Reklama

Manželovi se líbím v punčocháčích

Viera (Pá, 21. 5. 2021 - 13:05)

Silonky nosím na cyklovýletoch s mojim mužom tiež pravidelne. Buď pod cyklošortky alebo obyčajné kraťasy. To nie je veľmi nezvyčajné, hocikedy si všimnem nejakú inú ženu alebo dievča v silonkách na bicykli. Horšie je, keď si ideme zahrať tenis a muž chce aby som si vzala silonky pod tenisovú sukňu alebo šaty. Ale riešim to úplne tenkými silonkami v telovej farbe, tie si na tenisových dvorcoch málokto všimne, sú na nohách takmer neviditeľné.

Karl von Sajrajt (St, 19. 5. 2021 - 05:05)

Si v tom smradu vyloženě musí libovat

sára (Po, 26. 4. 2021 - 01:04)

Můj muž preferuje samodržky, ale to opravdu nejde nosit všude :) ale asi nikdy by si mi nedovolil říct, at si je vezmu k moři. Ale záleží na tom, kdo jak je ve vztahu domininatní :)

Vladík (St, 7. 4. 2021 - 11:04)

Už jsem přispěl něčím podobným na jiné téma včera, ale rád se pochlubím opět i tady. Jsem jeden z těch šťastných mužů. 1. manželka má v rámci firemní politiky jako dresscode i silonky. 2 Masturbaci vnímáme jako zcela přirozený projev mysli vůči tělu. 3. Sperma nevnímá moje žena jako mrdku, ale jako velice intimní součást tělesných šťáv jejího manžela, stejn jako ty co produkuje ona sama. . 4. O všem co máme na mysli si umíme říct. .....takže nejraději zcela jistě stříkám na její nohy v silonkách. Nejraději z vnitřní strany na její kundu a pak i na chodidla. Když je to při souloži a jelikož máme děti a má aplikované tělísko, tak dovnitř a natáhne si pak silonky Manželka kromě období menstruace nosí silonky vždy bez kalhotek a z respektu vůči mojí vášní v nich i spí. Miluji tu vůni spermatu a silonek, takže si ji krásně ráno vychutnám i s touto charakteristickou vůni. Není nám ale cizí ani pusa a ani obličej a pak líbání se. Manželka má ráda sperma na kůži tváře, ale předpokládá to i nepraktičnost, hm,.. při milování se musíme v pátek večer budit v sobotu ráno dřív, aby jsme byli osprchování než se do postele ráno vecpou naši potomci , no co naděláme ..? :-) ...to jsou jen ale nepatrné maličkosti ve vztahu s těmi pocity, které vzbuzuje naše vášeň. Vierkou souhlasím, že 10 den silonky jsou úžasné. DejmetomuPavlína ale dosti rozhořčeně protestuje na silonky v 30 stupních . Jasně, není to žádná sláva, ale cestou a nudapláž k plácku po lesní cestičce jen v 10 den silonkách naboso v kraťasech bez trička s prsy ven vždy udělá divy s každým kdo si nás všimne procházejíc kolem nich a to si piš, že to za to stojí :-) a vždy u toho stojí i mně :-))) Hold, silonky jsou silná vášeň. Apropo manželka je tak bankovní úřednice, a v bance se ji taky poznal, když jsem si vyřizoval úvěr na firmu :)) Na rande jsem ji to řekl, že to byl hlavní důvod mim její krásu tak se divila, stejně tak jak se pak divila při sexu jak to muže vzrušuje :))) No musím se přiznat, že ze začátku tento fetiš je odzbrojující na nohách žen, které nejsou vaše:))) no když to máte doma tak to není na začátku ono, ale netrvalo mi dlouho a do měsíce po nastěhování se ke mně domů to už bylo OK a dnes už jako moje manželka je v silonkách dennodenně stejně sexy. Jo pocení způsobuje u její kundy magický pach, ale ne smrad. Stačí jen používat vysoce aromatické mýdlo a neexistuje aby ten pach překryl to mýdlo a tak tu vzrušující vůní poznáte až když se obličejem dostanu těsně k její frndě :)))) silonky jsou hod silonky je to vynález na Nobelovku :))))))

