Reklama

Incest

Návštěvník (Ne, 17. 1. 2021 - 07:01)

Děkuji za váš článek . Chápu syna mám to v hlavě taky takové myšlenky a možná ještě horší a nevím co s nimi. Už dlouhou dobu mám takové představy. Otec je po operaci a nemůže se sexovat matka se mi již několikrát zmiňovala jak ji to chybí že má taky svoje potřeby ale necítím z její strany že by to byla výzva ale spíš to potřebuje někomu říct . Kolikrát jsem přemýšlel že bych to na ní zkusil ale mám strach jsk by zareagovala nechtěl bych něco pokazit. Navíc mám již ženu a dítě ale matku mám pořád v hlavě a ne a ne ji dostat. Chtěl jsem se zeptat jak by jste zareagovala kdyby již přišel s postaveným penisem a prostě si k vám stoupnul ? Děkuji za odpověď Popřípadě jak to máte vy matky

Šárka (Po, 18. 1. 2021 - 03:01)

Jestli si chcete popovídat a poradit se, napište na adresu:
[email protected]

z (Po, 18. 1. 2021 - 09:01)

z

Eli (Po, 18. 1. 2021 - 00:01)

Honění jsem mu povolila. Je to zábavné, směšné a vzrušující, zvlášť když hodně stříká. Někdy se ráda podívám na jeho dokonalý ztopořený penis, když spí, ale když mi sáhnul rukou do kundy, dostal takovou, že si sednul na prdel. Víckrát si to nedovolil. Co je moc, to je moc.

Dwz (Po, 18. 1. 2021 - 09:01)

To si honí před Tebou? A kouká na Tebe?

Dwz (So, 16. 1. 2021 - 17:01)

Tak by to mělo být v každé rodině, láska a porozumění.

Adam (So, 16. 1. 2021 - 11:01)

Taky jsem měl nutkání si zasouložit s moji matkou já jsem měl tehdy 18 a ona 40 ale to by ji nikdo nehádal vypadala tak na třicet. Krásnou postavu prsa stojaté trojky a pipinu zarostlou černým hustým porostem .Jednou si dělala na křesle po koupeli jen v županu manikůru na nohou jen v županku a pod nim nic. Seděl jsem naproti ni na gauči a viděl tu černou krásu s čárkou uprostřed .Můj kolik to taky vnímal a stál v pozoru ve slipech .Mamka si toho všimla a jen se pousmála a dala nohy k sobě. Dodělala si nehty a sedla si vedle mě pohladila mi nohu a sjeka na penis ,ruku pod slipy a chytla mě za něj. Byl jsem úplně tvrdý jak ten dole co se děje ,vzala mi mou ruku a položila na chlupatici která byla už řádně mokrá svlíkla župan a lehla si na záda a mě převalila na sebe a ptáka si zasunula do pičky ´,jen mi řekla nestříkej do mě na mě můžeš a já začal přirážet i ona mi šla naproti . Trvalo to asi pět minut a dostali jsme oba najednou orgasmus já ho vytáhnul máma mi ho chytla a postříkal jsem ji celé prsa a chlupatici i ona měla krásný orgasmus stiskla mi penis mezi pysky a ještě si s ním pojezdila v mezírce a udělala se podruhé. To byla naše první a poslední soulož .Pak už k ničemu nedošlo i když k tomu bylo někdy blízko.

Vlasta52 (So, 16. 1. 2021 - 13:01)

Krása , tak by to mělo probíhat.
U nás to trvalo déle, pokud byl manžel v lázních. Ten poslední týden byl intenzivní až moc . Dělal mi to obden, nelákala jsem ho ale nemohla jsem se dočkat až ucítím jeho mladé tělo.
Dnes je už vše téměř v normálu. Žije v zahraničí a přijíždí jen na mé narozeniny. Vždy mi dá ten nejkrásnější dárek.

Dwz (So, 16. 1. 2021 - 09:01)

Neměj výčitky, když jsou to jen fantazie. Nenech si tím komplikovat život.

