Reklama

Incest

Návštěvník (Pá, 22. 1. 2021 - 22:01)

Z pozice syna pochopení mám, spíš by mě zajímalo jak by se ktomu stavěli ostatní

Abe (Pá, 22. 1. 2021 - 22:01)

Dotazi. Problém je v tom, že se z incestních vztahů rodí defektní děti. Jejich zákazem se společnost brání postupné degeneraci.

Kunďabová Bukvice (Čt, 28. 1. 2021 - 13:01)

Drahý Abe, degenerace nemusí postihnout jen dítě zplozené v incestu. Ty jsi toho jasným důkazem že to jde i bez koitusu mezi příbuznými. Jestli chceš dále psát, nauč se gramatiku. V té si hodně pozadu - také degenerace!

Abe (Čt, 28. 1. 2021 - 19:01)

Milá Bukvice. Jak oslovíš tazatele, který se představí jako Dotaz? Dotazy? To snad ne. Kdyby jsi se uvedla jako Bukvic, oslovil bych tě Bukvici. O mojí inteligenci se starat nemusíš. Mám odpovídající vzdělání i postavení. Jinak zde by se měly psát tématicky jiné příspěvky a vůbec ne pořádat honbu na přispěvatele. To totiž nedělají jedinci, kteří mají všech pět pohromadě.

Mirka (St, 20. 1. 2021 - 22:01)

Kluci !!!!!!!!!! Abe a Hehe vy tupci. Zeť je manžel moji dcery tak se vzpamatujte.

Abe (St, 27. 1. 2021 - 00:01)

Jinak jsem si přečetl tvůj příspěvek znova a musím uznat, že je moc pěkný a nezaslouží si kazit jej následnými vulgarismy a ..... Už nic neříkám.

Abe (Čt, 21. 1. 2021 - 22:01)

Pochopitelně i já dělám chyby. Za upozornění poděkuji. Někdy dělám chyby úmyslně, aby byla legrace a využil příležitosti k další komunikaci. Jinak blahopřeji k nezávadnému sexu, protože tento není incestem. To, že si mne půjčovaly matka s dcerou a nechtěně byl použit i babičkou, jsem také zažil, ale to jsem byl svobodný. Oženil jsem se s jinou, a s tchyní jsem měl hezký, upřímný, ale nekoitální vztah.

Andrea (Čt, 21. 1. 2021 - 18:01)

Mirko, nic si z toho nedělejte, překlep se může stát každému, jen co je tady a v jiných skupinách lidí co neumí vůbec psát. To vy jste proti nim inteligentní.

Abe (Čt, 21. 1. 2021 - 00:01)

Omlouvám se, ale bylo to tak humorně inspirativní, že jsem neodolal.

Pavel1 (St, 20. 1. 2021 - 22:01)

To si te jen dobiraji,napsala si zeď misto zeť:)

Mirka (Út, 19. 1. 2021 - 12:01)

Taky jsem už to dlouho neměla a dělat si to sama to mě moc nebere . Nedávno jsem si napustila vanu lehla do ní a rozjímala. Až přišel do koupelny můj zeď a když mě tam viděl tak se chtěl omluvit ale řekla jsem ať jde dále že to nevadí klidně ať se oholí .Tak si napustil umyvadlo namydlil se a holil byl jen boxerkách a viděla jsem na nich tu bouli jak mu stojí penis. Oholil se umyl a na ruku si nalil vodu po holení a jak ji rozetíral tak jsem se postavila a on mě viděl v zrcadle celou nahou . Vzala jsem ručník a utírala se a říkám mu jestli mi utře záda otočil se vzal ručník a pomalu mi zajel ručníkem přes ramena pod paže a prsty mi hladily na boku prsa chytla jsem mu ruce a dala jich v ručníku na moje trojky hned se chytil a začal mi jich mačkat a já rukou nahmatala penis a přes boxerky jsem mu ho začala masírovat .To už nevydržel a sundal boxerky já jsem se ve vaně ohla dopředu a penis jsem si zasunula do pipi jednu nohu měl na okraji vany a rukou si mě přitáhl k sobě a kopulační pohyby jsme sladili v jeden krásný orgasmus který nám oběma přišel najednou . Vytáhl ho a postříkal mi pipinu a stékalo mi to po nohách do vany .Mlčky si utřel ptáka a nohy a odešel já jsem se osprchovala utřela a odešla do pokoje, on byl v křeslaea říká mi " promiň Mirko ale už jsem to dost dlouho neměl tak jsem musel se vypustit" a já mu řekla já jsem to taky už dlouho neměla a bylo to fajn" .Když budeme zase sexuálně strádat tak si oba vyhovíme , díky bylo to krásné. a odešla jsem do svého pokoje.

