Reklama

Manželovi se líbím v punčocháčích

Clark (Út, 22. 12. 2020 - 13:12)

Punčocháče mě nelákají ale punčochy, podvazky a případně pěkné prádlo, mě nastartují vždy zcela spolehlivě. Preferuji bílou barvu. Žena která by přišla rovnou nahá, mě moc nevzrušuje. Nejhezčí nahota je ta, která je decentně zakrytá a teprve při předehře jí to pomalu, postupně svlékám.

nylonick (St, 16. 12. 2020 - 11:12)

málo žen ví že silonky umí zařídit docela super orgasmus .o)) mě k to mu kdysi přivedla moje první holka, přišla na to náhodou už někdy na základce, přišla prý ze školy měla sukni a silonky a byla trochu nadržkaná a jak se hladila tak ji ty kalhotky ujely na stranu a když to ucítila jen přes silonky tak nechápala a už nemohla přestat pak už si ani kalhotky nebrala a večer šupla pod peřinu jen v silonkách a oddávala se slasti.o))

Týna (Po, 21. 12. 2020 - 11:12)

Ono silonky nošené na holo umějí být v tomto pěkný prevít. Hlavně ten středový šev, když se dostane na citlivé místa, tak i při menších pohybech docela hodně dráždí a vzrušuje. A když je to celý den… Zkrátka, už se mi to párkrát stalo a byla jsem z toho dost vzrušená, nemluvě o promočených punčocháčích v rozkroku.

Nylonick (St, 27. 1. 2021 - 15:01)

No tak ty jsi jedna z mála co objevily tajemství jemňoučkého potěšení :D

Sandra (So, 19. 12. 2020 - 21:12)

Souhlasím a už jsem nadržená a udělám se stejně

nylonick (Po, 21. 12. 2020 - 10:12)

napiš [email protected] pokecáme .o)

Marcela (St, 9. 12. 2020 - 09:12)

Manzelovy se liby kdyz mam na sobe silonky i pri sexu.Koupila jsem si s otvorem dole,tak ze je nemusi stahovay a muze rovnou do me vniknout.

Návštěvník (So, 5. 12. 2020 - 01:12)

Tiež som rybár a chcel by som kamošku na ryby ktorá by nosila stále silonky je to proste super

Lucie (Po, 23. 11. 2020 - 18:11)

Teda punčocháče v létě dobrovolně?..to bych nedala.U nás je to spíš obráceně,manžel má rád nohy bosky.

Týna (St, 25. 11. 2020 - 13:11)

Tak to máš štěstí, jen doufám, že v zimě ti nohy nemrznou. :-) Ale i v létě se dá na silonky v pohodě zvyknout. Nejsem sama co je nosí. Ségra dělá v bance a tam mají nošení silonek nařízeno celoročně. A to není to nejhorší. Taky mám známou, co dělala v hotelu v Egyptě a musela absolvovat 12hodinové směny v 40 stupňových vedrech navlečena v punčocháčích, lodičkách a slušivém kostýmku. Když nastoupila prvý den do práce, tak si myslela, že to vydrží tak dvě hodiny. Nakonec tam byla čtyři roky.

Monty (Út, 1. 12. 2020 - 07:12)

V jakych situacich jste musela mit na sobe silonky a pripadala jste si divne? Myslim si, ze silonky se daji nosit opravdu neustale, pri jakekoliv cinnosti.

Týna (St, 2. 12. 2020 - 10:12)

Myslíte? Tak jenom pár příkladů, letní grilování u bazénu jsem absolvovala v šortkách a tělových punčocháčích. Snídaně nebo večeře na letní dovolené v hotelu v Turecku, 35 stupňů, já v každý den v šatech nebo sukni a v punčocháčích. Jedno celé dopoledne na pláži v Tunisku jsem strávila v plavkách a pod nimi punčocháče, šíleně trapné. Pravidelně hraji tenis nebo badminton v krátké sportovní sukni a silonkách. Výlety nebo procházky na letních dovolených obyčejně absolvuji taky v punčocháčích.

