Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (So, 20. 3. 2021 - 07:03)

Sluníčko, napíšeš jak jsi čůralo? Slíbilo jsi.

Klára (So, 20. 3. 2021 - 06:03)

Už jsem vzhůru a pipinku mám vyčůranou do poslední kapičky a udělala jsem z bříška hodně vody do záchodu a čůrala jsem dlouho,protože jsem za celou noc nebyla. Libor se ještě vykuluje a mamča už je vzhůru s taky prošla u sebe ven. Tak pomalu připravím snídani a dám kafe . Večer jsem byla u Nikoly a než usnula jsme si povídali a už neplakala, ale má to ještě trochu v sobě. Teď se přišla ráno vyčůrat a už nic neřešila jen rychle stáhnout kalhotky a už jí to taky čůralo z pipinky rychle do záchodu jak jí měla hodně plnou stejně jako já. Je tu stále zimní počasí a pojedeme na chaloupku to zkontrolovat a nakrmit ptáčky, jestli pojede i mamča tak bychom jeli po obědě kdyby nejela, objedeme to dopoledne sami. Báro ,neboj se,v neděli se na tebe těším, Libor a hlavně ani mamča s tím opravdu nemají problém. Ivo jsem taky moc ráda za zprávu o Pavlovi a pozdravuju ho a přeju mu rychlé uzdravení.

Bára (So, 20. 3. 2021 - 07:03)

Dobré ráno Klárko. Budu se v neděli těšit. Taky jsem měla vydatný čůrání po ránu a dnes jsem koukala ven a máme tady taky bílo. Co Sluníčko? Uhání tě nebo už je normální? Jeďte opatrně ,bude to kluzký. Ale četla jsem, že to má být poslední víkend takto chladno a pak už snad přijde jaro. Půjdu taky ven,ale asi až v poledne na chvíli. O Nikolu se neboj,ona ten svůj pocit viny zvládne, na jednu stranu je to dobře, že do něco uvědomila protože si myslím,že je dobře vychovaná a když udělá nějakou botu,tak si z toho vezme ponaučení. Jste fajn holky, užijte si dnešní výlet !

Návštěvník (So, 20. 3. 2021 - 06:03)

Klárko a co máš na sobě dnes? A Nikola?

Fido (So, 20. 3. 2021 - 01:03)

Dobře, že jste tady nakonec připomněli aerosolové šíření viru (před časem běžela v televizi hezká barevná animace). Navíc nové mutace jsou ještě agresivnější a nikdo pořádně neví, jak se chovají a co vyvedou. Takže autem pohodlně převezete i několik krychlových metrů vzduchu mezi lidi do cizího okresu, případně to roztrušujete někde cestou (určitě nejste zavřený celej den uvnitř) a domů si za to přivezete pěknou novou, čerstvě nakaženou porci.

Ida (Pá, 19. 3. 2021 - 23:03)

Zítra bude vše dobré. Klárka nakrmí ptáčky a v klidu nekonfliktně prožije příjemný den. A v neděli se setká s Bárou a opět bude mít impulz k pozitivnímu životu. Já si podobné radosti dopřávám každý den také. To by mne tady odsoudili někteří podobně jako jí. Já to ale Kláře ze srdce přeju, ty příjemné prožitky, protože mi ona připadá normální ke svému věku. Možná některé věci nedomyslí do důsledků, já byla v jejich letech rebel na rozdíl od ní.

Návštěvník (Pá, 19. 3. 2021 - 22:03)

Ten příběh je neuvěřitelný tím, že přestože je matka tak nemocná, tak tý Kláře to jako nedochází. A jestli to dochází matce a Liborovi, tak Klára zavelí a je to. Prostě Libor těžký podpantoflák, Klára v sexu i v rodině šéfka a matka stín.

Týna (Pá, 19. 3. 2021 - 22:03)

Opatrná bych byla a dala bych si kontakt, to jak Bára myslela před tím, sejít se, omrknout to , samozřejmě respirátor, to, že jsou negativní je dobře. Klára to musí mít kvůli mamince jak psala.

Simona (Pá, 19. 3. 2021 - 21:03)

Ahoj Kárko ,ahoj Báro. Myslím, že pokud jste negativní a budete dodržovat základní věci ,tak se sejít není problém. Já se s kamarádkou a s příbuznými taky setkávám a nic se neděje a to nezjišťujeme, jestli jsme COVID negativní. Vždyť i řada odborníků epidemiologů veřejně říká, že omezení pohybu je zbytečné a s nárustem nemoci přímo nesouvisí. Tak opatrně, ale ne paniku. Hezký večer.

