Reklama

Kluci a nahota doma

Jana (Pá, 15. 1. 2021 - 22:01)

Vždyť už jsem psala. To se nelíbilo?

Jenda (Pá, 15. 1. 2021 - 22:01)

Aspoň tři stránky denně. :-) Stěžovala sis, že nikdo nereaguje na tvoje psaní. Tak tady to máš. Jen piš. Jsou to moc pěkné příběhy. A taky věřím, že pravdivé. Není v nich nic neuvěřitelného, jak se tady někdo snaží komentovat.

Alex (Pá, 15. 1. 2021 - 22:01)

Líbilo a všichni čekáme na pokračování, který si slíbila ;)

Emil (Pá, 15. 1. 2021 - 20:01)

Tak Jano, co je? Furt tu nahlížím a nic!!!!

Jana (Pá, 15. 1. 2021 - 12:01)

Odbočím k té vtipné historce před pár lety. Pamatuju si to dobře, protože jsem měla právě 15. narozeniny. Bylo léto a Adam byl venku s klukama. Jemu bylo necelých 11. Byla to směska jeho spolužáků a pár kluků bylo starších. Většinu jsem znala, protože ti byli v mém věku, i starší. Byli na školním hřišti a hráli nějakou svou soutěž s kopání na branku. Do školy jsme to měli opravdu blízko. Adam se zmínil, že mám narozeniny, že musí být včas doma na oběd. Chvíli se o ještě o něčem bavili, pak přišel Adam domů a ptal se co máme dobrého. Proč jsi doma tak brzo, vždyť bychom tě zavolali. Oběd ještě nebyl hotový a já jsem pomáhala mamce. V tom nás obě uzemnil větou: Kluci říkali, že potřebuješ vylízat pekáč. Máma zadržela výbuch smíchu a řekla mi že si to mám s ním vyřídit sama. A odebrala se do obýváku za tátou. Za pár vteřin oba za rohem skrz otevřené dveře poslouchali, jak z toho vybruslím. Vyzpovídala jsem ho a dozvěděla jsem se, že se o mně bavili a on jen zaslechl od větších kluků, že mám nějaký pekáč a určitě ho potřebuji vylízat. Přitočil se k nim zeptal se, jestli oni snad ví, co budeme mít k obědu. A jeden starší kluk z té skupiny, co bydlí v našem vchodě, se ho s vážnou tváří zeptal, jestli umí vylízat pekáč. Byl to přesně ten týpek, který je právě tak chytrý, že mu malí kluci žerou všechno, co řekne, ale kterému by se měli vyhnout. V odpovědi se mu dostalo, že talíř jo, ale pekáč že se přece nevylizuje. Z pekáče se ta šťáva vždycky vyleje. Tak jdi domů a řekni, že jí jdeš vylízat pekáč, protože už je nejvyšší čas. Tenkrát mě nenapadlo nic lepšího, než říct, že se spletl, protože jsme to maso pekli v remosce. Později jsem se mu to nějak snažila vysvětlit, ale bez velkého úspěchu. Nedovedl pochopit, proč by někdo chtěl ochutnávat něco tak ošklivého. Teď už mu ta představa tak odpudivá nepřijde. Teď už o lízání pekáče má jiné představy, ale už dávno jsem mu řekla, že se o tom nikdy nesmí vyjadřovat tak, jako ten hňup. I když je docela hezký, tak určitě sám žádný pekáč nevylízal a myslím, že dodnes mu žádná nohy neroztáhla, aby to někde nedal k lepšímu. Dnes jsme si tu příhodu připomněli a pěkně jsme se tomu zasmáli. Seděla jsem v křesle a on mi nabídl, že mě bude česat. Nevím, kde se to v něm vzalo a jak na to přišel. Je na mě v poslední době opravdu hodný. Bylo tom moc příjemné, jak mi upravoval vlasy. Při česání mi bylo tak blaze, že jsem málem usnula. Pak ho napadlo šimrat mě na uších a bavil se tím, jak mi z toho na rukou naskakovala husí kůže. Nejhorší bylo, když mi dýchal do uší a chňapal po nich rty. To lechtalo tak strašně, že jsem měla husinu jako pralinky a pod trikem mi vystoupily i bradavky. Ještě mám na příště roztomilou historku o tom, jak máma poprvé přišla na to, že si začal honit.

