Reklama

Kastrace

Jitka (Čt, 1. 10. 2020 - 23:10)

Chtěla bych nechat vykastrovat manžela , dĕti máme a stále mě otravuje , a tak si myslím že bylo nejlepší kdyby mu byli odstraněny varlata , jednak by měl po časté chuti a nemusela bych brát antikoncepci, kterou nesnáším. Co si o tom myslíte ?

Jana (Ne, 21. 2. 2021 - 01:02)

Já mám doma něco podobného, s manželem máme tři děti. On mě pořád otravuje a chce sex neustále. Dost mi to vadí a navíc nechci brát antikoncepci. Proto ho většinou odmítnu. Každopádně má zakázáno do mě ejakulovat. V době ovulace spolu nespíme vůbec. Bojím se, že zase otěhotním. Navíc mě manžel už nedokáže uspokojit. Velikost penisu má tak nějak průměrnou, nebo lehce pod, ale mě by uspokojil po porodech už jedině větší. Upřímně po takovém i docela toužím. Vasektomie by u něho vyřešila tu plodnost, ale já potřebuju aby se i zklidnil a nechci aby mi zahýbal. Kamarádka teď dávala kastrovat psa, tak mě to nějak přišlo na mysl a napadlo mě to i u mého manžela. Přijde mi to jako skvělý nápad, bude mi věrný a všechno pro rodinu. Ženský ho zajímat nebudou. Já jsem dost žárlivá, tak tohle by to vyřešilo. Manželovi jsem řekla, že chci jeho problém řešit a on s tím souhlasí. On je dost submisivní, tak se většinou podřídí. Jenže jsem zjistila, že to není u nás legální. Já myslela že třeba na soukromé klinice to půjde, ale prý to nedělají..

Veronika (Po, 19. 4. 2021 - 15:04)

Ahoj Jano, jsem ráda, že nejsem jediná žena, která chce nechat vykastrovat svého manžela. Úplně ti rozumím a souhlasím s tebou. Ale já bych chtěla, aby mu odstranili jedním vrzem úplně všechno, považuji to za nejlepší variantu. Jenže manžel není tak moc submisivní jako ten tvůj a nikdy s tím asi nebude souhlasit, i když už v sexu moc výkonný není a jsem na tom stejně jako ty, už mě nedokáže uspokojit. U nás to opravdu nejde, ale někde jinde to jde. Moje sestra nechala svému manželovi odstranit prostatu, varlata a penis v Thajsku a je nadmíru spokojená. Tedy její manžel si původně myslel, že budou odstraněné pouze varlata a souhlasil s tím, ale sestra se rozhodla, že když už se bude odstraňovat jedno, tak rovnou vše. Po zákroku byl překvapený, ale rychle si na to zvykl a časem dal sestře za pravdu, že je to tak lepší. A neboj, je plno mužů, kteří mají velký penis a umějí s ním zacházet, stačí hledat a určitě nějaké rychle nejdeš, když budeš chtít ☺

Lukas (Út, 27. 4. 2021 - 18:04)

Kterému chlapovi by se chtělo dobrovolně na odstranění prostaty a všeho???!!! Janu nominovat na úchyl roku a zalit horké olovo do k..ndy - oko za oko, zub za zub!

Veronika (Pá, 30. 4. 2021 - 19:04)

