Reklama

Obřízka

Conficius (Pá, 2. 4. 2021 - 05:04)

Tony, příjemné velikonoce ! Kytička dnes u vody ode mne i přes zákaz. Za tebou vždy.

Martina (St, 17. 3. 2021 - 11:03)

O víkendu dovezu Tonymu svíčku a kytku na to místo. Zaslouží si to.

Návštěvník (St, 17. 3. 2021 - 17:03)

Jak víš že nežije?

Přemýšlivec (Út, 27. 4. 2021 - 22:04)

Přesně to je ta správná otázka? A pak se lze také zeptat "existoval vůbec jako fyzická osoba?"Smrt bez těla... ?? To vždy vzbuzuje pochybnosti...a pak zpráva na nějakém pofidérním webu loďařů? Kdo ji tam umístil? ...a proč právě jenom tam? Kdo a jak to vyšetřil? Existoval vůbec nějaký TV? Nabízí se také otázka,zdali jeden týpek co pracoval na lodi by dokázal simultánně zaplnit tisícema příspěvků tolik chatů a webových stránek atd. Jeho okamžité reakce téměř 24 hodin denně? To vůbec nespal? Neustálé vyhrožování žalobama a policií? ...

asi (St, 28. 4. 2021 - 19:04)

existoval a byl to on. Tj ne že nějaký úchyl by použil něčí jméno, kdo třeba už nebyl naživu a věděl, že se nemůže bránit. Asi byl tím, za koho se vydával, tj. jméno, povolání studium. Jeho život mi je varováním, podobně skončit člověk opravdu může. To zaspamování celého českého, německého a slovenského internetu, ty bludy, kterým věřil a šířil je, to byl výsledek nešťastného života, neúspěchu, nemoci. Hlavně nemoci duše, i když fyzických neduhů měl dosti. Manipulovat ale uměl, na emimino psal výhradně o předkožkách, skoro nikomu to nepřišlo divné, asi i ovlivnil různá rozhodnutí, když matky řešily problémy u svých synů. Napáchal tím asi dosti škody. Je dobré, že už nepíše, i když nic zlého bych mu nepřál. Přestat psát by asi neodkázal, i když je dosti divné, kolik najednou lidí, zvl. žen se ho zastává, dala mu někde kytičku a různé pohádky, jak byl hodný ap. Jak by si to psal sám, ale zas nevěřím, že by dokázal s psaním přestat. Jestli tady, tak ne po celém internetu. To psaní, to byla jeho hlavní činnost, veškerý volný čas a velkou část času v práci, kde to asi flákal, na té lodi asi byly chvíle, kdy nemusel nic dělat, tak seděl u počítače a psal svoje bludy.

Zkoumal (St, 17. 3. 2021 - 20:03)

Bylo to na webu loďařů.

No (Út, 16. 3. 2021 - 21:03)

já nevím, kdo je, třeba na ni zapůsobil, on to uměl, na hodně empatické lidi. Myslím, že má o něm zkreslený nebo jednostranný obraz, pokřivený soucitem a pomíjející podstatné části jeho charakteru či chování.

Trejdl (Út, 16. 3. 2021 - 20:03)

NoNa kecá.

pokr2 (Út, 16. 3. 2021 - 20:03)

píšu dlouze, ale ověřitelné věci. To se jde podívat klidně jinam, on psal všude možné. Na zdravotnických zařízeních, kde bylo možné psát dotazy ap., tak ho museli mazat. Ale jinde jeho psaní zůstalo. Modrý koník, emimino, nakluky.cz a je toho spoustu. Psal i záznamy, kde mu lidi co řekli. Jak farář Otík ve Troškových filmech. Ty věci jdou stále dohledat na internetu. Tady bych to najít neuměl, ale Otík má své kopie. Hrozby policí, i to, že zde nelze psát z VPN nebo darknetu, to je jeho dílo. Já za jeho osobně nešťastný život nemohu, ani v semináři mu neříkali, že má zůstat svobodný, když byl vyloučen ze způsobilosti na kněze. Když jsem poznal jeho psaní, tak už měl skoro celý život za sebou, ač jsme to nevěděli. Je otázka, jak skončil, vedl divné řeči, přitom věděl, jak církev se staví k tomu, když si někdo vezme život. Pomoci dobrými radami mu taky nešlo, i tady člověka napadal. Svým způsobem je dobře, že už tu není, asi se opravdu jen trápil. Peněz měl dost, vůbec nemusel pracovat, musel mít našetřeno, navíc německý invalidní důchod.

