Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

Peťula (Čt, 24. 12. 2020 - 13:12)

Já jsem vždy preferovala svírání, omezení pohybu, v rozumné míře ztížené dýchání a podobně v leže. A též aby si kromě mučení užil mého těla, mé vůně. Takže mé zkušenosti se stoupnutím na brášku jsou minimální. Někdy mu chodidly svírám krk či tvář, avšak při tom většinou sedím na pohovce.

Vlasta (Pá, 25. 12. 2020 - 11:12)

A nezkusiš ho trochu přimáčknout k zemi celou svoji váhou? Myslím, co jsi psala, že velký je dost, na to aby tě unesl a myslím že postávání na jeho břiše by se mu líbilo. Ten tlak velmi příjemný.

Peťula (Pá, 25. 12. 2020 - 11:12)

Už je to více měsíců, co jsem, na popud někoho z této diskuze, na bráchovi stála. Ale víceméně jen jednou nohou na bříšku. Neodvážila jsem se postavit na něj naplno. Teď má 14, je o malinko větší, no můžu vyzkoušet trochu ho přimáčknout. Když, tak už dnes, nebo hned zítra. Ráda ho mučím ráno. To je člověk nadrženej a snese toho více a já také dokážu víc přitvrdit.

Vlasta (Pá, 1. 1. 2021 - 02:01)

Zkusila si na brášku stoupnout? A jestli jo, tak jak to probíhalo?

Peťula (St, 6. 1. 2021 - 15:01)

Jo, už vícekrát, v průběhu každých hrátek. Dám si před stoupnutím na něj záležet, aby už byl vysílený. Dělám to zatím tak, že jednou nohou mu naplno stoupnu na stehna nad koleny a tou druhou na jeho břicho a začnu postupně se stlačováním a hnětením. Přidávám na tlaku, a to až do okamžiků, kdy se prakticky nemůže nadechnout. Pak povolím, ale jestli si myslí, že je konec, tak to ne. Opět přitlačím a opakuju 2 krát. Pak zas na zemi jak ho sevřu, tak už nemá prakticky sílu vzdorovat a zmučím ho až na doraz.

Vlasta (Čt, 7. 1. 2021 - 17:01)

No ve 14ti letech by už Tě měl bez problémů udržet stát na břiše úplně v pohodě. Já si pamatuju, jak po nás se sousedem šlapala jeho ségra a to jsem byl schopen i povolit břišní svaly a na plno vychutnat si její váhu. Já byl tintítko a v pohodě. Kámoš soused tak 2x těžší a byl rád, že z něj přešlápla na mě. V současné době po mě šlape žena a to celkem pravidelně..ale to je už o něčem jiném. Tehdy jako malí jsme byli z cca 60kg celkem paf a mě se to zalíbilo do teď. Nejvíc jak postupně narůstal tlak na břicho a pak to uvolnění jak stála celou váhou zabořená do mojeho břicha.
Vydrží Tě bráška držet na břiše s objema nohama na něm?? A jaký pocit u toho máš?? Napiš, díky..vrací mě to zpátky na tu sladkou nevědomost o hrátkách..měj se

PK (So, 9. 1. 2021 - 09:01)

Píšeš, že jako malí jste byli z 60 kg celkem paf. Dá se to podrobněji popsat? Kolik vám jako malým bylo, kolik jste vážili a jak jste těch 60 kg prožívali?

Vlasta (So, 9. 1. 2021 - 19:01)

Bylo mě tak 13.-14. let a soused je o víc než rok mladší. Nevím kolik jsem mohl vážit, ale byl jsem bezpečně nejhubenější ze třídy. Soused je celý život cvalda, paradoxně to jemu dělalo problém ségru mít na sobě. Vůbec se toho nebála a jak jsme v podkroví jejich chaty leželi vedle sebe na zádech na zemi a kecali, tak poprvé přes nás přešla. Pak jsme ji mnohokrát dělali živý koberec přes celou délku chaty a já si to úplně užíval. Tak jsem to vyhledával vždycky, když byla možnost.

PK (So, 9. 1. 2021 - 20:01)

No chápu, ale v čem spočívalo, že jste byli jako malí kluci úplně paf z váhy šedesátikilové ženy?

Vlasta (Ne, 10. 1. 2021 - 01:01)

Ta váha byla na holku dost, poprvé mě to až překvapilo jaký to je pocit. Neznáme vzrušení a tak

Peťula (Čt, 7. 1. 2021 - 18:01)

Zkusím tady toto příště, o víkendu. Když jej svírám kupř. nohama, sedím mu na hrudi a pod., tak vyvíjím opravdu dost velký tlak na to, že jej totálně znehybním a je naprosto k o. Takže postavím se na něj příště.

