Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Zadek4 (Čt, 18. 2. 2021 - 06:02)

Ahoj Anežko, tak ti gratuluji, možná by se hodilo si zvolnit pravidla a dělat opravdu jen to, co tě bude bavit, ne to brát jako povinnost (challenge). Co myslíš tím, "když to přijde v nevhodnou chvíli"? Mohla bys například zvolnit pravidla na "bez záchodu doma, pokud jsi doma sama", nebo si někdy, jak jsem již navrhoval, zkusit hodit mincí, zda potřebu uděláš do plenky nebo do záchoda. Na tom vidím krásu v tom, že by pro tebe bylo překvapení, kam to půjde. Co tomu říkáš? Také se divím, že i v době, když jsi plenky nenosila píšeš, že jsi velkou potřebu udržela třeba hodinu, což mi přijde málo. Já to umím v principu udržet třeba den (stolice se přirozeně zahušťuje při zadržování), ale obvykle to nedělám, protože je to nezdravé (a nepohodlné). Tak jestli dobře rozumím, tak asi jsi zvyklá chodit na velkou kdekoliv. Jen mimochodem je škoda, že jsi si začala psát s klukem a bereš plenky tak, že bys "nebyla připravená", kdyby k něčemu došlo a nesnažíš se navázat osobní kontakt s někým, komu by se tvé nošení plenek líbilo. Ale k tomu tě už nechci přesvědčovat. Tak zase někdy napiš. Z4

Kamča (Út, 16. 2. 2021 - 20:02)

Ahoj Anežko,
to jsi vydržela dlouho. Když je z toho jen povinnost (challenge), ztrácí to smysl. Mělo by tě to hlavně bavit. S tím pokakáváním už ses dostala na úroveň malých dětí. S velkými plenkami jsi udělala dobře, ale ani ta ti asi přes den jedna nevydrží. Pokud tedy hodně piješ, což není na škodu ani pro tělo, ani pro plenky :D

Pulec (Út, 16. 2. 2021 - 18:02)

Krásně se to čte a představuje

Zuzana (Pá, 12. 2. 2021 - 15:02)

Po delší době se mi zase povedlo popustit uzdu své odvahy a učůrla jsem si do kalhot před někým známým. Potkala jsem nedávno kamarádku která šla na kopec sáňkovat se svou dcerkou. Už dlouho jsme se neviděly tak jsem šla s nimi, malá sáňkovala a my jsme si povídaly. Pak nás malá zatáhla do svého hraní, koulovaly jsme se a blbly a pak když jsem byla v dřepu do mě malá strčila až jsem se převalila do sněhu a jelikož se mi už chtělo docela čůrat, sebrala jsem zbytek odvahy a čůrla jsem si do kalhot a to docela dost. Když mi došlo co jsem to provedla tak mi bylo hanbou až do breku ale už se nedalo couvnout. Kámoška se šla přesvědčit, jestli se mi nic nestalo a musela jsem se přiznat že u mě není všechno v pořádku. K mojí smůle to slyšela malá která hned začala opakovat ze se teta počůrala do kalhotek což trochu přilákalo pozornost lidí i dětí okolo. A do toho poněkud trapná cesta domů na očích všem. V tu chvíli ostuda až na půdu a myslela jsem že tentokrát mě to vyléčilo z dalších, ,mokrých nehod" ale teď už na to myslím i v dobrém. Jen se trochu obávám jestli se o tom kámoška někde nerozpovídá.

Kamča (Pá, 12. 2. 2021 - 21:02)

Krásná příhoda, pokud tedy člověk není tím, komu se to stane :D Ale je fajn, že si plníš sny. U mě probíhá věčný boj s touhou se veřejně počůrat a tu ostudu zažít zároveň se strachem z reakcí okolí. A myšlenky na to mě pronásledují tak dlouho, dokud to aspoň částečně nezrealizuji. Ty jsi to měla docela hezky spontánní a ta zima nutkání jen podporuje, tak mi na tom nepřijde nic divného, když se to stane :D Jen si musíš dávat bacha, aby se ti před ní nehody nestávaly moc často :D

Zuzana (So, 13. 2. 2021 - 14:02)

Máš pravdu že v tu chvíli jsem se proklínala protože zpátky už to prostě vzít nejde a chtě nechtě už to musíš řešit a nějak dojít domů. Reakce okolí bývají různé a je pravda, že i kamarádce trochu cukaly koutky smíchy ale držela se. Tak snad to někde neroznese i když nehody se stávají.

