Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

starousedlík-ce (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

:)) Napsala jsi to za nás za všechny.

Miluna (Út, 23. 2. 2021 - 19:02)

Právě že mi děti zajímaji nejvíc! Fakt jako nechci si to hodit s pocitem že by tu se Sergejem zůstali,to nedokážu! A vám to vše nepřijde divný co se děje? Když respirátory asi nejsou nic zdravího a ve vzduchu je nějaká umělá sračka,tak se nás chtěji zbavit nejspíš.Čínu podporovat v respirátorech nechci.Mam doma od Sergeje objednaný český respirátory.On to vidí a bere přesně jako vy.Je na to přísnej a dodržuje to hodně ale už kvuli tomu nemá pomalu ani kamarády.Teď je ještě ke všemu nějakej mrzutej tak mi to znervozňuje.Chybí mi tu Alešek.Povídku už o mě nepište,napište jí o tom světě že jsme nejspíš ve válce a že nás chtěji zabít.

M. (Út, 23. 2. 2021 - 21:02)

Hloupneš. Kdo zrovna tebe chce zabít? Nechci ti sahat do svědomí, ale mám pocit, že děti tě zrovna moc neberou. Navíc by nezůstaly se Sergejem, ale byly by u babičky s dědou. Myslím, že tě víc znervózňuje, že je budeš mít obě doma, že budou muset vstávat, mít disciplínu a ty taky. Sergej nemá kamarády? A ty je máš? Myslíš ty, co tě hodlaj ošukat? Ale to nejsou kamarádi, jen si chtěj bezstarostně zašukat. A Luboš je ještě takovej umělec, že ho neumí vytáhnout včas. Milčo už se prober. Jsi dospělá, tak se tak chovej. A buď tak laskavá a válku si neber do úst. Prober se! Jestli ti ten respirátor tak vadí, tak hnij doma. Nemáš moc na výběr, tak se přestaň nervovat.

Miluno, (Út, 23. 2. 2021 - 18:02)

chceš, aby ti to znova vysvětlila Andrea, Lalla, Sany, Kača a další? Nebo aby o tom napsali povídku?

Anonym (Út, 23. 2. 2021 - 16:02)

Miluno ale kdyby ti otevřely bary a hospody,tak bys tam vesele trsala i v respirátoru, seš hakt dementní

Miluna (Út, 23. 2. 2021 - 17:02)

Ale ne,já už na to seru.Už prostě je ten svět na hovno.

Miluna (Út, 23. 2. 2021 - 16:02)

Jo chtěji dát respirátory dětem od 15ti let.Nebude to nic dobrýho tolik hodin v tom dýchat,to ať mi nikdo netvrdí že to je normální tolik hodin mít něco na ksichtě v čem si omezen na dýchání.Víš co vyjde ti to nastejně,buď ti třeba udělá něco Kovid a třeba ne a tohle to samé,může tě to nějak poškodit.Výrobce prý psal že se smí používat bez přestávky max.denně 2h..Já zrovna vim co je to lapat po dechu,mam za sebou těžkej zápal plic z mládí kdy mi léčba pak trvala rok po zápalu a to tu žádnej Kovid nebyl.Plíce mi šli jen na půl a pak se mi špatně okysličoval mozek a omdlévala sem,proto nejspíš ten respirátor teď neudýcham.Sergej má rozjednaný dvě práce,tak čekáme co a jak.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 17:02)

No vidíš. Vyjde to nastejno, tak si nasaď respirátor a mazej do práce.

Miluna (Út, 23. 2. 2021 - 17:02)

No právě,buď vás může rozsekat oboje takže si násobíte zbytečně riziko problémů ze dvouch věcí.A kdyby sem mohla dýchat normálně vzduch tak mam riziko jen z Kovidu.Takže proč se mam bože k tomu dusit v respirázoru když stejně neni zaručený že to nechytnu.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 18:02)

Uklidni se. Pořiđ si jeden šmejdskej z Číny, přes něj se dejchá normálně. A máš to vyřešený. Hlavně pak nechtěj jít do špitálu na kyslík, až to chytneš. Furt tady meleš o sebevraždě, tak se holt udusíš v respirátoru. A dětma se neoháněj, ty jsou to poslední, co tě zajímá.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 18:02)

Už ti to tady bylo mnohokrát vysvětlováno. Dnes na posledy M. Nebudeš dodržovat pravidla, nedostaneš případnou léčbu. To bude možná další krok.

