Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 17:04)

Dobře. Nevím, kdo je Peterková ani o jakou lékařku se jedná. Můžeš sem dát odkaz?

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 17:04)

Tak to ani neřeš?) Peterková je těžká hysterka, psychicky a sexuálně zneuznaná baba z FB. Na její profil se lidi chodí bavit. A dle zákonu přitažlivosti, přitahuje podobné tragédy. Včera jí tam někdo napsal Jedinej kdo je ve stresu jsi ty Janičko, Jsi tak vystresovaná, že jsi nám z toho přibrala tak 15 kilo. Nevím teď, jestli jsi víc tlustá než blbá, ale ještě chviličku a bude to tak na stejno.

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 17:04)

Jo a vyšetřuje smrt Kellnera :)))

-Aleš- (Čt, 8. 4. 2021 - 16:04)

Jo, to seš ty? Tak to jo. Piš si dál, ale já ty tvoje výplody vůbec neberu na vědomí.

Jo, (Čt, 8. 4. 2021 - 16:04)

to sem já. Moje výplody, tvoje výplody.

Andrea (Čt, 8. 4. 2021 - 15:04)

Luboši, děkuji za upozornění,ale v názorech na Covid se lišíme.Pani Peterková pro mě není osobnost.Myslel si to dobře, dál to nebudu rozebírat, nechám to na odbornících,jo a děti už mám odrostlejší.

Luboš (Čt, 8. 4. 2021 - 15:04)

Já vim že Peterková hodně lidem vadí ale říkala to tam doktorka. Tak zatim chtějí otevřít první stupeň školy,tak uvidíme. Jo a k té krvi jak se Milča ptala tak zajímavý i já mám nulu:) Jsme teda zatim tady tři nuly. Taky jsem četl že nulky by měli Covid snášet nejlíp a áčka nejhůř.

Luboš (Čt, 8. 4. 2021 - 14:04)

Andreo teď jsem koukal na Peterkovou,mluvila tam s doktorkou a říkala že by nenechala děti ve školách testovat. Že chtěji testovat děti čínskejma šmejdama neakreditovanýma a že se i stalo že skupina lidí po testech dostala opar do nosu. A doktorka tam říká že to je nebezpečný že nikdo neví jak to tam číňani dělaji že pak dětem může hrozit zanesení infekce do nosu a pak z toho třeba i zánět mozkových blan. Vůbec se mi tohle nelíbí co se tu děje. A ta představa až by kluk měl jít do školky a tohle mu tam dělat! To teda fakt ne! A taky říkala že po očkování zdravotníci v nemocnici chytli Kovid i tak a roznesli to v nemocnici. Jestli máš dítko na prvnim stupni tak to rozmysli jestli takovýho něco dovolit.

Kača (Ne, 11. 4. 2021 - 09:04)

Luboši, prosím, jak se ta lékařka jmenovala?

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 15:04)

Nedělej ze sebe většího blbce nežjsi. Už to tady psala Káča nebo Lalla. Každý lék má vedlejší účinky. Záleží na tom, zda jeho prospěšné účinky převařují nad těmi nežádoucími. Stejně ta špejle. Nebo třeba špachtle při vyšetřování krku. Nebo obvaz s těma nitkama, chápeš to, tatíku? Neboli opar v nosu je menší problém než chytit covid. Pán bůh s tebou a tvými dětmi s těmihle názory.

hmmm (Čt, 8. 4. 2021 - 22:04)

... " Neboli opar v nosu je menší problém než chytit covid. " ... Jak u koho. Opar je rovněž virového původu

- (Pá, 9. 4. 2021 - 12:04)

Opar v nose taky neni žádná sranda.Nechápu proč se netestuje nejčastěji ze slin.

Luboš (Čt, 8. 4. 2021 - 15:04)

Jasně, opar v nosu z kterého může být prozměnu zánět mozku je menší problém než Covid:)) Nestrapňuj se prosim a nereaguj na mě radši, k vzájemné úctě. Já takovým svinstvum děti vystavovat časem nechci, můj názor. Jestli tobě nevadí testovat děti nějakýma pochybnýma šmejdama je tvoje věc.

:)) (Čt, 8. 4. 2021 - 15:04)

Teda ty jsi odborník na slovo vzatý. Víš, že Andrea je chemik? Tebe nikdy nikdo nevyšetřoval nos sterilní špejlí? Kolikrát jsi z toho měl ten "zánět mozku"? Nebo krk? Ty názore.