Bára (Pá, 19. 3. 2021 - 21:03)

OK, taky si myslím, ale trochu mne nahlodaly tady ty názory. Jasně ,že opatrnost. Odcházím pro dnešek, ani jsem nemyslela, že tady vstoupím do tak bohaté diskuze. Dobrou. Ale nechám to ještě na Kláře.

Návštěvník (Pá, 19. 3. 2021 - 21:03)

Prosím uveďte jména a kontaktní údaje těch kamarádek i příbuzných pro hygienickou stanici.

Návštěvník (Pá, 19. 3. 2021 - 21:03)

Kdyby se lidi nechovali jak tupé stádo, co musí být pořád při sobě, tak by žádné opatření nemuselo být. Jsme nejhorší na světě. Už nám hrozili, z okolních států, že nám uzavřou hranice, jako v semeništi nákazy. Ale pořád musí být nějací rebelanti, co si myslí že jich se to netýká, že ten vir tady roznáší vláda. Takhle se z toho nevyhrabem nikdy.

Bára (Pá, 19. 3. 2021 - 21:03)

K tomu setkání s Klárou. Máte pravdu. Ještě to proberu s ní. Možná si jen dáme kontakt,půjčím jí tu knihu a pojedeme za sebou,okoukneme zvenku její bydlení a bude prozatím stačit.

Tony (Pá, 19. 3. 2021 - 21:03)

Kláro, mít a používat zdravý rozum je příkladné, ale pokud jsi naplánovala setkání s Bárou, pak je to opravdu popření toho, co zde propaguješ. A to i přes to, že byste měly mít obě a i tvá rodina negativní PCR testy. Asi jsi to tak do důsledků ve svém mládí nedomyslela, ale ozývám se po čase zejména proto, že jsi se dnes zmínila o tom, že se vaše maminka výrazně zlepšuje. Myslím, že to je její vůle, přírodní i klasická medicína dohromady a jsem přesvědčen, že pondělní vyšetření bude ve svém závěru opět optimistické. Příjemný večer tobě i celé rodině.

Šišmiš (Pá, 19. 3. 2021 - 20:03)

Klárko moc pěkný čůráníčko dnes !

Návštěvník (Pá, 19. 3. 2021 - 20:03)

Škoda, že sem Libor-ka , jak tomu říkáte,píše takový strašný bláboly, přece není možný, že je tak hloupej.

Návštěvník (Pá, 19. 3. 2021 - 20:03)

Není možné ani setkání rodiny, pokud se nejedná o člověka, třeba rodiče, který potřebuje péči. Snad takhle jako pár lidí tady jich neuvažuje víc. Strašný. Pořád nechápou, že nejde ani tak o to setkání, ale o pohyb lidí venku, o necestování, o nezvyšování koncentrace aeroslolu viru. o ochraně těch lidí samotných, aby nemuseli do nemocnice. Kdyby tohle lidi pochopili jako v jiných státech, nemusely být ani opatření.

Návštěvník (Pá, 19. 3. 2021 - 20:03)

Samozřejmě, stačí číst nebo poslouchat ty lékaře, kteří prosí o jediné a to pokud je to možné nezvyšovat obsazenost nemocnic a ta se zvyšuje čím? Kontaktem mezi lidmi. Dávno přiznali, že u těch nových mutací už neplatí nějakých 15 minut. Zrovna tam u nich v libereckém kraji mají tu nakažlivou variantu, která se tam zavlekla přes celníky, kteří kontrolovali lidi vracející se na pražské letiště ze Zanzibaru. Můžeme si být jistí, že na tom letišti ti celníci dodržovali veškerá opatření, měli ochranné pomůcky atd., kontrola pasažérů určitě netrvala nějak dlouho a přesto to od nich chytli.

Návštěvník (Pá, 19. 3. 2021 - 20:03)

U nových mutací už se neřeší kontakt mezi lidmi, ale obsah viru ve vzduchu, ten zmíněný aerosol. Kontakty se řešily v první vlně, to už nestačí. proto už ne roušky ale respirátory atd.

Pozorovatel (Pá, 19. 3. 2021 - 20:03)

Pokud vím, tak setkání Báry a Kláry je podmíněno negativním PCR testem a ten obě mají.

Reklama

Přidat komentář