Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

pavel (So, 6. 2. 2021 - 11:02)

Ahoj Kiki , zajímavé , já to dělám stejně jako ty , večer do plenek a ráno něco málo přidám .

Kikina (So, 6. 2. 2021 - 11:02)

Já vím však seš tu stejně dlouho jako já a pamatuju se že jsi byl první člověk který tu na mě reagoval. Líbí se mi že si pořád jedeš a píšeš to svoje.

Evka (Čt, 4. 2. 2021 - 10:02)

Ahoj poradí mi někdo jak do plenek a počuravaní? jak začít? poradit, zkušenosti?

Radek s plenkou (Čt, 4. 2. 2021 - 18:02)

Ahoj co bys potřebovala? Napiš na [email protected] tohle moc nečtu

LEILAWET1 (Út, 2. 2. 2021 - 14:02)

já se pochcala dneska ráno a do jeansek ,páč se mi chtělo už hodně ... kdyby někdo nevěřil,že jsem to já at není debil a napíše mi na pornhubu na učet odpovím https://cz.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph601930658f435

Pulec (Po, 1. 2. 2021 - 17:02)

Já sem tam když se chci počůrat tak si sednu s trenkama na WC a pouštim to přez ně

Anonym (St, 27. 1. 2021 - 09:01)

Nesmíš se toho bát, plínek si nikdo nevšimne. Běžně jsem ji měl např. Spavání pod stanem, vylezl jjsem ven jen v tenkých kalhotách a plínka šla při chůzi slyšet. Je to docela i příjemný pocit, že si někdo myslí, co máte na sobě. Beru to jako spodní prádlo, co si musím časteji vyměnit a jsou dny, kdy jsem na záchod vůbec nešel. Fóliové plenky id slip jsou na to ideální,jen víc šustí. Takové ranní studené probuzení ve spacáku, kdy se vám nechce ven. Stačilo mírně roztáhnout nohy a bylo opět teplíčko,pak sprcha, přebalení a hurá na snídnani, akorát někdy po snídani byla opět nutná sprcha a čistá plínka. A tak jsem to praktikoval čtyři noci.

Kubík (Út, 26. 1. 2021 - 22:01)

Ahoj, jsem obyčejný patnácti letý kluk, na kterého letí kluci i holky. Doma nosím plenky a čůrám do nich. Ale láká mě vzít si je na sebe, když půjdu s někým ven. Jenom se bojím toho, co by se stalo, kdyby si toho někdo všimnul.

Pulec (Čt, 28. 1. 2021 - 10:01)

a co jestly chceš tak napiš [email protected] a poradím a muže napsat každy

Anonym (Út, 26. 1. 2021 - 09:01)

Jednou jak jsem spal v hotelu na horách jsem si zašel do hospůdky na pivo. Plenku jsem měl u sebe a chtěl se zabalit na cestu zpátky. V hospůdce jsem se seznámil s místním starším pánem. Slovo dalo slovo a bylo čas jít. Na wc jsem si nasadil plenku, igelitové kalhotky a vypil zaječicu. Pán mi řekl, že máme kus stejné cesty, což mě vyděsilo, ale i vzrušilo. Měl jsem na sobě oteplovačky, nešlo nic poznat. Přibližn3 v půli cesty jsem řekl, že si odskočím a zmizel za strom,jakože dělám potřebu a přitom kadil do kalhot. Za pár minut přišla druha vlna a tu jsem začal pomalu pouštět do plenky. Mluvili jsme a ja kadil. Posléze jsme se rozloučili a třetí vlna přišla na recepci. Jen jsem koukal na paní průjem bublal do plenky. Po hygiene jsem si na noc ještě vzal plínku a k ránu ještě pokadil.

Anonym (Út, 26. 1. 2021 - 09:01)

Ahoj všichni, zkuste někdy minerální vodu zaječice, pořádne se zabalit a vyrazit ven pěkně na procházku. Už po dvou kilometrech to na mě přišlo. Snažil jsem se to udržet, ale už jsem jen cítil rozšiřující se teplo. Do deseti minut druha vlna. Byl jsem zřízený jak batole, ale skvělý pocit bezmoci.

Anežka (Ne, 24. 1. 2021 - 13:01)