Návštěvník (So, 23. 1. 2021 - 03:01)

Spíš touha, není to okamžitá nadrzenost

Jarda j (St, 27. 1. 2021 - 19:01)

Mám to taky tak. Když na to pomyslím tak mi ta touha hned ztopoří péro a musím se vyhonit. Ale mám to kombinované, ségra je taky slušná kozatá a rozvedená samička. Občas k ní zajdu a snad pokaždé se přede mnou producíruje jen v kalhotkách a triku bez podprdy. Nikdy si ale nepředstavuju že bych je chtěl obě dvě najednou. Kdepak, jednu po druhé, a tak aby o tom navzájem nevěděli. Je to divné, ale super vzrušivé.

M (Pá, 19. 2. 2021 - 06:02)

Když na to pomyslím tak mi ta touha hned ztopoří péro a musím se vyhonit. Ale mám to kombinované, ségra je taky slušná kozatá a rozvedená samička. Občas k ní zajdu a snad pokaždé se přede mnou producíruje jen v kalhotkách a triku bez podprdy. Nikdy si ale nepředstavuju že bych je chtěl obě dvě najednou. Kdepak, jednu po druhé, a tak aby o tom navzájem nevěděli. Je to divné, ale super vzrušivé.

Anonym (St, 27. 1. 2021 - 22:01)

Koho myslíš tím obě?

Dvz (Pá, 15. 1. 2021 - 19:01)

Měl jsem mraky ženských, že už ani jména nevím, ale představa máti je č. 1. Jen bukvice to nikdy nenapadlo.

Návštěvník (Pá, 15. 1. 2021 - 20:01)

Spíš někdy mám výčitky že po ní toužím

Darina (Čt, 14. 1. 2021 - 17:01)

Bylo mi 17 a brachovi 15 nikdy jsme před sebou neměli tajnosti ani v intimním životě chodili jsme kolem sebe nahatí a vůbec žádný problém . Až jednou jsme byli sami doma rodiče jeli na tři dny pryč a bratr přišel za mnou na radu že si přivede spolužačku a kdyby k něčemu mělo dojít ať mu poradím co a jak má udělat. Tak jsem se obětovala po sprše jsem si sedla na gauč jen v županu a opřela se o zeď .Zavolala bratra ať si sedne na stolek vedle mě pomalu roztáhla nohy a prsty si roztáhla pysky a názorně mu ukázala co je poštěváček a jak si sním pohrát aby holka měla s toho dobrý pocit , pak jsem mu vzala ruku a položila na pipinu a prst jsem mu zasunula do pochvy a začala tam s ním jezdit až jsem se udělala . Ten byl s toho tak vyjevený že si myslel že se mi něco stalo jak jsem se trošku probrala tak jsem mu ještě dala líznout pičky ať ví jak chutná . To mu už ocas stál jako kůl a tak jsem mu dovolila ať se mi vystříká na prsa po pěti stažení a natažení předkožky mě postříkal jak starý chlap . Pak jsme se šli umýt a ve sprše mu říkám to bylo vše a nezapoměň na kondom ať není maras. Vše dopadlo na jedničku. -V sobotu jsem to i trošku slyšela jak tam v pokoji dovádějí .Když se z bráchou sejdeme tak na to vzpomínáme a zasmějeme se tomu už je to 15 let.

Petr (Pá, 15. 1. 2021 - 07:01)

... příjemné vzpomínky, zážitky mohou přibývat...

Z (St, 13. 1. 2021 - 00:01)

Už za nedlouho nastane konec všeho! Dobrou noc.

Martina (Út, 12. 1. 2021 - 15:01)

To co píše Darja se mi taky stalo .Můj syn se sám předváděl jakého má lulana . Když jsem se sprchovala přišel do koupelny nahý že se jde oholit a lulin mu stál jak vařecha v omáčce .Tak jsem se osušila a šla do pokoje si ostříhat nehty ,na gauči jsem si dala nohy od sebe a on přišel sedl si naproti do křesla začal si ho honit .Jen jsem mu řekla že ať nepostříká sedačku. On se postavil a sed si vedle mě na gauč a bez ostychu mi zajel mezi nohy to jsem už nevydržela a svlíkla župan a řekla posluž si a nastavila mu pipinu lehl si na mě že už ho tam strčí a v tom mě postříkal od hlavy až přes kozy až na chlupy na pipině. Od té doby jsem měla klid bylo to takové naše tajemství.

Dvz (Pá, 15. 1. 2021 - 15:01)

Vědět, že se moje matka takhle zachová, neváhal bych..

Reklama

Přidat komentář