Reklama

Incest

Dwz (Po, 18. 1. 2021 - 09:01)

To si honí před Tebou? A kouká na Tebe?

Dwz (So, 16. 1. 2021 - 17:01)

Tak by to mělo být v každé rodině, láska a porozumění.

Adam (So, 16. 1. 2021 - 11:01)

Taky jsem měl nutkání si zasouložit s moji matkou já jsem měl tehdy 18 a ona 40 ale to by ji nikdo nehádal vypadala tak na třicet. Krásnou postavu prsa stojaté trojky a pipinu zarostlou černým hustým porostem .Jednou si dělala na křesle po koupeli jen v županu manikůru na nohou jen v županku a pod nim nic. Seděl jsem naproti ni na gauči a viděl tu černou krásu s čárkou uprostřed .Můj kolik to taky vnímal a stál v pozoru ve slipech .Mamka si toho všimla a jen se pousmála a dala nohy k sobě. Dodělala si nehty a sedla si vedle mě pohladila mi nohu a sjeka na penis ,ruku pod slipy a chytla mě za něj. Byl jsem úplně tvrdý jak ten dole co se děje ,vzala mi mou ruku a položila na chlupatici která byla už řádně mokrá svlíkla župan a lehla si na záda a mě převalila na sebe a ptáka si zasunula do pičky ´,jen mi řekla nestříkej do mě na mě můžeš a já začal přirážet i ona mi šla naproti . Trvalo to asi pět minut a dostali jsme oba najednou orgasmus já ho vytáhnul máma mi ho chytla a postříkal jsem ji celé prsa a chlupatici i ona měla krásný orgasmus stiskla mi penis mezi pysky a ještě si s ním pojezdila v mezírce a udělala se podruhé. To byla naše první a poslední soulož .Pak už k ničemu nedošlo i když k tomu bylo někdy blízko.

Vlasta52 (So, 16. 1. 2021 - 13:01)

Krása , tak by to mělo probíhat.
U nás to trvalo déle, pokud byl manžel v lázních. Ten poslední týden byl intenzivní až moc . Dělal mi to obden, nelákala jsem ho ale nemohla jsem se dočkat až ucítím jeho mladé tělo.
Dnes je už vše téměř v normálu. Žije v zahraničí a přijíždí jen na mé narozeniny. Vždy mi dá ten nejkrásnější dárek.

Dwz (So, 16. 1. 2021 - 09:01)

Neměj výčitky, když jsou to jen fantazie. Nenech si tím komplikovat život.

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 03:01)

Spíš touha, není to okamžitá nadrzenost

Jarda j (St, 27. 1. 2021 - 19:01)

Mám to taky tak. Když na to pomyslím tak mi ta touha hned ztopoří péro a musím se vyhonit. Ale mám to kombinované, ségra je taky slušná kozatá a rozvedená samička. Občas k ní zajdu a snad pokaždé se přede mnou producíruje jen v kalhotkách a triku bez podprdy. Nikdy si ale nepředstavuju že bych je chtěl obě dvě najednou. Kdepak, jednu po druhé, a tak aby o tom navzájem nevěděli. Je to divné, ale super vzrušivé.

M (Pá, 19. 2. 2021 - 06:02)

Když na to pomyslím tak mi ta touha hned ztopoří péro a musím se vyhonit. Ale mám to kombinované, ségra je taky slušná kozatá a rozvedená samička. Občas k ní zajdu a snad pokaždé se přede mnou producíruje jen v kalhotkách a triku bez podprdy. Nikdy si ale nepředstavuju že bych je chtěl obě dvě najednou. Kdepak, jednu po druhé, a tak aby o tom navzájem nevěděli. Je to divné, ale super vzrušivé.

Anonym (St, 27. 1. 2021 - 22:01)

Koho myslíš tím obě?

Dvz (Pá, 15. 1. 2021 - 19:01)

Měl jsem mraky ženských, že už ani jména nevím, ale představa máti je č. 1. Jen bukvice to nikdy nenapadlo.

Návštěvník (Pá, 15. 1. 2021 - 20:01)

Spíš někdy mám výčitky že po ní toužím

Darina (Čt, 14. 1. 2021 - 17:01)

Bylo mi 17 a brachovi 15 nikdy jsme před sebou neměli tajnosti ani v intimním životě chodili jsme kolem sebe nahatí a vůbec žádný problém . Až jednou jsme byli sami doma rodiče jeli na tři dny pryč a bratr přišel za mnou na radu že si přivede spolužačku a kdyby k něčemu mělo dojít ať mu poradím co a jak má udělat. Tak jsem se obětovala po sprše jsem si sedla na gauč jen v županu a opřela se o zeď .Zavolala bratra ať si sedne na stolek vedle mě pomalu roztáhla nohy a prsty si roztáhla pysky a názorně mu ukázala co je poštěváček a jak si sním pohrát aby holka měla s toho dobrý pocit , pak jsem mu vzala ruku a položila na pipinu a prst jsem mu zasunula do pochvy a začala tam s ním jezdit až jsem se udělala . Ten byl s toho tak vyjevený že si myslel že se mi něco stalo jak jsem se trošku probrala tak jsem mu ještě dala líznout pičky ať ví jak chutná . To mu už ocas stál jako kůl a tak jsem mu dovolila ať se mi vystříká na prsa po pěti stažení a natažení předkožky mě postříkal jak starý chlap . Pak jsme se šli umýt a ve sprše mu říkám to bylo vše a nezapoměň na kondom ať není maras. Vše dopadlo na jedničku. -V sobotu jsem to i trošku slyšela jak tam v pokoji dovádějí .Když se z bráchou sejdeme tak na to vzpomínáme a zasmějeme se tomu už je to 15 let.

Petr (Pá, 15. 1. 2021 - 07:01)

... příjemné vzpomínky, zážitky mohou přibývat...

Z (St, 13. 1. 2021 - 00:01)

Už za nedlouho nastane konec všeho! Dobrou noc.

Martina (Út, 12. 1. 2021 - 15:01)

To co píše Darja se mi taky stalo .Můj syn se sám předváděl jakého má lulana . Když jsem se sprchovala přišel do koupelny nahý že se jde oholit a lulin mu stál jak vařecha v omáčce .Tak jsem se osušila a šla do pokoje si ostříhat nehty ,na gauči jsem si dala nohy od sebe a on přišel sedl si naproti do křesla začal si ho honit .Jen jsem mu řekla že ať nepostříká sedačku. On se postavil a sed si vedle mě na gauč a bez ostychu mi zajel mezi nohy to jsem už nevydržela a svlíkla župan a řekla posluž si a nastavila mu pipinu lehl si na mě že už ho tam strčí a v tom mě postříkal od hlavy až přes kozy až na chlupy na pipině. Od té doby jsem měla klid bylo to takové naše tajemství.

Dvz (Pá, 15. 1. 2021 - 15:01)

Vědět, že se moje matka takhle zachová, neváhal bych..

Návštěvník (Pá, 15. 1. 2021 - 18:01)

Také sem na ni svým způsobem fixovan

David (Út, 12. 1. 2021 - 19:01)

Já už bych ti nedal pokoj a musel bych tě furt mrdat. I teď se mi postavil.

Petr (Út, 12. 1. 2021 - 17:01)

Martino řešila jsi to elegantně ...ale:
mohl do tebe zajet , zažila bys několik vteřin štěstí , ucítila jeho semeno....
Nebo tam riziko nebylo ?

Vvv (Út, 12. 1. 2021 - 16:01)

To je hezke taky bych chtel takovou mamku.

Reklama

Přidat komentář