Reklama

Svazování partnera(ky)

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 20:04)

dejte si do google : Masivni-Vysoky-Obojek nebo BDSM límec na krk , výběr je široký
.

Návštěvník (Ne, 11. 4. 2021 - 13:04)

Někdo mě nahlásil jako kontakt a já spadla do karantény. je mi 18 bydlím sice u rodičů ale v dvoudomku takže sama a bez přítele, takže hrozná nuda,a tak teď v pátek odpoledne jsem psala kamarádovi co se známe od dětství jestli se nemůžu stavit na kafe ,a že ho půjdu podpořit, nedávno se totiž rozešel .Že jo, že taky nuda . nějak extra jsem se neoblíkala, hodila jsem na sebe bodyčko ,ryfle, vestu a zdar.Jo dali jsme si kafe pokecali a že jde dělat večeři, vytáhl na dvoře gril a že bude dělat bifteky, Tak jsem mu popřála dobrou chuť a že teda jdu a dík za pokec, Jirka že" né počky, mám tu i pro tebe.",
"A tak jo , když tu máš i ceasar, tak si dám, "a vytáhl červené.
U přípravy a večeře jsme se hodně pobavily a byla sranda, a mezitím mi i řekl že se s ním přítelkyně rozešla protože si nesedli mimo jiné i v sexu,že je na sex s hračkama.
Byla jsem zvědavá a zajímalo mě jaké hračky, jestli myslí obyčejné vibrátory co má každý nebo sexy oblečky ale on že "NE" a odvedl mě do sklepa a do jedné místnosti ve sklepě. místnost měla tak 5x5m , uprostřed bylo lehátko s různýma popruhama, "jo aha , takovéto hračky" a podívala jsem se na stěnu kde byly zavěšeny všelijaké 'hračky' otevřela jsem skříňku a tam zase byli latexové oblečky, ale jak jsem zahlédla červenou kuličku s řemínkem , okamžitě mě zaujala a musela jsem si ji prohlédnout řemínek byl pevný ale podajný , a kulička tvrdá ,ale jemná s vůlí.
Jirka si všiml že mě roubík zaujal a tak přišel ke mě vzal roubík a říká " chtěla bys zkusit " ? Jen tak ze srandy říkám "jo" .
"Postav se sem ." Postavil mě čelem asi metr od zdi ,a přikázal " stůj rovně a nemrv se"
Tak jsem poslechla , srovnala se, a se zatajeným dechem čekala co bude:
Přistoupil ke mě zezadu a šeptá mi do ucha " abys sis to maximálně užila, a soustředila se jen na ten roubík v puse, dostaneš ještě něco. a na oči mi dal koženou masivní masku abych nic neviděla a soustředila se jen na roubík. Pak řekl "dej ruce za záda".
Tušila jsem co bude následovat, chtěla jsem to, a tak jsem poslechla, nasadil mi na ruce pouta, "ty máš proto, aby jsi si nesundala ten roubík".
A pak už jen řekl "otevřít" , otevřela jsem pusu a dostala kuličku, zajel úplně celí , nejdřív jsem se lekla že ho spolknu, pak jsem si říkala že je to dost nepříjemné, hlavně na zuby , ale nakonec si sedl a nepříjemné to nebylo, tím že jsem nic neviděla jsem vnímala a užívala si ten roubík.
po minutě mě vzal za rameno a zašeptal " na kolena" poslechla jsem,"jsi zlobivá holčička a jestli budeš ještě jednou zlobit, budeš klečet 20minut". na těch kolenách to bylo opravdu nepříjemné jirka řekl že ať dám kolena od sebe , že to bude lepší, a jo , bylo.zkusila jsem si i sundat pouta, dostat si ruce před tělo, třepala jsem hlavou aby mi spadla maska ale držela dobře, roubík jsem si taky chtěla o rameno sundat a absolutně bez šance.
Po chvíli jsem zahuhlala (což taky nešlo moc dobře). že stačí. Jirka mi pomohl na nohy , sundal pouta "nech ruce podél těla".
sundal mi masku , nakonec roubík.
Byl to skvělí zážitek, a Jirka rozhodně věděl co dělá, asi brzy dojdu zase na kávu.

Návštěvník (So, 10. 4. 2021 - 09:04)

taky mě zajímají ty roubíky, jaký by jste doporučily jako první na zkoušku? děrovaný? plastový? jaké rozměry ? kuličku ? jaké zapínání ? jaký je vhodný na dlouhou dobu a jaký je drastický a jen na hrátky a sundat? je o to někde nějaký článek ? Děkuji moc.

