Reklama

Incest

Abe (Čt, 21. 1. 2021 - 22:01)

Pochopitelně i já dělám chyby. Za upozornění poděkuji. Někdy dělám chyby úmyslně, aby byla legrace a využil příležitosti k další komunikaci. Jinak blahopřeji k nezávadnému sexu, protože tento není incestem. To, že si mne půjčovaly matka s dcerou a nechtěně byl použit i babičkou, jsem také zažil, ale to jsem byl svobodný. Oženil jsem se s jinou, a s tchyní jsem měl hezký, upřímný, ale nekoitální vztah.

Andrea (Čt, 21. 1. 2021 - 18:01)

Mirko, nic si z toho nedělejte, překlep se může stát každému, jen co je tady a v jiných skupinách lidí co neumí vůbec psát. To vy jste proti nim inteligentní.

Abe (Čt, 21. 1. 2021 - 00:01)

Omlouvám se, ale bylo to tak humorně inspirativní, že jsem neodolal.

Pavel1 (St, 20. 1. 2021 - 22:01)

To si te jen dobiraji,napsala si zeď misto zeť:)

Mirka (Út, 19. 1. 2021 - 12:01)

Taky jsem už to dlouho neměla a dělat si to sama to mě moc nebere . Nedávno jsem si napustila vanu lehla do ní a rozjímala. Až přišel do koupelny můj zeď a když mě tam viděl tak se chtěl omluvit ale řekla jsem ať jde dále že to nevadí klidně ať se oholí .Tak si napustil umyvadlo namydlil se a holil byl jen boxerkách a viděla jsem na nich tu bouli jak mu stojí penis. Oholil se umyl a na ruku si nalil vodu po holení a jak ji rozetíral tak jsem se postavila a on mě viděl v zrcadle celou nahou . Vzala jsem ručník a utírala se a říkám mu jestli mi utře záda otočil se vzal ručník a pomalu mi zajel ručníkem přes ramena pod paže a prsty mi hladily na boku prsa chytla jsem mu ruce a dala jich v ručníku na moje trojky hned se chytil a začal mi jich mačkat a já rukou nahmatala penis a přes boxerky jsem mu ho začala masírovat .To už nevydržel a sundal boxerky já jsem se ve vaně ohla dopředu a penis jsem si zasunula do pipi jednu nohu měl na okraji vany a rukou si mě přitáhl k sobě a kopulační pohyby jsme sladili v jeden krásný orgasmus který nám oběma přišel najednou . Vytáhl ho a postříkal mi pipinu a stékalo mi to po nohách do vany .Mlčky si utřel ptáka a nohy a odešel já jsem se osprchovala utřela a odešla do pokoje, on byl v křeslaea říká mi " promiň Mirko ale už jsem to dost dlouho neměl tak jsem musel se vypustit" a já mu řekla já jsem to taky už dlouho neměla a bylo to fajn" .Když budeme zase sexuálně strádat tak si oba vyhovíme , díky bylo to krásné. a odešla jsem do svého pokoje.

Abe (St, 20. 1. 2021 - 20:01)

Souložit se zdí není incest, ale tvrdý úchylný sex.

Hehe (St, 20. 1. 2021 - 19:01)

Haló Mirko, ty jsi asi první ženská která si zašukala se zdí.

Návštěvník (St, 20. 1. 2021 - 21:01)

:-DDDDDD

Petra (Po, 18. 1. 2021 - 15:01)

Je mi 18 a bratrovi 15 ,ráda se opaluji nahá v létě na balkoně kde není odnikud vidět a v zimě pak doma u solárka. V létě vim že mě pozoroval jak ležím nahá na balkoně z okna obyváku a u toho si ho honil pak byla postříkaná zeď mezi radiátorem a parapetem u toho okna co mě z něho pozoroval. A teď nedávno jsem ležela nahá na gauči ve svém pokoji a on mě pozoroval přes škvíru u dveří a zase honil brko. Najednou jsem vstala a otevřela dveře a brácha tam s pérem v ruce akurát stříkal do dlaně . Tak jsem mu řekla že je blázen a šmíruje mě stačilo říct a ukázala bych mu po čem touží. Šel se umýt a přišel za mnou se mi omluvit a jestli bych mu ukázala pipinu z blízka na živo na internetu to není ono a jestli si může na ni sáhnout. Tak jsem se pousmála a řekla že mu dám vědět až budu rozdávat intimní pohledy a omaky.

