Reklama

Kluci a nahota doma

Steve (So, 5. 6. 2021 - 11:06)

No vidíš ... Já si taky vše dělám po svým jak chci, tak mne respektuj ... ;-) nějak se ti to ale nedaří.

Návštěvník (So, 5. 6. 2021 - 21:06)

Jsi opravdu vůl, dělej si co chceš, ale respektuj taky druhé, když žádáš aby respektovali tebe. Jsi opravdu chudáček ubrečenej. Už se těším jak se něco na tebe provalí, měl by jsi se nad sebou alespoň zamyslet.

Steve (Út, 8. 6. 2021 - 02:06)

Co by se mělo na mne provalovat? :-) Leda tak když si tu někdo vymyslí honem nějakou pohádku ... Já žiju slušně jak se sluší a patří, žádnej dobytek. Nebrečím, mám svoji hrdost a taky čisté svědomí ... Přeber si to jak chceš, je to prostě tak.

Abe (Út, 27. 4. 2021 - 00:04)

A ty to poznáš a soudit můžeš? Nebo si to jen ad libitum, dle vlastního uvážení rozhoduješ?

? (So, 24. 4. 2021 - 10:04)

Chceš mi dovolit zasunout nebo pouze masturbace ?

Návštěvník (So, 24. 4. 2021 - 10:04)

Trefa, 100 bodů. Ale zase si někdo rád počte a pěkně u toho pohoní a je spokojen. Neber jim tu radost.

Vlaďka (So, 17. 4. 2021 - 08:04)

Tak v létě chodím nahá po bytě i někdy vyjdu na balkon a ten máme od hlavní cesty sednu si tam a zakouřím ať se podívá kdo chce. Vždyť když je horko tak co budu se pařit a na zahradě se koupeme v bazénu všichni nahatí.

Julča (Ne, 21. 3. 2021 - 13:03)

Pro Stíva. Brácha si už ho asi honil už před tím než vytekl do trenek To už taky zkoušel jako každý kluk. Ale překvapilo ho to když mu to samo vyteklo. A na rady mamky určitě dal protože jsem ho viděla ve sprše jak si ho při sprchování mastí i výstřik měl krásný a hodně , hned to rychle smýval z obkladaček které obhodil. A pták na jeho věk taky jako dospělák, kdyby to nebyl bratr , tak bych si dala říct ale ve třinácti ho nechám být.

Steve (Út, 16. 3. 2021 - 01:03)

Proč?

Julča (Po, 15. 3. 2021 - 22:03)

Bráchovi bylo třináct a mi sedmnáct Když ráno přišel do koupelny a svlíknul slipy a hup do sprchy čuměla jsem jak blbá co se s ním děje že se ráno sprchuje. Šla jsem po něm do koupelny a vidím slipy v koši a celé mokré. Po škole jsem byla dříve doma a tak jsem se šla podívat na prostěradlo a tam mapa od semínka. Odpoledne jsem to řekla mamce ať mu to nějak vysvětlí . Tak to i dopadlo mamka byla znala věcí v pohodičce si povykládali až jsem čuměla že to tak vzal . Od té doby už žádné poluce neměl , pravidelně si ho honil až to někdy přeháněl. Od patnácti měl holku tak pak už to bylo úplně ok.

Návštěvník (Út, 16. 3. 2021 - 00:03)

Bratr byl ve 13 nějakej opožděnej :))))

Anonym (Út, 23. 2. 2021 - 22:02)

Co se mi to tady napsalo.No jo,"chytrý" telefon.

Anonym (Út, 23. 2. 2021 - 12:02)

*on

Anonym (Út, 23. 2. 2021 - 12:02)

Rada jak tady někdo psal že ho doučovala učitelka a in byl před ní nahej,to je super.

Vašek (Ne, 21. 2. 2021 - 16:02)

Jsem jedinej, komu chybí pokračování od Jany?

darek (Ne, 21. 2. 2021 - 17:02)

Asi jo :-). Dokud málem ojela při zaučování bratra, bylo to zajímavé, jakmile prstila ve sprše přítele, už to nemělo šťávu a popis masturbanta v 10 před matkou je už vážně taháním příběhů z paty.

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 18:02)

Ten pederast už ti měl zabalit na začátku. Bylo směsný, jak přesvědčoval ženy, že je žena.

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 18:02)

Hlavně to nepsala holka. To psal starý chlap. Holky se takhle nevyjadřujou.

Jana (Ne, 14. 2. 2021 - 23:02)

Dokončím tu historku s bráchou. Druhý den, když byli doma sami, se zeptal, jestli už jí to může ukázat. Byli v kuchyni a on si sedl v trenkách na židli. Mamka řekla, že určitě budou potřebovat kapesníček, a utrhla papírovou utěrku. Tak ukaž, jak to děláš, a sedla si na židli proti němu. Máma mi moc podrobností neřekla, ale doplnil mi je později on. Myslím, že budeš vědět, kdy to přijde. Řekneš mi? Jo. Tak se na to podíváme. Vyndal ho a dělal to jako každý kluk, druhou si odtahoval gumu od trenek. Řekla mu, aby si dal trenky dolů, aby si je nezamazal. Nadzvedl se a stáhnul si je ke kotníkům. Pak si zase sedl, dal nohy víc od sebe ona pod něj zasunula tu velkou papírovou utěrku. Za chvíli řekl, řekl že už to bude. Pak se zastavil a na utěrku vytekla malá loužička. Utřel si ho a máma mu řekla, že je to normální a že to tak mají všichni kluci. Že to má vždycky normálně utřít do papírového kapesníčku a vyhodit to. Taky řekla, že holky to mají horší, Janičce zase teče krev. O tom už slyšel. Tak mu to vysvětlila, že holky mají vajíčka a kluci semínka. A když jsou ještě moc mladí, že se nemůžou starat o děti, tak holkám z těla odejde to vajíčko s krví a kluci zase musí dělat tohle, aby se toho semínka zbavili. Kdybys to nedělal, mohlo by to vytéct samo do postele a někdo by si mohl myslet, že se ještě počuráváš. Až budeš větší, bude to i stříkat, tak to koukej pěkně zachytit do papíru. Chtěl bys být radši holka, aby ti tekla krev? Nechtěl. Takže to pěkně dělej, není to žádná nemoc. Ale nemusí tě při tom nikdo vidět, třeba na záchodě. Janička ti taky neukazuje, jak jí teče krev. No a od té doby, když byl někdo doma, tak to dělal bezstarostně na záchodě. Já jsem se o tom dozvěděla tak, že mi o samotě řekla, že už si to dělá, že si toho nemám všímat. Byla jsem koza zvědavá, tak jsem z ní vytáhla i pár podrobností, jak to začalo jako nemoc a skončilo sexuální výchovou. A příště můžu napsat, jak mi o tom vypravoval později on.

Silva (Ne, 14. 2. 2021 - 12:02)

Můj bratr měl 12 let a mi bylo 17 tak už jsem věděla co se děje když přišel s tím že se mu v noci asi něco stalo že měl ráno polepené slipy a uplně přischlou předkožku. Máma mi to říkala a uvažovali jsme jak mu to říct. Vůbec nic nevýmyšlela a řekla mu to natvrdo že se z něho stává muž a to že mu vyteče semeno je jen dočasné že to časem přestane.

Reklama

Přidat komentář