Reklama

Plenky jako trest pro větší děti?

Pulec (St, 5. 5. 2021 - 16:05)

Tak co Jani miminka tvoje mají plnou plinecku nebo suhe a čisté to musí být krásné ke přebalovat taky bych se chtěl o takové dítě větší starat

Návštěvník (Po, 26. 4. 2021 - 13:04)

Plenu jsem zavedla jako trest pro staršího syna před měsícem za to že šikanoval svého mladšího bratra , a to tak že poté co je večer vykoupu tak si musí za přítomnosti bratra nahý lehnout na válendu kde ho jako mimino zasypu zásypem a poté mu nasadím plenu / koupila jsem s lepítkami / a takhle musí být až do rána , ale na záchod si musí dojít , je už dost velkej na to abych mu myla pokaděný zadek .Po týdnu jsem zaregistrovala účinek mého trestu celkem pozitivně ale vzhledem k tomu že trest dostal na měsíc tak mu zbývá ještě 2 dny do konce a uvidíme .Ještě dodám že o víkendech kolik je klukům musel být v plíně i po celý den ...... nonstop.Kolik je klukům ? starší má 14 , mladší má 11.

Zub (So, 1. 5. 2021 - 18:05)

Jako trest by to mělo smysl kdyžby tu plenu musel pužívat . Stačilo by na malou . Kadit může klidně na záchod . Co ten mladší ? Jak se díval na potrestání bratra ? A jak to tedy u Vás skončilo nakonec ?

Návštěvník (Po, 10. 5. 2021 - 15:05)

Zdravím, jak to dopadlo ? popravdě řečeno nijak , vydržel sekat latinu sotva čtrnáct dní a zase si koleduje ! Ted je v podmínce do pátku a pak se ukáže jestli bude repete . No a co na to mladší ? myslím že bude staršího brzo následovat protože staršího občas provokuje a často vyvolává hádky.

Pulec (Po, 10. 5. 2021 - 19:05)

Já bych to dal oběma už dne večer ty plinky

Návštěvník (So, 24. 4. 2021 - 13:04)

Martino, už sis vyhonil?

Martina (So, 24. 4. 2021 - 08:04)

Co to sakra je, nechápu to naše zdravotnictví fuck off , vysvětlete mi to někdo prosím.
Dva dny po operaci dcery, jsem ji došla navštívit, dcera byla v herně ,tak mě sestřička poslala do pokoje , abych tam na dceru počkala že mi ji zavolají.
Měla neustlanou postel, a tak jsem jí, ji chtěla ustlat, zvedla jsem duchnu a uviděla tam na posteli svrchní kalhotky které se zapínali řemínky a dokonce to byli zamykací kalhotky na magnetický zámek,a celé ty kalhotky byli za boky na pevno přikurtovány řemeny k bočnicím postele, ihned jsem zavolala vrchní sestru k vysvětlení, ta nejdřív nevěděla, a tak se podívala do análů.
Bylo tam napsáno " pacientka rušila ostatní spolunocležnice , byly ji v 23.05 nasazena jednorázová plena a omezující prostředky v oblasti boků ." vrchní sestra mi k tomu jen řekla že dcera večer slézala bezdůvodně z postele ,tak ji k ní připoutali a jen to nestihli odstranit.
Já jsem dneska do rána zase nemohla spat, jestli ji tam večer zase nepřivazovali.

Jiří anonym (Út, 20. 4. 2021 - 08:04)

A kolik mu je let

Věra (Út, 13. 4. 2021 - 12:04)

Včera jsem synovi když přišel domů ze to školy tak jsem se ho musela zeptat proč se stále častěji pomocuje asi už 15 dní v kuse ono každý den prat povlečení a pyžamo to není moc dobrý tak jsem včera koupila podložky a jednorázové pleny na větší děti ale látkové pleny a gum kalhotky také a místo pyžama budu dávat dlouhé tričko s punčocháči tak jsem mu řekla že takto ne tak to uděláme jinak je že až půjdeš spát každý večer tak ti dám mezi nohy 4 látkové pleny a gum kalhotky a bavlněné punčocháče a on se styděl a říkal že to už neudělá tak já jsem mu řekla jestli ráno bude plena mokrá tak mu plenky budu muset dávat ale pleny ráno byli bohužel mokré tak každý večer bude hold dostávat pravidelně pleny a přes víkend bude mít plenky furt jak to přes den a noc a souhlasil stim nic jiného mu nezbývá než poslouchat vždy večer si oblece punčocháče ale nejdřív se celý vysvlece úplně do naha a pak si dávám vezme jenom dětské punčocháče a já dodělám ten zbytek že dám 4 látkové pleny a gum kalhotky a jde spát pak skontroluji kolem sebe 21 hodiny jestli není mokrý a pak ještě prebalim do čistých látkových plen.

Pulec (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Lepší plenka než mokrá postel

Návštěvník (Ne, 4. 4. 2021 - 22:04)

U nás už plenky jako trest nefungují. Dáváme drynites, ale syn je už bere jako slipy a teď si je bere i sám

Návštěvník (So, 22. 5. 2021 - 20:05)

My taky drynitesky akorat kluk (12) rika ze ty nove nemaji obrazky jak driv. Taky to uz jako trest nefunguje ale zase je sucho.

