Reklama

Penis dospělého muže pohledem malé dívky

Steve (St, 24. 5. 2017 - 16:05)

Proč by to ale dělali že jo .... Naopak at' to radši nedělají.

Jarda (St, 24. 5. 2017 - 12:05)

Musíš vydržet a používat velké dildo každý den, aby si zvykla a postupně se roztáhla.

Břeťik (St, 24. 5. 2017 - 07:05)

Mám šulina v klidu 11 a v pozoru 15 cm úplně to ženám co jsem měl stačilo. Když vidím v pornu jak se ti co mají kládu 22 cm.trápi nestojí jim pořádně když ho zasouvají do pindy tak si ho musí přidržovat aby ho tam dostali ohýbá se jim při aktu není to žádna výhoda si myslím.Moji ženě to taky vyhovuje.Zkoušeli jsme vibrátor 20x6 a to už ji bolelo i při pořádem vzrušení.Tak radši ten můj.

AHOJ (So, 21. 7. 2018 - 12:07)

Včera jsem se šel...To je hektar pedofilarna.Kdybys byl normální,tak bys tam ani nelezl,popřípadě vypadnu kdyby tam byly malý holky.Jenže tebe to stoprocentne ještě rajcovalo.

Tonda (So, 21. 7. 2018 - 12:07)

Včera jsem se šel osprchovat na koupališti. Vesel jsem do sprchy a tam táta se trema holkama. Jedny mohlo být tak 9, další dvě byly tak 6 let. Tak jsem se vyslekl do naha a sprchoval se. Byly tam jen 4 sprchy a ony se sprchovaly společně pod jednou. Stoupl jsem si vedle nich. Ze začátku si mě nevsimaly, ale po chvíli jsem si všiml, že se mi dívají na pero a něco si šeptají a ukazují. Zacal jsem být trochu nesvůj, trochu jsem měl erekci. Takže i menší holky to zajímá a mely z toho legraci. I ty dvě mensi. Jinak jejich táta se s nima nesprchoval, celou dobu byl kus opodál a čekal až se osprchují. Takže možná viděly penis poprvé, co já vím.

Čenda Zmatlík (Čt, 13. 4. 2017 - 19:04)

v tý studený vodě mi... tak si ven druky a našij si je na ptáka(penis), kůžičku přetáhni přes žaluda a druky zacvakni do sebe, nemůsíš se bát že se ti zmrskne.

Jarda (Čt, 13. 4. 2017 - 14:04)

v tý studený vodě mi spíš vadí jiná věc, smrskne se mi předkožka a stáhne dozadu. Sice ji můžu natáhnout, ale vrátí se zpět. Dát ji zpátky, aby držela, to můžu až se zahřeju, třeba po hodině.

Jarda (Čt, 13. 4. 2017 - 14:04)

pokr. Dost žen má radši muže s menším přirozením, takže nějakých 11 cm v klidu a 15 v pracovním stavu jim vyhovuje daleko víc, než někdo, kdo ho má velkýho. Stejně se mi víc líbí typy žen, co samy mají menší rozměr, tj. menší, drobnější. I když nebyl zásadní problém ani s jednou docela vysokou, vyšší jak já, tj. tak 185cm, silnější stavby těla a střední postavy, tj. ani hubenou, ani oplácanou.

Jarda (Čt, 13. 4. 2017 - 14:04)

To se ti ve studený vodě...ve vodě se mi zmenší, když je studená, tak víc. V nějaké vodě 15 stupňů, kdybych tam byl 10-15 minut, tak ho mám klidně i pod 8 cm. V chladnější vodě v červnu, kde nejsem hodinu, tak je taky menší, tak 9-10 cm, dle teploty. Opticky to vypadá hůř, ale normálně dospělá žena tohle ví, že ve studený vodě ho máš menšího a neřeší to.

lucinka (Čt, 13. 4. 2017 - 12:04)

Mně se líbí ty penisy, co mají na konci takové vajíčko.

petr (Čt, 28. 1. 2021 - 17:01)

to je penis žaludu

petr (Čt, 28. 1. 2021 - 17:01)

to je zalud penisu vis lucinko

petr (Čt, 28. 1. 2021 - 17:01)

lucinko to je zalud penisu vis

Adam (Čt, 13. 4. 2017 - 07:04)

V práci jsem včera skončil...Pche.Já ho mám v klidu 20x7

Honza (Čt, 13. 4. 2017 - 07:04)

V práci jsem včera skončil dřive a šel jsem na šatnu se osprchovat. v tom přišla uklízečka poklidit šatnu a vytřít sprchy ,když vytírala kolem mě tak jsem viděl jak po mě pokukuje mám ptáka v klidu 16x5,5cm.s obnaženým žaludem.Při utírání jsem se nijak neskrýval a ona pořád byla tak aby mě viděla nechal jsem ji ař se podívé . Když jsem se pak u skříňky převlíkal tak šla kolem a říká " to je ale krasavec ten dole" tak že i ženy jsou zvědavé ne jenom my chlapi.

