Reklama

Co si myslí ženy o mužích v punčochách?

kolemjdoucí (Út, 9. 2. 2021 - 11:02)

Ještě jsem zapomněl k příspěvku doplnit,že silnou motivací je také exhibicionismus neboli za každou cenu provokovat. Ale to je jen jedna z konkretních podob obecného pojmu zakomplexovaný chlap . . .

uprdelista (Čt, 11. 2. 2021 - 11:02)

Tak já si myslím,že tohle diskusní téma vymyslel nějaký vlezdoprdelista neboli přizdisráč. Neboť
uprdelista si váží sám sebe a proto nemá potřebu se někomu zalíbit. A navíc je mu docela u prdele,kdo ho má či nemá rád.

uprdelista 2 (Pá, 12. 2. 2021 - 10:02)

Mně je také u prdele co si o mě myslí nějaká lesba v rudých saténových trenýrkách. Pro mě je důležité,že se mi punčochy líbí, cítím se v nich dobře,zkrátka si je budu
nosit,ať si o tom myslí kdo chce co chce.

Žena (Po, 18. 1. 2021 - 23:01)

O vás mužích si myslím, že jste roztomilá zvířátka. A noste si, na co máte chuť a v čem je vám pohodlně. Vždyť ty tlusté ženy to dělají také.

Annonym (Čt, 14. 1. 2021 - 18:01)

Zbytečně tu řešíte blbosti :) radši si vezmu punčochy a půjdu mezi lidi

kenipap (Čt, 14. 1. 2021 - 14:01)

Největší problém lidstva je ten, že nikdo si nepřipustí, že ten druhý může být i chytřejší s větším IQ.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 15:01)

To ty nebudeš, když si nepochopil narážku na SY u Nohatýho.

kenipap (Čt, 14. 1. 2021 - 15:01)

Ne já mám IQ volně hozeného štěrku. A když mlčím, tak vypadám jako génius, který přemýšlí.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 15:01)

Asi bude tedy lepší, když budeš mlčet.

Žena (Čt, 14. 1. 2021 - 14:01)

Pánové, přemýšleli jste někdy o tom, co vlastně slovo feministka znamená? Ta by vám nic nevytkla, naopak. Kdyby se tady zjevila žena s řekněme tradičními názory, tak ta by možná s vašimi názory problém měla. Normální žena řekne líbí, nelíbí a nemá potřebu napadat.

Nohatej (Čt, 14. 1. 2021 - 11:01)

No a Nohatej jde řešit punčocháče. Myslím si, že některým ženám se líbí kombinace kraťasů s punčocháči u mužů. K tomu hezké polobotky, anebo klidně i tenisky a mikinu. myslím, že ženy nenamítnou - parádní.

kenipap (Čt, 14. 1. 2021 - 07:01)

Jak se to říká: Jeden má rád holky a druhý vdolky a třetí obojí. Jako ženy mohou odpovídat za muže, tak i opačně. Je to jen konspirační teorie,

vetřelec (Út, 12. 1. 2021 - 13:01)

Já se musím smát jak se zdejší feministky vyjadřují jak skutečné slepice, paušalizují a muže,kteří
nosí punčochy označují hned za fetišisty nebo úchylkáře. Takže v jejich pojetí manažer výrobního závodu,který pobíhá v nynějším chladném počasí mezi provozy a navlékne si pod kalhoty silonové punčocháče je fetišista? Anebo motorkář,který si v chladném jarním počasí vyjede na motorce a pod ochranné kalhoty si ještě jako další tepelně isolační vrstvu navlékne punčochy je také fetišista? A tak by se dalo pokračovat u dalších konkretních příkladů.
Mimochodem, v dnešních Novinkách jsem si přečetl o historii holení dámského ohanbí. Ještě před 30 lety drtivá většina žen označovala ženy,které si holily klín, za prostitutky. Dneska, která si jej neholí je v lepším případě samotnými ženami označena,že není "in". Takže pánové, co nosíte
punčochy ,vydržte! Ony si holt naše feministky musí na pocit,že nemají monopol na nošení punčoch zvyknout. Tak jako my muži si museli zvyknout na jejich plešaté klíny.

Návštěvník (Út, 12. 1. 2021 - 14:01)

Jestli tvůj starej má plešatej klín, tak mu řekni, že se ti to nelíbí, ať se nechá zarůst. Jestli tě má rád, tak ti vyhoví.

vetřelec (St, 13. 1. 2021 - 16:01)

Tak ty tady feministky zastupuješ? Tak aby ti z toho nezačaly růst prsa a netrpěl si přitom samomluvou. To by se pak nějaká šikovná podprsenka hodila,že ?

Návštěvník (St, 13. 1. 2021 - 17:01)

Ukaž mi tady nějakou feministku. Teda v poslední době. Dík.

vetřelec (Čt, 14. 1. 2021 - 11:01)

Teda gigolo,to tvé převtělování do různých rolí není fakt žádná sranda. Mohlo by se ti vrazit mlíko do hlavy a začal bys koktat. Takže jak jsem ti radil,kdyby ti začaly růst kozy,obrať se na tvůj oblíbený e-shop Tchibo. Neprodávají tam jenom punčochy ( jak dosti trapně radíš zkušenejm ženskejm podvazkářkám v sekci Podvazky a punčochy), ale i pěkné podprsenky, určitě si vybereš.
A také navštiv svého psychiatra. Změří ti IQ, posoudí stav tvé demence a stupeň vymytého mozku
a navrhne další postup tvé léčby. Také tady čtu v tvém profesním životopise,že si docela pěkné kvítko. Honili tě policajti, byl jsi zaměstnán v bordelu,kde si držel službu v bedně,provozoval jsi sex po telefonu . . . Víš,co? Svěř se se svými problémy tomu psychiatrovi. Předepíše ti pobyt v léčebně pro pedofily, budeš tam olizovat kalhotky a aspoň se konečně naučíš rozeznávat skutečného fetišistu od toho tvého,domnělého.
Jinak mi tvé aktivity připomínají nebožtíka herce Františka Filipovského. O tom se tradovalo,že začínal hrát ráno v rozhlase,pokračoval odpoledne v televizi a končil večer v divadle. A mezitím ještě stíhal pískat odjezdy vlaků z hlavního nádraží. Takže zvolni a uber na své agresivitě. Myslím to upřímně,drahouši. Takže čau,gigolo.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 14:01)

???

kenipap (Čt, 14. 1. 2021 - 12:01)

To je ta vaše demokracie. Pokud není po vašem, tak je zle a musí se dotyčný zašlapat, ať to stojí co to stojí. Nenazývá tyto lidi president lepšolidi? Ať si nosí kdo chce, co chce. Hlavní věc je jak se v tom cítí. A ostatní mu mohou vlest na...

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 14:01)

Kenipape, vždyť to nepsal ani tobě. A navíc tady x lidí dokola píše, že je to vaše věc, co nosíte. Vždyť jde jen o spodní prádlo, tak klid. Nos si co chceš, feministky tu nejsou a ostatním je to jedno.

Reklama

Přidat komentář