Kamča (So, 13. 2. 2021 - 19:02)

Bohužel z jejích vzpomínek to vymazat nemůžeš, o to je těžší to udělat a ty jsi to dokázala sehrát tak, že ti ostatní uvěřili, že to byla nehoda. Čili si můžeš gratulovat hned dvakrát: za odvahu to udělat i s případnými následky a za perfektní herecký výkon :D Teď jde o to, co dalšího tě napadne realizovat. Kam to ještě posunout. Někde by to mělo mít asi konec, aby člověk sám sebe neohrozil a pak si nevyčítal, že to dělat neměl.

Zuzana (St, 24. 2. 2021 - 16:02)

Tak nebyla to moje první akce s mokrými kalhotami ale je pravda, že když už jsem měla odvahu udělat to na veřejnosti, byli u toho cizí lidi. Teď už se asi pouštím na tenký led a mám strach, že to nějak preženu. Už jen to že na jednu stranu doufám, že se o tom kamarádka nikde nezmíní a na druhou vlastně chci aby to někdo ze známých věděl je nebezpečné. Měla jsem ještě naplánováno počůrat se před jednou ,,kamarádkou" úplně durch, ale to už by byl asi můj společenský konec.

Pulec (St, 24. 2. 2021 - 19:02)

To by bylo krásné se pocurat ale raději jen doma co

Zuzana (Pá, 26. 2. 2021 - 08:02)

Doma si sem tam učúrnu do kalhot, ale není to ono. Je to sice fajn pocit ale chybí ten adrenalin ze strachu z ostudy. V tu chvíli je to sice vždycky trapas ale vzpomínky to pak vykreslují úplně jinak.

Luděk (St, 3. 3. 2021 - 21:03)

Nějakou dobu jsem tady nebyl a vidím, že jsi se pěkně rozjela.

Zuzana (Čt, 4. 3. 2021 - 14:03)

Je pravda že od původní nehody jsem se pustila cestou, kterou bych za běžných okolností neplánovala ale už si musím dávat pozor. U každé ,,nehody" si říkám, že je to už naposledy ale občas prostě neodolám.

Luděk (Pá, 5. 3. 2021 - 10:03)

Něco se změnilo a teď už nejsou běžné okolnosti? Nejsi na xchatu? Mohli bychom to tam podrobněji probrat.

Zuzana (Pá, 5. 3. 2021 - 11:03)

Spíš jsem to myslela tak, že bych si před rokem jen těžko uměla představit že si v dohledné době budu občas učurávat do kalhot a ještě na veřejnosti. Na chatu nejsem.

Luděk (So, 6. 3. 2021 - 16:03)

Při nehodě před kamarádkou jsi zjistila, že tě počurání do kalhot na veřejnosti a následné vzpomínky na tu situaci vzrušují. Učuráváš schválně, nebo se ti někdy stalo, že jsi zadržování neodhadla a počůrala se, protože už jsi to nevydržela?

Zuzana (Ne, 7. 3. 2021 - 11:03)

Kromě té divné nehody před kamarádkou jsem to sice pouštěla schválně, ale občas jsem to množství moc neodhadla a skončila mokrá víc než jsem chtěla. Ale už se mi samozřejmě v životě stalo že jsem se počůrala nechtít, spíš teda v dětství.

Pulec (Pá, 5. 3. 2021 - 17:03)

A nebo imeil ten je super taky

Pulec (Pá, 26. 2. 2021 - 09:02)

To máš pravdu to jo a co už si skusila je to by se krásně koukalo

Zuzana (Pá, 26. 2. 2021 - 11:02)

Už jsem to tady psala dříve a jen bych se opakovala. Jen už s tím musím brzdit, ať nemám ostudu u všech známých. Představa je to sice zajímavá, ale ve skutečnosti by to byla hrůza.

Pulec (Pá, 26. 2. 2021 - 12:02)

a co třeba před cizími lidmi

Reklama

Přidat komentář