Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Petra (St, 7. 4. 2021 - 17:04)

Tak si polib prdel.

Barča (St, 7. 4. 2021 - 14:04)

Přistihla jsem nedávno syna. Vím, že už aspoň rok onanuje, ale toto byl pro mě šok. Jenom na pár vteřin jsem ho zahlédla, ale to jeho péro, tak to bylo něco. Dobrých takových 12cm. Vůbec jsem netušila, že v jeho věku ho může takovýho mít.

Petra (St, 7. 4. 2021 - 14:04)

Kolik mu je?

Barča (St, 7. 4. 2021 - 14:04)

Bude mu 28

Petra (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Dobrý vtip

Barča (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Nic z toho po mém normálním komentáři jsem nepsala.

Petra (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Koment v 14:45 není tvůj

Petra (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

14:55 promiň

Barča (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Jj,v pohodě.

Barčao (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Proč?To je fakt.

Petra (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

V 28 už rok honí má 12cm?

Barča (St, 7. 4. 2021 - 15:04)

Co je na tom divného?

Návštěvník (St, 7. 4. 2021 - 14:04)

Nás jednou načapala uklízečka v krytem bazénu ve sprchách s kámošem jsme si ho vzájemně honili až za delší dobu jsme si ji všimli a ona se smála a řekla že jí to nevadí, že už tady toho viděla hodně.

Sam (St, 7. 4. 2021 - 08:04)

Zažil sem několikrát přistiženi asi jako většina kluků ale nejvíce mi v paměti utkvělo, když mě při tom nachytala holka od sousedů. Trávil sem u sousedů na baráku dost času pres prázdniny, když sem měl být u otce, nechal mě u nich a byl v práci. Tehda jsme se chystaly na ryby k rybníků. Jelikož mi přes prázdniny musely stačit na lítání venku cvičky, co mi zůstaly ze školy z tělocviku, tak mi kámoška půjčovala holinky po ní nebo jejim bráchovi, když bylo po dešti, abych neměl promáčene nohy. Oni měli pod barákem garáž a vedle místnost, kde jim jejich otec udělal hernu a byly tam i skříně s věcmi, co už nenosili. Jednu otevřela a vytahala holinky, řekla ať si je zkusim a nějaký si vyberu. Mezi tím šla nahoru, že musi umýt nadobi, než půjdeme na ty ryby. Já si dole zkoušel ty holinky a mezi tím mě napadlo, ze bych si to mohl udělat, než se vrátí. S jednou holinkou na noze a několika dalšími před sebou sem začal honit. Vůbec sem nevnímal, že už jde. Když vešla do místnosti, rychle sem ho schoval. Hned mi řekla, co tu dělám, jakto že sem si jeste nevybral holinky a proč mám jen jednu holinku a na druhý noze porad cvičku, že takhle se nikam nedostanem. Znovu se zeptala co tu dělám celou dobu, řekl sem, ze nic. A ona, když nic, tak nic. Přišla ke mě a řekla, to je zajímavý nic ta boule na teplákách. Pak mi strčila ruku do tepláků, ja jen řekl, co děláš a ona na to, že taky nic a to už mu ruku strčila do slipu, kde našáhla pinďoura. Jakmile mě za něj chytla, už sem se na nic nezmohl. Strčila mi ho otvorem na nohu ve slipech do nohavice tepláků, přehmátla si ho a začala si sním hrát. Takový pocit nervozity a vzrušení zároveň sem do té doby nezažil, polil mě úplně studený pot. Během chvíle sem se udělal, teklo mi to po nohavici až do holinky a ona si snim pořád hrála, dokud nezačal vadnout. Pak mi řekla at si obuju i druhou holínku místo cvičky ať můžeme jit na ty ryby. Přezul sem se, ona si vzala taky holinky, zbytek holin jsme uklidili do skříně a šlo se. Ještě hodně dlouho sem na to vzpominal pri honění.

Ivan (Út, 6. 4. 2021 - 22:04)

Já jsem viděl na zahradě sousedku, je stejného věku jako my. Bylo to v létě a opalovala se. Je to naše bytná, majitelka bytu, kde bydlíme. Už se zkamarádila s mou ženou a s opalováním nahé na zahradě nemají problém. Z ulice tam vidět není. Viděl jsem z balkónu, jak se tam válí a prstí si díru. Druhou rukou si hnětla kozu a přes hlavu měla hozený ručník. Věděla, že jsem sám doma, protože mě půl hodiny předtím potkala, když šla ven. Myslel jsem si, že o mě ví a že to dělá naschvál, ale nebyl jsem si jist, dokud se mě druhý den nezeptala, jestli to na ní řeknu.

