Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Dobrý den,
v náplastech máme na trhu dva druhy opiátu. BUPRENORFIN a FENTANYL. Transtec 35, 52,5,70 a např Durogesic 12, 25,50,100.. jak vidíte, jsou rozdílné síly náplastí. Mohli návyšit dávku. Jiná situace by byla, kdyby maminka užívala kupříkladu BURENORFIN, ten Transtec třeba a převedli ji neuvažlive na vyšší než ekvivaletní dávku FENTANYLU, např toho Durogesicu. Buprenorfin je parciální agonista. COž znamená mimo jiné neobvyklou bezpečnost oproti ostatním opioidum v případe predávkování.. utlum dechu je mnohem méně výrazny, utlum, i psychiatrické než.učinky jsou mírnější. Kdybyste zvyšovala dávku, prijde chvíle, od které už se učinky léku nebudou prohlubovat. Říká se tomu efekt stropu. Aktivuje receptor částečňe. Analgeticky je SROVNATELNY teoreticky s FENTANYLEM - ten je ale plným agonistou a se zvyšující se dávkou rostou tlumcí učinky na všech urovních. Prakticky by šlo o převedení na silnější opiát. A ta spavost by tomu odpovídala. Nepanikařte, lékař dávku muže snížit, a mel by, neb výrazný utlum spojený s užitím nového opiátu značí užití vyšší dávky. Obecne spavost odezní během několika dní, telo se umí rychle přizpůsobit :-)
14. Listopad 2019 - 22:28
pavelelek (anonym)
Napište mi na mail pavelelek.post@seznam.cz ,buprenorfin naplast mam.
21. Únor 2020 - 23:59
Jana (anonym)
Dobry den, mam doma z pozustalosti Buprenorfinove naplasti. Rada je nekomu potrebnemu prodam a na cene se dohodneme.
kontakt: lecivasamolepka@seznam.cz
Jen seriozni lide, dekuji Jana
Užívám fentanyl a ani ten nepomáhá beru plno léků na bolest která trvá a trvá od 13let mám problémy z páteří teď mám vyhřezlé plotýnky přímo do míchy a utlačuje nervy mám magnetoterapii magnetický pás a bolesti jsou už k nevydrželi
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář