Reklama

Gamblerství

Chytrá holka (St, 24. 2. 2021 - 17:02)

Kdyby ses uměl aspoň chovat a napsal mi byla bych tvoje topení návštěvníku.
Ráda bych byla rozumná, ale nejde to.
Davide jsi tu ? Dáme kachnu?
Hodně štěstí všem

Chytrá holka (St, 24. 2. 2021 - 18:02)

Falešná chytra holko, odvar nefunguje? Proc používáš můj Nick, je to ubohé.

Návštěvník (St, 24. 2. 2021 - 18:02)

Se nedělej. Stejně všichni víme kdo ji

Chytrá holka (St, 24. 2. 2021 - 18:02)

Lemog ti to řekne jsem chytrá holka.
Už toho nechte. Návštěvníku jsi trapnej.

Návštěvník (St, 24. 2. 2021 - 18:02)

jsem pocítil znova pocit náhlé chuťi udělat něco co se projeví svistotem rotujícího ostří . Vyližte si já taky jen lížu minule jsem si ho usekl jděte všichni do prdele

Návštěvník (St, 24. 2. 2021 - 17:02)

Jsem největší mrdka tohodle chatu. Každý večer mrdám topení.

Chytrá holka (St, 24. 2. 2021 - 16:02)

Nova doba, kdysi Mirek, Lemog, Tragik, dnes recidivujici Lubos kritizujici komentar nekolikaleteho abstinenta Tragika. To nedopadne dobre, tady to zavání bratrancem Buda Bundy

Luboš (St, 24. 2. 2021 - 17:02)

Slečno nebo li melounku pokud já jsem bratranec bundy.
Přečte tě si to znova nekritizuji tragika.
Psal jsem mu zde ale je tu nějaký anonym co neustále prudí asi jste se přečetla
Hezký den
Tragiku Nesmíš to vše vidět tak negativně. Já to vidím vše momentálně v lepším světle . Udělal jsem to co hodně lidí třeba ani nikdy neudělá . Díky vysokému egu si někteří ani neuvědomují že jsou na něčem závislý . Já si to uvědomil a udělal kroky tak aby jsem se k tomu nedostal to jestli to propukne v jiné závislosti těžko říct, ale i závislost může být dobrá závislost . Třeba četba :-)) Rozhodně se zkusím zabavit jinými věcmi a najít si ty správné koníčky.

Tygr (St, 24. 2. 2021 - 16:02)

Krkovičku tu já ráda a ten recept na ni zní opravdu lákavě:) Já měla dnes v práci dušenou mrkev, maso a brambory, což je také moje oblíbené jídlo. Teď se jdu věnovat domácím pracím, takže se zatím mějte fajn a hlavně fajn bez gamblu. Návštěvníku, znáš vůbec myšlení gamblera a vábení té naší závislosti? Málokomu se podaří s ní zatočit napoprvé, někdy ani druhý, třetí a čtvrtý pokus nevyjde, i když si naše hlava myslí, že rozhodnutí je definitivní. Ano, rozhodnutí je a je správné, ale ta obluda číhá a vyčkává, dokud pro ni existuje sebemenší naděje, že se ukojí, čeká, ona má spoustu času, na okamžik iracionálního stavu našeho mozku, a pak zatne drápy a nepustí. Myslím, že tohle všechno určitě víš, musíš vědět, jak těžký je ten boj, tak bych očekávala od všech tady spíš pochopení a ne slova, že někdo nechce. Ty nejsi Luboš a nemůžeš vědět, co on doopravdy chce nebo nechce a každopádně ty neponeseš následky jeho selhání. Já jsem naopak ráda, i když jemu ani nikomu jinému nepřeji opakované pády, že tu napíše jak to je, i když to není zrovna dobré. Trochu empatie namísto odsuzování by neškodilo nikomu, kdo chce soudit někoho, koho vlastně nezná. S námi je to jak s malými dětmi, ty když pochválíš za maličkost, neuvěřitelně je vyhecuješ k ještě lepším výkonům. Mějme se rádi a podporujeme se.

Chytrá holka (St, 24. 2. 2021 - 16:02)

Tygre, Luboš se svym vyjadrovanim velmi podoba jednomu Davidovi, který psal a chvastal se jak úspěšně abstinuje až se ucho utrhlo a recidiva jak sviň. Všem nadával a choval se arogantně, mel zalíbení v čínské kuchyni, něco s kachnou jako oslava tydenni abstinence s přítelkyní z kaucuku. Ty pises rozumne, bohužel nemas na psaní partnera na stejne nebo podobne urovni. Hodně štěstí v abstinenci

Luboš (St, 24. 2. 2021 - 17:02)

Luboš se opravdu ničím nechvástá.
David opravdu nejsem .
Děkuji ti za tvůj názor, bohužel je naprosto bezvýznamný.
Píšeš tu jak kritizuji tragika s to jsem ti hned vyvrátil tím že jsem ti poslal moji a jeho konverzaci, kde je jasné že ho nekritizuji.
Napsal jsem pouze nějakému anonymu, protože tu rejpe do každého a chová se sprostě a naváží se do lidí co tu píšou svoje poznatky, které někomu můžou pomoci.
Ty tu pouze hodnotis a podezřele píšeš tygrovy, že nejsem na úrovni jako ona a že se podobám nakymu Davidovi.Neni to tak náhodou že ze záhadného anonymu se vyklubal nik chytrá holka?
Jinak na nic si nehraju nemám důvod.