Návštěvník (Út, 30. 3. 2021 - 15:03)

Mně se něco podobného relativně nedávno stalo. V bazénových sprchách jsem se šel vyčůrat, mušle byly v oddělené místnosti. Sotva jsem začal močit, tak se tam náhle objevila uklízečka (vzhledově zralá padesátnice z východu). Dost jsem znervózněl, přece jen mám rád při tom svoje soukromí když okolo nikdo není. Ona samozřejmě nenápadně očumovala, přesně jak jsem očekával, to si nešlo nevšimnout že kouká. Není mi příjemné když mi na něj i ve sprchách někdo čumí, také mám obnažený žalud takže možná právě proto. Jenže z té představy že mi na něj kouká cizí ženská mi pomalu začínal tuhnout. Nějak jsem dokončil potřebu a skoro napůl stojícího ho nějak nasoukal do plavek – byl jsem rád že jsem je měl na sobě a mohl ho schovat, být v tu chvíli nahý a jít takto zpět ke sprchám bych asi nedal. Uklízečky se tím asi dobře baví.

tak (Út, 30. 3. 2021 - 16:03)

to je docela rozšířený nemrav, na páských WC, kde jsou obnažení muži, tak uklízí ženský personál za provozu. Jako klukovi mi vždy vadilo, když v Podolí na plovárně mezi nahými muži u skříněk v převlékárně nebo ve sprchách prošla šatnářka. V Rumunsku dokonce u moře byly sprchy a tam byly uklízečky - cikánky pořád, s kýbly tam vytíraly. Muži tam byli normálně nazí, já jako kluk si nechával plavky, nechtěl bych, aby mě okukovala nějaká cizí žena. To mi zaráželo, že ti muži to vůbec neřešili.

Steve (St, 31. 3. 2021 - 01:03)

Jj, to je bárkde běžné že ženské uklízí a jede i mezi nahé chlapy či chlapy u pisoárů ... Taky to nemám rád. Jednou jsem se před jednou hajzlbábou ani nedokázal vyčůrat ... Ne ne, neuvolní se to a chlap se prostě nevychčije. Taky dobrý když ti uklízečka při šůrování na pánských sprchách řekne, že si máš sundat plavky a sprchovat se bez plavek. :o))) To mne taky jako mladíka kdysi dostalo. Ty ženský jsou potvory, oni moc dobře vědí, a rádi takto provokují chlapy.

no (St, 31. 3. 2021 - 18:03)

já to zažil na vš, v prváku tělocvik, vybral jsem si plavání, chodilo se na Ryšánku, nějaké učiliště a taky to měla UK pronajaté. Sprchoval jsem se vždy bez plavek, ale když jsem byl nahý, tak vidím, že na mě koukala šatnářka, asi tak 26 let, s sebou malé dítě. Ze slušnosti jsem si natáhl plavky, vlétla tam za mnou, já šel pak do sprch. Já byl v plavkách, jinak ostatní studenti nahatí, ona tam udělala scénu. Já bych tam normálně nahý šel, ale jak jsem viděl, že tam civí, tak jsem si vzal kvůli ní ty plavky, které bych si sundal. Stěžovala si asistentce, ta nám domlouvala, že jinak bude muset chodit dohlížet, že se sprchujeme nazí. Bylo to po revoluci, mnohým studentům bylo více než těch předpisových 19, tehdy šli i ti, co se dřív nedostali. Pak jindy šel tam kluk z učiliště, šatnářka - tentokrát baba na něj vlítla a musel před ní dát plavky dolů. Já jsem tak na tebe zvědavá... Chtěl bych vidět, kdyby v dámských sprchách na plovárně najednou byl třeba instalatér, ať už nějaký 25 letý kluk, nebo naopak padesátipětiletý strejda. Už vidím, jak nejvíc ječí třeba ty, co jinak chodí na nuda pláže. Na WC jsem jednou zažil, otírala pisoáry hadrem, otřela vedla, pak stála a čučela na mě, až budu mít vyčůráno, koukala mi na ptáka, až jako bude hotovo. Nemyslím, že chtějí vidět něčího ptáka, ale prostě to berou, že chlap na soukromí a intimitu nemá nárok. Mně jinak nevadí, když se svlékám u doktora před sestrou apod. Vlastně radši půjdu do naha před doktorkou, než aby mě viděl chlap doktor. Jinak chlapi ve sprchách mi nevadí, klidně tam jsem nahý, ale v ordinaci, kde působí víc lékařů, tak by mi bylo milejší, aby mě prohlížela doktorka než doktor. Jinak uklízeč na wc by mi nevadil, ženská tam ale nemá co dělat.

Rex (St, 31. 3. 2021 - 03:03)

Ty chudinko, tebe už žádná nechce, protože jsi zakomplexovaný, svádíš na ženy jaké jsou potvory, měl by ses podívat nejdříve na sebe

Reklama

Přidat komentář