Grespo (Po, 18. 1. 2021 - 16:01)

Kecáš... Nejraději by jsi bráchu ojela sama protože tě už nechce ošoustat ani prašivej pes a mrdá ti z toho v bedně.

Dwz (Po, 18. 1. 2021 - 16:01)

Aspoň víš, že není teplouš, těch je dneska jako nasráno.

Adam (Po, 18. 1. 2021 - 07:01)

Musíš to zkusit třeba když se bude koupat vejít do koupelny jako že se jdeš třeba holit a uvidíš jak zareaguje , Jestli se bude schovávat nebo zůstane nahá , nebo když ti bude stát tak se jako nechtíc ji ukázat ze stojícím ptákem. Musíš to zkusit. Pak napiš jak jsi pochodil.

Abe (Út, 19. 1. 2021 - 00:01)

Nejsem si jist jak to dopadne. Mne matka volala do koupelny, když vystupovala z vany. Já tam přicházel rovněž nahý a s totální erekcí. Nestyděla se, ani já. Její vagínu jsem viděl mockrát, ale k incestu nikdy nedošlo. Prostě to nechtěla a hotovo.

Lenka (So, 16. 1. 2021 - 22:01)

Můj syn taky po mě pokukoval i jednou jsem ho přistihla jak si honí krasavce nad mými kalhotkami. Přešla jsem to mlčením a jak bych ho neviděla . Jednou ráno jsem vstala dříve že se vysprchuji a udělám snídani mi ,synovi a manžel až příjde z noční tak okolo osmi tak si taky vezme ať je nachystané. Jen tak v župánku bez ničeho pod ním stojím u linky a najednou se objevil syn a akurát jsem se ohnula pro hrnek a vyšpulila pipinu na něj .Chytil mě za zadek a prstem mi zajel mezi pysky ,a já ztvrdla jak kůl v plotě po chvilce jsem mu dala ruku pryč s tím co to dělá ,že si chtěl sáhnout na pičku . Jak jsme posnídali manžel si šel lehnout a já si četla v pokoji knihu .Přišel za mnou že neví co mu to vjelo do mysli ale chtěl si sáhnout na pičku. Váhala jsem jestli mu mám dát se s ní pohrát nebo to přejít jen tak, ale odolala jsem a nechala to tak. Pak se už nic neopakovalo.

Návštěvník (Ne, 17. 1. 2021 - 07:01)

Děkuji za váš článek . Chápu syna mám to v hlavě taky takové myšlenky a možná ještě horší a nevím co s nimi. Už dlouhou dobu mám takové představy. Otec je po operaci a nemůže se sexovat matka se mi již několikrát zmiňovala jak ji to chybí že má taky svoje potřeby ale necítím z její strany že by to byla výzva ale spíš to potřebuje někomu říct . Kolikrát jsem přemýšlel že bych to na ní zkusil ale mám strach jsk by zareagovala nechtěl bych něco pokazit. Navíc mám již ženu a dítě ale matku mám pořád v hlavě a ne a ne ji dostat. Chtěl jsem se zeptat jak by jste zareagovala kdyby již přišel s postaveným penisem a prostě si k vám stoupnul ? Děkuji za odpověď Popřípadě jak to máte vy matky

Šárka (Po, 18. 1. 2021 - 03:01)

Jestli si chcete popovídat a poradit se, napište na adresu:
[email protected]

z (Po, 18. 1. 2021 - 09:01)

z

Eli (Po, 18. 1. 2021 - 00:01)

Honění jsem mu povolila. Je to zábavné, směšné a vzrušující, zvlášť když hodně stříká. Někdy se ráda podívám na jeho dokonalý ztopořený penis, když spí, ale když mi sáhnul rukou do kundy, dostal takovou, že si sednul na prdel. Víckrát si to nedovolil. Co je moc, to je moc.

Dwz (Po, 18. 1. 2021 - 09:01)

To si honí před Tebou? A kouká na Tebe?

Dwz (So, 16. 1. 2021 - 17:01)

Tak by to mělo být v každé rodině, láska a porozumění.

Reklama

Přidat komentář