Vy jste Lukáši asi velký frajer, když by jste chtěl zalévat Janě horké olovo do k.ndy. Možná spíš chudák než frajer. Možná by Vám měl někdo to žhavé olovo nalít do Vaší duté hlavy, protože mozek Vám tam určitě chybí. Ale ono by to nebylo asi dobré, olovo je dost těžké, měl by jste potom ze všeho moc těžkou hlavu ☺☺☺, nechtěla bych potom na Vašem místě ☺☺☺ Vy jste vůbec nepochopil jádro věci, ale když Vám chybí mozek, vůbec se tomu nedivím ☺ Nějde o to, někomu něco takové udělat násilím bez jeho souhlasu, ale pokud to muž podstoupí dobrovolně a je jedno z jakého důvodu, i když ho k tomu třeba přemluví partnerka, ale on prostě souhlasí, je to jen jeho věc a není potřeba dělat nějaké oko za oko, zub za zub a nalévat někam horké olovo ☺ Asi toho moc nevíte. ale třeba rakovina prostaty a varlat je u mužů nejčastější druh rakoviny a pokud je již muž staršího data, má už něco za sebou, má děti a další už nechce, sexuálně již aktivní není a nebo je hodně v tomto směru slabý a ženu neuspokojí, sex ho ani moc neláká, proč by to podle Vás neměl udělat? Vždyť tím může hlavně udělat něco sám pro sebe, prodloužit si třeba i hezkých pár let život a pokud ho to opravdu nebaví, nemusel by se bát, že ho bude partnerka otravovat se sexem, když o něj nestojí. A že tu někdo psal, že takový muž se stane vědomě a dobrovolně paroháčem? A o co jde? Ano, žena takového muže si může užívat s kým bude chtít, to je pravda, ale za to bude v životě spokojená, protože si najde jen takového muže nebo více mužů, s kterými jí bude sex bavit, bude jí stoprocentně uspokojovat, bude se na sex těšit a bude jí kvalitní sex dělat šťastnou, nemyslíte? Takže ano, pokud by to v tomto duch a bylo to zcela dobrovolné, jsem i já pro to, aby to muž udělal, ale můj názor je takový, že když se pro něco takového muž rozhodně, měl by si nechat odstranit komplet všechno, nejen varlata. Prostě prostatu, varlata i penis, protože potom už ani jedno z toho nebude potřebovat.

Návštěvník (So, 1. 5. 2021 - 22:05)

Spousta chlapů jsou paroháči , ať už vědomý /cuckold/ , nebo nevědomý . Vůbec nevadí že mají varlata prostatu a penis . Jejich ženy si s milenci dobře užívají . Považuji takovou drastickou kastraci muže za jaksi nadstandartní výkon a peníze bych investovala výhodněji .

Veronika (Po, 3. 5. 2021 - 18:05)

Ale z mého pohledu by to byly velice výhodně investované peníze. Manžel by po mně nevyžadoval sex, z tohoto pohledu bych už od něho měla klid a mohla bych mít jen sex, který se mně líbí a dělá mě šťastnou. Navíc by byl manžel celkově uklidněný, snažil by se doma hodně věcí dělat,tedy jako že by byl pozorný a pomáhal by mně. Měla bych bych jistotu, že by mně neutekl za jinou, protože by ho asi žádná takto nechtěla a měla bych v něm takovou životní jistotu a velkou oporu. A já bych si přitom mohla užívat jak bych chtěla a nemusela bych mít obavy, co by se stalo, kdyby to prasklo a on to zjistil. Takže nevím, jak moc jste na peníze, ale já bych je do takového zákroku určitě investovala ráda.

Karel (St, 12. 5. 2021 - 10:05)

To je úžasné.Ja když jsem byl ženatý taky jsem se snažil aby manzelka byla šťastná.Jsem hodne submisivní a strasne jsem ji miloval.Mela spoustu milencu a byla stastna a vedela ze ja ji ze svým malym penisem nikdy nezahnu.Obcas me uspokojila rukou a byl jsem stastny,ze muzu byt v jeji pritomnosti.Nikdy po me nechtela kastraci ale vim kdyby to navrhla tak bych to pro ni udelal.Bohuzel pro me se zamilovala do milence a opustila me.Ale jsme porad v kontaktu.Obcas si ke me prijde pro penize na nejake nove hadriky a ja se muzu pred ni vyhonit.Klidne bych se pro ni nehal vykastrovat i ted kdyz spolu nejsme.Jste uzasna zena pani veroniko,chtel bych aby moje laska byla jako vy.Zavidim vasemu manželovi.

Návštěvník (Po, 3. 5. 2021 - 23:05)

Je to přece o dohodě . Ale vykulčení je tutovka , znemožní mu definitivně oplodnění jiné ženy .

Lukas (Út, 4. 5. 2021 - 13:05)

Tak ona muže kde chce co chce?! A on nic... jen vydelej prachy... magoři takový ženský

Návštěvník (Pá, 7. 5. 2021 - 21:05)

Ženy by měly být oplodňovány pouze kvalitními samci . Ty podřadní fyzicky a mentálně by měly být vykastrováni aby se rodilo silné a inteligentní potomstvo .

