Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Věra (Út, 6. 4. 2021 - 01:04)

S těmi postiženými, o tom vlastně něco vím. Dnes existují sexuální asistentky, které poskytují své služby v ústavech i rodinách. Jednu vlastně znám. Je to už starší paní a pracuje hlavně s mentálně postiženými. S nimi je to dost těžké, ale vyjde to draho. I ona sama rodičům poradí, ať to dítěti udělají raději sami. Ty dospělé děti to opravdu potřebují, jsou případy, že se bez toho nemohou uklidit. Říkala, že jedna máma třeba odmalička umývala syna a on se mu postavil. Když byl starší tak přišel na to, jak si ho honit, ale udělal to kdykoliv a znečistil třeba postel. Potom se snažila, aby si to udělal v koupelně při mytí, ale připadalo jí nevhodné být u toho. Pozvala si tedy asistentku a ta mu to hezky udělala a pak řekla, že příště to může stejně hezky udělat maminka. I tak dost finančně zkoušená rodina si nemůže dovolit vydat za to přes 1000 Kč, když on by to chtěl denně. Je to dost divné, ale já bych to rozhodně nepovažovala za nějaké zneužívání nebo incest. Je to prostě jen uspokojení potřeby, které si on sám neudělá, protože k tomu neumí zvolit vhodné místo a čas. Ta máma, cos o ní psal, tomu postiženému synovi pomáhala? Ale jen stručně. Raději bych psala o lidech bez postižení. Z tohoto je mi smutno.

Abe (Út, 6. 4. 2021 - 23:04)

Toto je moc smutné téma. Nerad o tom píšu. Mne by se matka nedotkla za nic na světě, ani mne nekojila. Když mne bila, nikdy rukou. Když mi v pěti letech operovali zanícený penis, se zcela přirostlou předkožkou, po čemž byla masturbace nutná (a bolestivá), sjednala si zkušenou a věci oddanou ošetřovatelku. Nyní k mé kolegyni. Její syn nebyl mentálně postižený. Byl naopak chytrý, ale postižený obrnou, což mu bránilo se uspokojovat, takže mu to od mala dělala ona. V době kdy jsme se poznali, měl syn partnerku u které žil, takže já jsem jej vlastně nahradil. Dala nás dohromady společná lékařka, která věděla, že se k sobě hodíme. Lepší ženskou na nekoitální sex jsem nepoznal. Dokázala mne udělat během několika vteřin a nebo hodin. Přesně poznala okamžik kdy má ubrat, aby nedošli k nechtěnému výronu. Také mne dokázala vycákat i několikrát za sebou. Mistryně honitby i kuřby. Byla moc hodná a moc vnadná. Prožil jsem s ní moc nádherných chvil, kromě soulože. Měla rakovinu děložního čípku. Snad jsem jí potěšil, než mi odešla. Erotický život není vždy veselý.

Věra (St, 7. 4. 2021 - 09:04)

Díky za příspěvek. Přece jen dělat to mentálně zdravému je něco jiného, protože on si uvědomuje intimitu takové činnosti a musí to zůstat mezi nimi. Ani tak bych to nepověžovala od mámy za incest nebo sex, protož u ní to nesměřovalo k sexuálnímu uspokojení. Ta mistryně byla ta kolegyně, nebo ta přítelkyně syna? Stejně je zvláštní, že existují takové skupiny, které dokážou sdílet takové věci. Můj manžel by si určitě dal říct, prožít nějakou zkušenost s erosenkou. Možná ji už má, ale sdílný v tom v žádném případě není. Na jakýkoli dotaz ohledně takového tématu, položeného i v podmiňovacím způsobu (pro blbce na tomto fóru: co kdyby, líbilo by se ti, šel bys s ní ....) regoval vždy stručně, že o takových věcech gentleman nemluví.

Abe (St, 7. 4. 2021 - 22:04)

Myslím si, že v tom není až tak velký rozdíl. Mentálové jsou přímočařejší a naivnější, ale když si uvědomím, že daleko větších úchylností jsou schopny vzdělané elity, tak nevím. "Mistryně" nebyla přítelkyně syna. Oba jsem sotva znal. Byl to pěkný pár, až na to postižení. Viděl jsem je tak dvakrát. Nebyl zájem se s nimi sblížit. S manželem v rukou erosenek se netrap. Hlavně, že se k tobě vrací. To je podstatné.

Věra (St, 7. 4. 2021 - 23:04)

Já myslím, že za žádnou erosenkou nechodí. Teď moc nevychází z domu, protože mívá skoro denně home office. Ale příležitost k tomu určitě má, pokud nějaká taková pracuje přes poledne. Moje práce se z domu dělat nedá. Rozhodně nechci být stíhačka. Kromě toho já ho až tak nezanedbávám. Jednou týdně ho vyšťávím, častěji se při mých směnách nepotkáme. Ostatní dny si to dělá sám a já snažím ho přitom nerušit. On se mě taky snaží uspokojit, ale mám pocit, že ho to moc nebaví. Hlavně ho to nebaví tak dlouho, jak bych já potřebovala.