Návštěvník (So, 3. 4. 2021 - 10:04)

Ano zlobivým dětem je tam dávají pravidelně, příště nezlob.

Návštěvník (St, 31. 3. 2021 - 14:03)

co na to syn že se ráno vzbudil s plenou ? A byla teda plná ? A co holky ? neudělali mu ostudu ?

Návštěvník (Ne, 28. 3. 2021 - 07:03)

A co má být? K tématu nic nemáš?

Tomáš (Čt, 25. 3. 2021 - 17:03)

Tak mi sundala špinavé látkové pleny a gum kalhotky jenom stáhla dolů pod kolena a otrela mne mokrou plenkou a já si udělal své pak měla mast a pudr proti opruzeninam namazala mastí a zapudrovala a pak mi dala pleny zase asi tak 6 látkových plen stáhla pleny dlouhým tričkem a vytáhla gumové kalhotky a potom mi dala ty jsi dupačky a zabalila mne do nich a pak mi uvazala místo brindaku látkovou plenu kolem krku a ještě mne stačila nakrmit a po krmení mne otrela pusu stou plenkou a dala mi do pusy úplně nový dudlík a já v klidu usnul ani nevím jak mamka přišla teď před chvílí ani venku jsem nebyl teď jsem se akorát probudil ale zato v plenkách toho je hodně jak nakadino ale i nacurano asi v tom Sunaru muselo něco být nebo nevím tak teď se mi ptala jak se miminko vyspalo říkal jsem že už dobře ale večer to asi bude horší usnout ale řekl jsem že bych se chtěl večer něco na spaní ale řekla bych neboj dám ti uspavadlo do kojenecké láhve ale i před tím tě nakrmim Krupičnou kaši ale už budeš mít klasicky brindak a koupila jsem si ti pleny jednorázové ale i látkové pleny aby byli do zásoby a koukám že je skoro plný koš látkových plen tak ještě dnes večer budu prát látkové pleny ale i punčocháče a bodyčko s dupačky a přes zítra ti to přijde návštěva dva kluky jsem potkala tak přijdou ale mami když víš že nosím plenky to se mi budou smát neboj já jsem jim vše už vysvětlila tak to v 18 hodin bude večeře pak tě prebalim do čistých plenek a půjdeš si znovu lehnout. A pokračuje vše pro zítra ráno.

Tomáš (Čt, 25. 3. 2021 - 11:03)

Tak včera večer jsem dostal od mami zase 6 látkových plen ale nikde si přečetla že masturbace neublíží u dětí tak to vždy před přebalováním si mohu udělat co chci já a během odpoledne či dopoledne když chci masturbaci provádět tak jí prosím aby mi plenky sundala ale dnes ráno jsem dostal jenom 4 látkové pleny a gum kalhotky a bavlněné punčocháče tak teď bude oběd ale bohužel v kojenecké lahvi a na 2 hodiny si odpočinout v posteli ale před obědem mne to musí stejně ještě prebalit do čistých látkových plen s gumovimi kalhotky a buď si mám vybrat buď bodyčko a nebo dupačky ale já si nejdříve udělám co chci a pak až mi třeba dá na spaní dupačky a kojeneckou lahev se sunarem ale vezmu si třeba i dudlík do pusy aby měla radost že se o mně může starat jako o miminko či batole stejně jde mamka na nákup pro jednorázové pleny a podobné věci co noseji malé děti a říkala že mne musí oholit mezi nohama abych byl krásně hladký na zadečku a mezi nohama a už na mne jde nutkání ještě kakat tak se pokadim než mne prebali do čistých plenek a dá mi tu kojeneckou lahev se sunarem zatím vše potom budu pokračovat jak vše dopadlo s přebalováním.

Tomáš (St, 24. 3. 2021 - 14:03)

Taky dostávám od mami pleny za trest radši abych prý nemasturboval tak mi dává 6 látkových plen přes den a noc ale mám i dětsky punčocháče s laclem aby pleny drželi kde mají abych si pleny nemohl sundat tak mám i gumové kalhotky se zámkem a musím dělat obě potřeby do plenek a vždy mamce řeknu o přebalování a na noc dostanu třeba místo punčocháču dupačky ale já pleny prostě nechci ale mám smůlu prostě je dostanu a mne je to zatím 10 let a podle mamky mám ještě nárok na pleny ale i punčocháče dětské mi jsou a nohu mám číslo 31 a taky nosím obuv prestige dětské na to suchý zipy mám zlutocerne ale i barevné kotníkové se divím že mi nedá ještě dudlík a kojeneckou lahev.

O (Čt, 18. 3. 2021 - 11:03)

A co když to paní píše a jeto pouze zmysleno může to psát i muž ale je v ženském rode a plenky a ostatní dětské oblečení s punčocháči že ho to hodně štěstí vzrušuje a potom si nadela do kalhot ale bez plinecek ale je také možné že pleny a ostatní věci nosí sám a pak má představu že je malý dítě......

Jitka (Ne, 14. 3. 2021 - 14:03)

Promiňte za psaní ale dělá to telefon.

Reklama

Přidat komentář