Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Místo toho Škodovka natolik zaujala prototypem Favorit ve Wolfsburgu, že Wolkswagen okamžitě Škodovku koupil, jak v testech tento model uspěl, byl lepší než jejich auta.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

černé madije , to má být kubistický dům v celetné(původně caletná-po prodavačích calet-placek, kterými byla caletná proslulá)) kde je Černá madona-tedy dům u černé madony i s cukrárnou v prvním patře..

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

A komu nevadí buzíci, jako, že mne nevadí, přesto v sezóně jsme gay destinací.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Praha se stává městem nepráce (všichni ti studenti) ale i důchodci, lidi co sou doma anemusí finančněpracvovat,milenky, ženy co mají bohaté příbuzné, nebocelé skupiny co nepracují, ale mají dávky, případně nepracují protože mají renty z majetku(tzn. nepracuje tam žádný člen rodiny, matka otec, dcera, syn, ti studují) případně zahraniční studenti na studijné programy různých soukromých vlastně zájmových univerzit o umění, jazyku, historie nebo tanci herectví ale v podstatě pro bohaté hobíky zase z jiných zemí a měst z tříd které zase nepracují. A nakonec ti turisti, kterých je tuplno, bydlí a zaplňují celá centra jak po bývalých nájemných bytech,kde vytlačili nájemnínky tak v hotelích v centrech(např. na staromáku asi ze čtyř bytových důmů se dělá obří hotle).
OK fajn komunismus byl velká lež, ale co se týče architektury prahy a života v Praze bylo možné a bylo takové historičtější a utentičtější domácí, dnes jsme skanzenem, atrakivním turistickým happylandem.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

no že pan Václav Klaus chyt čínský vir....hhmmmm.,...a toto má za jeho popírání!A hubu bez hadru v Praze"

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Hlavně ať na to neumře, to by byla revoluce deprivantů v čele vozovou hradbnou tažená obrněným porshe v nemž s runovámi potisky řádu by seděl za volantem Daníček Landa s ožralým Matáskem a hrál by do toho z amplionů Orlík.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Je sportovec, u něj vir nemá šanci, ale sympaťák z Yo CIRKUSU na něj zemřel, no ale cirkusáci jsou v 65 vyžilí, takže to je v podstatě jako by zemřel v osumdesáti.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Kapitalisti nemjí pravdu absolutní, jen se chopili převládající distribuce pravd a předvádějíji jako jedinou možnou, že serou sárou pravdu.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Žijeme pořád ve stejném boji za pravdu a úsilí jako v komunismu, akorát došlo k redistribuci pravd.

24.2. (St, 24. 2. 2021 - 07:02)

Ano za necelých čtyřiet dní raději udělat zásoby. Zavírání obchodů na svátky se osvědčilo, tvrdí odbory.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Je úspěšná dnes ta sekterářka, která peče s feminstickou šéfovou a straní ji proti kolegovi a nebo ta který se vyspí s šéfem, aby měla pozichrované místo proti té, která se s ním nevyspí?!

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 21:02)

Komunismus byl lživý, ale jen ve středu společnosti, lidi byli svobodní na chalupách, lidské vztahy byli na chalupách soukromé, opravdové, lidské (i samozřejmě byli i škodlivé vztahy), a v kapitalismu došlo akorát k redistrubuci pravdy(dle Bělohradského) a to tak, že máme pravdu v demoratickém kapitalismu a volbě povolání, života atd., ale všude jsou kompromisi a přetvařování i v práci a nakonec i v osobním životě vsoukromí, lžeme aby jsme v té kapitalistické demokratické pravdě přežili z kariérních a jiných důvodů, prostě si vylízat ty zadky...

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

V shoubyznisu je úspěšná ta hvězdička,která se vyspí s každým důležitým v kakiéře v jejím mládá a alkoholové večírky vyhledává a pije nápoje neředěné, nebo ta která žije jen pro svůj obor a nedělá služby?

aladin (Út, 23. 2. 2021 - 21:02)

"Námořní vyšetřovací služba V (12)
Prima Krimi - 23. února 2021 - 20:15–21:05"...Stratil se radar pro torpédoborec mírového Amerického námořnictva !!! Cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha,cha, cha, ............ a t.d. !!!

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 21:02)

Ještě že nečumím na ČT, tyhle nabrífované singl moderátorky z různých sórošovek by mne dost iritovali.Tvarůžková je ještě vstřícná a v pohodě, jsou tam i jíné, ty mají prostě celé sestříhané sionistické zprávy,který se jmenují PRAVDIVÁ KOUPEL nebo OBLÁČEK SVOBODY apod.!

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 20:02)

Milon uprchlíků přijelo do Německa než to zastavili. Přišlo to jako reakce na pobídku Merkelové. Jezdilo to přes Mnichov z Passova do velkých měst jako např. vlask z 300 uprchlíky do Kolína.Dostali ihned co potřebovali, jídlo,pití ,obuv, ošacení, ubytování.
Jenže noc na silvestr 2015/2016 na jednom náměstí v Kolíně nad Rýnem vše změnila. Zde podnapilí , ale ilegální ekonomičtí přistěhovalci, kteří neměli prodloužena víza a čekali na deprotaci frustrování ze situace sexuálně napadali mladé němky, procházející svobodně a občansky odvážně byť dost nezodpovědně náměstím, snad dvě dokonce byli kvalifikovány, jako znásilněné. To obrátilo spolu s atentáty v Bruselu a Paříži veřejné mínění proti uprchlíkům celkově, byť tito co to způsobili nebyli ti samí co utíkají s válkoupostižených oblastí.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 20:02)

Biblické rozměry imigrace do Švédska nakonec skončili U-Turnem, kdy musela nakonec (už s asi 100 000 uprchlíky) přijmout jedny z nejstriktnějších uprchlických zákonů v Evropě. Už je to na uprchlíky prostě na Švédsko moc. Už je nemůžou brát. Tak k čemu to vede, akorát se nafoukne možnost přijímat uprchlíky, tzn. dosídlí do Evropy tolik uprchlíků co Evropa unese a pak se nakonec stejně musí zastavit.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 20:02)

Ve Švédsku už museli nové uprchlíky ubytovávat v azylových domech na venkově. No to museli mít teda ti venkovani radost.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 19:02)

Ono se to projevuje i na tom, že nemáme "problém" s tím někoho zavřít, teda třeba byť naprosto nezaslouženě uprchlíky, kteří nemají žádný trestní problém. To v nekomunistických zemích takhle tedy není. Oni mají jen vymezený nějkaý místo v přístavu, kde se mají pohybovat, ale když se rozhodnou utéci, tak utečou, ale nejsou za nějakou mříží a ostnatým drátem střeženi policií jak je to v ČR zvykem.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 19:02)

Jistě, jistě, Češi byli zavřeni za železnou oponou, kde sedalo vycestovat jen za "dobré chování" a socialistický život nez ztráty kytičky. Takže vyjma těch co se odvážili poslouchat ten svobodný vysílání ze západu, za co mohli být problémy, tak nikdo neměl ponětí o tom co se děje za zdí,tedy mimo jeskyni. Tajže když jsme se ihned po 89 stali členy NATO a pak 2004 vstoupili EU, neměli jsme ponětí co vlastně řeší ten západní svět.

Reklama

Přidat komentář