Abe (Čt, 8. 4. 2021 - 00:04)

A jak dlouho bys to potřebovala? Já měl vždy zásadu, že potěšení a naprosté uspokojení ženy je i mým vrcholným potěšením. Často jsem to přehnal a pak se musel dodělat rukou, protože partnerka byla hotová. Manželka mívala dlouhý, intenzivní, naprosto vyčerpávající orgasmus. Většinou bylo za pět minut po všem. Nesměl jsem ani přehnat předehru. Někdy se udělala i při lízání. Časem jsme vymysleli techniku, že si sama řídila hloubku zasunutí penisu a rychlost kopulace. To se jí líbilo a styk trval mnohem déle. Celonoční soulože jsem si pohříchu odbýval jinde. Neznám pojem nebaví. Když byla manželka hodně aktivní, dobíral jsem si jí, že mne má za živého "robertka". Přesto byla onanie mojí hlavní aktivitou. Teď už mi zbyla jenom ta.

Věra (Čt, 8. 4. 2021 - 10:04)

Mně stačí tak 3/4 hodiny, ale nejlepší to je, když se udělá do mě a cítím to. Nejlepší bylo, když to muž dokázal dvakrát. Nejdřív mě lízal, za chvíli jsem cítila průvan a udělala se poprvé. On to prý poznal podle bradavek, že nějak splaskly. Pak zapojil prsty a během pěti minut jsem byla připravená. Zasunul a měl chvíli myslet na něco jiného. Když jsem věděla, že už to musí přijít, tak jsem řekla už, že se může soustředit a mé pocity vystoupaly do nebeských výšin. Byli jsme perfektně synchronizovaní. Věděl, že čím déle to vydrží, tím lépe. Před prvním výstřikem pak na pár vteřin zastavil. Ta pauza byla moc důležitá, během té jsem pulsovala a když pohyb obnovil, tak jsem úplně explodovala. Když mohl dvakrát, tak neměl nic proti tomu si to všechno od začátku zopakovat, na čtvrt hodiny jsem si ho vzala do péče a jeho chuť se obnovila. Teď už to bohužel nejde, ale i tak je ten druhý orgasmus stejně perfektní, jako dřív.

Abe (Pá, 9. 4. 2021 - 00:04)

Snížená produkce testosteronu, oslabení libida i zhoršení erekce je u většiny mužů se stoupajícím věkem typický jev. U žen se naopak apentence zvyšuje do menopauzy a pak potřeba sexu ustupuje, ale jsou výjimky, kdy je to nopak. Měl jsem partnerku, která mi tvrdila, že zažila orgasmus až po přechodu, a to se mnou. Byla úplně u vytržení. Vypadalo to věrohodně. Tím se vysvětluje proč starší ženy vyhledávají zajíčky a muži rovněž mladé, protože si vyhovují a muži navíc získávají novou mízu. Jako zdravotnice máš mnohem více příležitostí než jiné. Nenapadlo tě užívat si života s potentním mladíkem? Co se týká orgasmu, doma je to jasné. Svírání pochvy, křečovité zmítání, (kolikrát jsme i spadli z postele) a zadržované výkřiky. Nádhera. Nejhorší jsou ty, které řvou od prvního zasunutí až do konce. Člověk neví kdy to má. Předstíráním orgasmu se o něj mohou připravit. Pak jsou multiorgastické. Mají sériové orgasmy ve vlnách. Během hodiny deset i více. Zažil jsem, ale jen jednou, že byla jako dřevo. Bušil jsem do ní hodiny a nic, ale držela a mazala. Kdyby se jí to nelíbilo asi by to nedělala. Vy ženy jste tak různé. Život s vámi se mi moc líbí. S tebou bych si výborně rozumněl, když mám teď ten nedobrovolný onanistický celibát. Ale klid. Pořád si stačím sám.

Věra (Pá, 9. 4. 2021 - 00:04)

Já ve zdravotnictví zas tolik příležitostí nevidím. Určitě jich není moc mezi pacienty. Často jsou na tom špatně. Ten mladík byl výjimka, protože měl jen podezření na lehký otřes mozku, spadl na kole. Ale nemyslela jsem na to, že bych si s ním mohla užít. Jen jsem mu posloužila svou přítomností, když se mu to líbilo. Připomněla jsem mu, že bych mohla být jeho máma a on se o ní rozpovídal. Že ho taky přistihla a on díky tomu měl orgasmus silnější, než kdykoli předtím. Poznal, že je vlastně exhibicionista a že celý den myslel na to, jestli se večer na něj zase přijdu podívat. Úplně mi připadalo, že to u něj není touha někoho šokovat a radovat se z jeho překvapení. Spíš to byla touha se o své pocity podělit a trochu se před starou bábou pochlubit, jak mu to funguje a vyvolat vzpomínku, jaké to bylo za mlada. A jestli bába zvlhne, tím líp. A já jsem opravdu zvlhla.

