Reklama

Dcera a vibrátor

Jana (Út, 4. 5. 2021 - 20:05)

Já teda nevím, ale mě na tom nepříjde nic nenormálního.. Vy jste v jejím věku nemasturbovala? A jestli si sama sehnala hračku nebo ji ji nekdo koupil, dal tak co je na tom špatného :-)

#hhh (St, 24. 3. 2021 - 12:03)

A to se v 13 odpadní okurkou nebo dildem a v 15 přijde na gyndu a co na to doktor... Mě osobně by to asi zaskočilo

Radek (So, 6. 3. 2021 - 05:03)

Tvl, co to je? Většina příspěvků je tady psaná jedním negramotným úchylem.

Jakub (Pá, 1. 4. 2022 - 11:04)

PRAVDA kamo

Karel B (So, 6. 3. 2021 - 04:03)

Dcery jsem koupil k jejim 14 narozkam robertka. Vedel jsem ze uz drive se sama uspokojovala. Se zenou jsme ji opcas slichavali z pokoje, jak si dela dobre. Nijak jsme ji to nezakazovali. Vzdyt i mi se zenou to delame. Aspon pozna vice sve telo a pozna co ma rada a co ji vzrusuje. Nekdy kdyz jsme nebyli doma a prisli jsme drive, mela dcera pootevrene dvere a delala si to. Asi proto, ze az nas uslisi aby prestala. Vetsinou jsme ji je potichu zavreli a nerusili ji pri tom. Priznam se, ze jsem se nekdy nani dival, jak si to dela. Postel mela umistenou za dverma, tak ze jsme ji nevidely. Ale mela naproti zrcadlo, tak ze ji bylo vydet jak si to dela. Kdyz jsem ji sledoval, bylo vydet jak si zasouva prsty do ni. Pak jsem ale zahledl, jak si neco cerneho zasouva dovnitr. Zacla stim pomalu kmitat. Priznam se, ze jsem uvazoval ze ma robertka, ale pak jsem zjistil ze si tam strcila fixu. Kdyz jsem to se zenou probraly,dohodli se ze ji koupime robertek, aby nemusela pouzivat ten fix. Nastesti se blizily jeji 14 narozky,tak ze se to skvele hodilo. Zena ho koupila a zabalily ho. Samozrejme ze krome dortu a nakeho obleceni, jsme ji daly i ten robertek. Byly jsme zvedavy co rekne az ho uvidi. Po rozbaleni se trosku divila, ale pak nam strasne moc za nej dekovala, a priznala se ze ponem touzila uz driv, ale stidela se nam onem rict Nakonec narozeniny dopadly skvele a uz ten vecer jsme slisely dceru, jak darek dela radost. Se zenou jsme byli radi ze se dceri darek libil. Jen at si ho uzije

Návštěvník (So, 6. 3. 2021 - 07:03)

Ty musíš být maďar,pak by tě omlouvalo,že tam máš 50 chyb,to se nedá ani číst

Martina (Pá, 5. 3. 2021 - 11:03)

Dobře jsi Láďo udělal ať si holka užije

Láďa (Ne, 21. 3. 2021 - 20:03)

Martino, být táta-máma není nic jednoduchého pro samotného muže. Něco občas musím přečíst, aby jsem nebyl "zaostalý" Nežijeme si špatně, peníze pro mě nejsou až tak zásadní problém, mám dilema, co s dcerou o dovolené. Nechci ji v jejím věku nutit jet s "tatínkem" na mě není zvědavá. Spíš ji pošlu s partou jejích přátel.
Ona zvládá dobře domácnost, uklidí, vypere, uvaří, ve škole s ní není problém. Dfm, že muž jejího života s ní jednou bude spokojen ....
Minule jsem se orosil. Zmínila se nejlepší kamarádce, ta si stejný dráždidlo koupila také.
Přinesla to když přišla na návštěvu a jestli by mě mohla poprosit, aby jsem to zprovoznil, že to prý umím.
Naprosto chladnokrevné, racionální uvažování. Žádný stud, nic...... snad nebude problém s jejími rodiči. Kdyby to viděli rodiče, co si koupila, byla by prý "domácí zabijačka".

Návštěvník (Ne, 21. 3. 2021 - 23:03)

Tak jsou pěkní puritáni .

Láďa (Čt, 25. 3. 2021 - 20:03)

Ne každý se musí hned se vším svěřovat rodičům, nebo vše načmárat na a/sociální sítě i s gramatickými chybami a dělat si ostudu. Ne každý má se svými rodiči v pubertě i později vřelý vztah. To není o puritánství.
Slečně dceři jsem v době školních let ještě v ranném dětství vysvětlil, že průsery si dělat může, ale rovně se k nim přizná ale krást a lhát že nebude.
I z mých přátel a kolegů s hodně z nich si dcera tyká. Když nejsou problémy, jsou výhody.

