Reklama

Svádění synem

Václav (Út, 6. 4. 2021 - 17:04)

Když bylo mému synovi sedmnáct vyšel jednou z koupelny bez ručniku a stálo mu péro. Nemohl jsem od něj odtrhnout oči. Velkej a suprově napruženej. Musel jsem mu ho pochválit . Řekl jsem mu že má super nádobíčko. Jen se zasmal a řekl že to ví. Odešel do svého pokoje a já na záchod si ulevit.

Jarda (Út, 6. 4. 2021 - 10:04)

Musím se přiznat k zasunul do mamky... je to strašná představa strkat ho do své mami ale na druhou stranu mi to dělalo dobře. Cítil sem se jako chlap. Máma nebrala prášky a nechala mě ji sukat bez kondomu. Jenže já do ní strikal i 3x za pět minut. Domů přišla stim že sem jí oplodnil a musí jít na potrat. Dokonce přinesla prášky. Takže já sem v 16 letech oplodnil moji 43 letou mámu. Děláme to do dnes ale už má prášky.

Deda (St, 17. 3. 2021 - 18:03)

Já jsem měl naposledy sex někdy v šedesáti letech a už mě to i když se mě občas postavý neláká.

Erik (St, 17. 3. 2021 - 22:03)

A syn nesvádí a nesvádí. Máš to blbý.

Návštěvník (So, 27. 2. 2021 - 07:02)

Jsou to tady jen samé sexuální fantazie.

Martin (Út, 23. 2. 2021 - 17:02)

Jak na to? Chtěl bych svést starší ženu 48 let, je to matky bývalá kamarádka ale já k ní chodím dost často na pokec a docela si spolu rozumíme.

Abe (St, 24. 2. 2021 - 00:02)

Buď upřímný. To zkušená žena ocení ze všeho nejvíce. Pak to nech na ní. Většinou to dobře dopadne. Tedy pro tebe, ale i pro ni. Nadarmo se s tebou nestýká.

Návštěvník (So, 20. 2. 2021 - 17:02)

Za vším je nezřízený chtíč. Jednou jsem ten tlak nevydržel, vytáhl z tepláků tvrdý péro a honil. Byl jsem z toho tak vzrušený že jsem se téměř hned vystříkal na její nohy a župan, pak jsem odešel. Později jsme se na něčem dohodli a já si časem uvědomil že se žena nechá získat i jiným způsobem.

Návštěvník (Pá, 12. 2. 2021 - 09:02)

Matka mě nachytala jak si ho mastím v koupelně s její podprsenkou, kalhotkami a silonkami, sice rychle zavřela dveře ale viděla vše a pro mě to byl trapas jako kráva. Nakonec to dopadlo tak že to bylo z její strany bez jakéhokoliv komentáře za což jsem byl tehdy velmi rád. Jen tedy když jsem ji potom občas vídal ve spodním prádle nebo tričku a kalhotkách tak se na mě vždycky tak divně pousmála.

Návštěvník (Po, 15. 2. 2021 - 01:02)

Nemohla ti ani naznačit, že ji tvůj ocas zajímá z pohledu ženy...jen ona věděla co hezkého bys jí mohl způsobit kdyby...

Návštěvník (Po, 15. 2. 2021 - 12:02)

Nevím, ale stále jen s ?

Návštěvník (Po, 15. 2. 2021 - 01:02)

Nemohla ti ani naznačit, že ji tvůj ocas zajímá z pohledu ženy...jen ona věděla co hezkého bys jí mohl způsobit kdyby...

Návštěvník (Po, 15. 2. 2021 - 01:02)

Nemohla ti ani naznačit, že ji tvůj ocas zajímá z pohledu ženy...jen ona věděla co hezkého bys jí mohl způsobit kdyby...

. (Ne, 14. 2. 2021 - 14:02)

Kolik vám je

Návštěvník (Po, 15. 2. 2021 - 12:02)

Devatenáct let

Honič (Čt, 11. 2. 2021 - 23:02)

Mě když přistihla máma, nechala mne v klidu dostříkat, pak si ke mě sedla a řekla, že ví že si to dělám často, ale abych se měl na pozoru, protože někteří lidé jsou zlí a nechce abych kvůli své vášni měl problémy. Mám hodnou mámu.

? (Pá, 5. 2. 2021 - 12:02)

Nedávno ráno jsem si jako už nesčetněkrát v posteli pohrával s mojí ztopořenou kládou, mámino kalhotkami a podprsenkou které jsem vyhrabal z koše na prádlo. Jen tak jsem si to moje ztopořené péro různě napínal do stran, mlaskal si s ním o pupík, občas si ho pohonil a laskal se u toho s mamči spodním prádlem. Měl jsem za to že moje mami je už dávno v práci, tak jsem se ani neměl moc na pozoru a začal jsem si tu mojí nadrženou kládu obtočenou mamči kalhotkami pěkně v klidu honit. Pod přivřenými víčky jsem si představoval jak se hezky s mamkou milujeme a nádherně jsem se u toho jako vždy vystříkal. Když jsem se ale z toho snění a blaženého orgasmu probral tak jsem zaregistroval matku v županu u pootevřených dveří do mého pokoje jak zrovna mizí do pryč. Hned mi bylo jasné že všechno viděla a nebylo mi tedy v tom okamžiku zrovna moc do smíchu, ale už se s tím nedalo nic dělat. Dopadlo to tak že se nedělo a zatím neděje vůbec nic. Mamča dělá že nic neviděla a já dělám že nevím o tom že mě u toho viděla. Dnes bych byl ale už možná raději kdyby mi mamča vynadala a řekla něco k tomu hned protože mám pořád stres z toho kdy to na mě nečekaně vybalí.

Syn (Po, 15. 3. 2021 - 20:03)

Neboj se nevybali protože by už ti to řekla to mi věř. Na mě takhle máma koukala v koupelně a myslela si že ji nevidím. Byl sem v tom nejlepším tak sem pokracoval do konce a ona otevřela vyšla s prsama venku a šla k vaně a slikala se úplně. Vlezla nademe a řekla ze mi pomůže. Roztahla si ji a zasunula jen po zalud pomalinku vyjíždělia a zajizdela. Trvalo to chvilku a naplnil sem jí. Uniká se a řekla mi řekni si pokud chceš ale jen takhle

Boy (Čt, 11. 2. 2021 - 08:02)

Stalo se mi něco podobného ale hned jsem dostal tak trochu na budku a musel jsem vysvětlovat. Tak jsem všelijak mlžil až nakonec sama řekla nech toho vím co se s tebou děje a teď vypadni. Od té doby v poho ale přijde mi že už ne tak jako před tím.

Abe (Út, 19. 1. 2021 - 00:01)

Dámy děláte to správně. Moje matka to sice dělala jinak, přísněji až krutě, ale protože nechtěla incest jako vy, nutila mne k časté onanii pod jejím dozorem. Také jí to vzrušovalo a tak se svlékala a masturbovala se mnou. Vzpomínám na to se smíšenými pocity, ale časem to zlé vyprchá a dnes jsem jí za ta potěšení vděčný. Naposledy jsme se spustili při jejích šedesátinách. Když odešli hosté, zeptala se jestli se pořád honím. Když jsem řekl, že hodně, chtěla to vidět. Svlékla se do naha a přidala se jako za mlada. Trvalo to hodně dlouho a já mocně stříkal několikrát. Řekla, že to byl její nejhezčí dárek. Přitom mne vlastně celý život nenáviděla a moc mi ubližovala.

Reklama

Přidat komentář