil v koncentračním táboře anebo dostal kulku.Kulek byl dostatek.Takze běž s.propagaci nacistů do prdele !! Vy si nějak notujete...

Cynik - realista (Čt, 8. 4. 2021 - 06:04)

Jen stručně, Jahodo - jelikož zase otravuješ s bolševikem, ke mně směřovaným, nazvu tě katolickým hovadem... a jsme srovnáni. "... běž s.propagaci nacistů do prdele", píšeš s obvyklým katolickým pokrytectvím a vykurveností - propaguji snad nacisty, lháři? Nikoliv, jen jsem poukázal na body programu AfD, a že sis to jako obvykle překroutil, dost o tobě vypovídá... stejně, jako o tobě vypovídá tupé papouškování frází bez sebemenší snahy o použití mozku.

Reklama

Přidat komentář