Laďa (Čt, 25. 2. 2021 - 17:02)

Dceři jsem k narozkám v obálce dal dárek, peníze a přidal dárkový poukaz do sexshopu .
Po čase nějak byla příležitost, tak jsem se ji zeptal, že se tak usmívá. Aby jsem prý přišel do pokoje na návštěvu. Jako obvykle jsem zaklepal no a tak se pochlubila svým nákupem. Kromě prádla ukázala krabici, co si objednala, dárkově balený Lovense Lush2 a že právě to nějak nefunguje. A tak jsme sobotní večer místo TV zprovozňovali onen dárek, tak aby to fungovalo se "smartfounem" No nasmáli jsme se a pobavili, dlouho do noci. Byla tam chyba v kódu a tak jsem musel chvíli přemýšlet a uplatnit mé programátorské schopnosti, ale fajn večer. Jo a s dcerou léta žijeme sami, bez matky. Jinak by jsem tohle "přehrál na mámu".

Kateřina (So, 20. 2. 2021 - 11:02)

Je už to pět let ale jako by to bylo včera. Mám dvě dcery ,tenkrát jim bylo 14 a 16 let. Přišla jsem z odpolední směny o dvě hodiny dřive, doma tma jen u holek svítila stolní lampička. Jdu ke dveřím a slyším takové přidušené vzdechy tak pomaličku kouknu přes pootevřené dveře a naskytl se mi pohled co bych nečekala .Holky ležely proti sobě nohy roztažené a v dírkách zasunutý odoustranný umělák . Ta mladší ho držela uprostřed a udávala tempo i hloubku zasunu. Chvílí jsem jich sledovala jak si užívají a jak jim to jde a pak jsem v klidu odešla a nechala je tak . Bylo lepší že si to holky dělaly doma když to na ně přišlo , ani já jsem nebyla lepší taky jsem si to dělala když jsem měla sexy chtíč.

.

Z (Pá, 5. 3. 2021 - 15:03)

Z

Blanka (So, 20. 2. 2021 - 14:02)

Zazila jsem neco podobneho.Akorat ze holky meli jen jeden robertek.Ta starsi lezela a mladsi ji tam robertka strkala.A pritom ji este lizala.Kdyz se udelala,tak se vystridaly.Ta starsi zasunula robertka do te mladsi a take ji lizala.Nakonec jsem musela koupit este jeden, aby cholky meli kazdej svuj.Slichavala jsem je, jak si holky delaj dobre.a kazda dovadi se svim robertkem.

radek (Čt, 18. 2. 2021 - 08:02)

Starší ségra si koupila byt , a když jsem byl u ní , v ložnici měla vibrátor , smál jsem se jí , ale ona že je to normální , ani se nestyděla , pak dokonce šla nahatá z koupelny do ložnice přes obývák , kde jsem byl , jsou to už dva dny ale pořád na to myslím.

Veronika (Čt, 18. 2. 2021 - 08:02)

Ja koupila dceri vybrator a myslela jsem ze bude rada.Sice mi podekovala,ale rekla mi ze prstama je to lepsi a kdyz je u nas jeji kamoska,ze se uzpokojuji navzajem jazykama.Rekla jsem ji ze i ja to mam tak rada,ale vybrator opcas pouzivam.Pri tatka ji rad lize ale ne casto jak ona by chtela.Rovnou mi dcera nabidla ze bi mohla ona,pokut mi to nebude vadit.A nakonec kdyz jsme sami a prijde chut,dcera mi ji olize a ja ji.Opcas si zasunem i vybrouse a uziva me si spolu.

Simona (Pá, 12. 2. 2021 - 09:02)

Má dcera má vibrátor takový normální 25x5 ale zasouvatelná délka je 18cm což je u normální pochvy optimální . Občas si ho taky půjčím když jsem sama a dostanu chuť a je to takový relaxační vibrouš udělá velice dobře a v pohodičce ho do sebe zasunu i hraní je příjemné.

Klára (Út, 9. 2. 2021 - 09:02)

Moje dcera si taky koupila vibrátor ale obra jak penis od černocha i takové barvy .Když jsem ho vzala do ruky tak jsem se nestačila divit že to do ní vjede . Zašla jsem do garáže pro posuvnici a změřila průmět ,čuměla jsem nato jako blbá 6.4cm. průměr to že vleze do třináctileté dívky ? Až jsem ji jednou nechtíc načapala, nesla jsem ji večeř a ona v posteli oči zavřené a nohy do véčka a vubrouš v čurině tak jsem potichu vycouvala a jen zakroutila hlavou je to možné. Po nějaké době jsem ze zvědavosti ho zkusila ,vlezl mi tam ale žádný požitek to nebyl. Lepší je živý od manžela 17 x 4,5cm.

Láďa (So, 26. 6. 2021 - 17:06)

No z vás jako z maminy musí mít dcera radost. Jsem chlap a když jdu k dceři na "návštěvu" do pokoje, tak zaklepu na dveře a počkám na vyzvání. Jsme v jednom bytě a tak vím, že tam nikoho v pokoji nemá, ale slušnost je skutečně zaklepat. A když mě štvala, prudil jsem ji SMSkou.
Co kdyby se třeba převlékala?.... prostě ji respektuji.
Proč ji děláte služku a nosíte večeři? U nás si slečna přijde ke společnému stolu. Máme si co říci, popovídáme si co potřebuje. Jsou dny, kdy večeři připravuje pro oba právě dcera. Já zase udělám úklid.
Dceři nemusíte vibrátor závidět. Kupte si ho také, nebo lépe anonymně objednejte. Možná se vám to i zalíbí.

Z (Út, 9. 2. 2021 - 12:02)

Z

Reklama

Přidat komentář