Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Abe (Pá, 9. 4. 2021 - 00:04)

Snížená produkce testosteronu, oslabení libida i zhoršení erekce je u většiny mužů se stoupajícím věkem typický jev. U žen se naopak apentence zvyšuje do menopauzy a pak potřeba sexu ustupuje, ale jsou výjimky, kdy je to nopak. Měl jsem partnerku, která mi tvrdila, že zažila orgasmus až po přechodu, a to se mnou. Byla úplně u vytržení. Vypadalo to věrohodně. Tím se vysvětluje proč starší ženy vyhledávají zajíčky a muži rovněž mladé, protože si vyhovují a muži navíc získávají novou mízu. Jako zdravotnice máš mnohem více příležitostí než jiné. Nenapadlo tě užívat si života s potentním mladíkem? Co se týká orgasmu, doma je to jasné. Svírání pochvy, křečovité zmítání, (kolikrát jsme i spadli z postele) a zadržované výkřiky. Nádhera. Nejhorší jsou ty, které řvou od prvního zasunutí až do konce. Člověk neví kdy to má. Předstíráním orgasmu se o něj mohou připravit. Pak jsou multiorgastické. Mají sériové orgasmy ve vlnách. Během hodiny deset i více. Zažil jsem, ale jen jednou, že byla jako dřevo. Bušil jsem do ní hodiny a nic, ale držela a mazala. Kdyby se jí to nelíbilo asi by to nedělala. Vy ženy jste tak různé. Život s vámi se mi moc líbí. S tebou bych si výborně rozumněl, když mám teď ten nedobrovolný onanistický celibát. Ale klid. Pořád si stačím sám.

Věra (Pá, 9. 4. 2021 - 00:04)

Já ve zdravotnictví zas tolik příležitostí nevidím. Určitě jich není moc mezi pacienty. Často jsou na tom špatně. Ten mladík byl výjimka, protože měl jen podezření na lehký otřes mozku, spadl na kole. Ale nemyslela jsem na to, že bych si s ním mohla užít. Jen jsem mu posloužila svou přítomností, když se mu to líbilo. Připomněla jsem mu, že bych mohla být jeho máma a on se o ní rozpovídal. Že ho taky přistihla a on díky tomu měl orgasmus silnější, než kdykoli předtím. Poznal, že je vlastně exhibicionista a že celý den myslel na to, jestli se večer na něj zase přijdu podívat. Úplně mi připadalo, že to u něj není touha někoho šokovat a radovat se z jeho překvapení. Spíš to byla touha se o své pocity podělit a trochu se před starou bábou pochlubit, jak mu to funguje a vyvolat vzpomínku, jaké to bylo za mlada. A jestli bába zvlhne, tím líp. A já jsem opravdu zvlhla.

Abe (Pá, 9. 4. 2021 - 22:04)

Určitě jsem pod vlivem různých seriálů. I já jsem zabrousil do těchto vod. Některé vztahy byly spíše přátelské. Zamilovaná zubařka mne připravila o část chrupu, jiná, sestřička, mne uměla svléknout za pár vteřin, ap. Nejvíc vzpomínám, ku podivu, na EKG, kdy mladá, hezká, měla při vyšetření silný a hlasitý orgasmus, až jí tekla šťáva po nohou. Nicméně většina byla profesionální a nahota s nimi nic nedělala. Nějaké přistižení při masturbaci také ne. Tebe to potěšilo a to je dobře nejen pro toho kluka, ale i pro tebe. Vědět, že stojíš za hřích není k zahození. A ten kluk si tě vybral jako objekt své rozkoše.

Věra (So, 10. 4. 2021 - 02:04)

Kdo koho na EKG vyšetřoval? Ty seš doktor? Ale máš pravdu, potěšilo mě, že se mi svěřil s něčím, čím se těžko svěřuje matce. Vzrušilo mě, že si mě vybral, abych byla u toho. Já jsem se jen snažila, abych mu to nezkazila. Ale trochu mě znepokojovalo, co budu dělat, jestli bude chtít druhý den něco víc, než jen přihlížet a otřít ho. Je hřích už mít strach sama ze sebe?

Abe (So, 10. 4. 2021 - 21:04)

Na EKG jsem byl vyšetřován já, půvabnou sestřičkou. Jsou lidé senzitivní, (živelní) kteří se řídí spíše svými city a pudy, a pak racionální, kteří mívají vše pod kontrolu a zvažují všechna pro a proti a důsledky svého jednání. Pak existují ještě moralističtí prudiči, kteří předstírají, že jsou svatí a vše odsuzují. Většinou jde o přetvářku nebo sebeklam. Pokud uvažuješ takto, patříš spíše do druhé skupiny.

Věra (So, 10. 4. 2021 - 22:04)

Já nejsem moralistický prudič, ale když očekávám zkoušku, ve které se má ukázat, jestli podlehnu své touze udělat něco lákavého, tak musím předem zvážit rizika, jestli do toho půjdu nebo ne. Vůbec mě nezajímá, jestli mi bude někdo nadávat na takovéto diskusi, ale jestli se mě samotné s tím bude dobře žít. Jestli si to nebudu vyčítat jako úlet, nebo na to budu ráda vzpomínat. U mě je to za b), ta vzpomínka je pro mě vzrušující dodnes.