Viera (Čt, 8. 4. 2021 - 09:04)

To je dobre, že vám to tak funguje aj v súvislosti so silonkami. Niekedy stačí málo, aby sa vzťah dostal na lepšiu úroveň k obojstrannej spokojnosti. Trošku je mi čudné, že má manželka problém s nosením 10 den siloniek v 30 stupňových teplotách, najmä ak na to musí byť zvyknutá z práce, keď sú silonky súčasťou jej dresscode. A tie 10 den silonky sú naozaj takmer nebadateľné aj v horúcom lete. Aspoň ja si niekedy ani neuvedomím, že ich mám na sebe. Dokonca aj keď ich mám oblečené pod legínami.

Vladík (Čt, 8. 4. 2021 - 14:04)

Vierko ne ne, moje manželka nemá problém se silonkami ani v létě vůbec, já jsem to psal reagujíc na na příspěvek nicku - dejmetomuPavlína (anonym) - , kde ona napsala toto ...."ale abych je nosila na procházku třeba i v létě při 30 stupních, to bych ho poslala někam ... "

Jirka (Ne, 14. 3. 2021 - 17:03)

Máte někdo zkušenost ze silonky 10 den prej nejsou poznat na nohách chtěl bych soudit do otevřených bot na veřejnosti dík za radu

Viera (St, 7. 4. 2021 - 10:04)

Áno, pančucháče 10 den a tenšie sú takmer neviditeľné. Treba ale zvoliť správny odtieň k pokožke a samozrejme mať nohy bez chĺpkov. Môj muž je blázon do pančucháčov a ja tieto tenké nosím hlavne tam, kde je nosenie pančucháčov nezvyčajné, napríklad na tenis pod tenisovú sukňu alebo v lete na dovolenkách, kde sú takmer všetky ženy s holými nohami.

Ytong (Čt, 25. 2. 2021 - 12:02)

Já ci taki

XxX (Čt, 25. 2. 2021 - 14:02)

Přes držku?

Bluďoch (Čt, 25. 2. 2021 - 10:02)

Ppunčochàče ano!

ytong (Po, 15. 2. 2021 - 06:02)

Já se starý líbím,když přijdu domů výjmečně střízlivý !

Návštěvník (Po, 15. 2. 2021 - 07:02)

Taky humorné

Terka (Ne, 14. 2. 2021 - 09:02)

Jak zvladate tyhle mrazy? Ja uz se nemuzu dockat jara, kazdy vecer sedim s nohama u topeni, abych se prohrala. Do prace nosim troje silonky a stejne je mi zima. V sobotu jsme byli s Davem na bezkach. Donutil me a pak se mi cely den smal, ze mam velky zadek. Jenze abych nezmrzla, vzala jsem si dvoje tenke silonky, na ne dvoje silne a pak pod leginy jeste kalhotky, abych nebyla hned mokra, kdybych si kecla do snehu. Nekolikrat mne pomohly :) Vecer jsem ale za odmenu dostala romantickou masaz a svaracek :)

Týna (Ne, 14. 2. 2021 - 11:02)

Ahoj, tak já to stále do práce zvládám, když mám pod sukní dvoje 40 denové punčocháče, nebo 60 a 40. Když ale musím večer ven se psem, tak pod legíny si teď oblékám jedny silonky a jedny hrubé bavlněné. A pod nimi často zimní „bombarďáky“ i když v nich jsem terčem manželových vtipných poznámek.

Návštěvník (Ne, 14. 2. 2021 - 10:02)

Ty budes nejakek ouchyl.Zensky jsou pici o tom zadna,ale tohle by nenasmolila ani pica ale ouchyl na silonky.

