Reklama

Inkluse - Chcete aby se i mentálně zaostalé děti učily v normálních základních školách

Návštěvník (Út, 8. 6. 2021 - 13:06)

Jak asi mají stíhat výuku ostatní děti, když se mají přizpůsobit nějakému debilovi? Naopak. Debil patří do zvláštní školy, kde nikoho nebude brzdit. Tam ho naučí trochu počítat, nějak číst a podepsat se. Stejně se víc nenaučí a nikdy z něj nic nebude.Jen kreatura pobírající sociální dávky a na obtíž.

Návštěvník (Út, 8. 6. 2021 - 13:06)

O stíhání výuky vůbec nejde. Děti vyvolených stejně chodí do jiných škol a tam se učí normálně.

Návštěvník (Út, 8. 6. 2021 - 17:06)

děti vyvolených se budou učit v jiných školách a jejich kariéru nebudou ohrožovat děti chudých, které budou odsouzeny sedět v lavici a nudit se.

Návštěvník (Čt, 27. 5. 2021 - 17:05)

A ostatní děti podle tvého chorého mozku mohou za to, že kvůli němu budou ve výuce pozadu? Ty budeš asi také nějaký retard.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 18:05)

Jak asi mají stíhat výuku ostatní děti, když se mají přizpůsobit nějakému debilovi? Naopak. Debil patří do zvláštní školy, kde nikoho nebude brzdit. Tam ho naučí trochu počítat, nějak číst a podepsat se. Stejně se víc nenaučí a nikdy z něj nic nebude.Jen kreatura pobírající sociální dávky a na obtíž.

Anežka (Po, 24. 5. 2021 - 10:05)

Ono se to nějak zvládne. Učitel je solidní zaměstnání. Ve třídě jich bude pro každého méně schopného minimálně jeden. Běžné děti se nějak přiučí. Děti bohatých budou mít svoje placené školy. Nesouhlasím s tím , jsem naštvaná, moji potomci budou asi otroci.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 18:05)

Jaká kreatura, to dítě za to nemůže. Ostatní děti toho taky moc vědět nepotřebují, budou se lépe ovládat. Přichází doba pádu civilizace a nejdůležitější bude si poradit jak přežít a ne být vzdělaný neumětel.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Ostatní děti ale za jeho blbost také nemohou. Takže nevidím jediný důvod, proč se kvůli nějakému jednomu pitomci mají brzdit ve výuce. Pokud rodiče toho idiota chtějí, aby z něj něco bylo, ať ho dají do nějaké speciální školy pro mentálně zaostalé a neotravují s tím jejich debilem ostatní děti.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 18:05)

Nezlob se na mne, ale kreatura to je. Má se dávat přednost dětem, co se chtějí něco naučit, ty budou pro společnost větším přínosem, než nějaký debil, který bude jen na obtíž.

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 13:05)

Ale tady v nové společnosti už nejde o to, kdo má jaký přínos, tohle už ti nahoře nechtějí, dnes se vše rozbíjí a degraduje. To to nikdo nedokážete pochopit?

Návštěvník (Pá, 16. 4. 2021 - 18:04)

A asistent toho pitomce pak brzdí celou třídu.

Návštěvník (Pá, 16. 4. 2021 - 00:04)

Zas neblbněme, dnes v ČR, cikáni pracují jako ochranka v Bille.

Návštěvník (Pá, 16. 4. 2021 - 00:04)

Je to jak kde. Někde jsou cikáni celkem bez té koule u nohy a uvolnění. Někde můžou být nafetovaní i nebezpeční. I s těmi jsem se setkal a zachránila mně ostrá výčepní, která si byla vědoma s jakým materiálem tam má co do hostů dočinění, různí z kriminálů, dealeři, pak různí výběrčí půjček mezi cikány apod., no a mně skřípli někde mezi hracími automati, kam jsem blb opilý příliš nečekaně silným pivem na lačno nalezl a oni mi zatarasili cestu, za to že jsem se na ně opilecky blbě podíval. Na to jsou citliví, už jsem mohl mít kudlu v břiše a oni v rychlíku do Ústí třeba.