Abe (So, 10. 4. 2021 - 21:04)

Na EKG jsem byl vyšetřován já, půvabnou sestřičkou. Jsou lidé senzitivní, (živelní) kteří se řídí spíše svými city a pudy, a pak racionální, kteří mívají vše pod kontrolu a zvažují všechna pro a proti a důsledky svého jednání. Pak existují ještě moralističtí prudiči, kteří předstírají, že jsou svatí a vše odsuzují. Většinou jde o přetvářku nebo sebeklam. Pokud uvažuješ takto, patříš spíše do druhé skupiny.

Návštěvník (So, 10. 4. 2021 - 03:04)

Asi k Vám má nejblíže, chápu

Pavel1 (Pá, 9. 4. 2021 - 07:04)

Myslim,že se Věro dost podceňuješ, v 55 ještě nejsi stará bába,ale v nejlepším věku na užívání,to že to nemusíš každý den dělají i ty noční,vidíš a když jsem se ocitl v nemocnici,tak bych si tam nechal s holkama říct

dostaneš flákanec (Čt, 8. 4. 2021 - 01:04)

jsem v lese přistihl hajného Veverku jak honí ptáka Strakopouda, že mu kloval stromy, střílel s flintou, ten kdo se dá chytiti při honění ptáka má babu - jako při hře na honěnou

Návštěvník (St, 7. 4. 2021 - 23:04)

Ono u těch chlapů nejde tak o to bavení , jde o to že tak dlouho jak by ženská potřebovala neudrží erekci .

Věra (Čt, 8. 4. 2021 - 00:04)

To je pravda. Jakmile se vystříká, tak je po erekci. Já se udělám taky, ale klidně bych si to ještě dvakrát zopakovala. Tak si jdeme lehnout a já se ještě dodělám do plné spokojenosti. Co jsou děti z domu, tak máme pokoj volný a spíme pak odděleně. Kromě toho, že vstáváme každý v jinou dobu, i to soukromí má své výhody.

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 19:04)

Taky si myslim

Abe (Ne, 4. 4. 2021 - 23:04)

Kolik je vlastně těch Návštěvníků?

Věra (Ne, 4. 4. 2021 - 12:04)

Bylo mi 55. Jak jsem měla toho kluka v nemocnici, co mě chtěl mít u toho, o 30 let mladšího, tak to se mnou docela zacloumalo. Jak hned vystříkl a jak to zavonělo, když jsem toho měla plnou ruku... A to jsem to jen utírala. Připomnělo mi to staré časy a byla jsem ráda, že jsme si o tom popovídali, jak se to komu líbilo. Taky o jeho mámě. Druhý den na mě čekal znovu. Já to mám sice sama pod kontrolou, ale bojím se, kdyby manžel na masáži potkal nějakou pětadvacítku, aby nezblbl.

Abe (Po, 5. 4. 2021 - 00:04)

Každý jsme jiný. Pokud nezblbl do teď, asi už nezblbne, ale kdo ví? Život je jedno velké riziko. Mne si manželka kdysi otestovala mladou a moc hezkou kamarádkou. Věděla o mě vše, včetně velikosti penisu a technik sexu. Nešel jsem do ní. Společně jsme si zamasturbovali a v dobrém se rozešli. Dodnes si s manželkou dopisují.

Věra (Po, 5. 4. 2021 - 14:04)

Je možné se domluvit na mnoha věcech. Kdyby si ho nechal někde pohonit mladou masérkou, s tím bych se smířila. Třeba by mi pak řekl, jestli něco dělám špatně, nebo co bych mohla dělat líp. Nejhorší scénář by byl, kdyby se chtěl odstěhovat. To fakt nevím, jak bych to vysvětlila dětem, které mají už své fungující rodiny.

Abe (Po, 5. 4. 2021 - 22:04)

Možná, že zkušenosti s jinými má, jen o tom nevíš. Moje žena se odmítala zajímat o mé mimomanželské aktivity. Já jí oplácel stejně a máme spořádané manželství. Co oči nevidí, to srdce nebolí. Dokonce mne dvakrát přistihla jak se kolem mne vine cizí dáma, a nic. Žádná reakce. Jedné dokonce dávala recepty, když se jí zeptala na to, co mi chutná. O jiné zase řekla: "Ta má těžký život. Buď na ní hodný". Šlo o kolegyni, vdovu, s těžce postiženým synem, která mohla být mojí matkou. Věnoval jsem se jí už dávno před tím a ta moje to vycítila. Určitě ví i o tom, že jsem masturboval s její maminkou. Neřešila to. Žijeme jen jednou a nemá smysl se zbytečně trápit a navzájem si ztrpčovat život.

Návštěvník (Po, 5. 4. 2021 - 23:04)

Máš pravdu , není to mýdlo neubývá to .

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 15:04)

Já jsem měl ve třinácti milenku věru a ty bylo 56let lepší sex jsem nezažil jak s ní.
Super věk pro ženy.rad na to vzpomínám

Reklama

Přidat komentář