Terka (Po, 1. 2. 2021 - 14:02)

Jsem Daveova pritelkyne. Rikal, ze tahle diskuze je presne pro me. Silonky nosim od malicka, od puberty denne. Kalhoty jsem na sobe mela naposledy na zakladce. Chci se libit a to i sama sobe. Kalhoty nejsou pro zeny, puncochace nejsou pro muze. Jsem ale zimomriva, takze hodne vrstvim. Pro doma staci jedny tenke pod leginy, ale do prace nosim dvoje i troje. Rada chodim do bazenu, ale kdyz jdu pak v zime domu, radsi si jeste jednu vrstvu pridam a natahnu si ctvery. Kdyz me v satne vidi ostatni zenske pri oblikani, nemuzou tomu verit. Ale pritel me do niceho nenuti, nosila bych to tak, ikdyby se mu to nelibilo!
@Tyna: Urcite v dvou tenkych silonkach nemate velky zadek. Nejsem zrovna modelka a silonky mi zadek a bricho naopak hezky zpevni. To spis jsem fakt trochu pribrala :) Jestli bezne nosite dvoje, zkuste jeste jedny navic a dejte vedet, urcite budete take spokojena. Rada mam k sukni treba dvoje slabe telove a na to cerne silnejsi.
Terka

dejmetomuPavlína (Ne, 31. 1. 2021 - 20:01)

Přečetla jsem poměrně velkou část diskuzí a některé ženy nechápu. Jak můžete dobrovolně ty silonky nosit třeba na pláží? Nebo je vrstvit? Já tedy nosím silonky denně (dress code v bance) a nevadí mi, ale když můžu, tak je sundávám. Měla jsem partnera, který na to měl také fetiš, nosila jsem je kvůli němu občas i doma nebo do postele, ale abych je nosila na procházku třeba i v létě při 30 stupních, to bych ho poslala někam a ani by to po mě nechtěl. Teď nevím, zda jsou ti muži tak omezení, nebo ženy se tak podvolují, či je to jen výmysl, ale prostě to není normální. Když na to přišlo, tak jsem je kvůli němu také ráda nosila, protože to s nim opravdu dělalo divy. Navíc masáže nohou po celodenním lítání v podpatkách byly příjemné jen jsem si k tomu nechala silonky. A když jsem mu to nohama v silonkách udělala, tak byl šťastný nejvíc na světě, ale tohle mi přikázat?? Tak by u mě hodně rychle skončil...

Andrea (Ne, 27. 12. 2020 - 11:12)

Já je nosim taky,ale příšerně mi v nich smrděj nohy a vlastně kvůli tomu jsem sama protože to zatim vadilo všem mužským se kterýma jsem byla.

Anastazie (Ne, 27. 12. 2020 - 10:12)

Já jsem strašně zimomřivá, tak normálně nosím, když je mi zima, bavlněné punčocháče pod kalhoty. Silonky mi dělají zle. A sukně nosím jen v létě s holýma nohama. Měla jsem přítele a ten mé punčocháče nesnášel. Když jsem byla u něj, tak jsem je pak vyslékala u něj na záchodě, aby je neviděl. Pak jsme se rozešli a já jsem to nijak neřešila. Seznámila jsem se pak s klukem, se kterým chodím dodnes. Když jsem byla u něj poprvé, měla jsem na sobě punčocháče, chtěla jsem jsi je vysléct, ale on mě začal vyslékat dřív, než jsem to stihla a byl naopak strašně mile překvapen, když jsem punčocháče měla na sobě. Pak mi řekl, že se mu to strašně na mě líbí. Od té doby je nejen před ním nevyslékám, ale naopak, když přijdu k němu vysleču kalhoty a chodím jen v punčocháčích. Neustále se mě dotýká a tiskne se ke mně. A milování s ním je nádherné a něžné. Ono se asi každému chlapovi líbí něco trošku jiného. My ženy nejsme tak vizuálně zaměřené, nám na chlapech imponují docela jiné věci.

Reklama

Přidat komentář