Andrea (Čt, 8. 4. 2021 - 14:04)

Milu, mám 0.Dnes, bramboráky a maso se zeleninou.Jsem ráda, že ti to jde.Ja mám dnes ještě volno, sloužím víkend noční.Zitra řízky a víkend vaří manžel.Kdy končíš?Jak to máš daleko do práce? Musíš Mhd?

Miluna (Čt, 8. 4. 2021 - 21:04)

Takže my máme Andy stejnou skupinu krve:-). Končila sem v 16h..Do práce to mam trochu dál, tak musim Mhd..Ale v práci dobrý,vyhovuje mi to.Uplně já prostě si toho vážim že můžu tam být sama a bez respirátoru.Jako potom vietnamci kde se mi dělalo v tom blbě je to očistec.Já vim že to máme uplně opačný a že ty v tom v pohodě vydržíš ale každej člověk jsme jinej viď.Akorát od pondělí mi chtěji dát i na prostřídání k výdeji tak tam to zas budu muset mít ale tak neni to jako v krámu.Bramboráky jsou taky moc dobrý,já dělala Kuřecí v kokosovosmetanové omáčce na kari a basmati rýže a ještě sem udělala pudinkový poháry.Až teď sedim.Po pravdě když mi netrápí migrena tak po tom strašnym roce proválenym v garáži pořád něco musim dělat.Já mam teď hrůzu z válení a z chlastu.Zanechává to ve mě zlý vzpomínky a zlej pocit.A taky zdravim Aleška.A na to co psal Luboš ještě kouknu.

Miluna (Čt, 8. 4. 2021 - 13:04)

Andy jakou máš ty krev? A sem v práci a odsejpá mi to od ruky a vážim si že tu sem sama a mam volný nos.A nevrátíme se k typum na jídla?

Andrea (St, 7. 4. 2021 - 17:04)

Milu, já alkohol nepiju, nechutné mi a vyvolává migrénu.Davam si míchané nápoje,nealko.Něco dobrého k snědku, většinou pak jdeme s holkama po obchodech a já po knížkách.Jo a hrozně nám s manželem schází divadlo,koupila jsem si nádherné boty do divadla a leží v krabici.Milu, chodíš na zkrácený úvazek? Máš tam myčku nebo děláš ručo?

Miluna (St, 7. 4. 2021 - 22:04)

Mam to na 6h..Mam tam myčku.To mi teda tady zase dávaji odhady.Přitom mě nic jinýho nezbývá než tohle vydržet.Vypadá to že můžu dělat bez respirátoru jen tohle a nebo ještě uklízečku ale to jen někde mimo hlavní provoz a Sergej je na tom stejně.Taky v tom dělat nevydrží,říká že to je tak pro někoho v kanceláři kdo se nepohybuje a spíš sedí v tom ale že když se fyzicky hýbe a hodně chodí a tahá těžký věci,tak říkal že se v tom nedá vydržet.A to byl dřív na to přísnej na ty opatření a teď to vzdal a dělá bez když vidí že to nezvládá,tak jsme na tom s nim i Aleškem stejně.Akorát teda sem mu připoměla že má blbý že má rizikovou krev nejspíš skupiny A a on mi odpověděl že je mu to u píči i když dřív nesnesl když vedle něj v krámu stál někdo s nosem venku a teď mávl rukou.Já mam zase například tu nejlepší krev nulu plus.A nevíš jakou máš ty Andy? V alkoholu už sem taky abstinent jak sem Andy nedávno psala.Ne že by mě nechutnal ale už ho nesnášim.Jestli jste byli zvyklý na divadla tak se ti nedivim že ti chybí.Dnes psali že do restaurace jen s negativnim testem.Tak ti Andy nevim jak si to představujou? Nějak si to neumim představit.Jako když někdo bude chtít do rest.tak si bude muset zajít někdy na akreditované místo na test a pak až ho pustí??? Já si myslela že třeba stačí samotest nebo před rest.bys udělala test ale takhle asi ne ty jo.Budou chtít z nějakýho akreditovanýho místa ale to mi přijde kvuli Rest.strašný.Nemáš šanci se rozhodnout spontáně.A peněz co to sežere navíc.No nevim nevim.

Návštěvník (St, 7. 4. 2021 - 23:04)

Sergej má píču?

Reklama

Přidat komentář