Abe (St, 20. 1. 2021 - 20:01)

Souložit se zdí není incest, ale tvrdý úchylný sex.

Hehe (St, 20. 1. 2021 - 19:01)

Haló Mirko, ty jsi asi první ženská která si zašukala se zdí.

Návštěvník (St, 20. 1. 2021 - 21:01)

:-DDDDDD

Petra (Po, 18. 1. 2021 - 15:01)

Je mi 18 a bratrovi 15 ,ráda se opaluji nahá v létě na balkoně kde není odnikud vidět a v zimě pak doma u solárka. V létě vim že mě pozoroval jak ležím nahá na balkoně z okna obyváku a u toho si ho honil pak byla postříkaná zeď mezi radiátorem a parapetem u toho okna co mě z něho pozoroval. A teď nedávno jsem ležela nahá na gauči ve svém pokoji a on mě pozoroval přes škvíru u dveří a zase honil brko. Najednou jsem vstala a otevřela dveře a brácha tam s pérem v ruce akurát stříkal do dlaně . Tak jsem mu řekla že je blázen a šmíruje mě stačilo říct a ukázala bych mu po čem touží. Šel se umýt a přišel za mnou se mi omluvit a jestli bych mu ukázala pipinu z blízka na živo na internetu to není ono a jestli si může na ni sáhnout. Tak jsem se pousmála a řekla že mu dám vědět až budu rozdávat intimní pohledy a omaky.

Grespo (Po, 18. 1. 2021 - 16:01)

Kecáš... Nejraději by jsi bráchu ojela sama protože tě už nechce ošoustat ani prašivej pes a mrdá ti z toho v bedně.

Dwz (Po, 18. 1. 2021 - 16:01)

Aspoň víš, že není teplouš, těch je dneska jako nasráno.

Adam (Po, 18. 1. 2021 - 07:01)

Musíš to zkusit třeba když se bude koupat vejít do koupelny jako že se jdeš třeba holit a uvidíš jak zareaguje , Jestli se bude schovávat nebo zůstane nahá , nebo když ti bude stát tak se jako nechtíc ji ukázat ze stojícím ptákem. Musíš to zkusit. Pak napiš jak jsi pochodil.

Abe (Út, 19. 1. 2021 - 00:01)

Nejsem si jist jak to dopadne. Mne matka volala do koupelny, když vystupovala z vany. Já tam přicházel rovněž nahý a s totální erekcí. Nestyděla se, ani já. Její vagínu jsem viděl mockrát, ale k incestu nikdy nedošlo. Prostě to nechtěla a hotovo.

Lenka (So, 16. 1. 2021 - 22:01)

Můj syn taky po mě pokukoval i jednou jsem ho přistihla jak si honí krasavce nad mými kalhotkami. Přešla jsem to mlčením a jak bych ho neviděla . Jednou ráno jsem vstala dříve že se vysprchuji a udělám snídani mi ,synovi a manžel až příjde z noční tak okolo osmi tak si taky vezme ať je nachystané. Jen tak v župánku bez ničeho pod ním stojím u linky a najednou se objevil syn a akurát jsem se ohnula pro hrnek a vyšpulila pipinu na něj .Chytil mě za zadek a prstem mi zajel mezi pysky ,a já ztvrdla jak kůl v plotě po chvilce jsem mu dala ruku pryč s tím co to dělá ,že si chtěl sáhnout na pičku . Jak jsme posnídali manžel si šel lehnout a já si četla v pokoji knihu .Přišel za mnou že neví co mu to vjelo do mysli ale chtěl si sáhnout na pičku. Váhala jsem jestli mu mám dát se s ní pohrát nebo to přejít jen tak, ale odolala jsem a nechala to tak. Pak se už nic neopakovalo.

Reklama

Přidat komentář