Jana (Čt, 14. 1. 2021 - 22:01)

Konečně jsem se k tomu dostala. Skončili jsme, jak jsem k němu přisedla. Vytlačila jsem z té nádobky trochu toho mýdla, které v ruce začalo bobtnat ve velkou hroudu pěny. Plácla jsem mu to na pytel tak rázně, až se zatvářil vylekaně a upozornil mě, že s ním mám zacházet opatrně. Řekla jsem, že jsem se ho ani nedotkla a byla to pravda. Byla to jen ta pěna. Teď že na něj teď nevidím a musím přepočítat kulky, jestli máš všechny. Nechal mě prohrábnout mu kulečník, jako bych zkoušela, kolik je v měšci peněz. Bylo to tak krásně kluzké, že mě fakt bavilo ještě trochu pěny přidat a roztírat ho všude mezi pytlem a stehny. Pak jsem zajela od pytlíku dolů až mezi půlky. Řekla jsem si, že ho zkusím trochu rozhodit. Tak se nestyď a ukaž, co tam máš. Oběma rukama jsem mu roztáhnou půlky, protože sám nebyl moc ochotný mě tam nechat nahlédnout, i když všechno bylo pokryté pěnou, která tam zatekla. Teď by tě měly vidět holky z vaší třídy. Ukazováčkem jsem mu projížděla štěrbinu až na záda. ale dobře jsem cítila, když jsem přejížděla díru s omluvným komentářem, že ho musím přece pořádně vymydlit. Opakovala jsem ten hmat několikrát, a aby dobře cítil, kam jsem zklouzla, tak jsem mu na díru při každém přejetí trochu přitlačila. Zkrátka jsem si s tím vymydlením dávala záležet a koukala, jak reaguje. Samozřejmě se mu hned postavil, ale on si ho odklonil k břichu a tvářil se ohleduplně, jakože aby nepřekážel. Podle toho, jak ho přikrýval rukama, se ale ve skutečnosti se spíš zastyděl, že se mu neovladatelně postavil při masáži díry. Stiskl půlky víc k sobě. Tak takhle by to nešlo, nebudu se s tebou prát. Koukej se uvolnit a dej nohy dál od sebe, ať tě můžu namydlit. Povolil stisk, takže jsem mu mohla nadzvednout koule a druhou roztírat pěnu po celém zadku. Možná jsem to dělala déle, než bylo nutné, ale on ani nedutal a nedůvěřivě koukal, jak jsem mu druhou rukou roztírala pěnu i po koulích. Začínala jsem mít přeseděnou nohu, protože tohle všechno jsem dělala z boku, tak jsem potřebovala změnit polohu a zvedla jsem se do kleku. Zaregistovala jsem jeho pohled, když jsem se k němu na okamžik otočila zadkem, ale plácla jsem si mezi nohy taky hroudu pěny, takže neviděl skoro nic a musel si jen představovat, jak pod tou pěnou vypadám, jak moc ji mám upravenou. Jestlipak vás, čtenáři, taky rajcují vaše vlastní představy o mně. To, že mě nevidíte, má taky své výhody. Vaše představy vás totiž nemohou zklamat. Byl to jen okamžik, než jsem si přesedla na práh přímo před něj do polohy, ve které bych mohla začít s holením. Ještě chvíli jsem jednou rukou hnětla pytel a druhou masírovala díru a dívala se mu přitom provokativně do očí, abych uhádla jeho pocity. On mi však čuměl upřeně jen na prsa. Pak už začala pěna trochu vysychat, tak jsem se musela dát do práce. Pokračování příště.