Andrea (Út, 23. 2. 2021 - 13:02)

Milu,ty by jsi se chtěla nakazit?Nakazit svoje děti, rodiče?Psala jsem,jak hodně špatně jsou na tom 2 naši známý,jedná je v um.spanku,doma má malé děti.Nosim respirator 12 hodin v práci, prostě musím.Covid, není výmysl.

Miluna (Út, 23. 2. 2021 - 14:02)

Já nevim Andy jak v tomhle normálně žít.To už se asi nedá.Mam pocit že šanci nemáme.Že buď někoho oddělá teda Kovid a někoho ty nařízení.Buď pojde na Kovid,nebo se zblázní nebo si ublíží každodennim používánim respirátoru.Já ho nejvíc vydržela používat hodinu.Já se prostě po nějaký době dusim.Nevim jak to mam dělat teda v práci při tomhle problemu když od čtvrtka bude povinný.Prostě mi začne být v něm vždy blbě,tak sem asi odepsaná i když mam práci tak už nám neni přáno normálně žít.A nevíš kde se známá nakazila? A nosila respirátor? Jako strašný všechno.Je to prostě nějaký umělý svinstvo vypouštěný na lidi aby nás zničili.

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 14:02)

Takže ty jsi doteď nenosila v tom obchodě roušku?

Miluna (Út, 23. 2. 2021 - 15:02)

Roušku sem nosila a právě i v ní je to těžký 8h,už sem měla co dělat a v respirátoru tak dlouho nevydržim,tak co mam dělat:-(

Návštěvník (Út, 23. 2. 2021 - 15:02)

To co ostatní, nebo ty jsi fakt nějaká bohyně?

Miluna (Út, 23. 2. 2021 - 10:02)

Ale ne M..to já sem teď vytočená že se od čtvrtka mam dusit v respirátoru!!! Celou směnu!!! A děti pak ve školách!!! Co už to je do hajzlu za život!!!!! Proč se vše tak pojebalo!!!! Když už člověk má práci tak takový znepříjemňování života.Ať si to nechaji!!!! Ať si to nosí ty co to chtěji ale my co to nechcem proč nám nedaji pokoj!!!!! V MS cyklu sem uprostřed.A psychoterapie by nepomohla,já těmhle věcem nevěřim a mě teď sere hlavně ten vykurvenej svět,tak to s tim nemá nic společnýho.Ať vrátí život jaký byl a ne tady tohle v takovej sviňárně a ničit zdraví lidi a děti ať se dusí kolik hodin denně a tim si to zdraví právě dokurví.

M. (Út, 23. 2. 2021 - 15:02)

Děti ješte do školy nejdou, tak se uklidni. Navíc nevím, jestli pro ně opatření s respirátorem platí. Až budeš doma, vezmi si igeliťák a dej si ho přes nos a pusu. Ne natěsno. A až budeš lapat po dechu, vzpomeň si, jak skvěle se dýchá přes respirátor. A jak blbě se dýchá těm, co mají zasažený plíce. Nedělej problém z něčeho, co je v tvůj prospěch. Před prací nebo po práci můžeš jít do lesa a tam dýchat kyslík do zásoby. Píšeš jako dítě. Že ať si to nosí ti, co to chtějí. Dobře. Jenomže to by se pak muselo řešit, že kdo vědomě nepoužíval ochranu, neměl by nárok v nemocnici na kyslík a ventilátor. A to by se ti asi nelíbilo se udusit někde na pokoji bez péče. Co Sergej, má práci?

Miluna (Po, 22. 2. 2021 - 20:02)

A to ještě ani moje pizda se mi už nelíbí.Už mi vůbec nevzrušuje a trápí mi to že to nemá cenu už s ní ani se nechat osahávat se mi kvuli ni tak nechce.To je tak jen pro Sergeje na opíchání ale o vše ostatní sem už ošizená ale co s ní dál ani nevim už.Sem nespokojená i takhle sama se sebou no.

M. (Po, 22. 2. 2021 - 22:02)

Jinými slovy, blíží se ti menstruace tak začínáš být otrávená ze všeho a ze všech.

Reklama

Přidat komentář