Návštěvník (St, 24. 2. 2021 - 14:02)

Gambler musí chtít a ty nechceš , to by si tu obden nepsal, kolik si zase utratil.

Luboš (St, 24. 2. 2021 - 17:02)

Někdo ti musí koupit svačinu :-))
Už ti ji nekoupím :-(

Návštěvník (St, 24. 2. 2021 - 14:02)

Teď jsem pocítil pocit náhlé chuťi udělat něco co se projeví svistotem rotujícího ostří předmětu střední hmotnosti a tvrdého záseku čepele do dřeva...Rady prý radílka obecného...
Tak si vyliž...

Luboš (St, 24. 2. 2021 - 16:02)

Sekej dál dříví a nerejpej :-D

Luboš (St, 24. 2. 2021 - 10:02)

Dobré ráno přeji všem .
Přeju všem lásku a mír ☮️ na duši.
Přeju také všem rejpalům, aby se staraly o sebe, protože Rejpák obecný je nejvíc postižený druh.
Neustále rejpá ... Přitom sám má problémů, že by to běžný člověk s jednou závislostí nezvládl.
Rejpák je znám taky že hodně prdí a smrdí .
Občas se vyskytuje na fórech a rejpá bezdůvodně do lidí .
Rejpák obecný je zakomplexovaný a paradoxně si myslí, že je ten nejlepší.
Jednoho dne si Rejpák obecný toto uvědomí.
Co následuje pak ani psát rači nebudu.
Přeju hodně štěstí všem dobrým duším, co pomáhají lidem a chovají se k sobě s úctou.
Tygříku dnes ti dodám inspiraci pro skvělý den.
Krkovici jemně položíme na olivový olej, kterou smažíme a přídávame za chodu cibulku, pepř, sůl smažíme z obou stran cca. 20 minut vezmeme smetanu a polijeme rozpálenou krkovičku.
Přidám sýr ementál, nivu a z krkovice se nám valí naprosto famózní vůně na konec přidáme trochu česneku a podáváme s americkými bramborami na cibulce.
Přeju ti krásný den a chutě, které přelčí jakoukoliv závislost a dodají smysluplné využití času.
Víc takových lidí jako jsi ty !!!!!

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 21:02)

Co takhle najít si práci , změnit prostředí, které nepřeje hazardu, případně se přestěhovat jinam, kde nebude to prostředí,ty známý. No vím, že jednoho alkoholika, to je taky závislý, který již opravdu nemohl, tak toho to zachránilo, dokonce pomáhá celoživotně nacharitě alkoholikům, ale v jiném městě, protože ti lidi se na městě nakonec znají a stáhli by ho zpět a to by byla za rok jeho smrt, pil asi litr tvrdého nebo snad dva litry denně.

Upps (Út, 23. 2. 2021 - 21:02)

Je zde ještě nekdo, komu Luboš taky připomíná pana co Pekingskou kachnu jedl? :-)))))))

Tragik (Út, 23. 2. 2021 - 19:02)

Asi Tě pochválil a trošku i zklamu Luboši. Rejstřík je super krok a mazání účtu taky. Tam palec nahoru páč jsou to jak jsem tě tak četl první konkrétní kroky.

Mám ale obavu z toho jak si myslíš že jsi tím úderem přestal být gamler a máš po problému. Tak to fakt není. Ta potvora si dá pauzu a začne hledat cestu. Obvykle najde. Případně super vyhlídka na přesmyk na alkáč (v lepším případě)

Cesta vede z mé zkušenosti přes nějakou životní změnu. Nekousej mísu a hledej kamntu energii investujeme. Dobrá otázka je - co jsi dycky chtěl dělat..zkusit ... ale kvůli lenosti nebo hraní nikdy nedotáhl?

Měj se dobře..

Luboš (Út, 23. 2. 2021 - 20:02)

Tragiku
Nesmíš to vše vidět tak negativně.
Já to vidím vše momentálně v lepším světle .
Udělal jsem to co hodně lidí třeba ani nikdy neudělá .
Díky vysokému egu si někteří ani neuvědomují že jsou na něčem závislý .
Já si to uvědomil a udělal kroky tak aby jsem se k tomu nedostal to jestli to propukne v jiné závislosti těžko říct, ale i závislost může být dobrá závislost .
Třeba četba :-))
Rozhodně se zkusím zabavit jinými věcmi a najít si ty správné koníčky.

Reklama

Přidat komentář