Návštěvník (So, 16. 1. 2021 - 02:01)

Ono je to dobrý, ale chce to hodit na papír a pořádně si to přečíst. Aby to za sebou následovalo. On nejdřív ukazuje že má erekci a pak se za ni stydí? Fakt to chce napsat v kuse, doladit to, a pak po kouskách servírovat. A bude to výborný. Je to asi nejlepší povídkář/ka, co tady na Dr. psal/a.

Tomáš (So, 16. 1. 2021 - 03:01)

Taky jsem si přečetl předchozí díly. Mě dává smysl to, že se stydí za erekci při masáži řitě. Mohl si připadat jako buzík. Za mých mladých let bych se za to určitě styděl a teď vlastně taky. Co se týče sexu se sestrou, na to jsem nikdy nepomyslel. Ale ta holka, pokud to není chlap, vypadá jako citlivá duše, která žije ve fungující rodině, i když to, o čem píše, je dost neobvyklé a zmiňuje se o tom, že má také své hranice. Možná čirá fantazie, ale dobře se to čte. Vnímá své tělo víc sexuálně a tělesné rozkoše přijímá jako dar. Jestli má přítele, může to být šťastný chlap. Ale ani její rodina není úplně běžná, když se o intimních věcech může bez ostychu mluvit. Viz třeba zmínku o vylízání pekáče, kterou přešli s úsměvem, zatímco jedna z diskutující si to šla s pachatelem ručně vyřídit. V každém případě píše dobře a já se musím moc soustředit, abych napsal něco bez hrubých chyb spisovně a dávalo to smysl. Řekl bych, že je starší a má větší zkušenosti s psaním. Na 20 let je ten text moc dobrý a taky to, jak některé detaily ze života v rodině celkem důvěryhodně popisuje a jaký k nim zaujímá postoj, svědčí o větší dospělosti.

Návštěvník (So, 16. 1. 2021 - 04:01)

Zklamu tě. Píše to chlap. Zalistovala jsem hodně zpět a je to zase jen někdo z úchylů od lehtání a přes chodidla, teď rozjel fantazii dál. Žena, která rozumí sexu, by takové nesmysly o, dokola opakovaném, holčičím chování nenapsala.

Návštěvník (So, 16. 1. 2021 - 04:01)

Myslím, že i ten mail na poradu, ha ha, psal on. Teď se jen baví jak mu to lidi žerou.

Martina (Čt, 14. 1. 2021 - 23:01)

Škoda, že to má být bratr. Jinak by to byla hezká erotická povídka. Ale ta představa bratr a sestra mi to kazí.

Helča (Pá, 15. 1. 2021 - 00:01)

Co bys chtěla? Je to o nahotě kluků doma. Mě tady synci pobíhají nahatí, penisy jim trčí, každou chvíli se honí a stříkají a chtějí abych se přidala. Co bys dělala ty, tedy pokud jsi máma?

Martina (Pá, 15. 1. 2021 - 03:01)

Protože jsme normální, tak si to kluci před námi nedovolili. Nahý chodili tak akorát do koupelny a z ní. Aby před námi masturbovali, tak na to jsou normální a dělají si dobře někde v soukromí. Nebo s holkama.

Darek (Čt, 14. 1. 2021 - 12:01)

Pokračuj, jak to dopadlo a kašli na loudili jmen a oblastí a drž si soukromí pěkně pod pokličkou. Stačí ti zvládat jednoho masturbanta! :-)

Jana (Čt, 14. 1. 2021 - 13:01)

Ten masturbant seš jako ty? To by sis fandil. Určitě je jich tu plno. Ale mě to nevadí. Brácha je to samý. Aha, teď mi došlo, že's myslel jeho. Mám delší vedení. U vás s dovolením zůstanu při tom, že mě neznáte. Můžu jen říct, že jsem Pražanda, ale rodiče jsou naplaveniny z Moravy. Tady s tím nikdo nemá problém. Na Moravě je to místy horší. Psát budu až večer, teď opravdu nemám čas. Váš zájem mě těší.

Jenda (Čt, 14. 1. 2021 - 13:01)

Nechci jména a určitě ji nebudu hledat. Jen kde mají tak suprový holky. A jak tipuju Ostravsko, nebo MS kraj, je hodně široký pojem. Do prozrazení soukromí, to má hodně daleko.

