Reklama

Inkluse - Chcete aby se i mentálně zaostalé děti učily v normálních základních školách

Návštěvník (Čt, 1. 4. 2021 - 22:04)

Tak především z Čechů se už stali blbové tím, že tento dementní projekt "Inkluze" obhajují. Tuto pitomost opravdu může obhajovat jen debil s velmi nízkým IQ. Podle hesla "Svůj k svému".

PM (Čt, 1. 4. 2021 - 10:04)

Zkus hádat, moc možností není. Jo, co uměli naši otcové a dědové je vše v prdeli. Dnes vítězí debilita, čumění do mobilů a neumětelství. Moc dobře vše vidím u mladých v práci. Neumí ani povolit a utáhnout šroubek, bohužel to přes aplikaci v mobilu nejde udělat. Musí se mu ukázat, kterým směrem má šroubovat, jenže když je šroub na opačné straně, nebo v jiné pozici, opět nastává velký problém, prostě neví a kouká na to jako debil. Kdybych to neviděl, tak snad neuvěřím. Čerstvý absolvent ve strojírenském oboru. Tohle nedopadne dobře. V montovně to ovšem dá, tam mu ukážou co a jak a je to stále stejné, takže problém nenastane. Tam bohatě stačí IQ60. Hodně jsme měli doma Merkur a vůbec jsme neustále něco jako kluci montovali. Perlička: Sousedova dcera ve 2,5 letech už umí šroubovat vruty do dřeva a našroubovat matičku na šroubek a kupodivu oproti debilním názorům alarmistů nic nespolkla. Teď chce k 3 letým narozeninám funkční nářadí, protože to dětské plastové je na nic. To je v dnešní době zázrak.

Návštěvník (Čt, 1. 4. 2021 - 18:04)

Nedávno jsme měli u nás ve firmě postupně tři nové mladé pracovníky. Jednalo se o obsluhu stroje, kde se dělají papírové trubice. Je to počítačem řízený stroj. Byli postupně v zácviku pod dohledem kolegy, aby se to naučili. Všichni prošli pohovorem a nastoupili. Jeden hned v půli směny oznámil, že tuhle práci dělat nebude a hned skončil. Druhý už nepřišel druhý den do práce a nikomu nic neřekl. Třetí jen čuměl do mobilu a vůbec se o práci nezajímal. Toho jsme vyhodili pro změnu my hned ten den.

Karel (St, 31. 3. 2021 - 12:03)

No to je sice skvělé, přizpůsobit se tomu největšímu debilovi v okolí. V dlouhodobém horizontu taková politika znamená návrat do jeskyní nebo na stromy.

Návštěvník (St, 31. 3. 2021 - 12:03)

A kolik si myslíš, že mají ti z Afriky? Jasně, jsou u nich výjimky jeden z miliardy. A kam si myslíš, že vše směřuje? Ano, přesně, k návratu na stromy. Zavřené školy, vítězství Pirátů na podzim a vše další k tomu. Tady ještě bude veselo. A proto jsem pro Inkluzi na maximum, kluci do školy povinně oblečení v holčičích šatičkách, už je vše stejně jedno a brzy bude konečná.

Karel (Čt, 25. 3. 2021 - 23:03)

Géniové když se dají dohromady do jedné učebny nebo školy, tak pak se budou množit a nakonec se z nich stanou geometrickou řadou monstra. To není dobré todle to.

nona (Čt, 25. 3. 2021 - 23:03)

Takže souhlasíš, že rozumná inkluze může být prospěšná pro obě strany?

Návštěvník (Po, 29. 3. 2021 - 18:03)

Souhlasím s plnou inkluzí, zrušte zvláštní školy.

Karel (Čt, 25. 3. 2021 - 23:03)

My měli ve třídě jednoho mentálně retardovaného, ale neměl právě speciální individuální přístup tudíž se ve třídě neudržel. Jinak by to nevadilo. Tam bylo tolik blbců na základce, že tenhle vůbec nevadil, těch kreténů tam bylo fůra.

nona (Čt, 25. 3. 2021 - 22:03)

Jj, budou to jednostraní velmi kvalifikovaní blbci. Všeobecné vzdělání ale budou mít taky, ono, bývá součástí i té specializace, aby se k té specializaci vůbec dopracovali. ale jistě nebudou zástupy administrativních ouřadů, dělníků ve fabrikách...:)

Ali (Čt, 25. 3. 2021 - 21:03)

Já jen píšu, že mne to nevadí i kdyby to byl mongolík, tak mne to neuráží. Stejně tak je dobré komunikovat s třeba dementními příbuznými v stařecké demenci, ty úspěšné a dlouhověké to většinou čeká, takže asi tak. Ale nemám názor a jsem neutrální.