Tom (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Je to již nějaký...Většina škol vychovává dementy kteří jsou zmanipulovani systémem. Umí jen IT technologie, a jinak zvláštní škola.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 18:04)

to je úchyl

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 10:04)

Největší neštěstí je, že vy blbci, co se jich zastáváte nechápete, že i normální děti mají snad právo na pořádné vzdělání a na školy, kde je při výuce nebudou brzdit privilegovaní pitomci, kteří ani nemají zájem se nic naučit. Blbci mají mít právo na svou zvláštní školu, kde se jim dodá náležité péče a nemají obtěžovat normální děti. Nikdo totiž na ty dementní zmetky není zvědavý a už konečně pochopte, že jsou na obtíž. Nikdy z nich nic nebude! Pokud se jich přesto zastáváš, vezmi si je domů.

Marek (Po, 12. 4. 2021 - 10:04)

Pořád se mluví o tom, jak ti blbci by měli být integrováni mezi normální děti, ale zajímá se někdo o to, zda normální děti mají zapotřebí mít mezi sebou ve třídě blbce, ketrý je k ničemu a který je pouze brzdí ve výuce a je jim i s jeho asistentem jen na obtíž? Začínám mít dojem, že tito pitomci jsou nějak více privilegováni před ostatními. Tohle chceme? Já myslím, že snad ne!

bflempsvz (Ne, 11. 4. 2021 - 08:04)

Děkuji rodičům za to že jsem musel doma pracovat, vyrůstal jsem ve větší obci, v domě se zahradou, topili jsme ještě v kamnech, sklízeli ovoce a ošetřovali zeleninu. Takže jsem musel rozdělávat oheň, sekat dříví, skládat uhlí, nosit vodu, česat ovoce, sem tam něco upéct, usmažit vejce, palačinky a třeba i guláš, starat se o nákupy . to vše do konce ZŠ. Hned po střední škole se se mnoho věcí doma změnilo,ústřední topení na plyn, vodovod, dneska už děti nevědí nic o reozdělání ohně, nakonec někteří neumí vzít lopatu do ruky! Zacházet se sekyrou, to je pro někoho záhada, prostě střevo to nemá v životě lehké! tě péro,

Karel (Čt, 8. 4. 2021 - 14:04)

já mám na příklad kamaráda, který se vyučil truhlářem. Tak jako jeho otec a děda. Je mu už skoro 60 let, takže se vyučil za komunistů. Je velice šikovný a má zakázky po celé republice a i v Německu. Kuchyně, obýváky, schodiště...Sám jsem mu jednou dohodil zakázku za 100 tisíc. Závidím mu. Ale ne ty peníze. Ale to, že je šikovný, dělá práci, která po něm zůstane a která ho baví. Takový člověk je asi tak tisíckrát užitečnější než nějaký student různých humanitních studií a podobných pavěd. Jen houšť a větší kapky.

Petr (Čt, 8. 4. 2021 - 19:04)

Tak ono, pokud se řekne studium, nemusí to hned znamenat studium humanitních pavěd. To je mylná informace. Studovat se dají například práva, medicína, ekonomie, ale i třeba tolik perspektivní IT technologie. A že bude požadavek na vyšší vzdělání, o tom není pochyb. Takže děti by se měly vzdělávat, pokud mají možnost. Řemeslník je také potřebný obor, ale i v tomto oboru je a bude potřeba se dále vzdělávat, učit se nové technologie, rozšiřovat si kvalifikaci, posouvat se dále a nezůstat tím pádem pozadu. Nakonec i řemeslník potřebuje a bude k práci potřebovat např. počítačové dovednosti. Už dnes máte obory, kde se bez počítačových programů a jejich znalostí neobejdete. Jinak vás do kapsy strčí mladší. Zkrátka učení člověka provází celý život, aby se uplatnil na trhu práce, popřípadě, aby změnil svou kvalifikaci podle trhu práce, když jeho obor už nebude třeba žádaný.

Reklama

Přidat komentář