Reklama

Je orální sex nevěra ?

Lucka (So, 24. 7. 2021 - 19:07)

Dva kluci jsou fajn pro mě, dvě holky pro toho mého a tak jsem vše nahrála tak, že k příteli jsem ještě svedla jeho kamaráda a tím pádem mám dva na zásun a s mojí kamarádkou ještě z puberty, se kterou se od 13 rády pomilujeme, tak dáme zabrat příteli a taky jeho kamarádovi. Prostě jsme taková šťastná čtyřka. A kouření jako nevěru neuznávám, to je pro muže potěšení, stejně tak, jako když mě vylíže. A pokud potřebuji něčeho dosáhnout a ten druhý souhlasí, tak všemu pomůže sex, takže nevěra je nesmysl a v pohodě využiji to co mám k lepšímu řešení problémů. Přítel o tom ví a problém s tím nemá.

Honza (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Mě nejvíc rajcovalo vyměňování holek v grupáči, uděláš se do holky, a pak chvíli mazlení, a když se udělají ti vedle tebe, tak se prohodíte. Nejlepší když jsme tohle dělali celý víkend na chatě.

Dan (Čt, 25. 2. 2021 - 19:02)

Hrozně mě rajcuje, když se kamarád udělá do mojí holky a pak se prohodíme a zasunu do ní s krásným pocitem, že je plná semene od kamaráda. To mi stojí jak tyč a nádherně se do ní udělám i já. A holky se hodně vydovádí a víc se předvádí která je lepší a co dovede. A nádherné je pro nás, když se obě mazlí spolu. Občas přibereme i mého mladšího bráchu, jen ať se zaučí a holky jsou rády a hezky si s ním pohrají a on je za to naplní svým mladým semenem. Je na něm vidět, jak je z nich úplně hotový a nadšený a občas k němu některá vleze i do postele a přespí s ním do rána, kdy si dají další číslo a já většinou pokračuju a doplním. Nám je kolem 19 a jemu 16, takže se to holkám líbí.

Eva (So, 27. 2. 2021 - 11:02)

Já mám dva kluky a taky jdou do mě po sobě a líbí se jim to moc a nej, je prý, když jdou další kolo a ty zvuky, když přiráží do naplněné pipinky jsou zajímavé a vzrušují je.

Honza (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

A ten pár na sebe nežárlil? ono je někdy sexy pozorovat partnerku jak to dělá s někým jiným, ona se pak i víc předvádí, aby se mnou laškovala. Mě to vždycky ještě více vzrušilo. Když jsem viděl jak si to moje užívá s někým jiným, tak jsem ji pozoroval jak řádí, a rychle jsem se pak i udělal do holky co jsem s ní měl sex. Hodně rádi jsem před sebou dělali koníčka nebo kotvu, aby druhý viděl toho svého partnera při souloži. Hráli jsme i různé hry. Bylo to super.

Dan (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Miluju čtyřku. S kámošem a s našima holkama si to rádi rozdáváme a prohazujeme si je. Je hezké sledovat moji holku, jak si to rozdává s kamarádem, zatím co já šukám tu jeho. Holky si normálně vyměňujeme a jeden den jdu se svojí a druhý den s tou co má kamarád, někdy je výměna i na celý týden. Je to hodně zábavné a rajcovní.

Honza (St, 24. 2. 2021 - 18:02)

To zní skvěle, kolik vás bylo?

Ilona (Čt, 25. 2. 2021 - 17:02)

Tak moc zase ne, 9 kluků i s tím mým a 6 holek i se mnou. Jen taková malá oslavička, ale moc hezká a příjemná. Zábava naprosto volná a kdo chtěl s kým, tak mohl, odmítnutí bylo zakázáno, jinak by se vše zvrhlo v závist a hádky s výčitkami. Žádné omezování na to, kdo s kým chodí, když ti to vadí, tak jdi domů. Šel jen jeden pár, ostatní šli do toho bez zábran a spokojenost.

Ilona (Út, 23. 2. 2021 - 19:02)

Při mých 18 narozkách jsem vykouřila každého kluka až do konce a semeno pěkně spolykala a vylízala všem holkám. Kdo zůstal po půlnoci, ten mohl zasunout a vystříkat se do mě, ostatní holky nezůstaly pozadu a nechaly si ji také naplnit. Parádní oslava, všichni byli spokojeni, ráda ji zopakuji až mi bude 19.

I.V. (Ne, 21. 2. 2021 - 14:02)

Copak orál, ale už i francouzák někteří magoři považují za nevěru. To bych snad už nic nesměla.