Bára (So, 10. 4. 2021 - 07:04)

Na velikonoční pátek manžel přišel s nápadem trestu. Vzala jsem si plinku, celotělový latex s rukavicema a kuklou, uzamkla vysoký obojek a řemínky na ruce a na nohy, přes to oblékla zimní kombinézu, přes hlavu kapucu, kterou utáhl a zip uzamkl k obojku. Takto jsem zustala do soboty kdy přišla dcera a uzamkla mi roubík, který jsem měla s přestávkama na pití celou sobotu. S kombinez mě manžel odemkl až v pondělí večer.

Tábor (So, 10. 4. 2021 - 16:04)

... přišla dcera a uzamkla mi roubík, který jsem měla s přestávkama na pití celou sobotu... Svazovací hrátky děláme, ale jen bez přítomnosti potomků. Na jednu stranu se nám nechce, aby dcera nebo syn (zejména až dospějí) viděli úplně nahou mámu svázanou do X, avšak na druhou stranu bychom nemuseli řešit, co kdyby někdo přišel. Jak seznámit potomstvo s tím, že děláme svazovací hrátky? Myslíme si oba, že tajit to je jenom oddálení, je docela jisté, že fotky, o kterých si myslíme, že jsou dobře schované, viděli, a že dělají, že neviděli nic. Koukám, že Bára před dcerou toto netají, a tak se ptáme: říci to dceři i synovi naplno, nebo jen naznačit, nebo se tvářit, že nic takového neděláme?

Bára (Ne, 11. 4. 2021 - 06:04)

Dcera je již dospěla, má svojí rodinu a jde v mých šlépějích.

Tábor (Ne, 11. 4. 2021 - 13:04)

Když je už dospělá, tak to je něco jiného. Asi do doby, než děti budou taky v dospělém věku, tak tomu necháme volný průběh.

Peter anonym (So, 10. 4. 2021 - 09:04)

A jaký jsi použila roubík kuličku?

Peter anonym (So, 10. 4. 2021 - 09:04)

Jakou kombinézu jsi měla péřovou? Jestli jo tak jsi zvládla mission impossible

Peter anonym (Čt, 8. 4. 2021 - 09:04)

Já pokud jsem svázaný na jakoukoliv dobu vzdicky mám roubík

Peter anonym (Čt, 8. 4. 2021 - 09:04)

Používáte někdo na svázání na
noc roubík nebo radši máte ústa volne?

Tábor (Čt, 8. 4. 2021 - 09:04)

Co nejpevnější znehybnění, ale bez roubíku.

Peter anonym (Čt, 8. 4. 2021 - 11:04)

Proc nepozivate roubík také umlcení patří k svázání máte k nepožívání nějk důvod.

Tábor (Čt, 8. 4. 2021 - 12:04)

Máme důvod - roubík nechceme, protože ani jednomu z nás to nějak nesedne, nějak to není ono. Samozřejmě že jsme roubík zkoušeli, ale bez roubíku se to zdá být oběma lepší - a nutit toho druhého k něčemu, co nechce, není ono.

John anonym (Pá, 9. 4. 2021 - 00:04)

Jednou když mě přítelkyně svázala já pocit s tím že mi nedá roubík a já už byl svázaný nemohl jsem se ani hnout mám pásku přes oči a v tom cítím něco na rtech a v tom mi dávala roubík bránil jsem se ale pak rty povolily a ten gumový vetřelec mi zacpal pusu a se slovy že to mám jako bonus abych pak neprosil o rozvázání že mě to už nebavilo. Nemohl jsem říct nic jen huhlat

Peter anonym (Pá, 9. 4. 2021 - 11:04)

Nejdřív mi to bylo nepříjemně ale pak po hodine mi to prestalo vadit a dneska kdyz me pritelkyně sváže tak chci jedině s roubíkem nebo prostě s nějakým umlčením. Mám rád tu bezmoc

Tábor (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Ta moje má už dlouho ráda, když je svázaná do X a má co nejvíc do široka roztažené nohy. V létě byla do X svázaná na parcele a chtěla, abych ji tak vyfotil. Po dlouhém přesvědčování jsem udělal pár fotek s tím, že to jsou jen naše fotky a že je nebude nikde ukazovat. Až po čase mi řekla, že ty fotky ukazovala v práci kolegyním, které se taky občas pochlubí i mnohem odvážnějšími fotografiemi. Od té chvíle se mi žádné její fotky dělat nechce, i když mne přesvědčuje. A teď nevím: fotit (chce ona), nefotit (váhám, ale spíš nechci já). Ale je dohoda, že na internetu by se žádná taková fotka neobjevila. Když fotit, tak proč? Aby fotky po jednom dvěma prohlédnutím ležely potom dlouhá léta v krabici?