Vlasta (So, 9. 1. 2021 - 07:01)

Ahoj. Ještě mě napadlo, kdyby měl přece jenom trochu problém a váha byla na něj příliš, tak ať skrčí trochu nohy. Tím pomůže břišním svalům a může si ten tlak "dávkovat". To by mu mohlo pomoct si to pořádně užít. Hlavně pak písni, jaké to bylo a jak dlouho Tě udržel. Měj se!

Peťula (Ne, 24. 1. 2021 - 09:01)

Po delší době se dostávám k psaní. Párkrát jsem již na bráškovi stála. Zpočátku hrozně opatrně a i sám přišel na to, že když pokrčí nohy, tak snáz překoná tlak, na něž nebyl zvyklý. Začala jsem nejprv jednou nohou. Druhou jsem stála na stehnech a pomalu ji přesouvala výš a poprvé tak na dvě, tři vteřiny si na něj stoupla naplno. Nerajcovalo mě to tak, jak když mu svírám tělo a znehybním ho, ale bylo to pěkný. Ten pocit nadvlády nad ním, to, že záleží jen na mě, co s ním provádím. Zase nová zkušenost.

Vlasta (Po, 25. 1. 2021 - 17:01)

Ahoj Peťulo! No ono to je spíš "bonus" pro něho, než pro Tebe, při Vašich hrách. Ten pocit, že se ti boří nohy do břicha celou váhou je návykový. Třeba se mu to zalíbí a my mu budeme jen závidět, že v jeho věku má tuhle možnost. V dospělosti už to pak nebude takové jako nyní, když je váhový rozdíl větší. Myslíš si, že v tom stoupání na něho budeš pokračovat a posouvat hranice, jak dlouho Té udrží?

Peťula (Út, 26. 1. 2021 - 13:01)

Jo, pokračovat budem. Věnujeme tomu vždycky tak deset minut s krátkými přestávkami.

Vlasta (So, 1. 5. 2021 - 06:05)

Ahoj Peťulo! Tak jak Vám to jde s mučeníčkem? Pořád se Ti daří zvládnout brášku a dostat ho pod sebe, nebo už se nenechá? Já byl služebně delší dobu mimo, tak jsem neměl čas, no ani jsem si na nějaké šlehání nevzpomněl. Jestli po něm pořád šlapeš, mohla by si dát nějakou příhodu s popisem jak to probíhalo a jak si ho potrápila, ušlapala? Měj se a pěkný víkend

Peťula (Čt, 13. 5. 2021 - 11:05)

S mučeníčkem nám to jde pořád dobře. Bráška už má víc síly a často mě dostává pod sebe. Mnohdy mám na víc, ale schválně se od něj nechám potrápit. Je to něco nového pro mě, když mě má ve své moci. Jinak, to šlapání mě nějak nebere a to asi proto, že dlouhou dobu jsem zvyklá na svírání, na nejtěsnější kontakt s tělem bráchy. Ale jednu novotu mám. Viděla jsem ji na pětisekundovém videu na ruském Vkontakte. Kluk, asi 14 a dvě dívky. Jedna leží na zádech a na ní je ještě ten kluk a ona mu drží ruce. Druhá dívka stojí, nohu má na jeho břiše a vyráží mu dech. Takže tady toto teď s bráškou praktikuji. Po pěti, osmi takových dupnutí chodidlem je grogy a pak už je zcela vláčnej a dokončím to klasicky. Takže pořád takto nás to baví a myslím, že si to užíváme.

DAVID (Út, 25. 5. 2021 - 08:05)

A máš nějaké fotky? Jak po něm šlapeš? Mi přítelkyně taky skáče a šlape po žaludku někdy to dost bolí. Uvažuji že budu dělat fotky

Peťula (Čt, 3. 6. 2021 - 09:06)

Ne, fotky nedělám, i když mě to kdysi taky napadlo, ale máme to bez dokumentace. Jinak, co dělám nově, tak to je to šlapání po břiše, ale jako neskáču po něm. Položím mu chodidlo na břicho a takovým jedním rázem šlápnu. Vím, jakou silou. Né, abych mu úplně vyrazila dech, ale zas aby to cítil a aby to jej vysilovalo. Poté už je většinou vláčnej a můžu ho pěkně, s rozumem domučit.

DAVID (Pá, 4. 6. 2021 - 10:06)

A zkoušela jsi mu po břiše šlapat v teniskach? Nebo jen na boso ho mučíš? Mě přítelkyně taky tak mučí ona má 95kg a třeba i půl hodiny mi šlape po břiše taky jsem potom vláčny a bolí mě břicho. A nejhorší je když jí řeknu že mě bolí břicho tak mi odpoví že to chce více po něm šlapat že to přestane

Reklama

Přidat komentář