Ali (Čt, 25. 3. 2021 - 20:03)

Inkluse je indivudální přístup k žákovi, každá je unikát. To není o tom, že mentálně postižený má brzdit ostatní ve vyučování. Jednak to mentální postižení je ADHD a to měl třeba T.A.EDISON, jde o přístupu. Samozřejmě, pokud by tamměl být nějaký retardovaný, tak tomu to neprospěje a vyučování také ne. Ti jsou ale patrně jinde, a dochází tam spíš dobrovolníci a dělají jim program.

Návštěvník (Út, 30. 3. 2021 - 19:03)

Jenomže praxe je taková, že ten mentálně zaostalý debil brzdí výuku ostatních žáků. Mentál patří do pomocné školy. Tečka !!!

nona (Čt, 25. 3. 2021 - 19:03)

Tak jakmile propukne plně robotizace, což je otázka několika desetiletí, tak jsou ohroženy dělnické, pomocné a všechny minimálně kvalifikované profese. Zároveň vznikne spousta nových pracovních příležitostí, v rámci digitalizace, které ovšem budfou vyžadovat speciální kvalifikaci, nikoli všeobecné vzdělání a tlachání, ale opravdu specializaci.

Návštěvník (Čt, 25. 3. 2021 - 22:03)

Všeho s mírou i té specializace , přílišná generuje jednostranné blbce !

Karel (Čt, 25. 3. 2021 - 23:03)

Když jsou talentovaní , tak se něčím zabývají už od mládí a pak v tom vynikají, to není přeci na škodu.

Karel (Čt, 25. 3. 2021 - 19:03)

Nono, já ti závidím tvůj optimismus. Robotizace, digitalizace. Ale pokud by se tohle mělo odehrávat v režii západní civilizace, tak ten západ se bude muset před tím vypořádat s takovými problémy, jako bude nedostatek elektrické energie, migrace a s tím související celkový hospodářský, sociální, kulturní a vůbec všeobecný rozvrat. Myslím si, že si západ nejprve zopakuje pád Říše římské a bude následovat několik století úpadku a stagnace. Alespoň k tomu směřují kroky současných vládnoucích "elit". Ale já věřím, že štafetu pokroku přebere jiný civilizační okruh.

nona (Čt, 25. 3. 2021 - 20:03)

Karle, to co jsem napsala, robotizace ve výhledu několika desetiletí, hlásala věda samozřejmě do současné situace . Neboli pandemie zamíchala kartami a možná vše bude jinak. Souhlasím s tím, co jsi napsal, jen s tím vším se bude muset vyrovnat nejen euroatlantická civilizace ale i asijské země, ať už ti různí tygři natož rozvojové země Asie, Afriky a US. A samozřejmě i Rusko. Problém klima a vyžraných zdrojů si nevybírá.Ale na ten úplný pád a dno, no znáš mě, já vždy věřím, že lidé se nějak vzpochopí a dohodnou. Jinak já jsem spíš skeptik než opilý optimista.

Návštěvník (Čt, 25. 3. 2021 - 13:03)

Opravdu nevíte o co tady jde?

Karel (Čt, 25. 3. 2021 - 13:03)

Tak samozřejmě, že víme o co tady jde. Ale v dnešní době se opět věci nesmějí nazývat pravými jmény. Za to už opět hrozí vězení. Ale těm dnešním mladým zpovykancům přeji ty důsledky. Nejenom, že v budoucnu nebudou mít různé iPhony a podobné blbosti. Ale oni možná budou mít problém i sehnat jednoho koně a vozík, aby jim odněkud přivezl potraviny. Já tohle všechno budu pozorovat. Naštěstí už ze hřbitova.

Reklama

Přidat komentář