Tereza (Út, 6. 4. 2021 - 22:04)

My máme doma starší dětskou válendu klasických rozměrů 200na 80cm co známí měnili za novou, manžel tam udělal 5.bodové popruhy jako jsou v dětské autosedačce , někdy mám na svazování chuť , tak si večer po sprše nasadím plenu, bodyčko a řeknu příteli ať mě na noc přepoutá, nejdřív mě připoutá k té posteli těmi popruhy , pak mě na zápěstí a kotníky nasadí segufix kurty , pak mě na hlavu dá kožený postroj co je škraboška a roubík, roubík mě teda nedává ale ten postroj zaručuje že mi škraboška přes noc nespadne z očí , znovu dotáhne všechny popruhy , pak si semnou ještě hraje,lechtá mě , udělá mě vibrátorem , dráždí bradavky. Pak mě nechá v místnosti do rána samotnou.
Taky mi dost dlouho trvá než usnu a než usnu marně se snažím osvobodit a užívám si to, během noci se tak 2-3x vzbudím , někdy se i vzbudím že se mi chce čůrat , a mám to už i ověřeno , dokud se nevyčůrám do pleny co na sobě mám tak znovu neusnu, a to je další vzrušení co mám , plena se nafoukne, mám jí na sobě víc na těsno a užívám si to.
Ráno až se přítel vzbudí tak mě rozepne, ale než mě vysvobodí, jsem už dávno vzhůru a unáším se ve vzrušení plné pleny, připoutání ,nemožnost něco vidět a bezmoci se bránit.

Peter anonym (Út, 6. 4. 2021 - 15:04)

Včera večer jsem se dohodl s přítelkyní že bych chtěl abych byl vzdicky na noc svázaný a umlčený toto mě lákalo delší dobu ale nechtelo se mi to a neměl jsem na to odvahu. Když jsem jí to řekl tak mi řekla klidně že mě sváže hned ať si připravím latexový oblek kuklu ponožky a rukavice. Vzal jsem si plenu oblekl latex a šel za přítelkyní společně jsme vybrali ze skříně kožený bondážní vak a pak jsme šli ke krabici s roubíkama a páskama na oči vybral jsem si klasickou pásku na oči černou a jako roubík jsem si vybral nafukovací roubík. přišli jsme do ložnice žena rozepla vak lehl jsem s do něj zapla a utáhla popruhy že jsem byl jako housenka nemohl jsem hnout rukama ani nohama. dala mi pásku na oči a před tím než mi dala roubík se zeptala jestli to myslím vážne a že poslední slovo řekl jsem že jo tak mo dala naposled napít a nandala mi roubík a nafoukla ho. A zůstal jsem sám němý a slepý ale po pěti minutách slyším pítelkyni jak otevírá dveře a říká mi že mi zapomněla popřát dorou noc a přitáhla mi ještě víc řemeny že se mi skoro zařezávali do těla a přifoukla mi roubík se slovy že to mam jako přání na dobrou noc a zavřea dveře a já vůbec nemohl usnou chvilku jsem sebou mlel když v tom přišla přítelkyně že ta postel vrže že se kouká na televizi a připoutala mi vak pevně k posteli abych se nemohl hnout. A já pak po hodině usnl a vzbudil jsem se až ráno když mě polil pocit horka. řišla přítelkyně yslel jsem že mě jde rozvázat ale ne ona mi pouze dala napít a nechala mě chtěl jsem zařvat aale nešlo to roubík mi zaplnil celá ústa nakonec se z jedné noci stal noc a celý den rozvázala mě až v deset večer. Byli jste i vy svázaní na noc?

Peter anonym (Út, 6. 4. 2021 - 00:04)

Dneska zavřený doma jsem vzpomínal na minule Velikonoce když Corona začínala. Jsme vyrazili vecer v deset do lesa oblečení v latexu. Vzali jsme si klasický celotělový latex kukla ponožky rukavice latexové kanady plynovou masku a protože ten den večer mrholilo a pršelo i pláštěnku. Také jsme si vzali Kožené obojky. Takto navlečení a s plynovyma maskama jsme vyrazili. Chodili jsme po lese do 4 ráno otvory na oči i plynové masky jsme měli skoro zamlžené když jsme došli domu sundali jsme pláštěnky boty plynovéa ještě mě přítelkyně svázala na postel do x a aby neposlouchala jak je mi vedro dala mi roubík.

Reklama

Přidat komentář