pokr. (Út, 16. 3. 2021 - 19:03)

Tondův problém nebyl úraz, ten se stane víc lidem. Asi neměl moc přátel, byl osamělý. Partnerskému vztahu se vyhýbal.Osamělých lidí je plno, jen si liší, že mnohdy to jsou lidi, často ženy, co partnera chtějí. Ale zatímco on si v 55 narazí snadno jinou, tak pro ni v tomtéž věku to je docela těžší. Samota byla Tondova volba. A agresivita. Ano, asi mu to vadilo ty výpady vůči němu. Bohužel, on byl sám agresivní. A lidi, kteří ho vůbec neznali, tak na ně klidně sprostě zaútočil. Jen malá část lidí mu to vrátila zpět. Agresivita je běžná třeba mezi zvířaty. Šelmy si tak hrají od mláďat. Berou to jako něco normálního. Potíž je, že Tonda byl velmi agresivní, ale když někdo mu to jen zčásti vrátil, tak to špatně nesl. Asi hledal přátele, ale bral to za špatný konec. Zas ke zvířatům, když někdo bude mít psa nebo kočku, bude to zvíře surově mlátit, ani ne být přísný, ale spíš surový, klidně mlátit bez důvodu, jen si na zvířeti vylít svůj vztek. Tak to zvíře zcela zkazí. To se stane bázlivé a současně i agresivní. Viděl jsem před rokem nebo dvě jednu ženu, to tak mlátila bez důvodně psal, velký kříženec německého ovčáka a rotvajlera. Pes pak začal být agresivní. Pak se jednou bude divit, až ji napadne. Obávám se, že tady se někdo jen divil tomu, že se lidi chovali jak ten pes, co se brání, protože je napaden.

Bobrik (Út, 16. 3. 2021 - 19:03)

Třeba mu z prstama vzalo i předkožku a už tady nemůže psát ?

nona (Po, 15. 3. 2021 - 15:03)

:) A nedá vám pokoj a nedá:)

to teda (Ne, 14. 3. 2021 - 17:03)

je věc. A copa tam má? Věnováno památce internetového diskutéra, milovníkovi předkožek a odpůrci obřízky, soudruhovi Toníčkovi Vlasů, působícího též pod nicky Gin, Tony, sweetji, zanet81 atd. V úctě věnují Zkoumal, vopižlanci, a ostatní spoludiskutující evangelikálové. A pomník - obřezaný penis v nadživotní velikosti. Bravo!

Martin (Ne, 14. 3. 2021 - 21:03)

Je to kvádr velikosti cca30x20x60cm s nápisem
INRI Tonda Vlas 2000 a pod tím kotva ,1 svíčka bateriová, činná . Dost mně to potěšilo. Tony, to patří tobě.

Kalous (Út, 16. 3. 2021 - 09:03)

Kámoš, co má autodopravu se tam včera stavil a je to tam. Nafotil mi to. Mám z toho taky radost. Za Tonyho.

Skákavec (Út, 16. 3. 2021 - 15:03)

To je dost dobře, že má Tony pietní místo. To je od loďařů?

Zkoumal (Po, 15. 3. 2021 - 15:03)

Jo je to tam. Nevěřil.jsem. Musel jsem se přesvědčit sám

Martin (Ne, 14. 3. 2021 - 16:03)

Vy jste fakt střelený....to je hrozný...

Steve (Po, 15. 3. 2021 - 02:03)

Jj, jsou ... mistři pohádek a bájí. :o)))

Martin (Ne, 14. 3. 2021 - 15:03)

Tony má pietní místo na ústí Klopotského rybníka do Labe. Přímo na hranicích s Německem. Nelituji,že jsem tam jel. Je to nápaditě vytvořeno.

Reklama

Přidat komentář