Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 10:01)

To,ze si poucenej a ze si procitnul,si psal uz o vanocich,doopravdy tady uz lidi zacinas srat,pak se divis,ze je kazdej na tebe nasranej

Bara6 (So, 23. 1. 2021 - 09:01)

Pavle ahoj. Promiň, já musela. Mě to bolí a v tom únoru nepřijdu jen.inkognito. Chci abys to věděl, i že sem za tebou chodím denně a za Klárou taky, i když mlčím.

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

On tady ještě je? Vždyť tady už asi měsíc končí,tečka.

Pavkol (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

Nevím proč bych se měl vydávat za holku. Už se mě zase někdo komu vadím snaží vyštípat?!!!

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

ok beru na vědomí

Klára (So, 23. 1. 2021 - 07:01)

Holky, vidím že jste to měření vzaly vážně. Já s Nikou taky a jsme spolu asi tak napojený, že když jsem se teď vzbudila na záchod, tak Niki úplně stejně a že taky musí rychle čůrat a hodně a tak jsem ji nechala první, i když jsem měla taky pipinku hodně plnou . Hned si dala pod pipinku odměrku a okamžitě čůrala do ní prudce a vydatně a když byla vyčůraná měla 370ml a já čůrala hned po ní a taky hodně a pipinka mi udělala úplně stejně jako Nikolce ta její. Ono je jasný, že na čůrání se chce, když uděláte 300 až 400 ml. Mě by zajímalo, kolik uděláme po kafi, když se nám chce pak brzy hned a tak to změrime s Nikou taky dopoledne. Mamča už svítí a Libor se ještě vykuluje a přemýšlím, jestli nepůjdu ještě do pelíšku, ale asi ne pomůžu se snídaní . Mamča říkala,tě si pak dáme oběd dřív třeba na jedenáctou a pojedeme na ten nový dům a já jsem natěšená s stejně bych už neusnula. Libor byl včera taky krásně natěšenej a chtěl se pipinkovat asi od te doby, jak jsem čůrala Nikou u Hamru a on by asi chtěl se mnou, ale když tam byla ségra taky tak to by nešel. Večer v pelišku hned pronikl do pipinky a bylo to moc krásný a já si myslela, že nevydrží a pustí to , on se jen hodně přitiskl ke mě i do pipinky, silně mě objal a já jsem za chvíli cítila v bříšku jeho teplý pramínek. To bylo tak nádherný, že jsem se u toho chviličku po něm vypipinkovala taky a vůbec jsem nečekala, že tak zareaguju rychle, ale moc krásný jsem prožila a opět jsem asi rychle usnula v objetí s ním v pelíšku. Já ho miluju a nechci nikoho jinýho, protože je pohodář a miluje mě taky a já si vedle něj připadám dospělá a víc odolná a i to, co pro nás dělá je neskutečně krásný. Jdu připravit snídani a Niki už taky tady pomáhá.

Lucka (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

Klárko dobré ráno. Ukecaly jste mne, držím s vámi basu...340 ml, ale vodotrysk skoro na poch.... Klárko , těším se na tvé první opravdové dojmy z nového. Páčko

Mike (So, 23. 1. 2021 - 07:01)

Klárko tak nádherný čůrání a pipinkování ježíši, já jsem opravdu závislej zoufalec, ale já se neudržím a "vypipinkuju" se s tebou u toho na dálku jako pubertální mlaďoch. Jenže nejsou lidi . Holky. Jsi jen ty a já sám s mokrou
marností v ruce. Já už si na to nedokážu holku najít . Sorry za upřímnost nějak jdu do depky.

Miku, (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

...ty jsi opravdu zoufalec. U Bertíka to beru,ale kolik je prosím tě tobě?

Holka +Holka 16 (So, 23. 1. 2021 - 05:01)

Hezké ráno. Vzbudila jsem se na záchod a vzbudila i ségru, že půjdeme společně aby to bylo spravedlivý. Já jsem vyčůrala 340 a ségra 350 ml,to je ta starší. Mě to vzbudilo a čůrala jsem první myslím, že dost rychle a najednou, na ségru jsem se koukala a ta sice vyhrála, ale čůrala ne tak rychlý proud, ale stejně měla víc. Ještě jdeme obě taky ležet.

Sluníčko (So, 23. 1. 2021 - 04:01)

Klárko ahoj. Už jsem musela čůrat a taky jsem to pustila do sklenice na měření a navyčůrala jsem 330 ml a mějla jsem proud rychle jako děláš z pipinky ty proto že se mi chtělo hodně až jsem se vzbudila a dala pod pipinku sklenici a hned jsem čůrala a rychle a trochu jsem di počůrala ruku na sklenici dle málo já se pak hned už trefila. Ještě jdu spinkat ještě není světlo a už je to hezký že nepotřebuju a usnu.

Filip (Pá, 22. 1. 2021 - 22:01)

Proč holky chčijou nakřivo ,to asi maj křivou močovou trubici? Měly by chcát z píčky rovně, když jim tam trubice končí v píčce taky rovně .

Scarlett (Pá, 22. 1. 2021 - 23:01)

Protože mají pipinku a stydké pysky to je to, co vidíš na holce a ještě v pipince mají pysky menší a pak uvnitř až začátek močové trubice. A holka aby močila přímo, musela by si ty pysky prsty roztáhnout do stran . Jinak se tok moči z pipinky různě přes pysky deformuje a proudí křivě nebo do více praminků nebo i dozadu a až pozvolna se proud moči srovná, protože se pipinka sama pro delším močení sama porozevře. Méně často holka močí již od začátku s pipinkou tak ,že má její pysky víc rozestouplé a proud moči se nedeformuje a proudí přímo ven .

Filip (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

Scarlett, velký dík za tak nádherný popis jak holka čůra, že se od toho nemohu odtrhnout, čtu to znova a znova a mám u toho takové představy a něco, když jsem teď bez holky. Je mi 19 let a měl jsem jednu dívku, ale neodvážil jsem se jí nějak do detailu prozkoumat v těch místech. Ale sexovali jsme také spolu. Včera jsem byl večer trochu opilý. Já bych se na to jinak neodvážil ani zeptat. Moc děkuji. Mohu se zeptat kolik ti je a jestli jsem tě svou otevřeností nějak neurazil. To bych nechtěl.

Scarlett (So, 23. 1. 2021 - 10:01)

Filipe jsem o 4 roky starší. Tím dotazem jsi mně neurazil. Byl upřímný a já upřímně odpověděla.

Filip (So, 23. 1. 2021 - 21:01)

To mě těší. Jaký má holka pocity, když tedy čůrá? Asi se hloupě ptám, ale holky o tom příliš nemluví, co se v nich děje, když se jim chce a pak při potřebě. Můžu se zeptat?

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 07:01)

Díky za poučení zajímavé počteníčko Scarlett

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 07:01)

Pavkole ale tuto anatomii přece znáš.

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

tak to víš zatím jsem to o čem se tady smí psát viděl jen v jednom časopise pro 18tileté a starší kde byla kromě těch věcí který se tam fotí vždycky jedna stránka věnovaná právě čůrání. Dokonce tehdy jsem se sám divil jaktože kromě pózování a těch dalších věcí které tady nechci rozebírat abych se zas nezamotal může čůrání patřit do věcí které by se takto měly prezentovat. To jsem byl ještě celkem nezkaženej.

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 08:01)

opět se omlouvám jestli to sem zase nepatřilo ale je to jen reakce na toho kdo se diví že jsem byl vedle ze Scarlettina popisu

Reklama

Přidat komentář