Monty (Čt, 3. 12. 2020 - 07:12)

Skoro se mi tomu nechce verit, to by chtelo fotku. Ale to vsechno jen na manzelovo prani? Dostanete pak nejakou odmenu? :) Tenis v silonkach je jako v leginach, takze bez problemu, ale koupani v silonkach ve slane vode uz musi byt neprijemne. Mel nekdo z okoli poznamky na vase silonky, ze vam bylo trapne?

Návštěvník (Po, 7. 12. 2020 - 09:12)

Jo dělám to povětšinou protože se mu to líbí. Ale možná v 80 procentech případů bych je měla stejně na sobě. A ne, nedostávám odměnu, nejsem pejsek, Dělám to, protože se mu to líbí a on taky samozřejmě dělá některé věci jenom proto, že to chci já. Ale ve vztahu dvou lidí to považuji za normální.
V těch silonkách jsem se nekoupala (zatím), jenom ležela na pláži. A co se týká nějakých poznámek, od cizích lidí určitě ne, nevzpomínám si. Muži se možná někdy ohlédnou, a to je asi vše. A to asi jenom já mám pocit, že někdy na mě trochu čumí. Ale dá se s tím žít. Trochu jiné je to v práci, nebo od kamarádek. Ale žádné trapnosti, jenom něco jako Není ti v tom horko? Já bych teď v punčocháčích nevydržela nebo Ty máš dnes silonky, nevěřím a podobně.

Dave (So, 30. 1. 2021 - 07:01)

Zkousela jste nekdy leginy a pod ne silonky? Moje pritelkyne to takhle nosi celou zimu. Ja bych byl radsi kdyby mela jen ty silonky, ale i takhle je to docela sexy. Horsi je, ze ona to takhle dela i pri zimnich sportech a aby ji bylo teplo, tak pridava vrstvy. Treba na kolo ma dvoje silonky a na nich leginy. Na lyze nebo bezky si vezme i troje. A pak se pta: Nemam v tom moc velkej zadek? To si piste, ze ma, jak kdyby pribrala 10 kilo... Ale je takhle spokojena, nechci ji v tom branit. Silonky mam take rad, ale ona asi jeste radsi :)

Mirek (Pá, 23. 4. 2021 - 11:04)

Zprvu jsem si myslel, že nošení více páru silonek u žen je blbost. No moje švagrová nosí silonky kromě dvou nebo tří letních měsíců po celý rok. A to nosí jenom kalhoty, žádné sukně nebo šaty. Věděl jsem to už dávněji, protože jí často leze zpod kalhot ten vrchní elastický pás punčocháčů. No až nedávno jsem nabral odvahu a zeptal se jí na to. Byla celkem sdílná a přiznala, že silonky nosí pod kalhotami téměř stále. Jeden důvod je, že jí je často chladno a další, že si myslí, že silonky jí zpevňují postavu. No a taky mi řekla, že celou zimu nosí pod kalhotami silonky dvoje. Takže to nemusí být u žen také neobvyklé.

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 17:05)

To jí musej nelidsky smrdět nohy

Týna (Ne, 31. 1. 2021 - 12:01)

Jo silonky, pod legíny nosím často. Ale nenosím legíny jako další vrstvu prádla, spíš jako kalhoty. A dvoje silonky teď v zimě taky nosím. Mám to radši jako nějaké bavlněné punčocháče, hlavně když mám sukni nebo šaty. A je to i praktické, když mi je v práci moc horko, tak si jedny sundám a na cestu domů si je zase navléknu. A doufám, že v nich velký zadek snad nemám :-) Ale troje jsem na sobě ještě neměla.

Peter (Ne, 31. 1. 2021 - 12:01)

Nepredala alebo aj nepredávala by ste mi pravidelne?

Monty (St, 9. 12. 2020 - 06:12)

Jake silonky nosite nejcajsteji? Predpokladam podle prani manzela :) A jak to delate ted v zime? Neni vam jen v silonkach zima?

Reklama

Přidat komentář