Návštěvník (So, 1. 5. 2021 - 22:05)

Spousta chlapů jsou paroháči , ať už vědomý /cuckold/ , nebo nevědomý . Vůbec nevadí že mají varlata prostatu a penis . Jejich ženy si s milenci dobře užívají . Považuji takovou drastickou kastraci muže za jaksi nadstandartní výkon a peníze bych investovala výhodněji .

Návštěvník (Čt, 29. 4. 2021 - 23:04)

Jsou takový pitomci kteří se nechají pro uspokojení manželky vyřezat . Jsou potom obvykle cuckold / vědomý paroháči .

Pavel (Pá, 16. 4. 2021 - 17:04)

A smím se ještě paní Jano zeptat, kolik je vám let a kolik je manželovi?

Pavel (Pá, 16. 4. 2021 - 17:04)

Dobrý den paní Jano, takže Vy by jste chtěla, aby se Váš manžel nechal vykastrovat? A stačilo by Vám, kdyby si nechal odstranit pouze varlata nebo byste chtěla, aby dal rovnou pryč i penis? Psala jste, že s ním v podstatě sex nechcete a že Vás nedokáže uspokojit a u některých mužů i po kastraci může dál docházet k erekci, takže by Vás mohl "otravovat" dál. Ale je pravda, že po odstranění varlat byste se již nemusela bát, že otěhotníte. A kdyby byl vykastrovaný, chodila byste na sex za jinými muži nebo byste byla také bez sexu?

Jitka (Po, 22. 2. 2021 - 01:02)

Měla jsem to podobně jako Ty , taky jsem byla pro kastraci , ale pak mi kamarádka doktorka poradila abych se s ním dohodla, že ho kdykoliv múžu uhodit mezi nohy aby ho ty choutky přešli .Myslím si že je to lepší než aby o nĕ přišel , když se opravdu trefím a vidím jak se drží v rozkroku tak ho až lituju jak to musí bolet . Taky je dobrý ho chytit za varle a pořádne prošahnout a zatahat , to ho asi musí hodně bolet ,, ale pro mĕ to prý snese .Pak mu ho vyhoň a bude mít po chuti .Tak si to užij , čau

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 21:02)

Já jsem byl u dvou klinik na konzultaci kastrace... bohužel... ani nabídka peněz a okamžitý odchod po zákroku v lokální či cele narkoze... nic. Bohužel jsou zavřené hranice. Ukrajina je volba - za peníze cokoliv! Napadlo mě i varianta kleští - používají se na kastraci býku-zmacknou se a přeruší cévy a chamovody. Tyto kleště koupíte on-line... došlo to u mě tak daleko, ze bych šel i k veterináři na zákrok... sám ten zákrok bohužel nedokážu!

Eunuch (Pá, 26. 2. 2021 - 20:02)

Samozřejmě pokud budeš chtít vykastrovat tak se s Tebou nebude nikdo bavit. Ale pokud přijdeš na kliniku s tím že jsi měl nesestouplé varlata, občas Tě bolí a máš je opuchlé s tím že v rodině již bylo úmrtí na rakovinu varlat a Ty máš strach z rakoviny a chtěl bys ze zdravotních důvodů oboustranné odstranění varlat tak budeš během pár dní eunuch tak jako já, já jsem sice tyto zdravotní problémy měl doopravdy, ale na druhou stranu nikdo to neověřoval, nabídli mi pravidelné kontroly nebo oboustrannou orchiektomii a po odsouhlasení operace a vyšetření jejich urologem jsem byl po pár týdnech bez varlat, ale uvědom si je to doopravdy a napořád. Eunuch jsem přes rok, operovali mě v Praze.

Chastity (Ne, 7. 3. 2021 - 10:03)

Ahoj, zajímavý nápad. Jak to máš teď s erekcí? Bereš hormony a co na to ženy?

Eunuch (Po, 8. 3. 2021 - 20:03)

Erekce zatím dobrá, a ženy to berou úplně jinak jak muži, pokud je riziko rakoviny a děti už mám tak je lepší být vykastrovaný, a pokud nejsou problémy tak raději umělý testosteron nebrat.

Reklama

Přidat komentář