Vašek (Út, 6. 4. 2021 - 14:04)

Mě načapala tchýně v koupelně (máme zatím společnou) vešla tam a já jsem stál nahej nad umyvadlem a honil si ho. Lekla se až zaječela. Řekla jen pardon dám jsem jen ručníky a nebudu rušit. Zakryl jsem si ho a ona položila ručníky, usmála se na mě a pohladila mě po hrudníku, potom odešla. Nevím co si myslet, je to už týden, určitě to nikomu neřekla. Je jí 56 a je to fakt hezká ženská.

Rrr (St, 7. 4. 2021 - 10:04)

A co ty, chtěl bys jí? Když to nevykecala a ještě to pohlazení. Myslím že to je jasný, podle mě to chce.

Vašek (St, 7. 4. 2021 - 13:04)

Já bych ji chtěl ale nevím jak na to. To načapání mě fakt vzrušilo, já bych sní snad ani nechtěl spát ale představa že mi ho vyhoní nebo snad vykouří je nádherná. Přemýšlím že se nechám nachytat znovu. Moje ženská má dneska odpolední, takže přijde až po 22 00 a tchán chodí středy za kámošem na pivko. Půjdu do sprchy aby si mě všimla a budu doufat že zase náhodou přijde. Nevím jak to udělat, co když nepřijde?

Pavel1 (St, 7. 4. 2021 - 23:04)

Tak jak to dopadlo,nahodil si udičku dobře?

Vašek (Čt, 8. 4. 2021 - 16:04)

Nahodil a chytla se. Šel jsem do sprchy a tchýně seděla u nich v obýváku, nakouknu jsem mezi dveřma a pozdravil. Prohodili jsme pár slov a pak jsem řekl že si jdu dát spršku a vycouval jsem do kuchyně. Už jsme na sebe neviděli a ona řekla, neboj dneska ti tam nevlezu. Řekl jsem škoda no. A ona hned jak to myslíš a přišla za mnou do kuchyně. Styděl jsem se ale řekl jsem si teď nebo nikdy. Řekl jsem jí že mě to hrozně vzrušilo když se tam objevila. A poděkoval jsem ji že to neřekla manželce. Řekla mi že nemá důvod ji říkat že si ho honim. Byl jsem nervózní jak prase pri tom rozhovoru, klepal jsem se jak ratlík a ona úplně vklidku se zeptala, tak tebe vzrušuje když tě někdo načape? Řekl jsem jí že ne ale že mě vzrušuje představa když se na mě dívá jak si to dělám a nebo když by mi to dělala ona sama. Usmála se řekla radši už jdi a šla z pět. Šel jsem do sprchy a nechal na sebe téct vodu a najednou po pár minutách přišla a stala za sklem sprcháče a řekla, můžu? Ja jsem si to rozmyslela chci se dívat jak si to děláš ale slib mi že to bude jen mezi námi. Otevřel jsem sprchu a řekl jsem slibuju. Stál jsem tam jak opařenej a ona proti mě. Tak začni chci to vidět řekla a vzala mě za ruku a vyvedla ven ze sprchy. Začal jsem, stál mi okamžitě, popřela se o umyvadlo a koukala se asi tak po minutě jsem ji vzal za ruku a řekl prosím. Vzala ho a začala mi ho honit, byla to nádhera něco úžasného lepší honĕní jsem nezažil. Netrvalo dlouho a šeptám jí že už budu, řekla tak buď a přistoupil jsem nad umyvadlo. Šlo to ze mě hned a ona ho pořád hladila přes žaluda, myslel jsem že omdlim. Potom řekla šup do sprchy. Zalezl jsem a pustil si vodu a ona si myla ruce a umyvadlo. Řekl jsem jí moc děkuju bylo to krásný. Nic na to neřekla a zeptala se chceš umýt záda? Řekl jsem že jo a otočil jsem se. Mydlila mi záda zadek až mi přejela na hrudník přes břicho až na ptáka, najednou mě při tom polibila na záda otočil jsem se chytil jsem ji a chtěl jsem ji políbit a vrhnout se na ni. Jenže ona mě odstrčila a řekla tohle ne, to nemůžem. Nezlob se. Řekl jsem jí že bych ji to chtěl oplatit a ona jen řekla že není co, že se jí to moc líbilo. A odešla. Vyhonil jsem si ho ještě jednou. Bylo to super, splnil se mi sen. Doufám že to neskončí.

Reklama

Přidat komentář