Jana (Ne, 21. 2. 2021 - 16:02)

Užívej si jak chceš a nekoukej na předpisy.

ytong (Út, 16. 2. 2021 - 04:02)

Pokud ho budeš hulit koňovi,mohla by se klisna nasrat !

Návštěvník (Po, 15. 2. 2021 - 22:02)

každá, která ho vykouří je dobrá žena, ne jako ty bestie, kterým jde jenom přes sex. styk o dítě a následně o výživné a majetek jejich oběti.

Jana (Út, 16. 2. 2021 - 10:02)

Kouření je pro radost zábavu a hlavně potěšení. Nedělejte z kouření drama a nevěru. A ano, některé ženy jsou bohužel majetnické.

Pavel O. (Ne, 24. 1. 2021 - 15:01)

Co je tohle na nesmysl, jaká nevěra? Jak by jsme asi potom mohli hrát všechny ty hry? Ty jsou všechny teda o nevěře. Jak teď nechodíme do školy, tak jsme na naší chatě na horách. Je nás 7, já, dva kámoši a 4 holky. Oblečení chodíme jen ven a občas přes sebe něco hodíme při výuce. A jinak holky, to je mazec, ty mají nápady, že někdy jen koukáme. Orál je jenom krásná nevinná hra. Už delší dobu si nás střídají, aby nebyla nuda být stále s tím svým. Chodíme spolu dál, to jo, ale na jedno číslo se holky prohodí, nebo na schůzku přijde jiná. Tady na chatě, jak jsme na kupě jde ale vše stranou a na nic se nekouká, kdo kdy s kým. A která holka ke komu vleze do postele první, tak tam zůstává a ta co je navíc se k někomu přidá. Zase tady tolik postelí nemáme a tak se musíme zmáčknou k sobě. To, že to holky dělají spolu je normální, ale horší bylo, že to samé chtěly po nás, museli jsme si to dělat do zadku a kouřit se. Prý, když to dělají ony, tak proč by jsme nemohli i mi a že to chtějí vidět, jako se díváme mi na ně. Nebyl ani tak problém ho strčit do análu, holkám to děláme taky, ale překonání toho bloku, že je ten druhý taky kluk bylo hrozné. Kouření byl taky děs a rozhodně stačilo a dali jsme jim to jasně najevo. Ale jinak si skvěle užíváme už od začátku roku a snad nám ty radovánky nezkazí návratem do školy.

Radek (Ne, 13. 12. 2020 - 17:12)

Dnes jsem byl sám doma a tak za mnou přišla moje holka s dvěma kamarádkami. Šly se projít a tak se stavily, když šly kolem. Nakonec zůstaly celé odpoledne, před chvílí odešly. Jedna z holek dostala nápad, že by mě ho vykouřili a já je potom vylízal, nakonec jsem do všech zasunul. Takže asi nevěra ne, protože se moje holka také účastnila a nic neměla proti kamarádkám. Bylo to poprvé a doufám že ne naposledy takové příjemné vydovádění se. Tu svoji holku jsem ani nepoznával, udělala mi obrovskou radost.

Pavla (Čt, 3. 12. 2020 - 15:12)

Mě se vždycky strasně líbilo jak jsme po sexu všichni spali na jedné hromadě. Úplně vysíleni a propleteni.

Eva (Čt, 3. 12. 2020 - 14:12)

Tak moc vás je? Mě stačí dva najednou a jsem spokojená.

Jana (Čt, 3. 12. 2020 - 15:12)

ten nádherný pocit, když se jich do tebe hned za sebou všech šest udělá a když se postavíš, jak semeno hezky teče po stehnech až dolů na zem a kape z tebe. Nebo jsem na sebe rychle natáhla džíny a jak se pěkně zvětšuje flek a vsakuje to do nich. Někteří kluci mají rádi, když si na sebe vezmu džíny s dírou a koukají, jak to po nich potom teče. Proč jim neudělat radost, když se jim tohle líbí. Tak nápady mají různé, ale zase se všichni rádi zúčastní. Jeden z nich miluje, když mám na sobě bundičku s kapucí s kožíškem, nebo klasického bombera a může mi ty bundy postříkat. Kluci se nám nějak vyvíjí a začínají preferovat různé fetiše pro větší vzrušení a potěšení. U holek zatím žádný takový vývoj nevidím, ale rády pro ně uděláme co chtějí, přispěje to ke zpestření sexuálních hrátek.

Jana (Čt, 3. 12. 2020 - 15:12)

Nevíš o co přicházíš :-))

Reklama

Přidat komentář