Nella (Čt, 14. 1. 2021 - 09:01)

Tak mu ukaž i frndu ať je kluk spokojený. Já jsem bratrovi taky ji ukázala i roztaženou i sáhnut jsem mu dala na ni. Ale víc nic až zase někdy jsem mu řekla bude víc.

Jana (St, 13. 1. 2021 - 23:01)

Musím to rozsekat na kratší texty, nejde to napsat naráz. O to holení si řekl sám, dřív než jsem čekala. Poprvé to bylo už ve čtvrtek. Ten jeho pokus, jak se poranil, nebylo dokonalý, musel to přerušit a prý to i trochu píchá. Asi kecal, chtěl hlavně znovu vyzkoušet novou situaci a využít toho, aby si líp si přitom šáhl na mě. Nedodal, že když to půjde, tak i do mě. Vidím do něj, jak do hubený kozy. Byli jsme dopoledne sami a on mě pozval do koupelny, abych mu pomohla. Kolem penisu se už oholil předtím tím strojkem, ale pytlík si netroufl dokončit a hlavně si prý nevidí pod něj. A právě od něj dolů by chtěl být upraven co nejlíp, aby si mohl užít pod mým dohledem s tou vibrační tyčinkou. Taky mi významně oznámil, že si ho kvůli tomu zranění skoro dva dny nehonil, a zdůraznil, že dnes už je fit. A taky se mi ukázal. Řekla jsem, že mu trčí zbytečně, že nic nebude, ale sama jsem tomu nevěřila. Měl při ruce tátův sprej s pěnou na holení, kterou on skoro nepoužívá. Prý je to lepší namokro, což já pochopitelně vím taky. Osprchnul se mezi nohama a vtiskl mi do ruky žiletku a ten sprej. Ta žiletka byla moje, ten hajzlík ji vytáhl z mé přihrádky a vyndal úplně novou. Lehl si do sprchového koutu na záda a kolena přitáhl k ramenům. Smála se na mě ta jeho díra do zadku pod trochu zarostlým pytlem. Snad ti nebude vadit, když si svleču triko, abych si ho nezmáčela. Pod trikem jsem sice neměla nic, ale oba víme, jak to dopadne, pomyslela jsem si. Mám to triko na sobě první den, budu k němu muset vlézt do sprchového koutu a sklonit se k němu a nenechám si ho zalískat. Zbytečné praní navíc. Holá prsa už stejne pro něj dávno nejsou to pravé, na co si chce sáhnout. Jestli ses chtěla nade mnou rozkročit, tak sis ho mohla nechat, lehce naznačil, co ho zajímá. Nechala jsem to bez komentáře a nebyla jsem si jistá, jak si to představuje. Možná si představuje, že si mu dřepnu nad obličej. Ale to technicky při holení nepůjde. Sundala jsem tedy to triko a přisedla k němu z boku. Bylo to dost těsné, ale frndu neuvidí.

Jenda (Čt, 14. 1. 2021 - 12:01)

Moc pěkné čtení. A taky se přmlouvám, abys mu ji nechala prozkoumat. Spravedlivě, ty ho máš prozkoumaného dokonale. A potom popsala jeho reakce. Stejně vám závidím jak si rozumíte. Já jsem ségru neměl, ale při mé smůle, kdyby jo, tak by to určitě byla nějaká blbka. A až budeš mít svého kluka, myslíš, že to s bráchou bude nějak pokračovat? A jen tak mimochodem, vím že nebudeš prozrazovat svojí identitu. Ale v širším záběru. Je to Ostravsko? Typuju podle slovníku, který používáš.

Jana (Čt, 14. 1. 2021 - 13:01)

Určitě potřebuje dohled, dokud nedospěje a nějakou slušnou holku si nenajde. Radit potřebuje už od 12. Jejda, teď mě napadla vtipná historka stará asi 4 roky. Ale to až večer.

Reklama

Přidat komentář