Ahoj, ta zkouška byl online test, bez kamery, bez mikrofonu, prostě jsme dostali zadání a možnosti, případně jsme to měli psát na papír a pak jim to poslat, takže jestli se během zkoušky pokakám nebo počůrám je úplně jedno. A zvládla jsem to v sedě, neříkám, že to šlo samo, musela jsem zatlačit. Pokakaná noc mě moc neláká, jako jestli se mi někdy večer bude chtít, tak to možná zkusím jakože vydržet a prostě v noci, jestli se vzbudím tak to zkusím pustit, ale abych šla spát už v pokaděné plínce mě vůbec nebere. Když se pokakám, tak to teda jdu "vyklopit" na záchod, ale používat ho jenom na úklid mi nepřijde jako porušování pravidel :D no a k tomu bezplenkovému dnu, měla jsem prostě chuť na něco zvláštního, spíš mi šlo o to, vyzkoušet zase jaké to je nosit normálně kalhotky místo plenky a lákalo mě být úplně počůraná, prostě mít úplně mokré nohavice. Počůrala jsem se do legín, do džínů, do tepláků a to pokakání nebylo plánované. Původně jsem chtěla jít slušně na záchod, ale tam jsem si řekla, že to přece nevzdám, a že tu challenge dodržím, takže jsem zase odešla a pokakala se normálně v kalhotkách a legínách. A docela se mi to líbilo. Já to první pokakání odkládala, protože jsem se na to těšila a nechtěla jsem si ty "první" zážitky vyčerpat rychle. Den bez plenky si asi zase někdy zopakuju, ale ne moc často, je s tím práce. Všechno počůrané vyprat v ruce, pak v pračce, když se pokakám, tak to je ještě horší, vyprat si ty pokakaný kalhotky... fuj! Dávat si všude něco pod sebe, abych nepočůrala něco co nemůžu vyprat nebo vytřít. Po pokadění se umýt je taky většinou docela nechutné, ale to teda není problém jenom bez plenky, to řeším i normálně s plenkou. Takže prostě až na to bude chuť, tak to zopakuju, ale zrovna teď jsem ráda za plenku, že nemusím nic prát.... Teď mě napadlo, jak to píšu, že je docela hustý, že píšu, že jsem ráda za plenku, ne kvůli tomu, že se ráda počůrávám, ale právě protože se počůrávám a plenky nosím, abych nemusela pořád prát oblečení a tak :D teď mě to zrovna tak napadlo a přijde mi to docela hezký. Tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží, předtím jsem se nevědomky počůrávala celkem krátkou chvíli, než jsem začala uvažovat nad návratem ke kalhotkám, teď mě ten návrat vůbec neláká, naopak se mi hrozně líbí, že se prostě počůrám, když to na mě přijde :D tak se mějte, já se už musím jít přebalit :D nevím proč ale vždycky sem mám chuť napsat potom co se počůrám, nebo naopak se počůrám, když tohle píšu :D těžko říct, jestli to je podvědomí, nebo co, prostě většinou když dopisuju tyhle zprávy, tak už sedím v mokré plínce :D no nic, ale už fakt konec, mějte se, Anež :)

Kikina (So, 6. 2. 2021 - 10:02)

Ahoj Anežko palec nahoru za to že ses pokakala i do kalhotek. Do oblečení je to jiný level ostudy než do plínky která je k tomu vlastně určena. Dám ti zadarmo radu i když Z4 mě za ní asi nepochválí. Příště až dostaneš chuť to zase udělat natvrdo bez plenky tak ty pokakany kalhotky neper a prostě je vyhoď u legín záleží na tom jak moc se ti povede se zřídit ty se vyprat dají ale praní kalhotek je humus já se tomu vyhýbám protože v pubertě když jsem se párkrát pokakala jsem si to vždycky za trest musela prát a jednou jsem se u toho pozvracela a proto ten můj odpor k tomu. Je fakt že s plínkou tohle odpadá. Mám teď přítele na služební cestě a tak jsem se pokakala už včera asi v 23 hodin a spala jsem v tom až do rána. Po probuzení jsem se v postýlce počůrala a chtělo se mi ještě kakat tak jsem po ránu přidala ještě jednu várku a plenka je pěkně plná a mě se pořád nechce vstávat :0) ale jestli tě to takhle neláká tak v pohodě a dělej jen to co je tobě samotné příjemné. Ono být v tom tak dlouho když na to tvoje kůže není zvyklá to bys riskovala opruzeniny a ty opravdu nejsou moc příjemné jak vím sama ze svých začátků. Měj se a zase někdy napiš. Kikča :0)

Dotaz pro kiki (So, 6. 2. 2021 - 11:02)

si to ty s kterou se trošku znám z té druhé stránky? má to znamenat že i tam brzo přibyde nový příspěvek? myslím z té úplně mimo doktorku

Kikina (So, 6. 2. 2021 - 11:02)

Jsem to já ale na ty stránky teď nechodím. Ty plenkové fotky už mě trochu omrzely všechny vypadají vesměs stejně. Asi se zase někdy pokakám v kalhotkách tak to bych tam eventuálně dát mohla.

Návštěvník (So, 6. 2. 2021 - 13:02)

a že bys tatm někdy v budnoucnu dala klasickou záchodovou verzi o tom si neuvažovala?

Eldenhovn (So, 6. 2. 2021 - 11:02)

S E R U N A T E B E K I K I .

Zadek4 (Ne, 24. 1. 2021 - 15:01)

Ahoj Anežko, tak je vidět, že si to užíváš. S tím úklidem - zkus tedy někdy záchod nepoužít vůbec, stačí plenku zabalit do obyčejného odpadkového sáčku a vyhodit i s tím nákladem. Že ti úklid po pokakání přijde fuj i s plenkou, to chápu já to tak mám také, ale dokázal jsem si vypěstovat dostatečnou otrlost. Pro tebe mám celkem i hormadu nápadů na nejrůznější scénáře, co můžeš zkusit, tak tě s nimi nebudu zahlcovat naráz. Nyní ti předložím tento: Až skončíš striktní bezzáchodové období a budeš mít toho trochu dost, tak si zkus dát období "házení mincí". Sama jsi psala, že si mincí házíš, někdy i opakovaně, když se cítíš v něčem nerozhodně. Zkrátka, když se ti bude chtít na velkou, tak těsně před vykonáním potřeby hoď mincí, jestli ji uděláš do plenky nebo do záchodu. A k tomu co píšeš na konci, že máš chuť sem psát, když se počůráš: Zkus diskuzi zkontrolovat vždy, když se pokakáš a odpověďět, když bude na co. Tak se zatím měj a dej vědět. Z4 P.S.: Zkus si zde vytvořit také registraci, je to myslím diskrétní a anonymní.

pavel (Ne, 24. 1. 2021 - 03:01)

Zdravím všechny příznivce plenek !! Je 3.23 a mám úúúplně plnou plennu , jo je to bezva .

Láďa (So, 23. 1. 2021 - 06:01)

Souhlasím, nošení plínek je super. Nosím je na cestu MHD nebo na hory.

Reklama

Přidat komentář