Abe (Pá, 9. 4. 2021 - 22:04)

Určitě jsem pod vlivem různých seriálů. I já jsem zabrousil do těchto vod. Některé vztahy byly spíše přátelské. Zamilovaná zubařka mne připravila o část chrupu, jiná, sestřička, mne uměla svléknout za pár vteřin, ap. Nejvíc vzpomínám, ku podivu, na EKG, kdy mladá, hezká, měla při vyšetření silný a hlasitý orgasmus, až jí tekla šťáva po nohou. Nicméně většina byla profesionální a nahota s nimi nic nedělala. Nějaké přistižení při masturbaci také ne. Tebe to potěšilo a to je dobře nejen pro toho kluka, ale i pro tebe. Vědět, že stojíš za hřích není k zahození. A ten kluk si tě vybral jako objekt své rozkoše.

Věra (So, 10. 4. 2021 - 02:04)

Kdo koho na EKG vyšetřoval? Ty seš doktor? Ale máš pravdu, potěšilo mě, že se mi svěřil s něčím, čím se těžko svěřuje matce. Vzrušilo mě, že si mě vybral, abych byla u toho. Já jsem se jen snažila, abych mu to nezkazila. Ale trochu mě znepokojovalo, co budu dělat, jestli bude chtít druhý den něco víc, než jen přihlížet a otřít ho. Je hřích už mít strach sama ze sebe?

Abe (So, 10. 4. 2021 - 21:04)

Na EKG jsem byl vyšetřován já, půvabnou sestřičkou. Jsou lidé senzitivní, (živelní) kteří se řídí spíše svými city a pudy, a pak racionální, kteří mívají vše pod kontrolu a zvažují všechna pro a proti a důsledky svého jednání. Pak existují ještě moralističtí prudiči, kteří předstírají, že jsou svatí a vše odsuzují. Většinou jde o přetvářku nebo sebeklam. Pokud uvažuješ takto, patříš spíše do druhé skupiny.

Věra (So, 10. 4. 2021 - 22:04)

Já nejsem moralistický prudič, ale když očekávám zkoušku, ve které se má ukázat, jestli podlehnu své touze udělat něco lákavého, tak musím předem zvážit rizika, jestli do toho půjdu nebo ne. Vůbec mě nezajímá, jestli mi bude někdo nadávat na takovéto diskusi, ale jestli se mě samotné s tím bude dobře žít. Jestli si to nebudu vyčítat jako úlet, nebo na to budu ráda vzpomínat. U mě je to za b), ta vzpomínka je pro mě vzrušující dodnes.

Abe (So, 10. 4. 2021 - 21:04)

Na EKG jsem byl vyšetřován já, půvabnou sestřičkou. Jsou lidé senzitivní, (živelní) kteří se řídí spíše svými city a pudy, a pak racionální, kteří mívají vše pod kontrolu a zvažují všechna pro a proti a důsledky svého jednání. Pak existují ještě moralističtí prudiči, kteří předstírají, že jsou svatí a vše odsuzují. Většinou jde o přetvářku nebo sebeklam. Pokud uvažuješ takto, patříš spíše do druhé skupiny.

Návštěvník (So, 10. 4. 2021 - 03:04)

Asi k Vám má nejblíže, chápu

Pavel1 (Pá, 9. 4. 2021 - 07:04)

Myslim,že se Věro dost podceňuješ, v 55 ještě nejsi stará bába,ale v nejlepším věku na užívání,to že to nemusíš každý den dělají i ty noční,vidíš a když jsem se ocitl v nemocnici,tak bych si tam nechal s holkama říct

dostaneš flákanec (Čt, 8. 4. 2021 - 01:04)

jsem v lese přistihl hajného Veverku jak honí ptáka Strakopouda, že mu kloval stromy, střílel s flintou, ten kdo se dá chytiti při honění ptáka má babu - jako při hře na honěnou

Návštěvník (St, 7. 4. 2021 - 23:04)

Ono u těch chlapů nejde tak o to bavení , jde o to že tak dlouho jak by ženská potřebovala neudrží erekci .

Věra (Čt, 8. 4. 2021 - 00:04)

To je pravda. Jakmile se vystříká, tak je po erekci. Já se udělám taky, ale klidně bych si to ještě dvakrát zopakovala. Tak si jdeme lehnout a já se ještě dodělám do plné spokojenosti. Co jsou děti z domu, tak máme pokoj volný a spíme pak odděleně. Kromě toho, že vstáváme každý v jinou dobu, i to soukromí má své výhody.

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 19:04)

Taky si myslim

Reklama

Přidat komentář